Väldigt förbjudet

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det hela började för ungefär 7-8 år sedan.

Jag brukade träna, gå på gruppträning, tillsammans med min sambo, hennes dotter och nån kompis till sambons dotter som var 22 år. Det gjorde vi ungefär en gång i veckan. Ibland blev det bara jag och sambon som åkte, men det hände även att jag åkte dit endast med sambons dotter.

Vid ett tillfälle när vi åkte på ett pass, jag och Nina, (jag kallar sambons dotter för Nina nu när jag skriver) pratade vi om ämnet sex. Vi hade en bra, öppen och rak kompisrelation jag och Nina. Av någon anledning kom vi in på ämnet intimare. Hon berättade att hon var rakad och tyckte helst om att vara "väldigt len och helrakad". "Häftigt och sexigt" tyckte jag. "Det finns inget häftigare än en rakad och fuktig mus" sa jag.

Då svarade hon med att hon inte bara blev fuktig när hon blev kåt. "Jag blir väldigt blöt, plaskblöt faktiskt".

Den senaste minutens information jag fått just då, har jag aldrig kunnat släppa. Jag blev kåt som fan på henne. Inte för att jag ville bli det, utan för att jag tänder på det. Blotta tanken på att få se hennes rakade, våta skönhet, känna på den med fingrarna och smaka på fingrarna efteråt, gör mig galet kåt.

Ett halvår efter den händelsen hade jag en dröm. Den var både jobbig och häftig.

Jag drömde att jag var med sambon och hälsade på hos Nina och hennes sambo. Hemma hos dem sitter Ninas sambo i vardagsrummet med min sambo och pratar. Nina skulle fixa fika i köket, och bad mig hjälpa till.

När jag kommer in i köket står Nina med ryggen mot köksbänken, iklädd mjukisbrallor och en hoodie. Hon säger med låg röst "stoppa in handen innanför mina byxor och känn hur våt jag är". Jag blev lite paff och svarade, "men, de sitter ju på andra sidan väggen, tänk om nån kommer in och märker det".

Nina som förstått att jag var galet kåt på henne, och antog att jag skulle göra vad som helst för att få känna, ville hjälpa mig att fatta det för tillfället svåra beslutet, svarade "om du inte gör som jag säger kommer jag att gå in till de andra och säga att du tafsade på mig".

Vilket dilemma tänkte jag. Samtidigt vandrar tankarna till den gång vi pratade innan träningen, då hon nämnde sin välrakade våta härlighet. Jag kunde inte motstå tillfället när jag fått chansen att vidröra henne, känna den lena fuktig huden mot mina fingrar. Att få lukta på och slicka av dem efteråt. Den chansen skulle jag nog aldrig få igen.

Så jag går emot henne, sträcker fram ena handen och är precis på väg att föra mina fingrar innanför resåren på hennes byxor... Precis i det ögonblicket, just precis där när drömmen skulle gå i uppfyllelse, vaknade jag, med en puls på säkert 170 och ett hjärta som kändes som att det skulle hoppa ut ur bröstkorgen på mig, och med stenhård kuk.

Jag var vansinnigt kåt, hade dåligt samvete och var irriterad på samma gång. Om jag ändå hade kunnat få uppleva det i drömmen åtminstone, men inte ens där. Och tänk om jag hade råkat prata i sömnen och sambon hört vad jag drömt om? Men hon verkade sova som tur var.

Efter den drömmen har min nyfikenhet och kåthet på Nina blivit mer påtaglig. Jag skulle nog göra en hel del för henne om jag fick se, känna och smaka lite... Att stoppa kuken i henne har aldrig funnits någon tanke på. Bara att få se henne njuta, känna hennes hud och smaka på hennes safter och smaker.

Fortsättning / Ett par år senare


Efter att för några år sedan ha berättat för Nina om mina drömmar och fantasier, har jag till slut fått mina drömmar besannade.


Det började med att hon inte ville höra mer om saken när jag berättade första gången. Men med tiden när jag tagit upp ämnet med jämna mellanrum, har hon gett efter lite mer varje gång. Och jag nämnde även att jag skulle göra vad som helst för henne, om hon lät mig pilla på henne och få gå ner och njuta av hennes safter.


Till slut, när Nina börjar be om hjälp och tjänster ganska ofta, började jag ana att det kanske fanns något i baktankarna med det hela. Jag passade på att fråga om hon kunde tillmötesgå mina drömmar i gengäld. Hon sa att det skulle gå bra, men att det fanns några begränsningar. jag skulle inte få se hennes ansikte, och inte prata under tiden.


Vi kom överens om en tid hos henne när jag hade lunch från jobbet. Jag kom hem till henne och steg in eftersom dörren var olåst. Gick in i badrummet och tvättade händerna och gick sedan vidare till sovrummet som var mörklagt. Helt mörkt var det inte eftersom dagsljuset sipprade in mellan persiennerna.


Hon låg i sängen med trosorna på och väntade. Jag kände hur mitt hjärta började slå hårt och att jag blev stenhård där nere. Jag sa inte ett ord, kröp bara ner i sängen mellan hennes ben och började smeka insidorna av hennes lår, sakta och mjukt upp mot hennes varma trosor. Jag smekte henne utanpå trosorna och kände att de var varma och fuktiga. Nu kunde jag inte vänta längre, så jag böjde mig ner och började försiktigt dofta på henne samtidigt som jag smekte och pillade med ett finger innanför troskanten. Hon började gny och röra sig lätt.


Nu kunde jag inte motstå henne längre, så jag drog av trosorna, masserade hennes rakade skönhet samtidigt som jag slickade med varierande intensitet. Jag stoppade in ett finger i henne och pullade henne ordentligt samtidigt som jag slickade mer intensivt.


När hon började gny och röra sig mer och mer mot mig stoppade jag in två fingrar istället och började fingerknulla henne intensivt och länge. Till och från slickade jag henne och sörplade i mig av hennes safter. Hon kom ett par gånger under min behandling, och jag kom i mina byxor. Det var galet upphetsande.


Jag har fått göra om samma sak en handfull gånger, plus använt leksaker vid ett par tillfällen. Och jag måste säga att det har varit mina mest upphetsande upplevelser.

No votes. Be first!