Ren och fin med Olle och Agneta

På väg från Handens Centrum fick Agneta en idé.
- Du kan lika gärna åka med hem till oss, Olle är inte hemma, och vi behöver ju duscha ordentligt efter det här, eller hur?
- Men, jag behöver nya underkläder, de här är ju rätt svettiga och kladdiga, log jag och kände hur trosan stramade mot min fitta, kladdig efter all sperma.
- Inga problem, du kan låna av mig, vi är ju ungefär lika mulliga, sa Agneta med ett leende samtidigt som hon la handen på insidan av mitt lår. Handen gled upp mellan mina ben och Agneta kände prövande på min blygd genom trosans tunna tyg.
- Aj, försiktigt, mumlade jag, jag är jätteöm...
- Förstår det, älskling, jag är också rätt öm mellan benen, svarade Agneta.

Ändå tog hon ett lite bättre tag om min fitta och klämde den lite innan hon motvilligt släppte taget om mig. Fast det gjort ganska ont kände jag mig upphetsad av att hon så ogenerat tog mig mellan benen...

Hemma Hos Agneta och Olle gick vi tillsammans direkt till deras stora badrum. Vi klädde av oss och klev nakna ner i badkaret. Jag måste beundra Agnetas kraftiga kropp: Riktigt stora bröst, lite hängiga med ljuvligt tunga, med stora rosa vårtor. En rund mjuk mage och kraftiga lår och däremellan den renrakade fittan med sina utstickande inre blygdläppar. Av erfarenhet visste jag att hon hade en välutvecklad klitoris, nästan som en lillfingertopp, mellan läpparna.

Hon vände sig om och jag beskådade hennes stora vita bak som dallrade lite när hon rörde sig.
- Kom nu, din lilla kåtis, stå inte där och glo, skrattade Agneta och drog mig intill sig. Hon kysste mig snabbt innan hon skruvade på vattnet. Tillsammans stod vi under den varma strålen en stund innan Agneta började tvåla in mig. Jag fick lyfta armarna så hon kom åt armhålorna och brösten som lyftes upp lite extra. Så tvålade hon in min mage innan jag fick vända mig om och böja mig framåt. Jag kände Agnetas starka händer tvåla in mina skinkor och lår innan hon koncentrerade sig på springan mellan skinkorna.
- Sära, kommenderade Agneta och jag la lydigt en hand på varje skinka och drog isär dem för henne.
- Oj oj, vilken liten fin bak, mumlade Agneta och gav mig en lekfull dask på skinkan innan hon tvålade in min anus. Ett finger stacks in, och jag kunde inte låta bli att stöna lätt.
- Det där gillar du va, sa Agneta, men nu ska vi se hur det är med din lilla fitta...
Hon tog mer tvål i handen och masserade in min blygd innan hon särade mina läppar och masserade in tvål över klitoris och så avslutade hon med att sticka upp ett par fingrar i mig och massera in tvål i min slida.
- Den är fortfarande kladdig, vi får göra riktigt rent här, sa Agneta. Hon tog duschen och spolade mig mellan benen tills hon var nöjd.
- Nu är du fin, nu är det min tur, sa Agneta och jag förstod vad som krävdes av mig. Jag tvålade in hennes kraftiga kropp med tvål, och Agneta försökte inte dölja att hon tyckte det var skönt. Hennes bröstvårtor stod styva och hon gnydde när jag masserade dem med tvål. När jag tvålade in hennes underliv tryckte hon fittan mot min hand och såg till så jag stoppade in tre fingrar i henne innan hon var nöjd...

