Veckopendlaren

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

För ett femtontal år sedan jobbade jag i en stad i södra Sverige men veckopendlade från Stockholm och bodde i veckorna på hotell eller lägenhetshotell.

I längden blir det ganska långtråkigt så det blev rätt mycket träning både själv och tillsammans med några av mina tillfälliga arbetskamrater. En av mellancheferna kom jag väldigt bra överens med, han var nog ett par år äldre än mej och gillade att styrketräna och springa. Det hände även att vi spelade tennis vid de tillfällen man kunde få tag i någon strötid, då oftast sena kvällar.

I tennishallen fanns även en bastu som av naturliga skäl inte var så befolkad vid de tider som vi var där. Man kunde sitta där och dricka en öl och ta det lite lugnt utan att varken bli störd eller att störa någon annan.

Just bastubadandet kändes viktigt för Stefan. Tänkte kanske inte så mycket på det till en början men märkte tydligt att han blev besviken de gånger jag inte kunde av någon anledning.

En annan lite förvånande sak var att han var väldigt noga att svepa in sej i en handduk när han satt i bastun till skillnad från mej själv som aldrig haft några problem att visa mej naken. Tolkade det hela som att han var lite pryd.

Mitt uppdrag började efter ett par månader närma sej sitt slut. Jag blev då bjuden hem till Stefan och hans fru på middag. De ville helst att jag kom en lördag vilket jag var lite tveksam till, jag åkte ju helst hem till Stockholm på helgerna. Men eftersom jag snart skulle sluta så bestämde jag mig i alla fall att tacka ja.

Det var rätt sent på hösten, regnigt, blåsigt och allmänt ruggigt.

När jag kom fram blev jag presenterad för Stefans fru Maria. Hon kom från Thailand och hette egentligen något annat men som hon sa lätt fnittrande att de flesta uttalade hennes riktiga namn så att det lät som ett skällsord så hon föredrog att kalla sej något annat.

Maten är inte riktigt klar men den sköter sej själv i ugnen så vi funderade på om du vill bada lite badtunna, sa Stefan. Vi har satt igång den tidigare så den bör vara klar för bad nu.

Men jag har ju inga sådana grejor med mej, ni skulle ha förvarnat, invände jag.

Du kan låna av mej, det kanske blir lite tajt men det fungerar nog, sa Stefan.

Måste ni verkligen ha badbyxor, sa Maria. Ni brukar ju bada bastu ihop varje vecka.

Inga problem för min del, sa jag.

Stefan såg lite underlig ut på något sätt. Han brukade ju ha lite svårt med nakenheten i bastun men han nickade och sade Ok efter en stund.

Jag fick en badrock och gick och klädde av mej.

När jag kom ut satt Stefan redan i tunnan. Han måste verkligen ha skyndat sej. Jag hängde av mej badrocken och klev i. Efter en stund kom även Maria ut med två öl. Du glömde de här, sa hon till Stefan. Hade du så bråttom?

Hon tog av sej sin badrock och klev i. Tyvärr iklädd en bikini men den dolde inte mer än nödvändigt.

Samtalet blev efter ett tag väldigt lättsamt. Stefan och jag kände ju varandra rätt väl vid det här laget och Maria visade sig vara väldigt trevligt och hade hela tiden nära till skratt. Hon skrattade högt när jag berättade att sist jag var så nära en thailändska i badet var när jag fick massage på stranden i Kata Thani och massösen var lite väl närgången bland allt folk. Stefan rodnade lätt.

Maria gick ur tunnan och sa att nu är maten snart klar. Jag går och tar av mej det blöta. Ni kan väl ta på er badrocken så äter vi så om det inte gör något för er. Vi badar säkert mer sedan.

Maten var helt fantastisk och med lite vin till den så blev stämningen ännu bättre. Efter lite kaffe och cognac så gick vi ut till tunnan igen. För första gången såg jag nu Stefan helt naken. Det verkade som om alkoholen fått honom att slappna av lite.

Efter en eller två flaskor champagne så var inte stämningen sämre. Maria satt mitt emellan oss killar men hon satt sällan helt stilla när hon pratade så då och då hade man en hand på magen eller låret eller ett bröst tryckt mot armen.

Nej nu lär vi gå upp, jag börjar se ut som ett russin. Jag kan duscha först så kan ni ta varsitt badrum sen.

