Spontanträff med kvinna

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Har en längre tid haft kontakt med en kvinna som är social, trevlig och vacker. Hon visar klara tecken på att hon är intresserad av mig. På vilket sätt känner jag mig osäker på.

En kväll skulle vi tillsammans gå på en BDSM pubträff och vi bestämde oss för att ses innan hemma hos henne för att ta ett glas vin.

Jag hade klätt mig i kjol och en blus och ett par skor med klack för en gångs skull. Då jag normalt inte brukar ha trosor när jag har kjol så blev det ju så även denna gång också.

Skön musik och ett gott vin och jag trivdes. Hon tappade ett örhänge på mattan som rullade under soffan. Hon letade och fick krypa ner på golvet. Hon stannar till och tittar rätt in i min kjol. Hon tittar in i mina ögen och blicken har ändrats. Jag skulle till att skoja bort det hela men allt bara stannar. Jag fastnar i hennes ögon. Får inte fram ett ord.

Hon lägger handen på mitt knä. Hon smeker handen sakta upp mot mitt skrev. Jag särar på benen. Känner ett pirr i hela kroppen. Hon tar tag i mina ben och drar ner mig en aning. Hon skjuter upp kjolen med båda händerna och smeker mina lår. Hon vidrör mitt sköte. Jag stönar. Hon leker med ett finger på klitoris, smeker runt öppningen, för in ett par fingrar. Åhh, vill ha mer.

Jag knäpper upp blusen och smeker mina bröst. Hon tar av sig kläderna och jag är inte sen att göra likadant. Hon börjar nu smeka mer intensivt. Hon för in tungan och suger och slickar min fitta.

Jag smeker hennes hår och rygg, smeker hennes bröst. Jag stönar högt och njuter av hennes beröring. Hon kommer uppåt och suger och naggar mina bröstvårtor. Kysser mig och trycker sitt ben mot mitt sköte. Jag är ordentigt kåt. Hon vänder sig så jag får hennes fitta vid min mun. Vi slickar och suger varandra. Jag kan inte hålla mig och kommer i en skön orgasm.

Hon hämtar en rabbit och kör in den i mig. Jag kvider och stönar. Så upphetsande. Efter en kort stund kommer jag igen. Min tur att använda den på henne. Jag slickar och låter toppen på rabbiten leka i öppningen. Ökar farten och hon kommer. Vi skrattade gott åt hur det kunde bli så här och vi kom lite senare än tänkt till pubträffen.

1 votes