Restresan del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Slask och regn, skitväder helt enkelt. Mellan två jobb och inget vettigt att göra. Kollade vädret på Kanarieöarna och insåg att det var rätt skaplig sommarvärme där fortfarande. Antagligen möjligt med både sol och bad alltså.

Sagt och gjort så var ganska snart en resa bokad. Avresa redan imorgon. Ingen tid att fixa cykeln, det fick bli att plocka med det nödvändigaste och hyra på plats. Under lågsäsong brukar det inte vara något problem att få tag i en skaplig cykel. Golfbagen var däremot i ordning så den var bara att paketera i skyddsbagen.

Eftermiddagen därpå hade jag redan fått ihop en skaplig cykelrunda. Golftid bokad till morgondagen också. Tydligen en treboll med två norska damer, säkert pensionärer men det spelade mindre roll. Nu låg jag naken i solen på nakenbadstranden och bara njöt av tillvaron. Förvånansvärt mycket folk men hade till sist hittat en svacka i lä där det låg en ensam man en bit bort men det störde inte mej alls.

Några badrundor senare hade jag bestämt mig för att det fick räcka för idag. Hade övervägt att flytta ner närmare vattnet då det låg ganska mycket vackra damsällskap där men det kanske hade varit lite väl tydligt. När jag gick förbi mannen jag sett tidigare såg jag att han nu hade sällskap. En väldigt brunbränd kvinna låg nu bredvid honom. Såg dock inte så mycket av henne då hon till stor del doldes av ett litet parasoll.

Lite senare på kvällen satt jag på ett café och tittade på människorna som var ute och promenerade. Det slog mej att det var betydligt lägre medelålder på dessa än jag väntat mej. Möjligen sov redan alla pensionärer.

Det såg ut som rätt många var på väg mot några barer jag tidigare varit på och som är helt Ok. Efter visst övervägande så bestämde jag mej för att göra detsamma. Skulle ju inte spela golf förrän efter lunch imorgon så några öl skulle väl inte vara något problem.

När jag reste mig och började gå så såg jag att en man vid ett bord tittade upp mot mej och tydligt hajade till samtidigt som han sa något till sitt sällskap. Det såg rätt konstigt ut men jag tänkte att det var nog bara en ren tillfällighet.

Hittade en bar där det var ett rätt stort sällskap med relativt unga kvinnor. Enkelt val således. Redan efter två öl hade jag spanat in två tjejer som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att växla några ord med. Lite väl tydlig hade jag möjligen varit med mitt spanande då de ganska uppenbart tittade åt mitt håll då och då. De såg dock mer roade än irriterade ut så kanske skulle man göra ett försök.

- Godkväll, hoppas jag inte stör. Pratar ni engelska eller möjligen tyska hörde jag en mansröst säga.

Jag tittade upp och fick se mannen som tidigare hajat till när jag passerade honom.

- Föredrar nog engelska då min tyska är lite rostig.

- Okej, som sagt ursäkta att jag stör. Kan jag möjligen bjuda på något att dricka. Ni verkar dricka öl ser jag.

- Varför inte? Öl går bra, visserligen ingen tysk kvalitet men fatölen är fullt drickbar.

Mannen gick iväg och kom tillbaka med en öl och något som såg ut som ett glas cava. Han satte sig ner och räckte över ölen till mig.

- Tack så hemskt mycket, sa jag.

- Ingen orsak,svarade mannen. Karl heter jag förresten, sa han och räckte fram handen.

- Peter, angenämt, svarade jag och tog hans hand. Vad gör mej den äran?

- Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Kan möjligen låta lite underligt det jag tänkte säga.

- Kör på bara, sa jag.

- Ähum, harklade han sej. Tidigare idag låg jag och min fru nere på stranden. Faktiskt ganska nära er.

- Jaha det var ni som låg där i närheten. Jag hade varken linser eller glasögon med så jag såg inte så bra på det hållet.

- Vi såg i alla fall dej väldigt väl och...

- Och?

