Sög av 2 killar på en kryssning

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hade helt slut på öl i hytten och bestämde mig för att gå på öl jakt.. Direkt utanför dörren möter jag en ung kille han har skjorta, stajlat blont hår och jeans.
Jag frågar om han har några öl att bjuda på han säger åt mig och haka på och vi drar till hans hytt vi sätter oss ner och dricker 2-3 öl och jag i fyllan säger att jag måste berätta att jag är bög så det inte blir stelt om det dyker upp senare.

Nu började vi prata sex och om jag sugit kuk förut och om jag gillar det, berättade glatt att det är det bästa som finns att få ha en kuk i munnen.
Han frågade om jag kan tänka mig suga av han vilket jag självklart kan göra, Han sätter sig i soffan och jag på golvet och han drar täcket över mig sså jag inte syns,
jag tar den slaka kuken i munne och suger upp den det är en riktigt ståtlig kuk kanske 17 cm, rak och grov och suger och runkar den och ökar takten vart efter hans stön blir allt närmare varandra och jag vet att han nu är riktigt nära, Då smälls dörren upp och jag hör hur hans fulla kompis har kommit in i hytten och blir helt stel och skräckslagen..
hans kompis blir väldigt imponerad då han fattar att han får en avsugning och någon okänd under täcket och frågar om han också kan få en.
Killen svarar "Jafan! men jag är först ska bara spruta hon är under i käften först"
Jag börjar suga och runka kuken igen och han börjar direkt stöna igen och jag känner hur hans kuk pulserar allt tätare och sen stönar han till rejält och jag känner hur sperman fyller min mun."

"Åh fyfan vad grym hon är! Nu är det din tur mannen!"

jag sitter kvar under täcket och han sätter sig ner en den hära kuken är något mindre lite hårig men jävligt sexig.
jag börjar suga den direkt och ökar takten snabbt -Åh fyfan vad hon suger bra å shiit vad skööönt!" efter bara 30 sekunder tömmer även han ut sin sperma i min mun..

Nu bad den första killen den andra killen att gå in på toan för tjejen under täcket vill inte visa hur hon ser ut. Kille nr2 går in på toan och jag springer ut riktigt nöjd och belåten

No votes. Be first!