Peeping Tom...

Ringde på hemma hos Christer när jag passerade förbi honom på väg hem från sommarjobbet precis som jag gjorde de flesta dagarna. Christers mamma Eva öppnade.
- Hej Peter. Christer är inte hemma ännu. Han skulle visst jobba över någon timma eller så men du kan komma in och vänta om du vill.
- Visst, det blir bra.
Eva var iklädd bara en rätt minimal bikini. Hade sett henne i bikini någon gång tidigare och hon behövde definitivt inte skämmas över att gå så lättklädd. Snarare borde jag skämmas över mina kanske inte så rumsrena tankar angående bästa kompisens morsa.
- Vi ligger och solar på baksidan. Du får gärna göra oss sällskap.
Vi, tänkte jag. Måste vara Christers storasyster. Farsan var väl bortrest.
- Nej tack. Har fått nog av sol för idag. Jag lägger mig på Christers rum och slappar och lyssnar lite på musik tror jag.
- Ok, du gör som du vill.
Från Christers rum hade jag helt fri sikt ut över altanen där de låg och solade. Kunde naturligtvis inte låta bli att kika ut lite. Eva var ju som sagt riktigt trevlig att se på och Lina Christers storasyster var definitivt mer än intressant.
Jag blev långt ifrån besviken när jag tittade ut. Tyvärr låg båda på mage men båda hade justerat bikinitrosorna så att de skulle ge minimalt med vita fläckar. Någon överdel hade inte någon av dem på. I princip låg det alltså två helt nakna kvinnor därute. Oj det här blir inte lätt att hålla sig ifrån tänkte jag. Vänd, snälla vänd er, tänkte jag för mig själv.
Eva vände sig först. Ojoj, jisses vilka bröst. Visserligen hade jag ju sett henne i bikini tidigare men det jag såg nu var svårslaget. När hon nu låg på rygg skulle man ju kunna tro att de skulle typ flyta ut men så var det inte alls. Silikon kanske, men det såg inte ut så heller. Uppenbarligen minst sagt välbevarad. Även nu var bikinitrosorna minimalt skylande. Knappast någon större hårbuske där kunde jag konstatera.
Någon minut senare vände sig även Lina. Henne hade jag knappt sett i bikini tidigare och nu när hon var i princip naken så var kåtslaget nära. Jösses tänkte jag. Visst har jag tyckt att hon var riktigt snygg, men nu.
Det blev inte sämre av att hon började smörja in sig med sololja. Omsorgsfullt dessutom. Hela framsidan, även noggrant vid bikinikanten som hon lättade lite på för att komma åt bättre. Välfriserad även hon insåg jag samtidigt som något definitivt nu började svälla ordentligt innanför byxorna. Kunde inte motstå reflexen att släppa ut den i det fria och bättra på hårdheten ännu mer. Såg att Eva reste sig upp och gick men jag var helt koncentrerad på Lina så jag tänkte inte så mycket på det. Att se henne smörja in sina små toppiga bröst och se bröstvårtorna styvna samt mer eller mindre se henne smeka sig mellan benen var bara för mycket.
- Ähhm, och vad håller vi på med här då tro?
Jag ryckte till och vände mig mot dörren. Där stod Eva. Åh helvete tänkte jag. Helvete.
- Vad gör du egentligen? Skäms du inte alls?
- Åh förlåt. Vad ska jag säga. Förlåt så mycket.
Eva gick in i rummet och stängde dörren bakom sig. Noterade först nu att hon fortfarande inte hade någon bikiniöverdel på sig. Naturligtvis märkte hon var jag tittade.
- Ser du något intressant?
- Ah, förlåt ännu en gång.
- Jag förstår att det är spännande att se på Lina, men en gammal tant.
- Ledsen, vet inte vad jag ska säga.
- Tror aldrig jag varit med om att någon stått med snoppen i näven och tittat på när jag legat och solat. Och du Peter av alla människor.
- Ledsen, jag skäms så ini helvete.
- Det behöver du inte alls göra, jag blir snarast smickrad.
Hennes helt ändrade tonläge gjorde mig förvirrad. Vad sa hon egentligen. Samtidigt hade hon tagit några steg närmare mig så jag skulle nu mycket väl kunna nå hennes nakna bröst.
- Få se vilken utsikt du har här. Åh jag förstår varför du inte kunde hålla dig. Visst är hon läcker. Tänk om det var du som smorde in henne istället. Det skulle väl vara något?
