Syster Karin

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag satt hos Karin och pratade. Karin har alltid attraherat mig mest beroende på att hon är en trevlig och fin kvinna men också för att hon har härligt stora bröst. En annan sak som attraherar mig hos Karin är att hon är sjuksköterska. Det finns inget som gör mig så kåt som kvinnor i vita rockar. Det är obeskrivligt sexigt och dom utstrålar en viss makt. När dom väl har börjat prata och göra sina kontroller så får jag känslan av att dom har total makt över min kropp, och det är något jag gillar. Karin hade inte en aning om detta, hon anade nog att jag var fascinerad av hennes bröst men inte det andra. Hur än denna trevliga kväll fortskred så kom vi in på sex. Vi pratade länge om våra upplevelser och om hur skönt det var att älska med någon som man verklige var på samma våglängd med. Ju längre kvällen led så kom vi senare in på våra fantasier. Karin berättade lite men jag såg på henne att det fanns något mer som hon inte ville komma fram med. Jag berättade lite men kom aldrig till min böjelse när det gäller sjuksköterskor. Snart kom vårat samtal i stå och vi satt bara och tittade på varandra. Jag kände nu att jag bara måste berätta för Karin om min innersta dröm.
- Jo det är en annan sak också, log jag lite generat och kände hur det hettade på kinderna.
- Om sex drömmar? Log Karin.
- Ja jus om sexdrömmar, svarade jag och svalde hårt.
- Gud vad spännande, fnittrade hon och såg på mig med glittrande ögon. Det är så att man sitter och blir lite småkåt.
Karin kramade min hand med sin, det blev lite längre än bara kamratligt vilket tände ett litet hopp i mig. Det här kunde sluta på tre sätt, ett att Karin blev sur på mig, två att hon skrattade gott och vi fortsatte vårat samtal och nummer tre att det verkligen blev något. Jag satte all min förhoppning till att det skulle bli nummer tre. Jag tittade blygt ner i bordet när Karin gick för att hämta mer kaffe. Jag gav henne en blick och njöt när jag såg hur hennes härligt stora bröst gungade.
- Nå hur blir det fegis? Fnittrade Karin och fyllde på min kaffe kopp.
- Vi-vill du höra? Flämtade jag i hopp om att hon skulle säga nej.
- Javisst, log hon. Har man sagt A får man så vackert säga B.
- Ja då är det väl bara att krypa till korset då.
- Ja kryp på nu.
- Jag blir kåt på sjuksköterskor, flämtade jag. Jag blir kåt av att se dom i sina vita rockar och vita nylonstrumpor.
- Mhm, svarade Karin och gav mig en uttråkad blick. Skulle det vara något. Om du bara visste hur många förslag jag får varje dag på avdelningen. Och det är inte bara av gamla gubbar, hon suckade tillgjort. Jag trodde det var något mycket mer spännande.
- Det kan ju bli det, svarade jag och kände hur kåtheten började pirra i mig.
- Jaha, flämtade hon till. Nu blev det intressant igen.
- Jag får känslan av att en sjuksköterska tar all makt ifrån mig. Att min kropp hamnar i deras våld och att dom då kan göra vad dom vill med mig. Jag menar jag vet ju inte vad som skall undersökas så dom kan ju hitta på vad som helst.
- Jag vill höra mer om undersökningen, sa Karin och såg på mig med glittrande ögon.
Det var tydligt att jag hade hittat rätt knapp att trycka på vilket gjorde mig upphetsad. Tydligen så var Karin inte alls ointresserad av att leka doktor.
- När man blir undersökt av dom så kan dom hitta på att undersöka ens allra intimaste delar utan att det behövs. Dom kan utsätta en för saker som man inte kan säga nej till efter som att man inte vet.
- Så du tänder på att vara helt utelämnad åt en sjuksköterska? Flämtade Karin.
- Ja.
- Du vill alltså bli undersökt på ett lite förnedrande sätt?