Några minuter senare klev vi också ur. Vände mej om och frågade Stefan vilket badrum jag skulle ta. Jag hajade till lite grann när jag såg att han hade helt klart halvstånd. Visade dock inget. Kanske hade Marias händer varit på andra ställen på honom.

När jag stod i duschen och tvålade in mej kom helt plötsligt Maria in i badrummet. Här har du en handduk sa hon samtidigt som hon ogenerat studerade mej.

Det här blir spännande sa hon och log. Jag tror det räcker med badrocken även i fortsättningen. Själv hade hon en väldigt tunn badrock av siden. Det var uppenbart att det var det enda hon hade på sej.

När jag kom till vardagsrummet satt bara Maria där. Jag satte mej bredvid henne i soffan.Det tog en bra stund innan Stefan kom. Trodde nästan du somnat sa Maria. Jag och Erik har det så mysigt sa hon samtidigt som hon lade sin hand på mitt ena lår och förde smekande in den långt in under badrocken.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag tittade på Stefan, han protesterade inte utan tittade bara fascinerat på. Maria fortsatte smeka mej närmare och närmare. När hon kände min nu mer än halvhårda suckade hon lätt och drog isär min badrock. Hon runkade lätt tills den knappast kunde bli hårdare. Hon reste sej upp och tog av sej sin minimala badrock. Hon var verkligen helt fantastiskt läcker. Hon sa: Nu är vi helt nakna jag vet att du längtat efter det. Nu är det din tur Stefan.

Stefan tvekade men tog långsamt av sej. Han var helt uppenbart påverkad av situationen. Hans kuk gungade lätt. Maria gick fram till honom och ställde sig bakom honom och smekte kuken. Visst har han en läcker kuk Erik, frågade hon. Han har berättat att han haft svårt att kontrollera den när ni har badat bastu. Det har varit helt fantastiskt när han kommit hem efter era tennismatcher så jag har tjatat länge på att han skulle bjuda hit dej.

Ja den behöver han verkligen inte skämmas för, sa jag. Jag har undrat varför han varit så hemlig.

Jag vet att han har fantiserat om er där i bastun, sa hon. Som ni tittar på varandra nu så verkar ni lite intresserade bägge två. Kom och ställ dej här bredvid.

Jag ställde mig bredvid Stefan. Maria ställde sig på knä tog en kuk i ena handen och den andra i munnen. Hon växlade ett par gånger tills hon var nöjd med resultatet då reste hon sej upp tog min ena hand, lade den runt Stefans hårda kuk och förde den upp och ner. Hon gjorde detsamma med Stefan. Här stod jag nu helt plötsligt och smekte en annan man medan han smekte mej och jag tänkte förvånat att det här känns inte konstigt alls snarare tvärtom.

Stefan var den som tog modet till sej först, möjligen gick det automatiskt enligt hans fantasier. Han ställde sig på knä framför mig och tog min kuk i sin mun och började suga. Först lite tveksamt men när han kände hur jag reagerade så blev det både hårdare och djupare.

När jag kände mig närma mig att komma så bad jag honom sätta sej i soffan bredvid Maria. Jag tog tag i hans kuk som inte hade slaknat det minsta och slickade honom på pungen. Han stönade. Samtidigt hörde jag Maria andas tungt. Jag tittade upp. Hon smekte sin blänkande fitta med ena handen och hade ett finger från den andra handen djupt inne i analen. Hon mer eller mindre stirrade på Stefans kuk och min behandling av denna. Jag började suga kuken som han gjort på mej. Först lite tafatt men när jag kände hur kåt han blev både hårdare och djupare. Helt plötsligt hördes ännu häftigare andhämtning från Marias sida. Jag tittade upp och fick se henne skaka i hela kroppen en lång stund. Jag tittade fascinerat på samtidigt som jag antagligen runkade Stefan våldsamt. Detta var uppenbarligen för mycket för honom för helt plötsligt stönade han till och jag kände något varmt pumpa ut över min arm och hand.

Var det som du fantiserat om frågade Maria till Stefan efter en stund när de båda hämtat andan.

Tror nästan du kan gissa svaret på den frågan, svarade Stefan.

Men vi får väl inte glömma vår gäst, sa Maria. Nu är det din tur att sitta i soffan.

En behandling av två munnar och fyra händer är i detta läge svårt att motstå någon längre tid. Som tur var så var det inte sista gången...

No votes. Be first!