- Öh, va...
- Visst skulle du gärna känna hennes mjuka bröst i handen?
- Men...
- Jag är helt säker på att du gärna skulle vilja vara nära Lina. Eller hur?
- Öh...
- Eller hur, sa hon med en betydligt barskare ton.
- Ja visst skulle jag vilja det sa jag med ynklig röst.
- Du behöver inte alls skämmas över det. Men nu får du hålla till godo med mig.
- Va?
- Om du inte vill att jag ska skvallra för Christer och Lina så får du banne mig se till att ta mig ordentligt med den där underbara kuken.
Eva stod nu tätt intill mig med ett fast grepp om kuken.
- Hade ingen aning om att du var så välutrustad. Vilken pjäs.
Om kuken hade slaknat något tidigare så piggnade den nu till ordentligt.
- Var inte så blyg. Du får gärna känna på mig.
Hennes bröst var definitivt inte silikonfejk de var helt enkelt så fasta och sköna.
- Visst skulle du önska att Lina tog av sig trosorna också. Att hon låg där helt naken när du råkade komma ut där.
Hon tog nu tag i min ena hand och förde den innanför bikinitrosorna.
- Känn vad våt jag är. Vill du ta mig?
- Ja, stammade jag fram.
- Bra, kom här.
Hon släppte ner bikinitrosorna och lutade sig fram mot fönstret.
- Kom, var inte blyg. Ta för dig.
Jag slet av mig byxor och kallingar. Det är inte klokt tänkte jag. Kunde aldrig ha tänkt mig något liknande.
Eva stönade till högt när jag tryckte in hela kuken i ett drag.
- Åh, så länge sedan, så länge...
För varje stöt gnällde hon till lite. Lite då och då tryckte jag på lite hårdare vilket fick henne att stöna högt vilket gjorde mig ännu kåtare. Hade inte sprutat på flera dagar så jag kände att njutningen dessvärre skulle bli ganska kort. För att fördröja det hela drog jag mig ur och gick ner på knä bakom Eva.
- Nej, stopp, du behöver inte, sa hon när jag började slicka henne.
- Men jag vill, sa jag.
- Säkert?
Jag svarade inte utan fortsatte ivrigt att slicka hennes vidöppna blöta fitta. Det verkade definitivt inte som att hon egentligen hade något emot att bli slickad, snarare tvärtom. Om hon pipit och stönat lätt när jag tidigare knullade henne så var hon nu direkt högljudd. Var ett tag nästan orolig att Lina skulle höra oss.
Det såg ut som hennes knän vek sig när hon kom. Hon gungade till och spände sedan alla muskler som i kramp. En lång stund stod hon så medan jag frenetiskt fortsatte slicka henne. Hon gungade till en gång till och suckade sedan djupt.
- Åh herregud så länge sedan. Har inte känt en man i mig på evigheter och kan knappt minnas när jag fick en orgasm som inte varit självframkallad. Men nu vill jag ha mer.
Hon lade sig på rygg med särade ben.
- Kom. Ta mig.
Jag var långt ifrån svårövertalad även denna gång. Oerhört kåt som jag var och ett sedan länge uppdämt sprutbehov gjorde dessvärre njutningen alldeles för kort. Jag drog ut kuken och greppade den för att släppa loss.
- Nej, spruta i mig istället. Det är inga problem.
- Säkert?
- Ja absolut.
En två- tre stötar sedan var det kört. Jag tryckte in kuken till botten och kände kuken pulsera kraftigt. Ohyggligt skönt att äntligen få komma. Jag sjönk ihop över Eva.
- Det var inte illa. Inte alls illa. Kunde aldrig tro att du var så skön. Bästa som hänt mig på länge. Tack Peter.
- Det är väl jag som borde tacka. Har aldrig skämts så mycket som när du kom på mig.
- Ah, det gör inget. Förlåt om jag skrämde dig.
- Visst, inga problem.
- Kanske kan du hälsa på fler gånger när jag är ensam hemma.
- Säkert?
- Absolut.
- Ett rent nöje.
- Längtar redan. Men nu kanske jag ska gå ut innan Lina undrar vart jag tagit vägen.
- Kanske kikar jag lite mer då. Kan inte lova något.
- Du får kika precis hur mycket du vill.

No votes. Be first!