- Ja jag vill ha hela kroppen undersökt.
- Med hela menar du även en rectal undersökning.
- Alla håligheter som kan hittas, flämtade jag och kände hur det stretade i byxorna.
- Vill du ha mer kaffe? Flämtade Karin och reste sig upp.
- Ja tack.
Karin gick fram till bryggaren med en fundersam min. Jag såg att hon tänkte hårt och jag hoppades på att det var på min undersökning som hon tänkte. Utan att säga ett ord slog Karin upp kaffe och satte sig ner. Hon såg forskande på mig och drack lite kaffe. Hennes blick började nu bli lite besvärande så jag skruvade på mig.
- Jag har en vit rock här hemma, sa hon. Jag har vita stay-ups och vita sandaletter med hög klack. Jag har också lite grejer som man använder när man gör en ordentlig undersökning.
- J-jaha, snyftade jag nu av kåthet.
- Skulle vi alltså ha ett litet rollspel du och jag?
- Menar du?
- Ja. Det är så här Jan att en av mina djupare fantasier är just att undersöka en man på det sätt som du beskriver. Att utnyttja honom sexuellt när han är hjälplöst hänvisad till mitt vetande, Karin svalde hårt. Jag vill undersöka dig Jan.
- Okej, flämtade jag och tackade min gud att det hade blivit nummer tre.
- Men då måste du helt och hållet utelämna dig åt mig.
- Ja, flämtade jag.
- Syster heter det.
- Ja syster, snyftade jag till.
- Jag kanske skall tala om att min dröm innehåller lite perversa saker, flinade Karin. Lite bisarr och dominant.
- Då blir det ju som vi har sagt tidigare.
- Hur menar du?
- Det där med att älska med någon som man är på samma våglängd som.
- Ja just. Då vill jag att du sitter kvar här och dricker ditt kaffe medan jag gör i ordning för Jan Karbergs besök hos sin distriktsköterska. Jo och en annan sak, sa Karin och reste sig upp. Du måste kalla mig för syster och inget annat.
- Ja syster snyftade jag och kände hur mitt hjärta slog hårt i mitt bröst.
När Karin hade gått ut ur köket satt jag och stirrade ner i kaffe koppen. Mitt huvud var alldeles tomt och jag kunde inte samla tankarna. Det enda som jag kände förutom min kåthet var en spänning över att min innersta dröm hade blivit avslöjad och att jag skulle få uppleva den. Jag vet inte hur länge jag satt och tittade ner i kaffe koppen innan jag kände Karins hand på min axel.
- Då Jan är det dags för din hälsoundersökning, sa Karin och log mot mig.
- Ja syster, svarade jag flämtande när jag såg henne.
Karin hade en vit nylonrock på sig som nådde en bit ner på hennes kraftiga lår. Den var tajt vilket fick hennes härligt stora bröst att framträda ännu mer. Jag anade att den här rocken inte användes av henne i arbetet. Till det hade hon vita stay-ups och vita högklackade sandaletter. Hon såg precis ut som min sköterska i drömmen. Jag följde henne in i sovrummet. Hon hade lagt ett lakan på sängen för att få det att likna en brits och arrangerat sitt sängbord till undersökningsbord. På sängbordet låg latexhandskar, en flaska glidmedel, en kukformad massagestav och ett antal små klämmor. Vid sidan om lakanet låg ett par handbojor och några kortare rep. Det här artade sig till en riktigt pervers och härlig kväll tillsammans med min kompis Karin. Jag var bekant med en lätt form av dominans med analsex inblandad. Jag gillar när kvinna styr den sexuella akten. Men något sånt här hade jag aldrig kunnat drömma om och jag kände att det här passade mig prefekt.
- Då Jan vill jag att du klär av dig helt och hållet, log Karin och gick fram till sitt sängbord.
- Ja syster svarade jag flämtande av kåthet och upphetsning.
