Ungdoms minnen

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Sitter själv hemma nu när frun jobbar sent. Fantiserar om sex och hur vi haft sex när vi va unga. Tänker också på när jag bytte klass vid jul i femman. Fick många jätte trevliga klasskompisar. En kille bodde i närheten av mig så vi gick tillsammans till och från skolan. Han var ofta själv hemma då hans pappa jobbade skift. Hans mamma hade dött några år tidigare. Vi hade ett gemensamt intresse, Musik och vi lyssnade ofta på musik innan och efter skolan. Ett annat intresse vr sex. Om inte pengarna gick till skivor så blev det porrtidningar. Lyckan var när min kompis hittade inte bara pappas porrtidningar utan även porrfilmer. En vecka när pappan jobbade kväll slog vi oss ner i pojkrummet och plockade fram tidningarna. Kuken reste sig i byxorna och det blev en het känsla i rummet.

Plötsligt säger kompisen. Ska vi runka tilsammans? Jag hade aldrig runkat tillsammans med någon men tanken gjorde det ännu hetare. Mina egna runkstunder på toaletten, i duschen eller i sängen kunde inte mätas med den här känslan. Av med byxorna och höger hand på kuken. Vi tittade på bilderna och runkade våra kukar i allt snabbare takt. Vi sprutade över våra magar och pustade ut och pratade om hur skönt det var att runka.

I slutet på veckan var alla porrtidningarna slut och vi började plocka fram projektor och super8 filmerna. Efter en stund in i filmen frågar min kompis om vi inte kan runka åt varandra. Kåtheten var enorm och det var ingen tanke på att inte låta någon runka kuken. Vi turades om och runka och hann byta många gånger innan vi sprutade. Ytterligare ett steg var taget och det blev mer och mer bråttom att komma hem från skolan och runka innan hans pappa kom hem. Veckorna pappan jobbade förmiddag blev det mest tidningar och runk.

En vecka och kvällsskift hade det kommit hem nya filmer och vi riggade för en filmförevisning. En film med gruppsex där alla knullade alla, tjejer med tjejer, killar med killar och tjejer och killar med varandra. Flera med varandra och dubbelmackor som krydda. Ska vi suga varandra frågar han efter en stund i filmen, Jag kan börja. Känslan när han stoppade in min kuk i munnen var något helt annat än vårat frenetiska runkande. Det tog nog inte länge innan jag sprutade i hans mun. Min tur att suga kuk. Att få in en stenhård kuk i munnen var speciellt. Vi hade ju sett på filmerna hur dom utförde oralsex men det var nog ganska taffligt det vi gjorde. Men oj så skönt. Känslan när det gick och han sprutade i min mun var grym.

Så här många år efteråt känns det fortfarande lika förbjudet. Hade varit skönt att helt utan skam runka när tex.frun såg på eller tillsamman med någon kille och varför inte suga av eller bli avsugen.

Kan komma mer.

No votes. Be first!