Sexdockan

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Sexdockan

Jag har precischeckat in på hotellet, packat upp och satt mig ner i fåtöljen närdet knackar på dörren.

Jag öppnar ochdär står du, med ett kuvert i handen. Du har en lång svart kappa,knälånga stilettstövlar och håret lätt uppsatt i en tofs. Jagtittar på kuvertet ?Bär in mig? står det på det. Jag tar ochlyfter upp dig och placerar dig på sängkanten innan jag tarkuvertet ur din hand och åter sätter mig i fåtöljen.

Jag studerar digen stund, innan jag tar mig tid att öppna kuvertet och läsa vad somstår. ?En present till dig. En sexdocka som du får använda hurdu vill! /Fröken X? står det med en snirklig feminin stil.

?Vad trevligt!?säger jag högt, lägger brevet på bordet och lägger min haka imin hand, samtidigt som min blick fortsätter att svepa över dig.Jag får lite lätt elaka tankar, det skulle vara kul att testa dig.Kanske se hur mycket ?ömhet? från min wand du skulle klara avatt ge dig?

Jag ställer migupp och går fram till dig, låter mina händer smeka ditt hår ochditt ansikte. Utforskar konturerna av dina kindben, och kännerlenheten i ditt hår. Jag tar tag om dina axlar och med både tryckoch kraft ställer jag dig upp. Mina fingrar börjar knäppa uppknapparna i din kappa, och jag låter den sakta glida ner över dinaaxlar. Under kappan har du bara har en korsett och en kort svartkjol. Trevligt tänker jag, samtidigt som jag låter synen av digfylla mina ögon och mitt sinne. Jag vänder på dig så att du stårvänd mot sängen och mina händer börjar smeka din rumpa, jag tarett fast grepp om din ena skinka, och så ger jag en testande dask.Inte ett pip hörs, och ingen reaktion, förutom den förväntanderodnaden på skinkan. Jag lyfter upp dig och lägger dig på sängen.Går fram till min väska, och plockar upp min wand. ?Jag fick göravad jag ville?? säger jag högt till mig själv med en glimt imitt ögat.

Du fortsätter attspela din roll. ?Så lätt ska det inte vara?, tänker du.

Jag lägger digtillrätta på sängen. Tar dina händer och lägger dem i kors överditt huvud. Dina ben placerar jag lite bredare isär. Jag för uppdin klänning så att man ser dina spetstrosor. ?Jag ser att minsexdocka är uppklädd för ett speciellt tillfälle, jag hoppastrosorna inte var för dyra.? säger jag innan jag med ett bestämtgrepp sliter av dem.

Jag beundrar hurdu fortfarande lyckas ligga stilla och oberörd, men inte länge tilltänker jag innan jag tar fram wanden och sätter igång den, ochlåter den sakta vandra uppför sitt låren på låg hastighet.Förväntansfullt för jag den närmare ditt sköte och låter denvarsamt massera. Jag vill höja farten fort, men håller band på migsjälv. Här ska jag njuta av varje sekund. Jag stegrar långsamtfarten, och varierar trycket. Samtidigt som jag betraktar dig, och desmå signaler som du inte kan behärska. Låter wanden vandra upp ochner, allt efter de små subtila signalerna jag tycker mig utskönja.Jag höjer wanden till dess högsta läge och masserar dig med den.Tillslut rycker du till i små spasmer, och jag ler men säger inget.Du fortsätter ligga stilla när du återfått kontrollen.

Jag tar och vänderdig, så att du ligger tvärsöver sängen med huvudet precis överkanten. Jag tar och öppnar din mun och låter två fingrarinspektera och känna efter. Sedan drar jag dem sakta nedför dinkind. Jag drar ner gylfen och tar fram min kuk. Låter den spela överditt ansikte och för in den i din mun. Med små juck för jag denfram och tillbaka och njuter av känslan av att den pulserar och ochblir större. Jag för den längre och längre in. Din hals är öppenoch tar emot. Dina ögon tåras lite, men du fortsätter i din roll,och ligger helt stilla. Jag tar tag om ditt huvud och för in min kuklångt, du är duktig på att ta emot. Jag knullar din mun, dinmascara rinner, men du ligger stilla. Jag kan inte hålla mig längre,utan kommer i extas över ditt ansikte.

När jag åter harkontroll över mig själv så lägger jag åter upp dig på sängen.Jag vänder på dig och inspekterar din härliga rumpa. Jag tar framlite olja och börjar massera in hela din baksida. Jag sätter miggränsle över dig och låter min kuk sakta glida mellan dinaskinkor. Det dröjer inte länge tills jag är hård igen, redo förmer. Jag tar tag om din höft och lyfter upp din rumpa lite så attjag lättare ska komma åt. Sedan för jag in kuk i dig, och jagtycker mig höra ett litet ljud från dig. Jag börjar stöta litelångsamt, för att använda mer och mer kraft. Du är så skön attjag bara vill fortsätta i evighet, men inget varar för evigt. Utanjag kommer samtidigt som jag skriker ut min lust!

?Du var väldigtduktig? säger jag innan jag går in i duschen.

No votes. Be first!