När jag började klä av mig studerade Karin mig ingående samtidigt som hon tog på sig ett par undersökningshandskar av latex. Jag rös av kåthet och kunde bara genom att titta på henne känna hur hon tog på mig med sina latexhandskar. Karin satte sig nu ner på en pall och lade benen i kors. Jag snyftade till när rocken gled upp lite så att jag kunde skymta en strumpkant på ett härligt kvinnolår. Det kändes mycket genant att klä av sig framför henne och att jag dessutom hade ett bultande stånd gjorde inte det hela bättre. Karin visade inte en min när jag stod naken framför henne med mitt stånd i vädret. Hon såg snarare ointresserad och professionellt uttråkad ut. Det var inte min kompis Karin som satt där, det var syster Karin. Den sjuksköterska som nu skulle undersöka mig här på vårdcentralen.
- Jaha kom hit då Jan så får vi börja.
- J-ja syster, flämtade jag och gick fram till henne.
- Händer det här alltid när du skall undersökas? Frågade hon uttråkat och knackade på mitt stånd med sitt latexklädda finger.
- Ne-nej syster, stönade jag av förnedring.
- Då får vi ta och titta på det, sa hon och strök mjukt på kukens undersida.
Jag rös av njutning och snyftade lätt när jag kände hennes latexklädda fingrar mot min kuk. Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle kännas så intensivt. Hon lät fingrarna undersöka hela kuken och sedan min pung. Jag fick bita mig i underläppen för att min kuk inte skulle börja spruta. Karin var mycket noggrann med sin undersökning och hela kuken fick sin en ordentlig genomgång. Jag kved till av njutning när hennes fingrar klämde och smekte mitt hårda och nu mycket känsliga ollon.
- Gör det ont när jag gör så här? Frågade Karin och klämde mjukt på mitt ollon.
- Ne-nej syster, snyftade jag ansträngd.
- Vad är det då som får dig att låta sådär?
- Ja-jag vet inte syster men det känns lite konstigt.
- Det måste vi kontrollera noggrant, sa hon och såg upp på mig. Vänd dig om och luta dig framåt.
- Ja syster, flämtade jag och lydde.
- Ta tag i dina skinkor och dra isär dom, kommenderade hon.
- Ja, flämtade jag och lydde.
- Vad heter det, sa hon strängt och gav min ena skinka en hård dask.
- Ja syster, flämtade jag till.
Karin lät nu ett finger mjukt smeka mitt anus samtidigt som hon mjukt klämde på min pung. Att stå på det här sättet var mycket förnedrande men på ett konstigt skönt sätt. Att hon dessutom hade gett mig en dask gjorde det hela ännu skönare. Jag hade förr fått lite små daskar men aldrig så hårt som jag nu fick av Karin. Svedan och värmen efter slaget eggade mig på ett mycket härligt och skönt sätt. Jag stod framåtlutad med mitt rövhål blottat och önskade att hon skulle ge mig en ny dask.
- Jag ser inget på utsidan, sa hon och smekte mitt anus. Vi får nog kontrollera lite djupare.
- Mhm, svarade jag.
- Och hur hette det, röt hon till och gav min andra skinka en dask.
- Ja syster, kved jag av dasken.
Karin tog nu flaskan med glidmedel och smorde in sitt finger. Jag rös till när jag kände det hala fingret mot mitt rövhål. Utan förvarning pressade hon in fingret i min anal. Jag kved till lite och släppte skinkorna när hela hennes finger var begravd i min anal.
- Håll isär dina skinkor, sa Karin hårt och gav mig två snabba daskar.
- Ja syster, snyftade jag till och särade på skinkorna.
- Mhm det här känns ju normalt, sa Karin kunnigt och började föra fingret ut och in i min anal. Det är bra spänst på slutmuskeln och det känns tajt och bra.
- J-jaha syster, stönade jag av njutning.
- Hur känns det i penis när jag gör så här? Frågade Karin och började runka min kuk.