- Ja hursomhelst så blev det så att vi nog gärna skulle vilja träffa er.

- Som nu alltså? Får man fråga varför?

- Tyvärr är ju min fru inte här, hon är redan uppe på hotellet.

Han gav inget svar på min andra fråga.

- Det var ju synd då, svarade jag.

Om han uppenbarligen bemödat sej att antingen följa efter mej alternativt leta efter mej så var det ju rätt underligt att inte hon följde med också. Något skumt var det med det här tänkte jag.

- Hon väntade ett samtal och hade glömt mobilen på rummet annars hade hon varit här nu.

Lät ju faktiskt som en rimlig förklaring tänkte jag. Men varför ville dom träffa mig?

- Tror inte frun är så lockad att komma ner hit. Kan vi möjligen få bjuda på ett glas champagne på hotellet?

- Jag vet inte riktigt...

- Ni kommer inte att bli besviken på champagnen i alla fall, det kan jag garantera.

Vad var det här? Varför ville dom träffa mig? Det kändes skumt alltihopa. Lite nyfiken var jag ju dock naturligtvis. Mannen verkade inte konstig på något vis. Sannolikt spelade han i en helt annan division än mej att döma av hur han var klädd. Klockan på hans arm var dessutom inget att leka med. Äh, vafan tänkte jag. Måste få reda på vad det är frågan om.

- Jag är väl kanske ingen expert men champagne kan ju faktiskt vara rätt gott, sa jag.

- Trevligt, tror inte ni kommer att bli besviken. Ska vi gå sa Karl och svepte sitt glas.

Jag gjorde detsamma och vi knallade iväg. Deras hotell låg bara några minuter bort. En helt annan prisklass än mitt insåg jag snabbt när vi klev in i foajén.

- Godkväll, sa receptionisten. Hoppas middagen var bra?

- Alldeles utmärkt, sa Karl.

- Ser att ni har en gäst med er. Er fru har anmält att det kommer ytterligare en gäst, er brorson som jag tolkade det.

- Åh kommer Nicolas också. Det var trevligt.

- Trevlig kväll då, sa receptionisten när vi gick.

- Tack detsamma, svarade vi bägge.

Deras rum eller snarare svit låg högst uppe i hotellet. Hade definitivt ingen aning om att det fanns sådana lyxiga delar här mitt i turistorten.

- Älskling jag är hemma nu. Kom får du se vem jag har med mig.

- Kommer, hörde jag en ljus kvinnoröst svara.

Hörde någon som gick i högklackade skor gå fort mot oss. En välklädd fantastiskt vacker kvinna uppenbarade sej. Nu var det min tur att haja till. Hon gick rakt fram till mej och kysste mej på kinden.

- Peter, det här är min fru Julia, sa Karl.

- Angenämt, svarade jag.

- Vad trevligt, så Karl lyckades övertala er?

- Jo jag blev ju lite nyfiken och att ligga hemma och grubbla i ovisshet skulle vara dumt kanske.

- Haha, det låter väl som en tillräckligt bra anledning, sa Julia. Öppnar du champagnen Karl så fixar jag ett glas till Nicolas också.

- Ja, jag hörde att han skulle komma också. Var han svårövertalad?

- Hihi, nej inte direkt, sa Julia. Han borde vara här inom fem minuter.

Karl öppnade champagnen och hällde upp tre glas. Han serverade mej och Julia.

- Skål för nya vänner, sa Karl.

- Skål, svarade vi andra.

De satte sej i en soffa och jag i en fåtölj mitt emot.

- Nå, var champagnen värd att komma hit för, frågade Karl.

- Tror det är typ andra gången jag dricker årgångschampagne så jag har inte så mycket att jämföra med men naturligtvis fantastiskt god.

Det knackade försiktigt på dörren. Karl öppnade.

- Kommer här med er andra gäst. Ville se till att han kom rätt, svarade någon.

- Alltid lika bra service, sa Karl. Välkommen Nicolas.

