Per del ett. Mest tråkig tonårskärlek

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det var en vän som presenterade mig och Per för varandra. Vi började direkt prata på msn och i telefon. Vi kunde prata i timmar om allt och ingenting kväll efter kväll. Det dröjde inte länge förens vi fallit totalt för varandra trots att vi aldrig träffats. En kväll satt vi och camade när jag plötsligt fick en fix idé om att börja klä av mig, tröjan och bhn var borta innan jag ens hunnit tänka på vad jag gör. Reaktionen lät inte vänta på sig. Pers ögon var stora som tefat och han var knallröd i ansiktet. Jag lutade mig bakåt och började smeka mina bröst och leka med bröstvårtorna medan jag tittade på honom. Han var så söt där han satt helt chockad. Jag var hög av kåthet och hade inget konsikvenstänkt alls när handen gled från brösten över magen och ner på fittan utanpå byxorna. Pers hand hade även den hamnat på skrevet och jag kunde skymta konturerna av hans hårda kuk medan han smekte den. Hade vi haft ljud på är jag övertygad om att jag hade hört honom stöna av kåthet.. det kanske var tur för då hade jag helt förlorat kontrollen.

Plötsligt slog det mig vad jag höll på med och jag kastade mig över tangentbordet och skrev "måste gå, men vi hörs imorgon, puss snygging" och loggade snabbt ut.
Jag kastade mig i sängen och skämdes. Varför kan jag inte kontrollera mig kring honom?! Detta var inte alls likt mig. Jag är en väldigt sexuell person men jag brukar kunna behärska mig.. plötsligt kom det ett sms från Per om hur kåt jag fått honom och hur sexig jag var. Skammen var som bortblåst men jag la bort telefonen och somnade med ett leende. Drömmarna skenade iväg om hur jag red honom medan han smekte min kropp och kysste mig, mitt i natten vaknade jag alldeles svettig mitt i en orgasm med handen i trosorna. Jag var så obeskrivligt våt.. ingen hade någonsin fått mig att känna såhär förut så jag kastade iväg ett sms om att vi måste ses så snart som möjligt innan jag somnade om.

Nästa dag bestämde vi att vi skulle träffas i Luleå där jag bodde så vi skolkade från skolan och han satte sig på en buss från Skellefteå upp för att ses. Jag hade sagt att vi skulle ta det lugnt och det var vad jag hade tänkt också. Jag mötte upp honom på busstationen, jag såg honom sitta på en bänk en bit bort när jag kom dit, han såg både vilsen och nervös ut och jag konstaterade fort att jag kände starkare än jag trodde för honom redan nu, allt bubblade upp inom mig och jag kunde känna hur jag blev röd i ansiktet, hur jag log från öra till öra och innan jag visste ordet av halvsprang jag mot honom. Han tittade upp och fick ett minst lika stort leende. Han hann knappt ställa sig upp innan jag var framme och kastade mig på honom och gav en stor kram. Jag bubblade inombords, jag kunde inte tänka och jag vet inte varför jag skrattade. Han lutade sig bakom och tittade mig djupt in i ögonen innan han helt plötsligt gav mig en djup kyss och sedan en kram innan jag riktigt hann tänka även om det som gick i slowmotion.
Hände det precis? Jag var så lycklig hela vägen in i själen.. jag menar riktig sann lycka, så hade jag aldrig känt.

Vi gick hand i hand och pratade kring stan. Vi hade planerat att fika men det var folk överallt så det slutade med att vi satte oss på lokalbussen mot mitt hus, ingen var hemma så det skulle ju inte vara några problem. Vi höll handen hela vägen, pratade och pussades mellan varven och allt kändes så väldigt rätt. Han var mycket blygsam och oskyldigare än jag trott men jag gillade just det med honom. Han var osäker på ett väldigt sött sätt.
Väl hemma hos mig satte jag på kaffe, jag kände hans blickar på min kropp medans jag fixade och donade. Om sanningen ska fram hande jag noggrant valt ut lite extra bra kläder på morgonen. Ett par svarta åtsittande jeans och ett lagom urringad tunn topp som var lite genomskinlig i rätt ljus. (Figuren var bättre när man var 16) vi tog med oss kaffet och satte oss i mitt rum. Han satt i sängen medan jag satt vid databordet. Så jag slog på lite musik. När vi druckit kaffet satte jag mig bredvid honom i sängen och han la armen om mig. Kände mig helt fnittrig och löjlig medan vi pratade och kände lite på varandra. Min hand låg på hans lår när jag kände hur det styvna de till för honom medan han tittade ner i min urringning, jag försökte att inte låtsas om det med det var så svårt. Han gör något med mig jag inte kan förklara..men jag kan inte riktigt Kontrollera mig kring honom. Jag smeker hans lår och "råkar" nudda hans styva kuk några gånger, varje gång går det som en stöt hela min kropp och samlas i fittan.. vet inte hur jag ska förklara det på något annat sätt.

No votes. Be first!