- Br-bra syster, snyftade jag.
- Har du haft några problem med utlösningen?
- Nej syster, snyftade jag och njöt av hennes pullande finger och runkande latexhand.
- Jag tror nog att jag vill kontrollera det.
- Ja syster, snyftade jag och kände hur orgasmen närmade sig.
- Då skall vi undersöka det, sa hon och drog ut sitt finger ur min anal och släppte min kuk. Vänd dig mot mig.
- Ja syster, snyftade jag lite besviket och såg bedjande på henne.
- Om jag inte visste bättre så skulle man kunna tro att du njöt av den här undersökningen, sa hon hårt.
- Oh nej syster, snyftade jag. Den måste göras även fast jag inte vill.
- Ja du Jan det är helt riktigt, sa Karin och tog ett mjukt tag om min styva kuk. Du vill väl få reda på om du är helt frisk? Sa hon frågande och började att mjukt runka min kuk.
- Ja syster, snyftade jag och njöt av att känna latex mot min styva kuk.
- Då vill jag att du sätter dig upp här, sa Karin och klappade på sängen vid huvudändan. Du lutar dig bakåt och sätter upp dina ben och särar på dom.
- Ja syster, snyftade jag och lydde.
- Lite längre fram med stjärten lilla Jan, log hon.
- Ja syster.
- Så där ja nu skall vi se, sa hon och tog en klick glidmedel på sitt finger. Runka nu din kuk, sa Karin och satte sig ner framför mig.
- Ja syster, snyftade jag och började att sakta runka.
Det kändes obeskrivligt förnedrande att sitta framför Karin och runka. Hon hade verkligen lyckats spela fram just det tvång som jag ville ha. Karin lutade sig fram lite och började smeka mitt anus med sitt glidmedels hala finger. Det pirrade och kittlade skönt i hela min kropp och jag kände hur säden var på väg.
- Snabbare Jan du måste runka snabbare.
- J-ja syster ja, snyftade jag och njöt när hennes finger trängde in i min anal.
- Så där ja just sådär, flämtade hon av upphetsning.
Karin pullade nu min trånga anal samtidigt som jag snabbt runkade min kåtbultande kuk. Jag kände hur det började strama i pungen. Jag kved utdraget av njutning när min kuk började pumpa ut sin varma säd på min mage och mitt bröst. Jag kände hur mitt rövhål pulserade i takt med sperma stötarna när Karin pullade mig. Det var en av dom skönaste orgasmer jag haft på länge. Snyftade av njutning fortsatte jag att runka min kuk tills den slaknade i min hand.
- Det där såg ju bra ut, sa Karin fundersamt. Skall bara kontrollera så att det inte är någon konstig smak på det.
Karin lutade sig fram och började att flämtande slicka i sig min säd. jag ville smeka hennes långa hår men vågade inte göra något utan att hon sade till mig. När hon slickat i sig all sperma drog hon ut sitt finger ur min röv och kröp upp på mig. Jag rös till när jag kände den svala och glatta nylonrocken mot min hud. Karin kysste mig djup och hett. Jag eggades av att känna hur den djupa kyssen smakade av min egen säd.
- Jaha det där såg bra ut så då får vi fortsätta vår kontroll.
- Ja syster, snyftade jag och såg på henne när hon plockade fram handbojorna.
- Den här undersökningen kräver att du är så stilla som möjligt, log hon. Jag kommer därför att sätta fast dina händer.
- Ja syster, snyftade jag och kände att det här blev bara bättre och bättre.
- Lägg dig ner och ta tag i sänggavels spjälor, kommenderade hon med en kåthes röst.
- Ja syster snyftade jag av kåthet.
Jag rös av obehagsfylld njutning när hon satte fast mina händer runt sänggaveln. Det kalla stålet runt mina handleder och hjälplösheten gjorde mig mycket upphetsad. Jag drog lite prövande bara för att konstatera att jag satt hjälplöst fast. Karin lät en hand mjukt leka med mina styva bröstvårtor samtidigt som hon leende lekte med min slappa kuk.
