Sköna stunder vid havet

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Varje dag efter jobbet åkte jag ut till avsides liggande plats vid havet och runkade. Inte något snabbis, utan en lång och utdragen procedur med nakenbad och strövtåg med svullen kuk. Visste att jag inte var ensam, eftersom det oftast stod en moped lutad vid ett träd vid gläntan, där jag ställde bilen.

Hittade snart en fin plats, där jag kunde runka diskret eller några meter därifrån sitta fullt synlig från begränsat håll. Det blev förstås där jag satt för det mesta, när jag ville njuta av kuken. Risken för upptäckt gav en skön extra kick. Sedan kunde jag gå upp toppen av berget och runka fullt synligt från ett stort område. Väldigt frestande att visa upp sig där med styv kuk, utan att ha en aning om vilka som såg mig.

Efter ett tag märkte jag hur någon smög på mig, när jag var nere och badade. Slutligen visade det sig vara en ung kille. Att han hade badbyxor på sig brydde jag mig inte om, utan fortsatte med min utmanande nakenhet. Killen kom även och kollade mig, när jag runkade. Det var lite störande, men jag fortsatte att njuta av min kuk, även om killen kollade.

Den unge killen blev allt djärvare och kollade mitt runkande allt mer öppet. Började bada samtidigt med mig och följde efter när jag strövade omkring naken. Hans badbyxor kunde inte dölja att han hade stånd. Själv blev jag allt mer tänd på att han kollade mig och allt mer avspänd.

En dag beslöt jag mig för att lista ut var han höll hus. Från toppen av berget kunde jag snart se varifrån han kom och gick dit. Han satt naken och runkade en bra bit från sin filt och sina kläder med mig mitt emellan. Det var inget att göra för hans del. Han bara släppte sin styva kuk och lät mig se hur den darrade av upphetsning.

Vi stirrade förvirrat på varandra. Min kuk svällde upp inför den unge killens blickar. Det var inget att göra, jag fick fullt stånd jag också. Jag fullbordade det hela med att dra ner förhuden och blotta mitt ollon. Vi glodde på varandras styva kukar en stund, innan vi började runka. Kåtheten var minst sagt smittsam och det dröjde inte länge förrän det gick för den unge killen. Det var en skön syn att se hur det sprutade ur hans styva kuk.

Killen blev oerhört generad så jag lämnade honom och gick ner till stranden med svajande ståkuk. Jag var härligt kåt och njöt av mitt bultande stånd. Hoppades att möta någon, även om tanken skrämde mig. En längre simtur och jag kom upp med sedligt slak kuk. Jag gick upp på bergets topp och lät kuken styvna i solgasset. Skönt spännande att sitta naken med ståkuken i full frihet.

Såg att den unge killen var nere och badade. Han hade nu tagit på sig dina badbyxor och det störde mig. I allra högsta grad ogillade jag detta. Så här fick det inte vara. Vad göra?

När killen kom och kollade mig efter någon timme, hade jag kalsonger på mig. Han blev märkbart omtumlad, där han stod i sina putande badbyxor och inte visste hur han skulle bete sig. Till slut drog han sig tillbaka. Efter ett par minuter tog jag av mig kalsongerna och gick ner till stranden. Min slaka kuk slängde slapp och sedlig under promenaden. Det dröjde inte länge innan den unge killen gjorde mig sällskap,

Som väntat putade hans badbyxor. Ung och kåt var hans kuk åter i behov att runkas. Min irritation gjorde att kåtheten inte drabbade mig. Jag badade. Den unge killen badade. Han tittade med besvikelse på min slaka kuk. Jag tittade inte på honom, utan ignorerade honom rätt tydligt. Min slaka kuk hängde där som ett tydligt bevis på min uteblivna kåthet.

Naken strövade jag fram och tillbaka. Den unge killen gjorde detsamma. Plötsligt ser jag att han tagit av sig badbyxorna och går helt naken och rodnande med kuken i vädret. Vilken skön syn av ungdomlig kåthet. Min kuk styvnar obevekligt. Killen stirrar på min darrande ståkuk. Det är precis så här jag vill ha det. Stammande och rodnande börjar killen prata med mig. Jag hjälper villigt till i den lite stela konversationen.

Så står vi där och pratar helt allmänt utan att låtsas om våra darrande ståkukar, som vi stirrar på mest hela tiden. Vi lär känna varandra lite grann och att vi gillar att besöka detta lite avsides område. Att vi kommer hit för att runka, låtsas vi inte om. Jag berättar att jag gillar nakenbad och nakenhet. Killen säger att han inte vågar, men att det känns rätt för honom. Jag kan inte hålla mig, utan konstaterar att det syns lång väg att han gillar att vara naken. Precis lika mycket som jag. Hans kuk börjar rycka av upphetsning.

Utan att något sägs om det. Vandrar vi tillsammans mot min plats. Vi är fruktansvärt kåta efter att ha kommit underfund med varandra och funnit oss vara likasinnade. Killen har helt glömt sina nu onödiga badbyxor nere vid stranden. Det är nu plötsligt helt naturligt att runka tillsammans. Det är en mycket upphetsande upplevelse att se den unga kukens behov att runkas.

Min unge vän kommer efter några minuter och jag har svårt att hålla igen. Nu skäms killen inte alls, utan sitter flämtande kvar och kollar hur jag lugnt fortsätter att runka. Han förstår att jag vill dra ut på det. Efter ett tag börjar han leka med sin kuk och får den snart styv igen. Vilken potens.

Vi runkar och badar, vandrar nakna med styva kukar. Sitter på bergstoppen och runkar. Är allmänt osedliga och njuter av det utmanande nskenlivet. Vi är överens om att ses varje dag. Något om runkandet nämner vi inte. Det blir mycket och intensivt runkande för oss. Helt underbart att få njuta av sin kuk tillsammans med en ung och kåt kille.

Det blir ett behov att ses nakna och runka ihop. Det pågår till långt in på hösten. Nästa vår ses vi igen och runkar med lika stor glädje. Kuken är det främsta njutningsmedlet. Tyvärr har killen träffat en tjej, så det blir allt mer sällan.

No votes. Be first!