Ridläraren

De flesta av Angelikas vänner var gifta, sambos eller hade någon typ av förhållande. Hon vill prova något nytt, komma ut bland folk. Kanske träffar jag någon ny tänkte hon och öppnade tidningen.

I tidningen fann hon en annons om ridlektioner, det kunde vara kul tänkte hon för sig själv. Hon hade funderat på detta några år tidigare men det hade inte blivit av. Där skulle man kunna träffa nya vänner och få umgås med djur. Hon skickade ett sms till telefonnumret i annonsen och fick ganska snabbt svar.

Du är välkommen ner när du har tid så ska vi planera upp lite ridlektioner, stod det i svaret. Undertecknat med bara bokstaven /M. Lite konstigt att inte få namnet på ridläraren tyckte hon, men tänkte inte mer på det.

Hon svarade, tack, jag kan komma i morgon efter 17, behöver jag några speciella kläder, frågade hon?

Nej, blev svaret, vi har hjälmar, ta inte på dig jeans bara, då det kan vara svårt att röra sig löd svaret.

Nästa dag var det dags för hennes första ridlektion. Det var en fantastisk solig och varm sommardag. Hon tog på sig en luftig topp och ett par tunna byxor som inte satt åt så hårt som hon hade blivit ombed om att göra.

Hon satte sig i bilen och körde ned till stallet där hon skulle rida. I bilen lyssnade hon på musik och kände sig väldigt uppåt och glad. Det skulle bli så kul att få lära sig att rida och umgås med dessa stora djur. Men hon glade sig även åt att få träffa nya människor.

När hon kom fram parkerade hon bilen och gick mot stallet. Hon möttes av en röst ifrån en av boxarna, en man som stod vänd med ryggen mot henne. Du kan fortsätta ned i stallet och prova en hjälm som finns i sista rummet till höger.

På väg ned till hjälmarna kunde hon inte undgå att se rumpan på han som stod i boxen. Den äppelformade baken syntes så tydlig i hans ridbyxor. Hon blev nästan lite generad, det var ett tag sedan hon var med en man eller knappt lade märke till en man.

Hon hörde steg ned mot sig där hon stod och provade hjälmar. Hej, Martin heter jag sade mannen och presenterade sig, det är jag som är din ridlärare. Han hade ett charmigt leende, varma ögon och hade några dagars skäggstubb. Hon kände sig helt plötsligt som en flicka som såg sin första kärlek.

Kom sade han med varm röst, vi ska sadla på och göra iordning hästen för din första ridning. Har du sadlat på hästar förut frågade han? Nej pep hon fram och rodnade lite. Det ordnar vi sade han. Jag visar dig och hjälper till.

Hur gör jag nu, sade hon med lite spak röst. Han ställde sig bakom henne och visade hur man spänner remmarna under magen på hästen. När hon kände honom stå bakom henne gick det som en ilning genom hela kroppen och hon blev helt varm och lite röd om kinderna.

Han ledde ut hästen i paddocken och bad henne att hon skulle ställa sig på trappan. Sätt i foten i stigbygeln och tryck ifrån, jag hjälper dig upp sade han. Hon tryckte ifrån och han tog tag under hennes fot och hjälpte henne över med benet.

Hon kände sig mäkta stolt att nu sitter jag på den där hästen som jag pratat om så länge. Han började att instruera henne grunderna, hur man får hästen att börja gå, svänga och stanna. Det gick ju med bravur sade han, hon kunde inte låta bli att tänka på att han även hade en ganska sexig röst. Men hon måste ju skärpa sig, hon är ju här för att lära sig att rida.

Du behöver sitta mer rakt i sadeln sade han till henne och lade handen på hennes rygg för att visa hur hon skulle sitta upp. Hon fick direkt gåshud av hans beröring, detta kunde inte han undgå att se utan log lite för sig själv.

