Oskulden

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Min mammas bästa väninna Doris.

Jag har sedan jag varit liten spenderat mycket tid hos min mammas bästa vän och från början så var det praktiskt att gå hem till henne då mina föräldrar jobbade och hon var hemma som dagmamma. Hon bor bara ett par hundra meter ifrån i Solna, utanför Stockholm där vi bor. Doris är idag 56 år, världens bästa dagmamma och vän och det är ingen överdrift att säga att jag idag fortfarande älskar henne på vårt eget speciella sätt.

För några år sedan gick jag som vanligt hem till Doris efter skolan. Jag var där så ofta så jag gick bara in med egen nyckel och som vanligt hörde jag henne ropa på;

?Är det du som kommer Johan?, följ av ?Hur har skolan varit?.

Jag gick in ?mitt? rum, dvs. gästrummet som Doris hade och som i praktiken var mitt rum. Jag var lika ofta där som jag var hemma. Mamma och pappa var vid det här laget skilda och min mamma var som vanligt hemma med sin nya man i hans lägenhet i stan. Men det gjorde mig inget och jag tyckte om att umgås med Doris. Jag hoppade ner i sängen och spelade lite x box i mitt rum.

Doris kom in, ställde sig i dörren och tittade på mig och log. Hon hade de där mörkgröna byxorna på sig, en mörkgrön blus och hon har brunt lockigt hår som går ner till axlarna och ett sådant där varmt leende som smittar av sig med glimten i ögat. Hon är kortare än jag, kanske runt 165 cm och är lagom fyllig med stora bröst och lite bredare höfter. Hon ser helt enkelt ut som en snäll tant. Hon frågade om vi skulle äta tacos och se på en film tillsammans.

?Absolut, jag skall bara spela färdigt så kommer jag om det är ok?? svarade jag.

Hon gick ut i köket och vi åt senare tillsammans. Efter maten plockade jag av och vi småpratade om vad som hänt under dagen. När jag stod vid diskhon och fixade kom hon upp bakifrån och tog ett fast grepp runt mig och kramade mig och sa att jag är den bästa killen som finns och att jag aldrig får lämna henne.

Hon luktade alltid så gott och hon var en fysisk person så det var inte alls ovanligt att hon kramades eller pussade mig på kinden för övrigt. Det var ett naturligt sätt för henne och kändes inte alls konstigt. Hon sa åt mig att slappa en stund medans hon fixade köket och efter en stund så kom hon in i mitt rum där jag låg och spelade x box. Hon la sig bredvid mig i sängen och la upp sitt ena ben på mig och frågade hur det gick. Inte för att hon var intresserad av Fifa, men hon frågade ofta och ville ofta prata med mig om diverse.

Efter en stund så sa hon att vi borde se på filmen i mitt rum i stället så vi slipper resa på oss. Vi valde därefter en film som vi hyrde direkt via Tv:n och det var någon film med Burt Reynolds kommer jag ihåg i alla fall.

Doris låg fortfarande halvt på mig och det kändes inte konstigt alls. Även om jag nu var 15 så hade jag inte någon flickvän och heller jätteintresserad av det. Vi låg och efter tiden gick så sa hon sen åt mig att lyfta på mig så hon kunde dra på oss täcket. Hon drog ner täcket med hjälp av sina fötter och drog det samtidigt över oss båda. Utan att jag tänkte på det då, så knäppte hon upp sina byxor och hasade av sig dem och sina strumpor. Klockan var inte allt för sent, men kanske runt 20 tiden och det var mysigt att ha Doris så nära.

Vi låg där och tittade på filmen och jag hörde hur hon andades lugnt och rytmiskt, samtidigt som jag kände doften av henne. Hon pussade mig på kinden vid ett tillfälle och drog sig mig närmare henne och sa att det var tur jag fanns.

