Svart-vit casting

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

- Du har väl inget emot att följa med till Jordbro ikväll?

Agneta och jag fikade på jobbet och för tillfället var vi ensamma i pentryt. Agneta passade på att smeka mina bröst utanpå blusen och jag kände hur vårtorna styvnade mot behåns tyg. Det kände Agneta också, hon log sött och tog vårtorna mellan tummarna och pekfingrarna och nöp lite i dem. Jag stönade och la händerna på hennes höfter medan hon masserade mina bröst.

Så kom det någon i korridoren och vi släppte varann.

- Vad händer i Jordbro då, frågade jag.

- Vi får väl se, log Agneta. Det jag vet är att du ska ha vita underkläder!

Vita underkläder? Jag funderade medan jag tog en dusch hemma. Sen målade jag mig kraftigt, det brukar ju uppskattas när man ska ut på äventyr. Efter lite letande tog jag på mig ett par vita bikinitrosor och en slät vit behå under den blommiga sommarklänningen. Ett par pumps kompletterade, inga strumpor idag.

Agneta hämtade upp mig med bilen. Hon hade klätt sig i vitt hon också, en kort klänning, ordentligt urringad så hennes stora tunga bröst kom till sin rätt. Hon tittade fnittrande på mig och lät handen glida uppför mitt lår, ända upp till fittan, som hon kramade snabbt med handen. Jag stönade lätt och lutade mig tillbaka och lät henne smeka min fitta, som redan var våt av mina safter.

- Du är som jag, alltid lika kåt skrattade Agneta och gav min fitta en lekfull dask innan hon koncentrerade sig på bilkörningen.

Som tack smekte jag hennes stora bröst utanpå klänningen och kände hennes styva vårtor genom tyget. Jag smekte dem och nöp lätt i dem som jag vet att hon gillar.

- Mmm, sluta nu, annars måste jag låta dig slicka av mig, men det finns det andra som kan göra ikväll, log Agneta.

- Vad har du på gång, frågade jag.

- Jag ska träffa ett par svarta unga killar, och för dig har jag nåt speciellt. Du ska få träffa den ene killens pappa, han vill ha lite bilder på sig och en blondin, och då passar du ju perfekt, eller hur?

- Ok, sa jag tveksamt, fotografering?

- Och filmning, det blir nog en skön kväll för dig, sa Agneta och lät handen vandra uppför mitt lår igen.

- Hoppas det, mumlade jag och lät henne smeka det mjuka hullet längst uppe vid troskanten.

När vi kom fram till Jordbro körde Agneta in till cetrum och stannade på parkeringen. Två svarta pojkar som tydligen väntat på oss kom genast fram till bilen.

- Hej killar log Agneta fräckt mot dem. Hennes klänning var upphasad så de kunde se hennes trosor skymta.

- Hej mamma log den ene och böjde sig in i bilen och gav Agneta en kyss på munnen. Den andra gick runt bilen och öppnade dörren på min sida.

- Du ska gå ner till farsan, förstod jag, sa han och stirrade på mig. Synd, du ser ju lika kåt ut som den där slampan Agneta!

Killen tog mig lätt om armbågen och hjälpte mig ur bilen.

- Kom nu, jag ska visa! Killen gick före mig in genom porten till ett hyreshus. Inne i trapphuset passade han på att smeka mina bröst innan han föste mig nerför trappan till källaren och fram till en ståldörr. Han öppnade dörren och ropade ett Hallå in i utrymmet innan han släppte in mig.

Vi befann oss i en liten hall. En dörröppning var täckt med en filt och innanför fanns ett rum som var upplyst med starka foto-lampor. Killen bakom mig tryckte mig framåt och jag drog undan filten och gick in det större rummet.

- Här har du henne sa killen bakom mig och en svart man i 40-årsåldern reste sig ut en fåtölj. Förutom den bestod hela möblemanget av en soffa och en stor säng. Framför möblerna stod flera kameror och andra fotogrejer uppställda. På väggen bakom kamerorna satt en stor TV monterad och jag förstod att den visade det som video-kameran spelade in.

- Bra, då tar jag hand om henne, sa den svarte mannen medan han granskade mig. Han var klädd i t-shirt och jeans och hans överkropp svällde av muskler.

- Vad heter du frågade mannen.

- Ewa, svarade jag.

- Hej Ewa, jag heter Joe, och jag vill ta lite bilder på dig. Sätt dig i soffan!

Jag gick fram till soffan och slog mig ner medan Joe ställde sig bakom kameran. Samtidigt som det kändes lite obekvämt att sitta i det starka ljuset och höra hur kameran klickade när bilder togs av mig kändes det underligt upphetsande... På TV:n kunde jag se mig själv, poserande för kameran.

- Berätta lite om dig själv, sa Joe medan han startade en videoekamera också.

- Jaa, jag heter Ewa, snart 50 år, bor inte så långt härifrån, började jag tveksamt.

- Ok, vad är du då?

