Room service åt resemontör - del 1, introduktion. Gay, trekant

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

En kväll gick jag in på chatten utan att egentligen ha lust, men man får ju slösa tiden på något.

Jag hittade ingen särskilt kul att chatta med och tänkte stänga ner när Resemontör Lund loggade in.Varför inte, tänkte jag, så jag klickade och frågade om privatchatt. Han godkände och vi började chatta. Det var en trevlig chatt, men inte så heta ord, så nån träff skulle det visst inte bli här heller.

Men efter en stunds chattande till undrade han om jag hade lust att ses i hotellbaren och prata mera.Det var ganska sent, men jag hade en ledig dag framför mig, så jag sa att det kan vi göra, men jag skulle första duscha o klä mig.Han skrev att jag kunde skippa duschen, vi ska ju bara snacka.

Så jag klädde mig bara och körde iväg till hans hotell. Han mötte mig och sa att hans kollega satt i baren så det är nog bäst om vi pratar på rummet istället.Javisst, sa jag, det går bra för min del.

Gå du före sa han, jag bor på rum303, jag kommer om en minut. Jag tog trapporna så jag inte skulle behöva vänta så länge i korridoren, men han kom med hissen just som jag tog sista steget. Han såg lite förvånad ut, men log och nickade mot mig. Vi gick mot rummet och han öppnade och gick in. Jag följde med och stängde dörren efter mig, hängde av jackan och satte skorna. Han satte sig i den enda stolen, men jag var inte så blyg så jag satte mig på sängkanten nära, men inte för nära honom.

Vi pratade lite till, men snart flyttade han lite närmre och frågade om det inte hade varit läge med en dusch i alla fall. Det är alltid skönt att duscha, sa jag,och han log och sa att det går bra att göra det här. Jag gick in och klädde av mig, gick in i duschen och började duscha med ryggen mot dörren. Efter ett tag fick jag sällskap i duschen och han smekte in min rygg med tvål innan han gick nära och kramade om mig och viskade "du känns skön" Jag tackade och smekte hans armar.Han släppte och fortsatte tvåla in mig ner längs ryggen och överskinkorna. Sedan knäade han och började tvåla in mina ben från foten och uppåt, långsamt och smekande. Han stannade just innan han nådde upp till mer känsligt område. Sedan reste han sig och frågade om jag ville tvåla in honom också. Det ville jag såklart,så vi vände oss om och jag tvålade in hans rygg och skulle börja med skinkorna när han vände sig och stod framför mig med ett härligt stånd. Jag log och smekte hans kuk med tvål och masserade hans pung så det skummade i håret på den. Han stönade, men lät mig hålla på en stund innan han bad mig sluta innan det blir för skönt. OK, sa jag och log stort. Jag smög min hand mellan mina skinkor och tvättade rent där för säkerhets skull. Sedan duschade vi av oss tvål o skum och tog varsin handduk och började torka oss själva och sedan varandra. Sedan gick han ut i rummet med handduken om livet och satte sig på sängkanten. Jag tog också handduken runt mig och tänkte sätta mig i stolen, men han sa att jag gärna kunde sitta där jag satt innan. Jag tvekade inte en sekund och satte mig på samma plats, väldigt nära honom. Det pirrade skönt i hela kroppen när vi satt där så nära och jag lutade mig och kysste hans axel. Sedan tog det inte lång tid innan vi båda hade lagt handukarna på golvet och oss själva i sängen.

Han lade handen på mitt bröst och letade sig neråt och jag gjorde det samma med honom. Vi hittade varandras stånd samtidigt och började smeka och smårunka. Jag njöt, men ville gärna ge honom mer än bara en hand så jag vände mig och kysste hans bröst och lät tungan leka med hans ena vårta.Han stönade och stannade med sin hand. Jag släppte hans kuk med handen och började sakta kyssa mig mot den istället. Jag såg hur det ryckte i den medan jag närmade mig, så jag tog lite fart för att få smaka hans ollon och få lov att suga in hela staken.

Han sa inget, men andades häftigare ju närmre jag kom så jag tog hans ollon i munnen och började leka med tungan över det. Han stönade högt och smekte min rygg med en hand och lade den andra på min nacke. Jag sög in mer o mer av kuken och han smekte ner mot skinkorna och även mellan dem en stund. Sedan bad han mig ligga på rygg. Han grenslade mig med sitt skrev över mitt ansikte och sitt ansikte över mitt skrev. Jag nafsade mot hans ollon och lät honom sedan pressa in kuken ner i halsen på mig. Han började slicka på mitt ollon och samtidigt smeka min pung och letade sig också bakom den . . . . . jag särade benen och lät honom smeka hela vägen till analen. Han slickade mitt ollon, men lade mer energi på att smeka runt mitt hål. Jag sög och njöt av allt han gjorde, och han verkade njuta också. Plötsligt plingade hans telefon och han sträckte sig efter den, läste SMS:et och log mot mig. Han reste sig och tog handduken om livet innan han gick mot dörren och öppnade den. Jag låg naken i sängen och undrade om jag skulle sträcka mig efter handduken eller inte, men innan jag funderat klart kom han in tillsammans med en annan man som tittade på mig en stund, sedan på den andre och så log han och började knäppa upp kläderna medan hans kollega tog av handduken och räckte den till honom. "Vill du vara med får du duscha först, men ta inte för lång tid på dig?,sedan kom han ner till mig i sängen medan den andre startade duschen.

Ursäkta att jag inte frågade dig om du ville, men jag brukar alltid dela mig mig av det goda till kollegan, sa han innan han smekte mig igen och log åt min nöjda uppsyn

Kollegan duschade inte längre än nödvändigt och kom snart ur duschen. Han torkade sitt hår, men var inte torr nån annanstans på kroppen. Han stannade vid sängen och frågade om jag inte kunde hjälpa till att torka och jag var inte nödbedd utan tog min handduk och började torka hans fötter och sedan benen uppåt. Han och kollegan sade till varann att detta verkar bli en bra kväll. Jag var lite förvånad, men tänkte inte dra mig ur detta. En trekant med två härliga karlar hade stått på min önskelista mycket länge.

No votes. Be first!