Milf

Ibland händer det som man brukar säga. Turen att ha fantastiska grannar gör inte saken sämre. När vi flyttade då min mor och far till sist tröttnade på vår kassa hyresvärd och flyttade till en privat hyresvärd som hade två mindre hus med 5 lägenheter så blev allt helt plötsligt mycket bättre. De som ägde husen bodde själva i ett hus precis bredvid. Fick nu en ny bästa kompis i deras jämnåriga son, en väldigt spännande bekantskap även i hans fyra år äldre syster (vilken sannolikt kommer dyka upp i någon novell framöver), en minst sagt intressant farsa som hittade på en massa bus och hans nya minst tjugo år yngre fru som kommer att figurera en hel del i denna novell.
Redan från första dagen blev jag och sonen minst sagt oskiljaktiga och vid semestrar och sommarlov så var vi ömsom med min familj eller hans familj. Denna episod utspelar sig någon gång under gymnasietiden under ett sportlov i svenska fjällvärlden.
Kompisen hade dessvärre blivit rätt krasslig, sannolikt halsfluss och ordentligt hög feber. Hans pappa och han hade då åkt iväg till närmaste läkare säkert tio mil bort för att möjligen få penicillin eller något för att få bukt med eländet. Själv hade jag dock klarat mig helt och istället varit ute på ett ordentligt träningspass på skidor och såg nu fram emot att slappa i bastun tills lunch och sedan skulle förhoppningsvis polarn var tillbaka igen.
Satt i godan ro i bastun och funderade väl ärligt talat lite på polarens äldre syster. Hon var tyvärr inte med nu men mina fantasier runt henne var precis lika levande ändå. Tänk om...
Plötsligt öppnades bastudörren. Där stod Elisabeth polarens stymorsa uppenbarligen på väg att göra mig sällskap i bastun, invirad i en handduk som knappt täckte hennes kropp. Själv satt jag och fläkte ut mig utan att skymma något så jag fick naturligtvis en fasligt sjå att snabbt försöka skyla mig.
- Hej, hoppas jag inte stör, sa hon.
- Nej inte alls, sa jag.
- De ringde precis från sjukstugan. Tydligen hade de fått tid hos läkaren om en timme eller så vilket ju inte var alltför illa. Men de är ju knappast hemma förrän om en 2-3 timmar. Kände mej lite frusen och det kändes lite lockande att göra dig sällskap i bastun. Hoppas jag inte stör?
- Nej naturligtvis inte.
Hon klev in och satte sig på bänken nedanför mig med ryggen mot väggen och benen uppdragna så det mer eller mindre blev fri insyn. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att kika lite försiktigt och såg rätt tydligt det jag ville se. Dessvärre hade det en kanske lite oönskad effekt på mig och min handduk började tydligt stiga på framsidan vilket Elisabeth sannolikt såg.
- Oj det blev visst lite varmt åt ryggen, sa hon. Tror bestämt att jag måste justera lite.
Hon reste sig upp och drog av sig handduken och bredde istället ut den under sig och upp bakom ryggen som skydd mot värmen. Hon satt nu framför mig helt naken. Effekten av detta var mer eller mindre omedelbar. Kuken stod nu för fullt och jag kände handduken börja glipa där framme.
Hon satt nu och liksom gungade med benen lite i sidled och jag såg nu ibland helt tydligt hennes välansade underliv. Skymtade något underbart svagt rosa och förvånansvärt öppet. Hon strök samtidigt bort lite svettdroppar från sitt ena bröst. Utan att kunna hejda det suckade jag djupt och alldeles för tydligt. Kände även handduken slutligen ge upp och glida isär. Jag satt nu och visade upp ett präktigt stånd för kompisens morsa.
- Hoppsan, ojdå, sa hon. Hur gick det där till? Är det jag som lockat fram den möjligen?
- Jag är rädd för det, sa jag.
