Övernattning hos tjejkompisen. Del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag och Sara hade varit på bio och och klockan hade blivit lite mycket så jag ringde mina föräldrar och frågade om jag fick sova över hos Sara och hennes pappa. Saras mamma och pappa hade skilt sig för ett par år sen och hon bodde nu heltid hos sin pappa. Jag hade väl alltid känt att hennes pappa tyckte om att titta på mig lite väl mycket, kunde känna hur han klädde av mig med sina blickar och det gjorde mig både illa till mods samt gav mig ett litet pirr i magen, han var trots allt en väldigt vältränad och snygg man men allt jag kunde känna var "varför tittar han så på sjuttonåriga oerfarna mig?".

"Ja du kan väl sova kvar hos Sara så kan vi hämta dig imorgon förmiddag?". Ja men det blir bra mamma, jag älskar dig. "Vi älskar dig med, sov gott sen".

Sara och jag begav oss till henne och hon hade förvarnat sin pappa som hade förberett lite sen kvällsmat och mötte oss på garageuppfarten till hans stora hus. "Kom in kom in tjejer, ni måste vara kalla?", "ja det är väldigt kallt ikväll svarade jag". Saras pappa, Tomas tog mig till sin famn och kramade om mig efter att jag hade tagit av mig ytterkläderna, "fryser du?" frågade han medan hans händer svepte över min rygg och ner över ländryggen och ovandelen av min stjärt där dom stannade till i vad jag antar var avvaktande på om jag sade något, vilket jag inte gjorde så efter någon sekund, lite snabbt smekte han mina skinkor innan han släppte mig. "Kom jag har förberett lite mackor och te i köket."

Tomas hade en tajt t-shirt som formade sig efter hans vältränade bröstkorg och hans biceps var tydligt framhävda och jag kunde inte låta bli att stirra, det var så fel kände jag men han är så snygg tänkte jag för mig själv. "Jag tänker att ni tjejer kan väl ta min dubbelsäng så tar jag din säng Sara, blir det bra?". Både jag och Sara nickade instämmande medan vi tuggade i oss sista biten av våra mackor innan Sara gick upp till Tomas sovrum och jag gick in i badrummet och började klä av mig när det knackade på toalettdörren, "kom in sade jag i tron att det var Sara" men när dörren öppnade sig så var det Tomas och där stod jag i mina stringtrosor i elegant spets i vinrött med den matchande bhn, "oj förlåt visste inte att du hade klätt av dig", "äsch det är lugnt viskade jag med ett litet snett diskret leende". han log mot mig och tog två kliv in, stängde dörren, låste den. "Jag tog med nya rena trosor från Sara om du behövde och en av mina större t-shirts som du kan ha som nattlinne om du vill?".

Jag tog emot trosorna och t-shirten av Tomas och vände mig om och bad honom knäppa upp min bh som föll till golvet när han knäppte upp den, han såg troligtvis mina bröst genom badrumsspegel och jag tog i god tid på mig hans t-shirts så han kunde se mina bröst. Hans tshirt gick halvvägs ner över mina lår och jag tackade för lånet och tog av mig mina trosor och gav tillbaka Saras trosor som han gav mig och viskade: "Jag sover aldrig med trosor, sov gott". Sen begav jag mig upp till Sara i Tomas sovrum och lade mig. Jag och Sara lösssnackade lite en stund innan vi båda somnade.

Vaknade upp vid två tiden på natten och var törstig så jag smög upp, och stängde dörren till sovrummet efter mig och när jag kom ner till huvudvåningen så kom Tomas ut ur badrummet, spritt näck och min blick fastnade omgående på hans kuk, den var så stor och hans ollon sken, det var utan tvekan den största kuken jag sett i mitt ännu unga liv, den var liksom större slak än vad de flesta killar jag varit med hade haft i erregerat tillstånd, jag blev chockad och pulsen steg, "oj förlåt det var inte meningen att stirra, vet inte hur jag tänkte, snälla säg inget till Sara!".

"Hej hej det är inget att skämmas för, du är tillräckligt gammal för att vara mogen gällande kroppar och könsorgan sen förstår jag att det är känsligt då jag är Saras pappa och jag antar att du har sex en kuk tidigare i ditt liv?". Jag ser honom djupt i ögonen, med en gnutta känsla att jag skäms, eller rodnar rättare sagt och förklarar att man har både sett kuk och haft sex liksom men att hans var den största jag sett.

"Litar du på mig?, frågade Tomas.

"Ja man det är klart jag gör", svarade jag.

Han började gå mot trappan ner mot källaren och jag följde efter, vi gick igenom hans tvättstuga i källaren bort mot ett rum som han hade som extra gästrum, vi klev in och stängde dörren efter oss. Jag kände hur hjärtat slog fortare och fortare, vad skulle ske tänkte jag?

"Du protesterade inte när jag smekde din rumpa när du och Sara kom hem, du släppte in mig ståendes i bara dina underkläder i badrummet och nu fastnade din blick på min kuk, något säger mig att du är en stygg liten tonårsslampa Nina, gillar du kuk? Gillar du sex? Gillar du snuskiga pappor?" Hans ord ekade i mitt huvud medan han gick runt och runt mig med hans hand smekandes min midja, mage. Aldrig hade någon sagt så till mig, jag kände mig kränkt och upphetsad på samma gång men trygg och jag mötte hans blick ... "Ja Tomas, jag gillar kuk, jag gillar inte sex, jag ÄLSKAR sex och gällande snuskiga pappor så är väl frågan, är du en snuskig pappa? I så fall är svaret ja". I samband med att jag sade allt det till honom så vred jag om låset till dörren, hörde hur låset knäppte till samtidigt som han drog mig till sig och drog ner mig på knä och pressade sin halvt erregerade kuk mot mitt ansikte.

"Duktig flicka, visa nu hur bra du suger kuk".

Jag smekte hans kuk försiktigt, den var så varm och grov så att jag inte kunde greppa den med en hand och förde den mot min mun, slickade runt ollonet och svalde alla hans försafter innan jag gapade stort och förde in den i munnen, utan tvekan den kuk jag fått anstränga mig mest med men min lilla mun kämpade med hans rejäla kuk och jag lyckades knappt få in lite över hälften medan salivet gurglades ut ur mina mungipor och ner över hakan samtidigt som han greppade min hårtofs och började jucka in mer av hans kuk så att jag harklade och kämpade.

"Duktig flicka, svälj hela min kuk, var en duktig liten slampa, du är inte så oskuldsfull som du vill framstå, eller hur, du är en liten slampa som gillar att behaga killar?" Jag drog ut hans kuk i min mun, svaldes hans och min safter medan jag runkade hans kuk och mötte hans blick: "duktiga flickor behagar män och deras kön och hur ska man bli bra på något om man inte övar?".

Tomas blev helt stum av mitt svar. "Nog för att jag förstod att du inte är så oskyldig som du ger sken av men att du var så här, jag älskar det!".

2 votes