Skogsrundan (ej verklig händelse) del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

För att ha varit en höstkväll var vädret väldigt skönt och behagligt. Det var varken varmt eller kallt ute, en lättsam vind blåste och det kändes snarare som en sval sommarnatt. Jag hade kört till ett avlägset lantligt campingställe vid en skog med en sjö och hade parkerat bilen på en enslig parkeringsplats en bit ifrån. Det var tydligt att dom flesta turisterna lämnat campingplatsen och åkt hem då jag endast såg ett fåtal andra bilar på parkeringsplatsen jag stod på och på den jag åkte förbi lite tidigare.

Där satt jag hursomhelst ensam i Toyotan och scrollade på mobilen. Inombords kände jag en stormvind av känslor, vad gjorde jag här egentligen? Vågade jag verkligen göra det här? Men samtidigt så kände jag en beslutsamhet och oerhörd kåthet. Dogging och gruppsex hade länge varit en av mina högsta fantasier och det fanns inte riktigt något annat som kunde få mig lika upphetsad, ja, nästan djuriskt kåt. Tanken av att stå där i solidaritet med en brokig skara andra män, där alla har sina styva kukar framme och tillsammans hade som mål att tillfredställa en villig kvinna maximalt kändes väldigt tilltalande. Men likväl satt jag där i bilen, kåt, men inte långt ifrån att få kalla fötter.

Jag bestämde mig för att gå in i chattappen som kvinnan och vi män dom senaste två månaderna planerat inför detta tillfälle genom. Skakigt letade jag upp gruppkonversationen där allt hänt. Skakig delvis pga nervositeten men också pga den oerhörda kåthet jag förknippade med gruppchatten.

Det hela började med en annons på en kontaktsida två månader tidigare som sagt. En kvinna i yngre medelåldern med otroligt vackra kurvor, stora bröst, en bred midja och välformad, stor och feminin rumpa hade lagt ut en annons om att hon sökte män för gruppsex i skogen. I annonsen hade hon beskrivit sig som hotwife, med en man som skulle närvara och möjligtvis delta själv. Hon sökte kontakt för verifikation och för urval via en av dom större chattapparna. Jag hade tidigare aldrig vågat svara på annonser av den sorten och hade egentligen inte stora förhoppningar på att det skulle gå vägen men kontaktade henne ändå. Jag gjorde som hon instruerat på annonsen och skickade lite information om mig själv med kukbilder, mått samt ansiktsbild. Dagen efter hade jag fått svar av henne där hon lovordade min penis och mitt utseende. Senare hade jag blivit inbjuden till en gruppchatt med henne, hennes sambo och omkring tjugo andra män. Under dom senaste två månaderna fram tills stunden då jag satt på parkeringsplatsen hade vi planerat, kåtat upp varandra med länkar till porrfilmer, gruppsexchattat och slutligen kommit fram till tidpunkt och plats. Dessvärre hade ungefär åtta av männen av olika anledningar hoppat ur chattgruppen men nu hade kvarvarande män börjat meddela att dom var på plats och att dom börjat gå mot mötesplatsen som kvinnans man hade markerat ut vägen till.

Jag blev så oerhört kåt av att läsa bakåt i gruppchatten och se bilderna på kvinnans välrakade fräscha fitta, stora bröst och rumpa. Kvinnan hade även lagt upp bilder på när hon sög av sin sambo i soffan. Sambon hade storlek medium på sin kuk på gränsen till det lite mindre men hans kuk såg rejält hård och ådrig ut. På något konstigt sätt gick jag även igång på mina egna kukbilder och dom andra männens kukbilder. Bortsett från den svarta killen som hade riktigt stor kuk som enligt honom var 25 cm lång och 18 cm i omkrets hade jag en av dom större penisarna i chatten. Men alla män hade större kukar än kvinnans sambo. Tanken av att vi alla tillsammans skulle njuta och få kvinnan att bli rejält uppfylld kändes så skön så min kuk började växa innanför jeansen.

Jag skrev i chatten att jag var framme, avslutade med en glad gubbe, gick ut ur Toyotan och låste den. Jag började gå mot ett avlägset spår som ledde till mötesplatsen, följde alla märken och symboler sambon hade lagt ut. Efter några hundra meter började jag höra entusiastiska och glada ljud från en folksamling. När jag kom närmre började jag kunna se dom, sammanlagt åtta män samlade runt kvinnan som stod på knä i mitten. Fler måste ha fått kalla fötter tänkte jag men la inte större vikt vid den tanken och började närma mig med bestämda steg. Mötesplatsen var en avlägsen glänta i skogen en bit ifrån campingplatsen. Kunde känna hjärtat bulta hårdare i bröstkorgen och den djuriska kåtheten ta över mer och mer. Jag kunde nu se att tre av männen fortfarande inte tagit ut sina kukar och hur två av männen stod och runkade medan kvinnan sög på ena mannens kuk och runkade av två andra med varje hand. Dom flesta från sällskapet lade nu märke till mig, log och sa hej eller nickade artigt.

En medelålders påklädd lite rundare man frågade om jag var personen bakom mitt alias på chattappen varvid jag svarade ja. Jag misstänkte att han var sambon. Kvinnan la inte alls märke till mig då hon var fullt upptagen med och besatt av att suga samt runka av kuk. Jag kunde höra smackandet och kluckandet från att hon sög kuk samtidigt som hon nästan gnydde av välbehag trots munnen full med kuk. Dom tre männen som servades stod med byxorna nere vid skorna och grymtade lättsamt.

Jag stod ett tag och beskådade den oerhört sexiga scenen som jag nu bevittnade i verkliga livet med mina egna ögon, sedan tog jag ut min kuk och började runka. Jag såg nu att alla män stod mer eller mindre nakna från midjan neråt och runkade. Vissa runkade hårt, andra mjukt och ett par smekte nästan bara sina kukar. Bortsett från sambon var det en härlig samling mer eller mindre stora kukar i olika nyanser, olika former och ådrighet. Kunde se att min kuk var topp fyra i storlek. Två av topp fyra kukarna var antingen smalare och längre än min kuk eller kortare men grövre. Svarta mannen var närvarande och han var lite äldre än alla andra, säkert över 50 år gammal. Hans penis var en riktigt stor svart baguette. Jag var nu övertygad om att runda mannen var sambon då han hade en mindre penis än vad som framgick ur bilderna kvinnan skickat. Den fick precis plats i hans hand och han runkade den sakta.

Kvinnan var urläcker! Bättre än förväntat. En riktigt kurvig milf. Hon hade svartfärgat uppsatt hår med lugg. Stora läppar som omslöt kuken hon sög på alldeles perfekt, såg väldigt skönt ut. Saliv eller rättare sagt dreggel rann dessutom ner från hennes bleka haka av att gulpa glupskt på kuken. Hon såg ut att vara 162 cm lång med ganska små händer som precis lyckades omsluta kukarna hon runkade av. Väldigt stora bleka, tunga bröst med ganska stora vårtgårdar hängde ut ur BH'n och den nedrullade svarta toppen. Hon var klädd i en rödvit polkadot kjol som såg ut att sluta precis under den stora rumpan och var även barfota.

Jag tog initiativet att gå fram mot kvinnan med min kuk och hon slutade genast suga på andra mannens kuk. Hon såg på min kuk och brast ut "fyfaaan vilket nice OLLON!".

Fortsättning följer.

1 votes