En ung ljus ganska kort kille klev in. Julia reste sej och gick fram till honom och gav även honom en puss på kinden. Det såg ut som han rodnade lätt.

- Det här är Peter, sa Julia och det här är Nicolas.

Vi skakade hand. Nicolas fick även han ett glas champagne och vi skålade igen. Vi pratade lite allmänt om vädret och stället men egentligen blev väl inget direkt vettigt sagt. Noterade att Nicolas som för övrigt verkade väldigt tystlåten snarare blyg tittade åt mitt håll lite då och då även om han inte direkt sa något till mig. Annars såg det ut som han hade väldigt svårt att slita ögonen från Julia. Kändes spontant lite underligt av en brorson. Han såg ut att rodna ännu mer nu. Även Julia betraktade mej då och då. Vid ett tillfälle såg jag tydligt att hennes blick gick från magtrakten och uppåt. Det slutade med att hon såg mej djupt i ögonen och log lätt.

Karl ursäktade sej och gick på toaletten. Samtidigt reste sej Julia och gick fram till Nicolas. Hon ställde sig snett bakom honom och strök försiktigt över hans korta hår. Handen fortsatte ner längs hans kind och hals och ner mot bröstet under skjortan. Han satt helt blickstilla. Nu ännu rödare om kinderna.

Julia vände sej mot mig och upprepade ungefär samma sak förutom att hon tydligt tryckte sitt bröst mot mig när hennes hand nu istället gled utanpå min t-shirt ända ner till shortskanten.

Hon gick tillbaka till soffan och satte sig på soffkanten. Tydligt vänd mot Nicolas. Försiktigt började hon smeka sina bröst utanpå blusen samtidigt som hon sakta knäppte upp den.

Jag tittade mot Nicolas. Han såg helt förhäxad ut. Hans högra hand såg ut att försöka trycka ner eller skymma en tydlig bula fram på hans shorts. Hade själv ungefär samma tanke då det började kännas lätt obekvämt därnere. När jag vred på huvudet så såg jag Karl som verkade ha samma problem då hans högra hand var djupt begraven innanför byxlinningen. Kunde det vara det här de varit ute efter från början flög genom huvudet.

Blusen gled av och blottade en vit spets-bh som knappt verkade klara att hålla inne hennes fylliga bröst. Julia vände sej nu istället mot mej. Först drog hon upp kjolen sakta sakta tills man kunde ana ett par vita trosor sedan lät hon kjolen sakta glida nedåt. När högerhanden som höll i kjolen kom till troskanten släppte hon kjolen och lät handen glida in inuti de vita spetstrosorna. Från Nicolas håll hördes ett dovt stön.

Julia gick fram till Nicolas och lyfte på hans skylande hand. Det var nu en rejäl bula där. Hon satte sej i hans knä med ryggen vänd mot honom och rörde tydligt på sina höfter. Uppenbarligen hade det en tydlig effekt på Nicolas då han stönade högt.

Julia knäppte upp sin bh och tog sedan Nicolas händer och förde in dem under den. Han smekte först brösten väldigt försiktig men kramade sedan brösten hårt. Nu var det Julias tur att stöna högt. Hon lät bh'n falla och vände sej istället emot honom. Han fortsatte smeka hennes bröst när hon knäppte upp och drog av honom skjortan. När Julia började knäppa upp hans shorts var det dock som han frös till is. Hon ställde sig på knä framför honom och lirkade försiktigt ner både shorts och kalsonger. Kuken sprätte ut som en stålfjäder. Stenhård, kanske inte så grov men en bra bit över 20cm.

Jag vände mig mot Karl som stod kvar på samma ställe. Nu helt naken. Hård även han men inte så stor istället ordentligt grov.

Upptäckte att Julia var på väg åt mitt håll. Trosorna var borta så hon var nu helt naken. Jag skymtade Nicolas bakom henne. Min t-shirt drog hon av snabbt och samma med shorts och kalsonger. Uppenbarligen var hon så upphetsad att hon inte kunde hålla sig längre. När även min kuk sprätte ut så gav hon ifrån sej något underligt högt ljud.