- Den här kontrollen är tillför att kontrollera din känslighet i bröstvårtorna.
- J-ja syster, snyftade jag.
Det här var något som jag aldrig varit med om men som jag gärna testade. Det verkade som om Karin hade sysslat med en här leken förut så jag hade fullt förtroende för henne. Hon lät nu båda händerna smeka mina styva bröstvårtor. Den behagliga känslan spred sig genom min kropp och vidare ner i mitt underliv.
- Ahhaaahhaaa, kved jag av smärta när hon nöp i mina båda bröstvårtor.
- Gjorde det ont Jan lilla vän? Frågade hon lite spydigt.
- J-ja syster, flämtade jag och kände hur smärtan spred sig på ett mycket behagligt sätt i min kropp.
- En gång är ingen gång, flämtade Karin och nöp igen.
- AHHAA, skrek jag nu av smärta.
- Ja det verkar ju vara bra, log hon och smekte bröstvårtorna som nu var styvare än dom någonsin varit. Du reagerar ju bra på momental smärta.
- J-ja syster, flämtade jag av upphetsning.
- Nu skall vi se hur du reagerar på långvarig smärta.
Karin sträckte sig efter ett par klämmor med en kedja mellan sig. Jag andades in häftigt när jag förstod vad det var frågan om. Jag förstod att det skulle göra ont men kom mig inte för att protestera. Det var som om jag bara måste känna hur dom lätt taggiga käftarna grep tag om mina bröstvårtor. Karin svettades lätt i pannan och jag såg hur hennes händer darrade av upphetsning när klämmorna närmade sig mina bröstvårtor.
- Oh aahhaaa syster det oh, snyftade jag när hon satte klämman på den vänstra bröstvårtan.
- Känns det?
- J-ja syster ja gud ja, snyftade jag av smärta.
- Då skall vi kontrollera den andra.
- Oh gud aj aj gud aj, snyftade jag när den högra var på plats.
- Du verkar reagera som du skall, log hon och drog lätt i kedjan.
- Oh gud syster det oh gud, snyftade jag.
Smärtan som uppstod av dom små klämmorna var retsamt eggande. Smärtan spred sig i hela min kropp och fick min kuk att sakta börja styvna. När hon sedan lätt drog i dom ökade smärtan på ett mycket raffinerat sätt.
- Nu skall vi se hur den här reagerar, viskade hon och smekte mjukt min svällande kuk.
- Ja syster, snyftade jag.
Karin tog glidmedel i sin latexklädda hand och smekte mjukt min kuk. Trotts att jag just haft en utlösning så styvnade den direkt. Karin runkade mig mjukt samtidig som hon lätt drog i kedjan. Den kåthet jag nu kände var stark och helt annorlunda den kåthet jag annars känner. Karin lutade sig fram över min kuk och lät tungan mjukt spela över mitt ollon. Min kuk blev stenhård och pulserade som om den aldrig varit med om en orgasm. Jag snyftade högt av njutning när Karin tog min kuk i sin mun och mjukt började att munknulla mig. Jag vred på mitt underliv av njutning och började att lätt jucka i hennes sköna mun.
- Nej syster sluta inte, snyftade jag när hon lät kuken glida ur munnen.
- Jag tyckte jag sa att du skulle hålla dig stilla, väste Karin hotfullt.
- J-ja syster men det är svårt.
- Då får jag nog se till så att du håller dig stilla, log hon. Först skall vi kolla din smak förmåga.
Jag flämtade till när Karin reste sig upp och öppnade de nedersta knapparna på rocken. Jag såg en mörk fläck i grenen och förstod att min sjuksköterska var kåt. Leende tog hon av sig trosorna och satte sig bredvid mig. Leende lät hon den fittsåsfuktiga delen av trosorna smeka mina läppar.