När ridlektionen var slut sade han att nu ska vi sadla av hästen och släppa ut den i hagen. Börja du så får du ropa om du behöver hjälp. Nä, det går inte säger hon, jag får inte loss remmen. Det fick hon egentligen men hon ville bara att han skulle ställa sig nära henne igen. Jag kommer ropade han och ställde sig vid henne och tog loss remmen på ett kick. Man skulle nästan kunna tro att du vill ha mig nära dig sade han med ett varmt leende. Hon hasplade ur sig ett försynt, ja, så kanske det skulle kunna vara och rodnade.

De tog av sadeln tillsammans och ställde in din i sadelkammaren. Vet du, sade han, tror du inte jag lagt märke till hur du har spanat in mig från det du satte foten i stallet och log varmt. Hans varma ögon som tittade leende på henne gjorde att hon rodna fullständigt och hon visste inte vad hon skulle ta vägen.

Vet du sade han, skulle du vilja hjälpa till att hämta hö i ladan och hjälpa mig att mata hästarna? Gärna det sade hon glatt och log mot honom.

Följ med här, höet finns tvärs över gårdsplanen. När de kom in i ladan stängde han ladugårdsdörren bakom sig och ställde sig bakom henne. Han lade armarna runt om henne och viskade i hennes öra att han minsann inte kunnat undgå att spana in henne heller.

Han kände hur hon fick gåshud och hennes andning blev lite starkare. Kom här sade han och tog hennes hand och ledde henne upp på höskullen. Han tog av sig sin jacka och lade den över höet.

Kom och sätt dig vid mig sade han. De tittade varandra djupt i ögonen, han lutade sig fram, lade sina fingrar under hennes haka och kysste henne. Det gick som en ilning genom hennes kropp, hon blev helt varm och röd i ansiktet. Tror du längtat efter det sade han med ett självbelåtet leende. Mmm, fick hon bara fram.

Han tog av henne toppen och hennes vackra och mjuka bröst uppenbarade sig. Tror du inte att jag lade märke till att du inte hade en bh på dig när du red. Det gick inte att undgå att se dina bröst guppa vackert med hästens rörelser. Hon rodnade lite men fann sig snabbt, jodå sade hon nu helt plötsligt självsäkert, jag såg allt att du tittade på dem.

Han tog av sig på överkroppen och hans håriga och manliga bringa var något som fick henne att tända till. Värmen i kroppen spred sig och hennes bröstvårtor styvnade. Han flyttade sig närmre och lade vardera hand på hennes mjuka bröst. Hon rös till av välbehag och kände hur han började kyssa hennes nacke och hals, att hon gillade detta gick inte att ta miste på då hon direkt fick gåshud och hennes så vackra bröstvårtor blev om än styvare.

Han lät munnen vandra sig ned för halsen mot hennes bröst och kysste dem om vart annat samtidigt som han lät sina fingrar försiktigt smeka hennes bröstvårtor. Hon tog ett djupt andetag av vällust och det pirrade i hela kroppen på henne.

Försiktigt började han kyssa och suga på hennes sköna bröstvårtor samtidigt som han försiktig klämde på de mjuka brösten. Såå skönt fick hon fram, mmm sade han, dina bröst är så härliga att kyssa och smeka.

Han lirkade av sig sina ridbyxor och hjälpte sedan att ta av hennes byxor. Under byxorna hade hon ett par vackra spetstrosor, vita sådana. Han kände hur han blev hård i byxorna, det bästa han visste var läckra och sexiga underkläder.

Hon lade sig ned på hans jacka och han lade sig lite över henne och fortsatte att kyssa henne och smeka hennes bröst.

Han lät handen smeka hennes midja och mage samtidigt som han fortsatte att kyssa hennes mjuka läppar. När han smekte insidan av hennes lår gav hon ifrån sig ett lätt stön. Hon var så undernärd på sex att hon nästan kom av bara den beröringen.

Kyss mig mera bad hon, han var inte sen att vara till lags utan började att kyssa henne från nacke och hals ned på kroppen, brösten, magen, sidan av kroppen, hennes härligt sexiga ben. Kyssarna och munnen letade sig upp för hennes ben på insidan av låren mot hennes sköte. När han närmade sig gnydde hon till, han kunde känna den härliga doften av henne och blev helt vild.