- Eh, jag jobbar på kontor, började jag men Joe avbröt mig:

- Jag menar, vad är du, som ställer upp på fotografering såhär?

Jag la benen i kors och lät klänningen glida upp lite och visa mina mulliga ben medan jag log mot kameran.

- Jaha, jag förstår sa jag. Jag är väl en slampa, antar jag...

- Precis, du är nog en vi slampa som gillar att visa upp dig för svarta män, eller hur?

- Mm, jag gillar att svarta män tittar på mig, och kanske mer än så, mumlade jag. Utan att riktigt tänka på det hade jag särat lite på låren och i den stora TV:n kunde jag se mina egna trosor skymta fram mellan låren.

- Just det, ta och ta av dig klänningen nu!

Utan att säga något lydde jag. Jag drog ner axelbanden och lät klänningen glida ner till midjan innan jag lyfte på stjärten och drog ner klänningen till anklarna innan jag klev ur den. Så satte jag mig tillrätta, klädd bara i behå, trosor och skor.

- Mm, en mullig blondin, mumlade Joe bakom kameran. Riktigt fin, rind om magen som svenska slampor ska vara!

- Tack log jag och lutade mig tillbaka i soffan. Utan att behöva bli uppmanad började jag smeka brösten genom behåns tunna tyg, men när jag tänkte ta av den sa Joe:

- Nej, låt den vara på så länge! Smek magen istället!

Jag lät händerna glida ner över min runda mage och smekte den innan jag fortsatte ner över trosorna. Jag smekte mig själv på lårens insidor medan jag skrevade brett för Joe och hans kamera. Så smekte jag mig själv mellan benen utanpå trosorna och stönade lätt när jag kände på min blygd genom det tunna tyget.

- Är du rakad frågade Joe.

- Mm, vill du se, mumlade jag till svar och drog trosan åt sidan.

- Mm, oj vilken fin liten ftta mumlade Joe medan han tog bilder.

Jag smekte över läpparna innan jag särade dem så min lilla hårda klitoris tittade fram. Blundade och smekte den lilla knoppen, gned rytmiskt och kände hur jag närmade mig för första gången idag. När jag kom hörde jag Joe uppmana mig att titta in i kameran och jag lydde medan kroppen skakades av orgasmen.

När jag var klar vilade jag lite och Joe gav mig ett glas vatten. När han kom fram till mig upptäckte jag att han tagit av sig och bara hade kalsongerna på. Jag såg hur den stora kuken bildade en bula under tyget och sträckte mig fram för att smeka honom.

- Nej, vänta, vi ska ta lite svart-vita bilder nu, sa Joe med ett flin.

Han gick tillbaka och starta video-kameran som han riktade mot sängen. När han var klar gick han fram till mig och tog mig om armbågen och ledde mig till sängen.

- Jag vill ha bilder på den vita horan tillsammans med sin svarte älskare mumlade Joe i mitt öra. Du kan börja med att suga på min tunga!

Joe satte sig på sängkanten och drog ner mig i sitt knä. Han kysste mig lätt på munnen innan han sträckte ut tungan mot mig. Jag förstod vad han ville och böjde mig fram och sög in tungan i munnen, sög den och slickade på den. Joe andades tungt och smekte mina bröst utanpå behån medan jag sög hans tunga.

Så vred han mig så jag satt med ryggen mot honom i hans knä. Hans svarta händer kramade mina bröst genom behåns tyg och jag log mot kameran medan han smekte mig. Plötsligt nöp han till i mina bröstvårtor och jag kunde se hur mitt ansikte utstrålade smärta i stället för njutning.

Så släppte Joe mina bröst och tog i stället om mina knän och drog isär mina ben så jag satt bredbent över honom. Mina vita lår stod i kontrast till hans svarta ben och hans händer som höll om mina höfter. Jag log mot kameran och såg mig själv i TV:n. Så öppnade jag munnen och lät tungan fukta min rödmålade läppar medan Joe la sin svarta hand över min fitta utanpå den vita trosan. Jag stönade till av hans beröring, men i stället för att fortsätta släppte Joe taget och makade ner sina kalsonger. Hans stora svarta kuk glänste av olja och den var nästa helt styv. Han drog mig bakåt över sig så kuken kom att ligga mot min fitta utanpå trosorna.

- Mm, fint, mumlade Joe och tittade på oss i TV:n. Smek den med handen!

Jag greppade försiktigt om hans stora lem och runkade den lätt. Joe stönade och jag drog kuken över mina trosor medan Joe smekte mina bröst genom behån.

Så fick jag vända mig om så jag satt grensle på honom. Han la kuken mot min bak så den vilade i springan mellan mina skinkor och så fick jag vrida på huvudet och le mot kameran så han fick fina bilder av mina vita trosor och hans svarta glänsande kuk.

- Dags för dig att jobba lite, flinade Joe. Han lät mig stå på knä framför sängen och så ställde han sig framför mig så vi hade profil mot kameran.

- Händerna på ryggen!

