Rudolf med röda...

Meddelandet löd:

"Hej, vi söker en kille för anonymsex hos oss på julaftons morgon. Är det du?"

Bäst att smida medans järnet är varmt, tänkte jag, kollade deras presentation en gång till, den kändes fortfarande seriös, och svarade "Jag är intresserad! Vad hade ni tänkt er?"

Julafton kom. Jag krängde på mig de sista delarna av den efterfrågade tomtedräkten, klev ur och låste bilen. Portkoden stämde. Med bultande hjärta gick jag tre trappor upp. När jag stod framför dörren på vänster sida och läste namnet på dörren fick jag en chock. Fan, jag känner igen dem! En vän till en vän och hans ganska nya sambo.

Frågan var, hur pass bra var egentligen masken och skulle jag kunna hålla den, masken alltså...

Jag ringde på och blev insläppt av killen. Blinkade åt honom som om vi kände varandra och fick en lurig blick tillbaka. "Här är säcken, han räckte mig en påse som stod i hörnet, -ta det mjuka först. Hon väntar här inne!". Han gick först in i vardagsrummet. Jag avvaktade ett ögonblick tog ett djupt andetag och stövlade sen efter och brölade "Hoo hoo, finns här nån liten flicka?". "Jaa", fnissade Pia, som satt förväntansfull på soffans yttersta kant. Hon hade håret uppsatt i pippilotter och var onaturligt rosig på kinderna. "Jaha, har du varit en snäll flicka i år, frågade jag" "-Nej, verkligen inte", svarade hon och ruskade på huvudet. "Bra, då ska vi se vad tomten har i sin säck" sa jag och grävde ut det mjuka paketet ur påsen. Hon slet av papperet och fick fram en superfånig rosa t-shirt med My Little Pony på. "Ooo, tack snälla tomten" sa hon och slet av sig pyjamaströjan. Vårtorna på två perfekta stunsiga bröst höll på att tränga igenom t-shirten när hon drog den över huvudet. Hon kastade ett varmt leende mot sin kille som satt i fåtöljen en bit bort. Det hade börjat röra sig i hans brallor, precis som i tomtens, det syntes tydligt. Nästa paket innehöll en liten läderpiska. "Man kan inte vara en stygg flicka utan att få ett straff, det förstår du väl?" sa tomten plötsligt strängt och såg förebrående på henne.

Hon slog förläget ner blicken och ställde sig på min uppmaning framför mig. "Ta av dig byxorna, sa jag kort". Hon stod snart framför mig, renrakad, endast iförd denna fåniga t-shirt. "Vad väntar du på, sa jag, ställ dig på alla fyra nångång!" Hon putade med rumpan åt mig på soffans divandel. Blygdläpparna svällde som små lövbiffar av kåthet och hon savade som björk om våren. Jag smekte över lårens sida och upp mot fittan med piskan och sa "nåå, vad säger man?" "Förlåt" kom det tyst och återhållet. Jag klatschade bestämt till med lädret så det blev ett blossande rött märke mitt på den perfekta högra skinkan. "Högre, sa jag, och mitt namn är Tomten". "Förlåt, att jag var dum, Tomten!" kom det, nu med högre röst. Bra, sa jag. Om du bättrar dig ska du få en klapp till. Hon nickade, fortfarande med huvudet bortvänt.

Om någon har haft problem att dra ner byxorna på en hyfsat trång tomtedräkt så kan jag lova att det inte blir lättare med ett sprängande praktstånd. "Rudolf" med ett för dagen extra kåtsprängt rött ollon till nos stod som ett spett i luften och jag fick verkligen jobba för att styra in kuken mot den nu sjöblöta skåran. O herre gud, vad hon var skön, hon svankade perfekt och jag kom långt in direkt. Av bara farten fick hon ett par svep till över rumpan med lädret och det fick henne att röra höfterna i sidled på ett ännu sexigare sätt. Jag höll om hennes höfter, pumpade på och kände hur svetten rann bakom det äckliga skägget. Hennes andhämtning blev häftigare och häftigare och hennes gnyende övergick mer i ett frustande. Min kuk var så där hård att man kunde hängt en hink vatten på den och bearbetade alla delar av hennes underbara vagina. Jag ökade från ett redan högt tempo i juckandet till max och fyllde henne efter någon minut med litervis av sperma, kändes det som, samtidigt som hon kom, snyftande och stönande.

Jag var alldeles knäsvag efter den våldsamma tömningen, välte tillbaka och blev halvliggande i soffan. Då reste sig killen, Kent, från sin fåtölj och gick över golvet med ett rejält svajande stånd. Han tog över där jag slutade och pumpade vidare. "Tack, sa han åt mitt håll, du kan gå nu, men jag hoppas att du kan komma tillbaka på julgransplundring?!". Jag gav tummen upp och blinkade åt kameran som stod på sitt stativ en bit bort med lampan blinkandes rött -fast inte på långa vägar lika rött som Rudolfs nos!

No votes. Be first!