Ösregnet

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det är en varm och skön sommarnatt i mitten av juni.
Jag står i mitt rum framför spegeln och bättrar på sminket samtidigt som jag springer fram och tillbaka mellan sängen där mobilen ligger på laddning.
Jag ler lite för mig själv när jag bättrar på mascaran som sägs vara vattenfast. Jag är nämligen väl medveten om att mascaran inte är vattenfast nog för nattens äventyr.

Mobilen plingar till, det är han som har smsat.
Jag springer till sängen och landar med ett skutt på ryggen och läser smset fort.

"Jag är snart framme, är du klar?"
"Yup!" Blir mitt svar, som egentligen är en lögn, men han kan gott vänta lite till.

Jag ställer mig vid spegeln igen, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på vad som snart kommer ske. Regnet piskar våldsamt utanför mitt sovrumsfönster, och jag blir bara hetare och hetare inombords.
När jag känner mig klar med stylingen och tycker att han har fått vänta lagom länge, byter jag fort om till den där rosa/vita lilla "slynkjolen" som jag har döpt den till. En lite för kort, men åh-så-söt kjol, med små volanger som precis täcker min rumpa. En vit tunn matchande topp till, ingen bh förstås, och ett par babyrosa stringtrosor, samt med vita knästrumpor och vit/rosa sneakers på känner jag mig söt och redo när jag springer ut i den sena natten.

- Hej snygging! Väntat länge? Säger jag och ler lurigt när jag hoppar in i hans bil.
Han sätter sin hand bakom mitt huvud och drar mig emot sig, jag följer självmant med och vi möts i en hård och intensiv kyss innan han kör iväg.

Han sätter sin hand på mitt lår under bilfärden. Min puls ökar och en skön rysning av ren kåthet och längtan sprider sig som elektricitet genom min kropp. Jag håller andan och biter tag i underläppen när han med en mjuk hand smeker uppåt och närmar sig min fitta. Jag särar automatiskt lite på benen när handen kommer närmre och närmre, men då är vi framme och han tar bort sin hand, och ger mig ett kaxigt leende.

Vi har parkerat på en tom stor parkeringsplats som tillhör en stor matvarubutik. Under dagarna är parkeringen full av bilar och människor, men under regniga sommarnätter tillhör den oss.
Den mörka himlen lyser plötsligt upp parkeringen för en stund, och kort därefter hörs åskan så skarpt att våra kroppar nästan vibrerar. Bättre än så här kan det knappast bli!

Jag kastar mig över honom, fortare än vad han hinner med sitter jag snart gränsle över hans knä och kysser hans mjuka läppar. Med ett par fasta händer känner jag snart hans grepp runt min rumpa, och väldigt snart grovhånglar vi i bilen. Våra händer känner och klämmer överallt, kyssarna blir mer och mer passionerade. Han smiskar till min rumpa och jag svarar genom att dra honom kaxigt i håret, biter honom i underläppen, och så fortsätter våra dominanslekar över vem som styr i ett aggressivt men underbart hångel.
Jag öppnar bildörren och kliver ut, tar ett fast grepp i hans tröja och drar ut honom ur bilen som han snällt och lydigt följer. Så fort han har kommit utanför bilen knuffar jag honom med ryggen mot passagerardörren, smäller igen framdörren och kastar mig över honom ännu en gång.
Jag nästan sliter av hans kläder som yr till höger och vänster över parkeringen tills han står så gott som helnaken framför mig.

Hans kuk står vackert, stenhård och redo, jag måste självklart känna och smeker den välansade pungen och runkar av honom lite smått innan jag märker att han börjar tafsa mer och mer på min kropp, och han visar tydligt att han försöker ta över kommandot.
Jag svarar kaxigt och bestämt, visar att det är Jag som bestämmer, han är min leksak och inget annat just nu.
Så jag greppar tag om hans perfekta stånd i ett stadigt grepp, han flämtar till, och så börjar jag gå. Han har inte något annat val än att snällt följa efter mig. Om han skulle få för sig att protestera, då påminner jag honom om hans nuvarande roll och greppar tag ännu lite fastare om hans fantastiska kuk.
Han är dominant lagd, den typen som alltid har varit van vid att dominera hårt, och innan han träffade mig hade han aldrig mött på en tjej som ens hade försökt att trotsa honom. Han hade alltid varit den som styrde, och tjejerna hade helt enkelt bara accepterat det.
När han träffade mig fick han både en chock och en utmaning. Han hade som de flesta andra i början tagit för givet att jag var en snäll, lydig och undergiven flicka som villigt och lydigt tog orders och lät mig bli styrd och kontrollerad av mannen.
Han hade ingen aning vilken utmaning han gav sig in på, och han förvånades ännu mer över hur mkt han älskade att äntligen få träffa en tjej med attityd och passion nog som gav honom så mkt mer än bara det gamla vanliga. Någon som istället kunde sätta hans njutning i fokus, och som var orädd nog för att våga ta för sig.