- Smaka på dom, flämtade hon.
- Ja syster, snyftade jag och började slicka hennes fittsåsblöta trosor.
- Känner du någon smak?
- Ja syster det smakar underbart.
- Nu skall vi kontrollera med lite mer smak.
Karin ställde sig grensle över mitt huvud och drog upp rocken till sin midja. Jag snyftade av kåthet när jag såg rakt upp i hennes fitta. Med ett lätt stön sänkte Karin ner sin fitta till mitt ansikte. Jag kände hennes härliga fittdoft och sträckte ut min tunga för att möta henne. Karin snyftade till av njutning när min tunga nuddade hennes fittsåsblöta fitta.
- Ja så ja lilla Jan slicka mig, snyftade hon av kåthet. Smaka på min fitta.
- Ja syster, mumlade jag och började att slicka henne.
Jag lät tunga glida fram och tillbaka mellan hennes fittläppar och jag njöt av hennes härliga fittsmak. Karin snyftade och vred sig mot mitt ansikte vilket talade om för mig att hon snart skulle komma.
- Ja ja gud Jan slicka mig slicka mig, snyftade hon högt.
Jag borrade in min tunga i hennes kåtångande fitthål och vickade på den. Karin vred på sin fitta som om hon ville att min tunga skulle tränga in i hela hennes fitta. Hon tog tag i kedjan och drog lätt i den. Smärtan eggade mig att slicka henne hårdare. Min tinga lekte nu omväxlande med hennes känsliga clitoris och med hennes fitthål. Karins snyftningar blev tätare och tätare. Jag märkte hur hennes kropp stelnade och hur hon kved utdraget. När hennes orgasm blommade ut helt kved hon högt och drog snabbt bort klämmorna från mina bröstvårtor. Smärtan blev så explosiv men samtidigt skön på ett märkligt sätt att min kuk ryckte intensivt. Jag vred mig och slickade med förhoppningen att det skulle gå för mig. När Karins orgasm lugnade ner sig klev hon av mitt ansikte och ställde sig på knä mellan mina särade ben.
- Kä-kände du någon smak? Snyftade hon och smekte sin fitta med sin glidmedels hala latexhandske.
- J-ja syster ja det smakade underbart, flämtade jag.
- Bra, suckade hon och såg på mig. Dina bröstvårtor reagerar på smärta, flämtade hon. nu skall vi se hur dom reagerar mot mjukhet.
Hon lutade sig fram och började mjukt slicka mina bröstvårtor samtidigt som hon smekte min styva kuk. Det var en härlig kontrast, först smärtan och sedan hennes mjuka tunga och mun. Hennes hand runkade mjukt min kuk vilket fick mig att lätt jucka med mitt underliv.
- Nej du kan inte hålla dig stilla, sa hon skarpt.
- Men syster det är så skönt.
- Det här är en viktig undersökning, sa hon och sträckte sig efter repen. Om du inte kan ligga still så får jag väl hjälpa dig.
Hon band snabbt ett rep i vardera fotleden och böjde sedan upp mina ben mot sänggaveln. Jag snyftade till av kåthet när hon band repen i sängen. Jag låg nu helt uppfläkt och tillgänglig för henne och hennes härligt perversa fantasier.
- Det där kanske skall hjälpa dig, viskade hon och öppnade sin rock.
Jag flämtade till av kåthet när jag såg Karins härligt stora bröst. Med ett nöjt leende på sina läppar lekte hon med sina styva bröstvårtor som stod rakt ut från hennes mörka vårtgårdar. Att ligga helt hjälplös och inte kunna nå hennes härliga bröst var nog det hemskaste tills nu. Jag ville smeka, kyssa och slicka hennes härliga bröst som nu var helt oåtkomliga för mig.
- Det där skall nog hjälpa dig att ligga stilla, flämtade Karin.
- Ja syster, snyftade jag av kåthet.