När kanske halva filmen gått, så känner jag hennes hand som ligger på min mage, försiktigt smeka magen upp och ner. Jag hade bara en t-shirt och ett par mysbyxor på mig som jag alltid hade när jag var hemma eller hos Doris. Doris var mer gosig en vanligt just den kvällen och tryckte sig med jämna mellanrum nära, nästan kramande och jag märkte att hon myste ordentligt. Efter en stund så känner jag hennes fingrar, hennes hand på min mage, nere vid naveln. Jag låg med handen uppe under mitt huvud och därför hade t-shirten åkt upp en bit.

Hon låter handen smeka över magen, hon kommenterade även mina magmuskler och så fortsatte hon smeka min mage. Inte på något konstigt sätt, utan bara mer som vänner som jag kände just precis då. Hon smekte med handen längre och längre upp under min tröja och vid ett tillfälle höll hon handen över mitt bröst lätt smekande. Jag njöt, men var fokuserad mest på filmen och tänkte inte på att handen mer och mer närmade sig mina mysbyxor. Efter en stund så känner jag några fingrar som smeker försiktigt precis under linningen till byxorna under täcket.

Det var första gången jag den kvällen började fundera på om det bara var vänskapliga smekningar. Så fort jag började fundera, så kände jag också att jag blev upphetsad och jag gjorde allt för att min lilla kuk inte skulle bli för hård och avslöja mig.

Hon låg i samma ställning, tätt och med sitt huvud vid mitt på mitt bröst. Jag kände hennes bröst tryckas mot mig, vilket inte var något ovanligt, men nu när jag började bli upphetsad så blev jag plötsligt medveten om alla detaljer jag inte tänkt på tidigare. Samtidigt som jag kände att kuken nu var stenhård, så vågade jag inte röra mig och jag fattade inte alls att hon självklart var fullt medveten och planerande just då. Jag trodde det var bara jag som fått för mig något olämpligt.

När jag ligger där stel som en pinne så känner jag hennes hand nu smeka mig utanpå mina mörkblå mysbyxor, på låret och upp mot magen och tillbaka. Ju längre hon höll på så blev jag mer och mer rädd att hon skulle upptäcka att jag var hård. Kuken stod upp mot magen under byxorna och hon var bara någon centimeter ifrån att nudda den.

Filmen tog slut och Tv:ns kanal slogs på automatiskt och utan ett ord så låg vi båda kvar tysta nära varandra. Det var något vanligt program på Tv:n, men ingen av oss tittade speciellt och vid ett tillfälle kändes det som om vi båda skulle somna.

Hon fortsatte att smeka mig på magen, låret och bröstet och hela tiden kunde jag känna hennes andning mot min kind, eftersom hon låg knappt en centimeter från mig. Jag gillade känslan, det var varmt, jag var nervös, men upphetsad och samtidigt lugn på något sätt. Jag fattade dock inte att hon självklart också var fullt medveten just då.

Utan förvarning så känner jag hennes fingrar, naglar försiktigt snudda vid sidan på min hårda kuk, utanpå mina byxor. Bara för en sekund. Hon fortsatte smeka mig långsamt och nu kom hon närmare och närmare för varje smekning. Jag var livrädd så hjärtat bultade och jag som aldrig tidigare haft sex, var otroligt nervös och spänd. Kuken var så hård så jag kände hur det bultade i kuken för varje hjärtslag. Några sekunder senare så känner jag hennes hand nu smeka på kuken, utanpå byxorna, så följer hon formen av min kuk nerifrån och hela vägen upp mot ollonet. Hon cirklar försiktigt med fingrarna över ollonet så det killas så skönt, för att sen göra om rörelsen nerifrån och upp över hela kuken.

Hon tryckte sig samtidigt närmare mig och utan att säga något så för hon in handen sakta innanför mina byxor så att jag känner hennes långa naglar och fingrar försiktigt smeka skaftet på min kuk. Sakta så låter hon fingrarna vandra upp och ner över min kuk, upp mot ollonet och jag känner hur hon också låter ett par fingrar smeka ollonet som var alldeles vått. Hennes fingrar glider skönt över ollonet och jag njuter. Jag vågar inte röra mig, inte säga något, men jag njuter så mycket och även om jag aldrig tidigare tänkt på henne på det sättet så älskade jag att hon låg där och tog på mig, som om det hade varit det mest naturliga i världen.