När vi var klara torkade vi oss och svepte in oss i varsitt badlakan. När vi var på väg till deras sovrum för att klä på oss hördes en röst från vardagsrummet
- Hallå, Agneta?
Det var Olle, som tydligen kommit hem medan vi var i badrummet.
Agneta tog mig om handleden och drog med mig till vardagsrummet. Olle blev förvånad men glad när han upptäckte två kvinnor i huset, våta i håret och bara insvepta i ett badlakan.
- Vad har ni gjort, duschat? Ni har säkert hånglat också, om jag känner er rätt, skrattade Olle där han satt i soffan med en drink framför sig.
- Bättre upp, svarade Agneta. Det tog henne inte lång stund att berätta vad vi haft för oss under dagen. Olles ögon glänste när han hörde på, och plötsligt knäppte han upp sina byxor och drog fram kuken.
- Titta nu vad ni har ställt till med, sa Olle, den är ju stenhård!
Olle runkade kuken inför oss och Agneta var genast med på noterna. Hon släppte badlakanet till golvet och stod naken framför sin man. Så tog hon av mig mitt badlakan också och visade upp mig för honom innan hon föste mig mot soffan.
- Hjälp honom då, slampa, sa hon till mig och jag knäböjde framför Olle. Han drog upp mig och jag började slicka hans kuk medan Agneta tittade på. Så ställde hon sig på knä på andra sidan om sin man och började slicka på kuken från sitt håll. Våra munnar möttes vid Olles ollon och vi kysstes snabbt innan vi turades om att slicka och suga den stora kuken.
Olle njöt i fulla drag av att ha två kvinnor vid sina fötter, men snart ville han göra annat. Han reste sig och ställde sig framför soffan.
- Upp med er, ställer en på knä i soffan, beordrade Olle. Vi kröp upp och stod i soffan med armbågarna på ryggstödet.
- Mm, fina stora rumpor, mumlade Olle och började smeka våra stjärtar bakifrån. Agneta böjde sig mot mig och kysste mig på munnen, sög in min tunga och slickade den medan hennes man började smeka oss mellan benen.
Snart blev han mer bestämd och jag kände att han förde in fler fingrar i mig bakifrån. Jag började protestera, men då la Agneta armen om mina axlar och höll mig stadigt.
- Ta det lugnt nu, Ewa, låt honom fista upp dig ordentligt, sa Agneta medan Olle tryckte på med handen. Jag jämrade mig högt när han sakta lät hela handen glida upp i min slida, han nöjde sig inte förrän handen var begravd i mig. Så började han sakta jucka med handen i mig medan Agneta lät en hand söka sig nerför min mage och in mellan benen på mig.
- Bra, hon klarar hela handen känner jag sa Agneta och började fingra på min klitoris, som var blodfylld och öm. Tillsammans gav de mitt underliv en omild behandling och de gav sig inte förrän jag fick en ordentlig orgasm. En lite stråle vätska sprutade ur mig, vilket fick Olle att skratta högt.
- Hon är en riktig slampa, ju mer hårdhänt man är mot henne, desto mer njuter hon, sa Agneta till sin man. Nu är det min tur!

Tillsammans drog de ner mig på golvet där jag fick ligga på rygg. Agneta ställde sig på alla fyra med fittan över mitt ansikte och jag förstod att jag skulle slicka. Jag lät tungan glida mellan hennes blygdläppar några gånger tills Olle ställde sig bakom sin fru och förde in kuken i henne bakifrån. När han stötte kuken i botten passade jag på att slicka hans håriga testiklar och Olle stönade nöjt. Agneta stack huvudet mellan mina ben och började slicka mig medan Olle drog sig ur, bara för att i stället trycka in kuken i Agnetas anus. Hon kved dämpat med munnen mot min fitta medan Olle började knulla henne och jag slickade hennes klitoris, sög på den som på en liten pojkkuk.
Det gick nästen genast för Agneta, stimulerad både bak och fram som hon var, och Olle närmade sig också snabbt. När det skulle gå för honom drog han snabbt ut kuken och stötte den i stället mot mitt ansikte. Han juckade våldsamt och släppte ifrån sig sin sperma i mitt ansikte.

- Du är en underbar slampa, det är så skönt att du aldrig säger nej, sa Agneta till mig efteråt. Vill du inte flytta in till oss, så vi kan ha det skönt jämt?
- Tack, men jag ska nog bo kvar där jag bor, svarade jag.

Kram / Ewa

No votes. Be first!