Han drog av henne trosorna i ett raskt drag och lade sig mellan hennes ben. Snälla slicka mig skrek hon, hon kände att hon var helt genomvåt. Hans tunga snuddade försiktigt vid hennes klitta och hon stönade rakt ut och tog tag i hans huvud och skrek, slicka mig, slicka min fitta, sluta retas. Munnen slöt sig kring hennes, vid det här laget, styva klitta och han började suga och slicka om vart annat. Direkt började hon skruva på kroppen, hennes andning ökade och hon stönade högt av lust.

Han lirkade av sig sina kalsonger undertiden han fortsatte att slicka henne. Han lyfte på hennes rumpa för att kunna komma åt att slicka bättre och lät tungan komma långt in i henne. Då och då lät han tungspetsen försiktigt slicka henne bak, vilket hon uppskattade mycket och blev helt vild av kåthet.

Jag vill att du sätter dig på mitt ansikte sade han, de bytte plats och han lade sig på rygg och hon gränslade hans ansikte. Rid mitt ansikte som du red hästen bad han. Hon började att gnugga sin fitta mot hans ansikte, hans tunga kom åt precis de ställen som hon älskade och njöt och skrek ut sin kåthet. Han tog sina händer och lade dem på hennes mjuka skinkor och hjälpte henne att rytmiskt gnugga sig mot hans ansikte, mun och tunga.

Snälla sug mig, kved han fram, men jag vill slicka dig samtidigt. Hon var inte sen med detta då hon älskade att suga kuk. De lade sig i en 69 och hon började försiktigt att slicka på hans ollon och tog sakta in kuken i munnen. Han gav ifrån sig ett djupt stön, retsamt slickade hon honom på ollonet, hon hörde att han älskade det. Snälla sug mig bad han, snälla. Hon började att suga honom djupt och med en härlig känsla. Hans tunga slickade henne med välbehag och ibland lät han tungspetsen nudda försiktigt bak. Hon njöt av vällust av hans slickande men också av att få suga hans sköna kuk. Hon lät ett finger smeka honom bak samtidigt som hon sög och han gav ifrån sig ett lätt stön.

Jag tror att du behöver lära dig en sak, du är lite dålig att följa hästens rytm i sadeln. Jag har den perfekta övningen för detta sade han och lyfte undan henne. Kom här sade han, sätt dig på mig och rid mig ska jag lära dig hur du gör. Hon reste sig upp och gränslade honom och lät hans kuk försiktigt glida in i hennes, vid det här laget, plaskvåta fitta. De bägge flämtade till när hon satte sig ned. Han tog tag om hennes höfter och började att dra henne fram och tillbaka. Varje gång hon red uppåt följde han med och tog hennes höfter mot sig och när hon satte sig ned samma sak. Där ser du, inte så svårt. Nä kved hon fram, hon var i drömmarnas land och hennes andning ökade i takt med att hon red honom.

Plötsligt kände hon en lätt snärt mot ena skinkan, det sved till men gjorde inte ont. På något sätt var det skönt och något hon gillade. En ny liten snärt mot skinkan och en uppmaning om att rida fortare. När hon tittade åt sidan fick hon se att hade ridspöt i handen. Det var en slags njutande smärta. Det här använder ju vi när man vill mana på, sade han med ett gulligt leende och gav henne en till lätt snärt på skinkan.

Helt plötsligt hoppar hon av honom och suger in hans kuk i munnen och suger med djupa lunga rörelser. Vill du smaka på oss frågade hon, ja stammade han fram. Hon kysste honom och de kände varandras smaker i munnarna, du smakar så gott sade han, mm sade hon lite tyst, det tycker jag med. Han lät två fingrar glida in hennes sköna fitta och lät henne slicka av dem. Mmmm, sade hon med belåtenhet, det är så sexigt och gott att smaka på sig själv.