- Vad härligt. Du behöver alls inte försöka dölja den för min del. Men nu börjar jag bli ordentligt svettig. Kanske dags för en dusch. Följer du med?
- Visst.
Kände mig lite obekväm att stå där i duschen med kuken i vädret men det var ju inget att göra åt nu. Tittade fascinerat på Elisabeth när hon stod där och lät det varma vattnet rinna över kroppen.
- Tvålar du in mig på ryggen är du gullig, sa hon.
Jag svarade inte men gjorde naturligtvis som hon sa. Tvålade nog mer än nödvändigt noga men det var så skönt att känna hennes varma kropp.
- Åh vad skönt, sa hon. Du får gärna fortsätta sa hon och vände sig mot mig.
Jag tog mera duschcreme i handen och började lite försiktigt med hennes armar men övergick rätt snart till överkroppen. Det kändes nästan som mina händer skakade när jag väldigt försiktigt smekte hennes ganska små men toppiga och fasta bröst. Men tog snart mod till mig och kände efter lite mer noggrant. Kände bröstvårtorna styvna och hade fasligt svårt att sluta känna på dem men lät till sist i alla fall ena handen glida ner över magen. Måste få känna på henne tänkte jag och tog mod till mig och lät den glida in mellan hennes ben. Hon protesterade inte det minsta. Kunde inte låta bli att låta ett finger känna efter lite noggrannare.
- Oj hoppsan, sa Elisabeth. Tror bestämt den unge mannen börjar bli lite het på gröten.
- Åh förlåt. Kunde inte låta bli.
- Du behöver inte alls låta bli, tvärtom. Men nu är det din tur. Det kändes som att hennes händer var överallt när hon tvålade in mig. När hennes båda händer äntligen hamnade där jag mest önskade kunde jag inte hålla tillbaka ett lätt stön.
- Kunde aldrig tro måste jag säga. Vilken underbar pjäs du har blivit begåvad med. Får jag önska något.
- Vad?
- Vi kan väl skölja av oss och torka oss. Sen vill jag att du tar mig. Kan du möjligtvis tänka dig det?
- Kan knappast tänka mig något jag hellre vill.
Det var inte bara jag som var ivrig att få komma till. Det tog inte många minuter att komma in i sovrummet. Elisabeth satte sig på sängkanten.
- Kom hit är du snäll. Får jag se lite närmare på dig.
Jag ställde mig mitt framför henne. Kuken och hela jag vibrerade av kåthet.
- Jag vill ha dig i mig så fort som möjligt men måste först få smaka lite på dig.
Kunde knappast bli hårdare och mer svullen än jag redan var men det kändes helt fantastiskt. Hon slutade dock alldeles för snart kändes det som.
- Nej nu klarar jag inte det här längre. Måste få dig. Kom ta mig.
Hon lade sig på rygg och särade ordentligt på benen. Elisabeth såg verkligen inbjudande ut och jag var fullständigt löjligt sugen. Styrde försiktigt in kuken mot målet. Hon var definitivt ordentligt sugen även hon. Kuken gled in rätt lätt även om den blev ordentligt kramad.
- Åh herregud du fyller ju ut mig fullständigt. Underbart.
Det var verkligen underbart. Elisabeth var minst sagt livlig och kom hela tiden med små kommentarer som gjorde mig ännu mer upphetsad. Trots detta så kändes det som om jag skulle orka hur länge som helst. Vi bytte ställning och nu tog jag henne bakifrån istället.
- Ta mig hårt och djupt. Jag älskar att bli tagen bakifrån. Släpp loss kära du.
Och som jag släppte loss. Det kändes som jag flyttade på henne mot sängkanten med mina hårda djupa stötar. Hela tiden manade hon på mig men började nu även stöna och gnälla mer och mer.
- Åh tänk om jag vetat, sa hon. Det här är inte klokt. Vi byter igen. Min tur att jobba lite.
