Yngre kusinen och frenulumkyssen

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag var ett väldigt intensivt och nyfiket barn. Upptäckte min sexualitet tidigare än jag kan minnas. Minns inte längre bak än 4 års-åldern, men vet att jag onanerade då och att det inte var något nytt för mig.

Ganska ofta umgicks vi med min moster och hennes familj. Hon hade en dotter som var ett år yngre än mig. Vi lekte alltid djärva lekar som jag hittat på. Det kunde vara att allt från att gå balansgång på yttertrappsräcket, kasta sten på förbipasserande bilar, till att äta diverse småkryp som utmaning. Givetvis utom föräldrarnas vetskap....

Jag upptäckte som sagt min sexualitet tidigt, och nån gång mellan fyra och fem års ålder dök tanken upp om en ny djärv utmaning för mig och min kusin. På något sätt visste jag att utmaningen jag hade i åtanke var väldigt förbjuden och "fel", vilket fick mig att vänta nästan ett år innan jag gick från tanke till handling. När jag var cirka fem och ett halvt, så var fantasierna så intensiva att jag helt enkelt inte kunde vänta längre.

En höstdag 1956 var min moster och hennes familj på middag hemma hos oss. Jag satt som på nålar under middagen och var inte mig själv riktigt. Väntade bara på att jag och min kusin fick gå upp och leka i mitt rum...

- Varför säger du ingenting idag? Frågar min fyraåriga lilla kusin...

- Hmm... Fick jag bara ur mig medan jag vankade av och an i mitt rum - funderandes på hur jag skulle hitta ingången till att göra verklighet av fantasin.

På mitt skrivbord stod en påse med lite godis, som jag hade fått under gårdagen(Lördag). Min lilla kusin öppnar påsen och skiner upp.

- Får jag sma...

- NEJ!! Gapar jag innan hon hinner avsluta frågan.

- Men varför inte? Frågar min lillkusin med halvledsen röst.

- Man kan faktiskt inte bara äta andras godis sådär. Säger jag och håller påsen i ena handen samtidigt som jag trummar otåligt med andra handen på skrivbordet.

Min lilla spelevink till kusin tänker som vanligt snabbt ut en idé och säger glatt och uppspelt:

- Men vi kan leka kurragömma och hittar jag dig får jag ta en godis!

- Näeee... Svarar jag fundersamt.

- Men jag vill smaka... Säger min lillkusin återigen med halvledsen röst.

- Jag vet! Säger jag finurligt.

- Du får ta en godis om du vågar göra en sak... Fortsätter jag.

- Vadå? Svarar lillkusinen nyfiket.

- Jag tror inte du vågar. Säger jag lite retsamt.

- Joho! Svarar lillkusinen.

Jag blir jätteupphetsad och kastar mig på sängen...

- Kom och sätt dig! Säger jag uppmanande och klappar på sängen.

Lillkusinen sätter sig kvickt.

- Vad ska vi göra nu? Frågar hon.

Jag tittar på henne lurt och säger efter några sekunder:

-Tro-or inte du vågar...

-Vågar vaddå?

- Ok-eey...om du vågar så.. Säger jag och drar ner byxorna och kalsongerna i ett så att min erigerade lilla pojksnopp smätter upp.

- Pussa på min snopp. Här! Säger jag och pekar på baksidan av mitt förhudsinbäddade ollon(förhudsförträngning).

Jag hade redan lärt mig att baksidan av snopptippen var extra känslig för stimulans. När jag onanerade höll jag alltid i toppen av förhuden och ryckte upp och ner så att ollonsträngen stimulerades.

- Neeeehehe.. Säger min lillkusin och småskrattar.

- Jo ! Gör det! Säger jag smått frustrerat.

- Usch o blää... Säger hon och rynkar på näsan.

- Feeeeeegiiiiss! Feeeegiiiis! Säger jag upprepade gånger med gäll och retsam röst.

Min lillkusin har frusit till i sitt rynka-näsan uttryck men ser samtidigt fundersam ut. Plötsligt böjer hon sig ner och trycker snabbt sina läppar på baksidan av min snopptipp. Det hela tar knappt en sekund. Men det var tillräckligt för att min upphetsning skulle tippa över i den intensivaste orgasm jag dittills upplevt i mitt barnaliv. Känslan av hur hennes mjuka små barnläppar, formade till en pussmun, trycker till PRECIS på den känsligaste punkten på ollonets baksida var så skönt att jag nästan tappade uppfattningen av tid och rum. Nånstans i orgasmruset hör och ser jag min lillkusin steppa omkring och malla sig "haha, jag vann!","jag får alla godisar" - men det är som i en dimma.

Faktum är att jag lät min kusin äta upp så gott som alla godisar som fanns kvar i påsen. Jag ville belöna henne rikligt...

No votes. Be first!