Söndag 27/6

Klockan 18:00

Var bilen parkerad utanför Pappa och Lanas flotta enplansvilla. Jag har köpt med mig Champagne som jag fått tips av en importör i vänskapskretsen att nollorna i priset också smittar av sig på smaken. Vinerna, inte alls lika dyra men Lanas yngre syster och jag har ganska mycket kontakt. Illona blev 30 för några månader sedan och hon har tipsat mig om 5 röda och 5 vita att överraska styvmamma med. Illona rodnade när jag pratade om hur jag velat knulla Lana. Stepmom. Men hon visade samma kväll sin fitta för mig och bad mig att få komma och hälsa på och September förhoppningsvis flyger Illona och en väninna hit och semestrar minst 4 veckor.

Påsen med vinerna och champagnen, ett halsband med små juveler och stenar. Jag har ett sista paket som jag gömmer i hallen då jag kommer in och hänger av mig kavajen.

-Tack för din inbjudan Lana! Eller stepmom!

Lana ler och slickar sig om läpparna när vi kramar om varandra och jag ger henne en vänskaplig puss på kinden. Jag håller fram mina gåvor. Hon skrattar på vägen ut i köket och förstår att Illona tipsat mig om vinerna och hon är redan så tacksam. En blombukett, den lilla asken med med smycket. Hon blir mållös.

-Nu när inte Pappa ser kan jag skämma bort min stepmom, försöka få henne i säng varje kväll...

Hon fnittrar men säger inget. Jag kramar henne bakifrån och får dom underbara juvelerna på plats runt hennes alls. Jag hämtar paketet i hallen. Kommer tillbaka till henne.

-Och när vi ätit ska stepmom klä upp sig för att inte låta vår kväll tappa tempo.

Cotelli, sexy maid heter outfiten. Lana nickar och hon är så mycket lugnare och avslappnad när inte Pappa smyger runt och kollar så att inte Lana tar emot hans sons stora kuk hela tiden.

-Jag tar med mig dricka så slappnar jag av lite i matsalen!

Nu kysser jag Lana. Smakar på henne latina läppar och låter våra tungor bekanta sig innan jag med vin och champagne går till matsalen. Hon har redan dukat men jag tänder mängder av ljus, öppnar några av flaskorna innan jag sätter mig i en av stolarna. Jag smuttar på ett vitt argentiskt vin och landar avslappnat i vad som ska bli en underbar kväll!

19:00

No votes. Be first!