Nu var det min tur att ligga på rygg. Elisabeth satte sig grensle över mig och sjönk ner över kuken. Hon stönade till högt. Hon red som en besatt och blev mer och mer högljudd. Samtidigt som hon red smekte hon sig själv ömsom mellan benen och ömsom sina härliga bröst. Ett helt underbart skådespel. När jag dessutom började göra ordentliga motjuck lite oregelbundet så skrek hon till första gången men fortsatte sedan att gnälla till högt varje gång jag gjorde det. Hennes andhämtning blev häftigare och häftigare.
Plötsligt böjde hon nacken kraftigt bakåt och skakade till kraftigt en gång sedan sjönk hon ner tungt över mig och fortsatte skaka en lång stund. Det kändes som kuken blev ännu hårdare kramad när hela hon pulserade.Slutligen lade hon sig ner tungt mot mitt bröst.
- Det här är inte klokt. Undrar hur länge sedan det var när jag fick en sådan total orgasm. Känner mig helt omtöcknad. Och du verkar helt opåverkad.
- Inte direkt. Det var väldigt nära alldeles nyss men jag lyckades hålla igen. Vill väldigt gärna dra ut på det hela så länge som möjligt.
- Jaså minsann. Få se om jag kan lösa upp det hela på något vis.
Hon särade på mina ben och ställde sig på knä mellan dem. Både händer och mun användes minst sagt flitigt och det lilla jag möjligen slaknat var snabbt återställt. Jösses vilken kvinna tänkte jag för mig själv. Vem hade kunnat drömma om detta.
Med tydlig förvåning kände jag helt plötsligt ett finger börja försiktigt tränga in i mig. En helt ny upplevelse för min del. Det kändes som hon sökte sig fram på något sätt men det kändes helt klart mycket bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. Helt plötsligt så träffade hon dock någon betydligt känsligare punkt. Jag ryckte till men det gjorde inte ont snarare tvärtom.
Det verkade som det var precis vad hon letat efter och med stigande förvåning kände jag något snabbt eskalera där nere. Det var otroligt skönt helt enkelt. Kombinationen av tunga och mun på kuken och ett aktivt finger inuti mig gjorde att jag inte kunde hålla emot flera höga stön och suckar. Jag kände mig helt groggy och det kändes som att jag när som helst mer eller mindre skulle explodera.
Elisabeth var helt klart medveten om vad som var på väg att hända och övergick nu till att runka mig snabbt och hårt. Hur kan hon veta att jag gillar det hann jag tänka innan det brände till ordentligt. Jag hörde mig själv ge ifrån mig något fånigt ljud samtidigt som jag kände något helt fantastiskt. En både intensivare och längre orgasm än vad jag någonsin varit med om.
När jag ganska snabbt vaknade till sans igen tittade jag upp på Elisabeth. Det hade varit rätt svårt att hålla koncentrationen uppe helt på slutet och hade inte sett vad som hänt när jag helt egoistiskt bara hade koncentrerat mig på mig själv. Hon såg att jag vaknat till sans.
- Hej, hur mår du?
- Har aldrig mått bättre. Det kändes helt fantastiskt.
- Ja det där med att fejka orgasm tror jag att det inte var frågan om. Man skulle kunna tro att du laddat rätt länge för detta.
- Nej, helt och hållet ditt fel. Vad gjorde du egentligen?
- Haha, det är min hemlighet. Men du kanske kan tänka dig att prova på igen någon gång.
- Behöver du fråga det tror du.
- Haha, nej kanske inte det. Men nu måste vi nog röja undan den värsta förödelsen här innan de andra kommer hem. Tur vi har mer lakan. Skulle nog få väldigt svårt att förklara alla fläckarna tror jag.
- Ledsen...
- Nej inte det minsta. Definitivt värt alla besvär. Bara du lovar att det inte var sista gången.
- Nej det hoppas jag verkligen inte.
- Du vet var jag bor. Kom när du vill....

No votes. Be first!