Bonus mammas hemlighet SISTA DELEN!

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

-Jag förde in min hårda kuk i hennes våta fitta, det var en helt annan upplevelse. Jag fick höra hennes vackra stön som eka i mina trummhinnor, doften av hennes kropp, sensationen och känslan av att knulla sin bonus mamma.

jag tog min hand på hennes bröst medans jag smeker hennes klitta. Det gick snabbare och hårdare för varje gång min kuk gled mellan hennes blygläppar utförde hon ett stön, det var magiskt.
mamma "åhh så ja, precis så, hårdare hårdare aaaahhh,

med dom orden så fick det mig att kännas mäktig. Vi bytte ställning jag vände på henne och tog henne hårt i doggie. Säng gaveln dunka mot väggen och hon stönade ännu mer.
jag var nära på att komma så jag lägger mig ner och hon går ner på mig och suger av min saftiga och hårda kuk. Hon snusk pratar med mellan rum när hon suger min kuk

mamma "gillar du dethär? Jag vill ha din varma sats i min mun"

jag "ooja, sug som du alldrig gjort förr"

hon suger på kuken en liten stund till. Man känner hennes sköna löppar runt ollonet, hennes tunga slickandes på skafftet. Detta var en dröm upplevelse. Tillsut känner jag att det kittlas i hela kroppen, musklerna spänner sig, och min sats hamnar i hennes mun. Hon tar hårt grepp och suger ut den lilla sperman som finns kvar. Hon öppnar munnen då att jag ser min härliga satts sväljas.
jag "å fy fan va skönt, tack"

mamma "tack själv! Du gjorde min kväll sötnos"

jag "men vad tror du pappa kommer säga?"

mamma "dethär är mellan oss! Inte ett ord"

jag "ja självklart, men tror du vi kan ha sex vid mer tillfällen?"
mamma "ja gud ja, men bara när pappa är på jobbet!"

jag sitter där på sängen och vi ler mot varandra och kollar djupt in i varandras ögon, jag kramade om henne och vi kysstes lite. Jag ville verkligen inte förstöra den fantastiska upplevelsen så jag frågade. Ifall jag kunde sova med henne.
mamma "ja det är lungt, men gå in på ditt rum imorgon innan pappa kommer hem"

jag kröp ner i dängen igen och la mig under täcket, vi skedade och jag höll om hennes bröst. Jag ville ge något lite extra innan jag skulle sova så jag förförde min han mot mammas fitta och smekte den tills vi somnade.

novell/ berättelse på en påhittad upplevelse!

Skriv gärna något dom var positivt och negativt. Något jag ska göra bättre ifrån mig!

No votes. Be first!