Jag går ett varv runt bilen med honom gåendes efter mig, vi båda är härligt genomvåta när jag leder honom bort till kundvagnarnas skjul. Han får en bestämd knuff med ryggen mot skjulet. Han står snällt kvar, fortfarande med ett stenhårt stånd.
Jag går sakta emot honom, ställer mig på tå tätt intill och kysser hans blöta hals, smeker hans kåta kuk och fortsätter kyssa mig nedåt. Hans bröst är lent och min tunga och läppar glider silkeslent längre och längre ner. Jag sätter mig på huk, och vanligtvis brukar jag väl älska att få teasa och ta tid på mig att kåta upp snubben genom att visa hur duktig jag är med munnen, tungan och händerna innan jag börjar suga ordentligt. Men fuck it, nätter som dessa är ämnade för hård och aggressiv passion, så jag slickar med en bred tunga över hans pung och hela vägen upp till toppen en gång, innan jag fångar upp hans kuk i munnen och sväljer den hel.
Han stönar till, jag låter hans kuk lämna min hals sakta innan jag sväljer den på nytt. Våra blixtrande blickar möts när jag på tredje gången sväljer kuken, och så börjar jag suga honom hungrigt och vilt. Jag sätter mina händer på hans lår som stöd och ökar takten ännu mer, tvingar ner hans kuk djuuuupt ner i halsen gång på gång, och det går omöjligt att missa hur han njuter av min behandling.

Plötsligt tar han tag i min arm och drar upp mig ståendes, jag hänger knappt med och tappar balansen i all hast varpå han fångar mig i famnen, lyfter upp mig över axeln och går bort till bilen igen.
Jag förstår direkt att han precis har tagit över makten.

Jag blir nedsatt på motorhuven och nedtryckt liggandes på rygg.
Han är ivrig, kåt som ett vilddjur, och sliter tag i mina rosa små stringtrosor som han hivar iväg över parkeringen, kjolen likaså.
Han sliter tag i min tunna lilla topp, den får sitta kvar men han drar upp den och blottar mina nakna bröst. Toppen drar han upp hela vägen till min haka, beordrar mig att gapa innan han sätter tyget i munnen på mig.

- Något att bita på. Säger han lurigt och blinkar med ögat till mig.
Jag förstår direkt vad han menar.

Han tar tag i mina ben och bänder isär mina lår, jag ligger blottad och utlämnad med grovt särade ben, redo att nyttjas till max.
Han börjar med att smiska upp min fitta något förbannat! Men jag antar att jag får skylla mig själv när jag skrattandes går omkring och drar mig efter honom i kuken. Inte för att jag klagar, han vet mkt väl hur överkåt jag blir av fittsmisk!
Varje gång hans handflata landar på min snart rödfärgade fitta plaskar det ljudligt och helt underbart, vattnet yr åt alla håll och jag biter hårt i tyget till min topp, gnyr och vrider mig på motorhuven, både av en skön smärta men också av en oförklarlig kåthet.
Jag är så kåt att jag knappt vet vart fan jag ska ta vägen, det är en oerhört erotisk och porrig känsla att bli nedstrippad mitt i natten på en tom parkeringsplats i ösregn, lyssnandes på åskan som mullrar i luften samtidigt som jag med särade ben ligger och får ta emot piskrapp efter piskrapp.

Parkeringen ligger inte allt för dold, det finns två vägar i närheten där bilister kan passera när som helst. Men det är ju känslan av att Kanske bli påkommen som gör dessa äventyren så jävla spännande och erotiska, det vet alla som älskar utomhussex!

Min fitta kan snart inte ta emot mer smisk, hon är öm och röd efter att han har gett mig en fantastiskt intensiv smisksession, jag glider ned en bit på motorhuven och sätter min fot mot hans bröst och knuffar honom ifrån mig. Jag hoppar ned från motorhuven och ställer mig vid passagerarsätets bildörr, lutar mig lätt mot bilen, lyfter upp benet och placerar foten vilandes på sidan av motorhuven så att min fitta blottas igen, och med pekfingret vinkar jag honom åt mitt håll.
Jag har tagit över kontrollen igen, han sätter sig till rätta under mig väldigt snabbt och kysser min nysmiskade ömmande fitta, jag stönar till när hans läppar nuddar mig och han börjar slicka mig rätt mjukt och lugnt i början. Men efter en kort stund börjar han slicka och suga intensivt på min lilla knopp till klitoris, han håller långt ifrån igen och vet precis hur han ska göra för att driva mig vansinnig!
Jag greppar tag om hans hår, han pushar sig närmre mig och gör det där magiska tricket så att jag nästan kommer direkt! Det är så skönt att jag inte vill att han ska sluta, men jag vill fortsätta dominera lite till innan jag vet att han kommer ta kommandot lika fort igen.

