Under 30, Sambo, Tjock och ingen jättepenis…

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

...Det är precis vad ingen kvinna här söker, eller?

Vad vet ni om mig? Hur kan man döma utan att känna en person?

Den här novellen eller rättare sagt reflektionen handlar om personer som utger sig för att inte vara ytliga och tycker att de flesta män är skräp när samma män inte får chansen att berätta sin historia dels för att man i sin presentation har sånna krav att ingen man kan bocka av dem och dels för att man blir ratad innan man får berätta sin historia.
Detta kan leda till två saker:

- Man låtsas vara någon man inte är för att fånga en persons intresse.

- Man skriver inte alls och en relation som kanske hade blivit fantastisk uteblir.

Många kvinnor tycker det är äckligt när män har preferenser såsom stora fasta bröst, rakad fitta, fin figur... samma kvinnor vill ha en man med stor kuk, sexpack och ett inte alltför högt hårfäste...

Sambo... känslig och öm punkt i mångas ögon... otrohet, fyfaan! Min reflektion här är att det är ytterst individuellt vad som anses vara otrohet, själv ser jag inte att otrohet är något köttsligt utan ett brutet förtroende - Lögner.

Många män kan vara fast i relationer på grund av att man är osjälvisk, vad händer om vi går isär? Hamnar hon på gatan? Kommer hon någonsin hitta en ny? Gud förbjude, kommer hon ta livet av sig? När man sätter det i kontext så är lite vänsterprassel kanske en nödvändighet för att båda ska ha ett bra liv?

Vad är detta ålderskrav många har? Över 30!40!50! Vad fan är det för förvandling som sker under natten man går från att vara 29 till att bli 30?

Det här med att man ska vara välutrustad.... då blir det ju ingen match, eller? Jag trodde att folk var på denna sida för att få utforska sitt sexuella liv och då inte fortsätta med missionären fast med en man med ett par extra centimeter? Jag tänker att de män som har en åderpåle med färre centimetrar tillgodo kämpar extra hårt och verkligen gör en insats när det kommer till sex, ser till så att kvinnan verkligen får njutning i många fall framför sin egen njutning... det finns sååå många sätt att kompensera sitt cm handikapp.

Jag vet att mycket av det jag har skrivit nu är provocerande för många och jag har nog inte rätt i allt, jag hade fel en gång i början av 2000-talet så det kan ju ske igen... men kände bara för att skriva av mig lite och få ur dem reflektioner jag får när man kollar runt på denna sida. Jag älskar kvinnor och jag vill ha ett jämnlikt samhälle men som det ser ut idag är det inte många som står upp för de vanliga männnen, av många anledningar och i många fall för att det är rätt MEN det finns faktiskt män som vill väl och inte är svin även fast de inte delar dina värderingar ?

Hoppas det fanns lite underhållningsvärde i detta - puss och kram, ha det för jävla snuskigt och skönt! ?

No votes. Be first!