Kom, snälla rid mig igen bad han. Hon satte sig gränsle över honom och började rida skönt igen. Han smekte hennes midja och hennes mjuka fylliga bröst. Ja snälla gnydde hon, kyss mina bröstvårtor. Han drog henne mot sig och började suga och kyssa hennes bröst. Hon blev som tokig och ökade takten. Han tog ridspöt och gav henne några nätta pisk. Varje gång stönade hon till, det är så skönt kved hon, ge mig mer.

Plötsligt knuffade han bort henne, tog ett tag om henne och lade henne på rygg. Lät kuken gnida upp och ned för fittan utan att föra in den. Snälla bad hon, ta mig, knulla mig, jag klarar inte att bli retad. Jojo, sade han med ett illmarigt leende, du får allt be snällare. Snälla Martin skrek hon, snälla. Retsamt förde han in kuken långsamt in i henne och tog henne med lugna stötar, böjde sig ned och kysste hennes underbart mjuka läppar. Du är så skön sade hon och bet honom i läppen. Han ökade takten och tog henne hårdare och snabbare, så skönt stönade hon, ge mig mer, ge mig snabbare, snälla knulla mig, knulla mig hårt, jag vill det.

Han tog henne så snabbt och hårt han kunde, men kände att han kommer snart och drog ned på tempot för att inte komma för att tillslut dra sig ur henne. Men va gör du sade hon, jag måste, du är så skön och jag vill inte komma än stönade han ur sig.

Nu flyttade han sig och lade sig vid henne, lade ena armen under hennes huvud och drog sig tätt intill henne. Kysste henne och började smeka henne och förde in tre fingrar i hennes hungriga och våta fitta. Du är så skön sade han, och tog ut fingrarna och smakade på henne. Jag vill smaka med, snälla, han förde in fingrarna i henne igen och lät henne därefter smaka på sig själv. Mmmm, så gott kved hon, älskar detta, det är så sexigt och härligt. Mmm, sade han tyst för sig själv.

Kom här sade han, och ställde henne på alla fyra. Ja, snälla ta mig bakifrån, det är så skönt. Hon särade lite på benen så att han lättare skulle kunna tränga in i henne. När han väl var inne lade hon sina ben ihop, det blev mycket skönare och trängre för honom och hon kände hela hans kuk pulsera i hennes våta fitta. Du gör mig helt galen skrek hon, ta mig, knulla mig, jag vill att du knullar mig hårt, jag är värd det sade hon. Han tog tag om hennes höfter och knullade henne hårt och bestämt, för varje stöt ökade hennes andning och hon njöt till max.

Jag kommer snart, skrek hon, ta mig hårade och fortare, snälla bad hon. Han tog henne hårade och fortare och hennes andning började bli tyngre och allt häftigare. Jag kommer kved hon, snälla fortsätt, sluta inte, ta mig, hårdare fortare, knulla mig. Jaaaa, skrek hon rätt ut, så skönt, sluta inte, kom i mig snälla, jag vill det. Han tog henne om möjligt ännu hårdare och han kände hur det började att rycka i kuken och hela kroppen. Till slut kunde han inte hålla tillbaka längre utan kom hårt i henne, hela kuken pulserade när han fyllde hennes fitta med sin varma sperma. Hon lade sig ned på mage och han låg kvar i henne medan han lade sig på hennes rygg. Han började kyssa hennes nacke och hon andades tungt och viskade, jag vill smaka på oss igen.

Han vände henne på rygg och slickade henne, han kände både sig själv och henne, det var en sån skön och häftig upplevelse. Han smekte henne på kroppen och närmade sig hennes mun, våra safter förevigades i våra munnar, det var så härligt, ett sånt sexigt avslut.

Vi låg kvar och andades ut tätt intill varandra, kysstes och han drog händerna genom hennes hår. Samma tid nästa vecka frågade han? Absolut samma tid nästa vecka svarade hon med ett leende.

No votes. Be first!