Påskfesten på jobbet som spårade ur...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Sann historia.

Jag jobbar som lagerarbetare och vi har en 36 årig tjej i butiken som är riktigt snygg. Vi kallar henne Lena...

Lena och jag har alltid små flörtat och samåkt en bit, så det har la funnits en liten gnista där skulle jag tro.

Jag är en såkallad esset på företaget, jag som person är lite som svensson svensson, homer simpsons karaktären... :P

Idag var jobbet stängt men jag och några till skulle fixa en påsk fest för alla som ville komma. Jag knäppte min första öl vid 12 slaget och började fixa på lagret med pallar som bord, mitt i allt kommer lik förbannat en lastbil som ska tömmas, så jag hoppar upp på trucken och börjar lossa honom och ställa i gångarna och trycker in följesedeln mellan plasten på en av pallarna. Tar en ny öl och fortsätter att möblera. En av ägarna kommer ner för att se hur det går för mig, han hälsar och kollar på det nya godset och hjälper mig med dem sista pallarna. Tackar för hjälpen och ger han en öl och små flinade åt han, han tittar på mig , skrattar och säger : Haha Corona, det ska vara riktig öl grabben, men det får la duga haha. Lena kommer in med dukar och stolar, så jag hjälper henne bära fram stolarna. Lena tittar på mig och säger : Jasså redan? Jag svarar henne med en glatt röst : Haha ja vafan, kommer den jobbiga chefen hit då är det fan bäst att jag har några i mig och skrattar. Lena börjar skratta och blir lite röd i ansiktet. Säger åt henne att hade vi varit ensamna så hade vi legat på bordet nu. Hon tittar snabbt på mig och säger, hade jag fått min vilja igenom hade jag behövt byta stötdämpare på min bil. Jag sätter ölen nästan i halsen och tittar förvånat på henne. Hon vänder sig om och smiskar sin röv med båda händerna på skinkorna och säger : Ja men det kommer säkert en ny chans.. hmm... Måndag och fortsätter gå... Jag tänker så fan heller att jag ska vänta så länge din lilla jävel!

Folket börjar rulla in och precis som ölen i min kropp. Folket börjar sätta sig ner och ta för sig mat och alkohol, självklart sitter jag bredvid båda cheferna. Min lageransvarig tittar på mig och ser hur jag inte kan hålla mig längre och försöker avbryta mig men det går inte. Jag säger åt mina chefer samtidigt att det är dags för löneförhöjning och att ny truck åt mig. Dem båda tittar på mig och ger mig mer öl och säger, det ska nog allt kunna diskuteras och skrattade. Klockan börjar bli 18:00 nu. Folket börjar dra sig hem och cheferna bad mig städa upp och fixa , självklart betalt skrattar dem. Haha absolut säger jag och öppnar en till öl. Jag är för full för att köra en truck så jag hämtar en pall lyftare och lägger på alla soppsäckar och slänger, när jag kommer in igen står Lena lutad över bordet med små uppknäppt skjorta och tittar blint på mig. Jag vänder mig och stänger porten, vänder mig tillbaka och säger åt henne : Ja antligen knäpper du upp mer eller så flyttar du på dig kvinna skrattar lite smått i rösten. Hon tar av sig skjortan och knäpper upp jeansen, jag går fram mot henne och kysser henne, lägger henne ner på bordet och håller fast hennes händer ovanför huvudet. Jag släpper henne och sliter av henne byxorna så hon endast ligger i BH och string trosor på bordet, jag börjar knäppa upp mina byxor och Lena fort som fan sliter tag i mina kalsonger och tar för sig, hon suger, slickar och slickar på mina pungkulor samtidigt hon runkar av mig.

Efter ett tag så tar jag tag i henne och ställer henne lutandes över bordet i doggy, kör in kuken i hennes fitta. Den var så våt att det rann fittsaft på hennes ben. Jag knullade försiktigt och långa tag in i fittan, ökade ständigt takten, mer och högre stönade hon. Jag tar tag i hennes hår och kör på utav bara helvete. Efter en kort stund skriker hon hon : NEEEEEEEJ UT NU ! Jag drar ut kuken och hon fick en kraftig fontän orgasm, hennes kropp tappade alla muskler och ramlade nästan ner från bordet men jag tog tag i henne. Hon vänder sig och är helt röd som en tomat i ansiktet, svettig och ser hur blodådrorna pumpar runt hennes ansikte. Hon andas riktigt djupt och säger : Nu fan är det din tur, hon ställer sig på knän och gör ett riktigt bra jobb med att suga av mig. Jag säger åt henne att jag är på väg att komma. MMmm, efterrätt säger hon och kör in kuken i munnen igen. Jag sprutar ur mina pungkulor och munnen hennes blir fylld, hon sväljer och slickar rent min kuk. Hon reser sig upp och klär på sig. Jag drar upp byxorna, samtidigt som Lena säger åt mig att det kommer bli mer av detta , se till att städa klart här så vi kan åka....

DEL 2 kommer snart, just nu är jag för full och ska sova, men just i detta nu ligger hon i min säng....

No votes. Be first!