Jag la händerna på ryggen och Joe tog tag om sin kuk. Så drog han den mot mitt ansikte, hans försats kladdade ner min kind. Så gned han kuken ner över halsen.

- Knäpp händerna bakom nacken!

När jag lydde låt han kuken glida ner över min rakade armhåla där han gned ollonet innan ha slutligen knäade lite och slog med ollonet mot mina bröst.

- Fin du är när du står sådär, man får nästa lust att binda dig, men det behövs väl inte?

- Nej, mig behöver man inte binda log jag upp mot honom.

- Bra, sträck ut tungan!

Jag gapade och sträckte ut tungan mot honom. Han sköt fram underlivet och lät mig slicka ollonet, fortfarande med händerna knäppta bakom nacken.

- Titta i kameran medan du slickar kuken!

Jag vred huvudet lite och kunde se mig själv när jag slickade det stora svarta organet, en medelålders vit kvinna på knä för en svart man med händerna bakom nacken. Mina bröst stretade i behån när de lyftes upp genom att mina armar hölls så högt.

Joe lät mig slicka kuken ett tag innan han tröttnade på den leken. I stället drog han upp mig på fötter framför sängen.

Han satte sig på sängkanten och drog av sig kalsongerna.

- Klä av dig!

Jag knäppte upp behån och tog av den.

- Visa pattarna för kameran!

Jag vände mig mot kameran och smekte brösten, kupade händerna under dem och lyfte dem.

- Bra, trosorna!

Sakta drog jag ner trosorna och lät dem falla till golvet. Utan att Joe behövde uppmana mig ställde jag upp ena foten på sängkanten och visade fittan för kameran. Den var som vanligt helt rakad och mina inre läppar trängde ut mellan de yttre. Jag lät en hand smeka över fittan innan jag särade läpparna och visade upp min styva klitoris för kameran.

- Vänd dig om, visa baken!

Jag vände ryggen till kameran och lät min vita stora stjärt fotograferas. Så böjde jag mig framåt över sängen och svankade med raka ben. Jag tittade över axeln och såg att mina skinkor särades så anus skymtade fram. Jag svankade lite extra innan jag ställde mig upp igen.

- Ställ dig på alla fyra med ansiktet mot kameran!

Jag lydde och Joe ställde sig bakom mig i sängen. Jag kände hans hårda lem mot stjärten och kunde se oss i TV:n. Så trängde Joe sakta in i mig bakifrån och jag grinade illa av den plötsliga penetreringen. Bakom mig flinade Joe när han såg det. Hans händer höll om mitt huvud och så letade sig hans långfingrar fram till mina mungipor. Han tvingade in fingrarna i min mun och höll fast mig som med ett betsel medan han knullade mig bakifrån. Man kunde se hur mina tunga bröst gungade under mig som ett juver när jag blev knullad bakifrån.

- Mm, skönt, men vi måste ha bättre bilder mumlade Joe och drog ut kuken ur mig. Han la sig på rygg och jag fick sätta mig på honom med ryggen mot honom så jag exponerades för kameran. Jag smekte hans kuk innan jag styrde den mot fittan. Sakta sjönk jag ner på honom tills jag satt på huk med kuken begravd i mig. Jag tittade på mig själv där jag satt på den svarta kuken och så började jag gunga på honom. Joe tog tag om mina stora bröst bakifrån och drog mig bakåt så våra kön syntes ordentligt för kameran. Så tvingade han mig att sätta fötterna på hans lår så fittan exponerades helt och han började stöta i mig. Jag stönade högt, men snart slutade han.

- Vi måste pröva det lilla hålet också, mumlade han och fick mig att höja underlivet så han gled ur min fitta. I stället tog han om kuken och drog den mellan mina skinkor och över anus. Sakta pressades det stora svullna ollonet in i min analöppning och mitt ansikte förvreds av smärta i TV:n. Så gled ollonet in förbi ringmuskeln och jag trodde jag skulle spricka. Han nöjde sig inte förrän hela den stora saken var begravd i min ändtarm och Joe tittade över min axel.

- Fint, nu har du blivit riktigt fylld, mumlade Joe och beskådade oss i TV:n. Titta in i kameran nu medan jag knullar dig!

Jag stirrade in i kameran medan han började knulla mig i baken. Hans ena hand kupades över min fitta och han daskade den lätt medan hans kuk penetrerade min ändtarm. Ganska snart började han öka takten och jag förstod att han närmade sig. Han drog ut kuken ur min bak och gned den i stället mot fittan när hans sats kom. Stråle efter stråle sprutade över min blygd innan han var nöjd.

- Nu kan du massera in det i din vita fitta, mumlade Joe bakom mig.

Jag lydde och smekte min fitta med hans sperma. Jag gned in mig med den kladdiga satsen och snart fick jag ännu en orgasm.

Efteråt lät Joe mig gå på toa och tvätta av mig. När jag kom tillbaka till inspelningsrummet, insvept i ett badlakan, hade Joe fått sällskap av Agneta och de både unga svarta killarna, men det är en annan historia...

Kram / Ewa

No votes. Be first!