Karin smekte nu mitt anus med ena handen samtidigt som hon smekte sina bröst med den andra. Jag vred mig av njutning med blicken fast på hennes bröst. Jag snyftade till lite av njutning när hennes finger trängde in i mig. Hon drog nu lätt i sina styva bröstvårtor samtidigt som hon pullade min anal.
- Ja-jag måste kolla din anals mottaglighet, snyftade hon och drog ut fingret.
- J-ja syster ja, snyftade jag och såg på henne när hon tog glidmedel på sitt finger.
Det ilade skönt i min kropp när hon mjukt började att pulla min anal. Hon tog mer glidmedel på fingret och smorde in mitt anus. Jag flämtade till när hon sträckte sig efter den grova och kukformade massagestaven. Jag hade njutit av massagestavar i röven förr men aldrig en kukformad och aldrig en så grov. Leende smorde Karin in den med glidmedel och startade den. Jag snyftade till av njutning när jag kände hur det grova latexollonet vibrerade mot mitt anus. Trycket ökade och jag kände hur mitt anus gav vika. Karin snyftade lätt av kåthet och började knulla min anal med det vibrerande ollonet. Det stramade och smärtade lite så jag gjorde allt för att slappna av. Jag kände till min njutning hur smärtan försvann och hur den vibrerande massagestaven trängde djupare och djupare in i mig. När hela staven var begravd i mitt rövhål lutade sig Karin fram över mig och tog min styva kuk i sin mun. Jag snyftade högt av njutning när Karin började munknulla mig samtidigt som hon började knulla min röv med den grova latexstaven. Säden bubblade i mig och började att tränga på när Karin till min stora besvikelse lät kuken glida ur sin mun.
- Känner du den lilla Jan känner du hur den vibrerar i din röv? Flämtade hon.
- Ja syster ja, snyftade jag av njutning när staven gled ut och in i mig.
- Känner du hur nära en orgasm du är?
- Ja gud syster snälla låt mig få komma, snyftade jag bedjande.
- Ja Jan du skall få komma, flämtade hon och förde in hela staven i min röv.
Snabbt släppte Karin lös mig och ställde sig på alla fyra med sin härligt breda stjärt mot mig och sina ben särade. När jag masserade mina hand- och fotleder gled den grova massagestaven sakta ur min anal. Jag ställde mig sedan på knä bakom Karin och vek opp den vita nylonrocken över hennes rygg.
- Knulla mig Jan knulla min fitta och fyll den med din säd, snyftade hon.
- Ja syster Karin ja, snyftade jag och placerade mitt hårda ollon mellan hennes blöta fittläppar.
- Snabbt in med den jag måste få känna den i min fitta, snyftade hon och vickade på sin härliga bak.
- Oh ja syster, flämtade jag och lät kuken sakta glida in i hennes trånga fitta. Oh ja syster oh ja vilken fitta.
- Knulla Jan knulla mig.
Flämtande började jag att knulla Karins härliga fitta. Den kramade hela min kuk som gled lätt i henne. Att Karin var spräng kåt rådde det ingen tvekan om. Jag började knulla henne snabbare och kände hur säden sköt fart i mig. Med ett utdraget kvidande begravde jag min kuk djupt i henne och vred mig av njutning. När säden började pumpas ur min kuk stönade Karin ut sin orgasm. Jag kände hur hennes härliga fitta pulserade runt min sperma sprutande kuk. Min orgasm var så intensiv att det svartnade för mina ögon. Nästa gång jag var riktigt medveten om något var när min slaknande kuk sakta gled ur henne. Karin vände sig snabbt om och kysste mig djup. Jag besvarade hungrigt hennes härliga kyss.
- Det är bara att säga till när du vill ha nästa undersökning, flämtade hon.
- Var lugn för det syster, log jag.
- Bara så att du vet så gör jag även hembesök, viskade hon och kysste mig igen.

No votes. Be first!