Suga

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Min styvpappa tar mig med i bilen. Jag har tagit på mig ett litet linne och en minikjol, precis som han ville. Vi åker ut till industriområdet där han brukar ta mig när han vill leka, där alla gubbar samlas som vill leka med unga tjejer.

Det är ganska många gubbar där i kväll. Pappa parkerar vid kanten och han pussar mig på munnen medan det samlas gubbar utanför bilen. Han låter mig dra upp kjolen och sära på låren så gubbarna kan se min snippa innanför trosorna. Jag blundar och låter dem titta medan pappa dra ner mina trosor till anklarna. Jag särar så de kan se min rakade snippa och så smeker jag mig själv mellan benen, känner att jag blir våt när de glor på mig.

Pappa låser upp dörren och de öppnar den. En börjar smeka min snippa medan en annan tar fram sin stora gubbkuk och runkar. Jag tar om hans kuk och hjälper henom att runka innan han vill att jag ska suga. Pappa säger att jag ska göra det, såa jag låter honom stoppa kuken i min mun. Jag suger medan den andre masserar min klitoris. Jag får en sats i munnen medan jag får en ny hand mellan benen. De leker med mig en stund till tills pappa tycker att det räcker.

Efteråt får jag suga pappas kuk på vägen hem. Han ska knulla mamma som väntar på oss…

3 votes