- Sträck ut tungan. Stönar jag fram.
Han lyder.
Jag gnider min fitta mot hans våta tunga innan jag i små juckande rörelser "rider" tungan, först börjar jag väldigt lugnt, men ökar snart takten en aning. Det är en spännande och härlig känsla, och också roligt att se hur han delvis får kämpa med att hålla tungan ute samtidigt som jag rider ansiktet då han också får kämpa lite med att andas mellan varven utan att svälja för mkt vattendroppar som sköljer ned över hans ansikte.
Han är en duktig lover som imponerar på mig gång på gång, vilken man!

- Få mig att komma nu! Piper jag nästan fram stönandes och så galet kåt.

Han börjar åter igen slicka och suga över min klitoris och trycker samtidigt in ett finger i min trånga fitta som han därefter börjar fingerknulla. Det dröjer inte mer än någon minut innan jag spänner mig i en båge bakåt mot bilen som tar emot mig, jag smeker mina nakna bröst och stönar ut min orgasm innan jag faller ihop och landar i hans famn.
Han lyfter upp mig, jag hinner inte återhämta mig från orgasmen innan han har lagt mig på motorhuven igen med särade ben. Han står framför mig, smeker min nakna våta kropp med ena handen, och med sin lediga hand håller han runt kuken och runkar ett par drag innan han närmar sig mig. Min fitta är öm och skön, orgasmen ligger kvar fortfarande och min kropp känns nästan skakig när han helt plötsligt trycker in sitt hårda stånd i mig till botten. Jag nästan skriker till, det är en känsla av skön smärta och rå kåthet, och han upprepar det 2-3 ggr innan han sätter sina händer runt min midja och knullar mig hårdare och hårdare som en liten sexdocka.
Mina stön är okontrollerade och höga, hans är frustande och råa. Jag spänner överkroppen i en bågliknande form, för mina händer över mina våta bröst och revben, och jag blir bara kåtare och kåtare igen när han med ett tight grepp håller runt min midja och knullar mig så hårt.

Det blixtrar till ordentligt och himlen lyser upp så vackert, i samma veva drar han upp mig ståendes.
Han lägger sig rakt ner på asfalten i de stora vattenpölarna nedanför oss.
- Rid mig hårt! Väser han så kåt att det sprider sig en skön rysning längs min ryggrad.

Jag lyder snällt och sätter mina fötter vid varsin sida av hans kropp, hukar mig, greppar tag om kuken och för in den i mig igen.
Direkt tar jag åt mig av hans orders och jag börjar rida i guppande rörelser över hans hårda kuk.
Jag ändrar position och sätter mig på knäna som skrapar mot asfalten när jag börjar rida honom vilt, hårt och rått, precis som jag vet att han älskar.

Han vänder mig om och rullar runt så att jag hamnar på rygg mot asfalten, kort därefter lägger han sig över mig och stödjer sin överkropp på armarna och återgår fort till att knulla mig hårt igen.
Han kysser mig hårt, vattnet yr vilt runt omkring oss, hans armar skrapar mot asfalten liksom min rygg.
Jag sätter mina naglar i ryggen på honom, han stönar till nästan djuriskt när jag river ned längs ryggen som triggar honom att knulla mig ännu hårdare. Jag greppar tag om hans rumpa och följer hans juckande rörelser, biter honom i halsen och stönar fram att han är så jävla skön.

- Jag är så jävla nära! Väser han fram.

- Munknulla mig, snälla, spruta ner mig. Ber jag honom och knuffar bort honom lika fort som jag reser mig upp, springer fram till motorhuven och lägger mig på rygg med huvudet upp och ned med huvudet över kanten av bilen.
Han fattar direkt vad jag längtar efter, och ler stort.

Jag gapar stort och duktigt och välkomnar hans kuk ännu en gång.
Han munknullar mig djupt och underbart, samtidigt smeker han min nakna kropp och stönar snart fram att han är nära igen, kort därefter stönar han högt och härligt när han exploderar i min mun.
Han drar ut kuken ur munnen på mig och runkar över min kropp samtidigt som jag slickar och suger på hans pung, hans heta sperma sprutar över nästan hela kroppen, delar av satsen landar på min mage och nästan nära fittan.
Jag ler och stönar förtjust när jag smeker ut satsen över min kropp som blandas med regndropparna, jag suger på mina fingrar en kort stund innan jag glider ned från bilen och sätter mig på huk framför honom, greppar tag runt kuken och för den mot munnen och suger ut det sista av varenda liten droppe.
Han ler nöjt mot mig.

Vi pustar ut, samlar ihop våra kläder innan vi sätter oss i bilen, nakna, dyngsura och skönt möra i kropparna, med varsin handduk runt oss, och så avslutar vi äventyret för denna natten.

No votes. Be first!