- Kom sa hon, sovrummet är trevligare.

Samtliga gick in i sovrummet. Nicolas kom först och lade sej på rygg. Julia mer eller mindre kastade sej över honom och knästående började suga och runka honom frenetiskt. Han vred sej som en mask och det var inte svårt att gissa att han inte skulle klara den behandlingen länge.

Bäst att ta det lilla lugna här tänkte jag och ställde mej på knä bakom Julia. När min tungspets nuddade hennes analöppning ryckte hon först till men sedan kom hennes hand och hon lät sitt långfinger glida in där. Jag vred mej nu ett halvt varv så jag kom åt att slicka henne samtidigt som jag lät ett finger massera analen. Nicolas var definitivt väldigt nära nu och stönade omväxlande högt eller flåsade högt. Även Julias andhämtning var nu häftig. Plötsligt blev dock Nicolas helt tyst ungefär som om han svimmat. Av det gurglande och lätt hostande läte som Julia gav ifrån sig insåg jag dock att han med största sannolikhet just sprutat Julias mun full. Samtidigt blev det som att hennes plötsliga andnöd triggade igång henne också. Jag kände hela hennes underliv dra ihop sej, hon ryckte till någon gång men sedan spändes hela hennes kropp som i kramp.

Det tog dock inte många sekunder innan hon vände sej runt över mej. Jag låg fortfarande på rygg och hon stod nu på knä vänd åt andra hållet och gav min kuk en rejäl behandling. Kände att Nicolas började så smått röra på sej och såg helt plötsligt en lång hård kuk leta sej fram mot Julias fitta. Det var som helvete tänkte jag. Och Julia var definitivt inte beredd när han tryckte in den i dess fulla längd. Hon skrek till.

- Åh, jösses. Det är inte möjligt, mer eller mindre tjöt hon.

- Oj,ursäkta, sa Nicolas och drog sej ur.

- Neej, fortsätt gnydde Julia.

Men bara någon minut senare så avbröt hon och kröp fram mot sängbordet och tog fram en tub salva. Både jag och Nicolas tittade fascinerat på när hon omsorgsfullt smorde in och mjukade upp sin stjärt.

Hon instruerade Nicolas att lägga sig på rygg. Själv satte hon sej grensle över honom med ryggen mot honom. Sakta och försiktigt gled kuken in i henne. Hon red försiktigt ett par gånger innan hon vände sig mot mig.

- Ta mig. Knulla mej med din stora härliga kuk.

Ungefär samtidigt som jag tryckte in kuken hörde jag ett stön i ögonvrån. Det var Karl som utan att röra sin grova kuk nu kom och vad jag såg dessutom rätt ordentligt. Det kändes som alla och framförallt Julia blev ännu hämningslösare efter det. Alla knullade som besatta.

- Vi byter sa Julia helt plötsligt. Jag vill ha den stora kuken i stjärten när jag kommer.

Hon vände på sig och lät Nicolas kuk glida in i fittan och vände sedan upp stjärten så gott det gick. Trots att hon nyss haft en kuk i stjärten så var det trångt även om glidmedlet fyllde sin funktion. Julia gnällde lite när jag allt eftersom vidgade henne och trängde djupare och djupare in. Nicolas kunde nu inte hålla sig längre utan började pumpa på hårt. Ganska snart var även jag inne i samma rytm.

Det måste ha varit rätt fascinerande att se. Tre ohyggligt upphetsade personer som bara tänker på en sak.

Orgasmen blev mer eller mindre total när vi kom i sekvens i princip samtidigt. Man kände Julias underliv pulsera av hennes orgasm samtidigt som två kukar tömde sej fullständigt i henne. Julia tjöt högt och vi båda andra lät som några brunstiga djur.

Vi låg länge helt utpumpade. Sängen var helt blöt av svett och kroppsvätskor.

- Hoppsan, undrar vad hotellet säger om det här, sa jag.

- Sannolikt inget, sa Karl. Jag äger det.

No votes. Be first!