Hon tar sen och för handen ner mot min pung, smeker pungen som är hård och det är så skönt. Jag känner hur hon ibland låter naglarna smeka pungen och så skiftar hon till fingrarna på ett skönt sätt. Jag får anstränga mig för att inte spruta direkt för att jag vill fortsätta njuta.

Jag känner samtidigt hur hon som ligger med ena benet på mig, nu pressar sin fitta sakta och rytmiskt mot mitt lår. Hon har trosor på sig och jag känner hur hon blir mer och mer intensiv i sina rörelser och jag förstår att hon njuter av att hennes fitta gnider sig mot mitt ben rytmiskt och jag hör även hur hennes andning ändras.

Hon håller nu ett fast grepp om min kuk och runkar den sakta, men i ett hårt grepp upp och ner. Jag kan inte hålla mig och känner hur det börjar rycka i kuken samtidigt som pungen drar ihop sig. Jag vågar inte säga eller göra något, men jag tror hon får en orgasm när hon ligger där och gnider mot mitt lår. Nästan samtidigt och kanske därför så sprutar kuken hårt och flera kaskader med varm sperma långt upp på min mage och ända upp på mitt bröst. Det är så skönt och det vill nästan aldrig ta slut. Jag tyckte att det var lite pinsamt och visste inte vad jag skulle göra. Men Doris låg kvar, pussade min kind flera gånger och en gång så vände hon sig upp mot mig och pussade mig rakt på munnen och håll den kvar länge. Älskar hennes fylliga mjuka läppar och hennes doft. Hon låg sen och smekte min kladdiga snopp försiktigt och ganska länge. Efter kanske fem minuter så sa hon att jag var den finaste killen i världen. Hon frågade i meningen efter om det var ok med mig. Jag nickade och sa ja.

Hon ställde sig sen upp, sa att hon skulle komma tillbaka och gick ut till badrummet. Hon var så vacker i sina vita trosor, sin fina rumpa och sin gröna blus. Hon kom tillbaka med en handduk som hon hade fuktat i varmt vatten och började torka mig på magen och bröstet och försiktigt över min kuk som fortfarande var delvis hård.

Hon tog av sig helt, och la sig bredvid mig. Hon pussade mig och vi låg en stund och tittade på TV tills vi båda somnade ganska sent. På natten vaknade jag till och hon låg på magen. Jag låg och funderade på vad vi hade gjort, var lite rädd, men samtidigt så älskade jag det. Det var första gången någon hade runkat mig till utlösning. Jag låg på sidan och tittade på hennes stora bröst. Hon har mörkbruna bröstvårtor med knoppar som är ganska stora och som är världens finaste. Jag fick stånd och började sakta och försiktigt runka min kuk mig samtidigt som jag låg och tittade på henne.

Efter en stund så vaknade moster till och tittade på mig samtidigt som hon vände sig mot mig, tog tag i mig och drog mig mot henne, över henne. Jag låg på henne och kände hennes bröst tätt mot mig. Hon tittade på mig och pussade mig först försiktigt. Sen gjorde hon det igen, men denna gång kysste hon mig och jag kände hur hennes mjuka läppar öppnade sig och hur hennes tunga försiktigt lekte med min. Jag njöt så mycket att jag skakade.

Hon tog sin hand, förde den ner mot min kuk och jag kände hur hon förde den mot sin fitta. Hon lät ollonet ?massera? fittmynningen, hon var alldeles våt av sina egna fittsafter. Jag tryckte på försiktigt och min hårda kuk gled första gången gled in i en kvinnas fitta. Jag kände hur Doris också mötte min försiktiga stöt med en motstöt så att kuken gled in hela vägen. När jag var inne i henne så pussade hon mig länge och pressade så mycket hon kunde mot mig och låg kvar så en stund med mig inne i henne.

Jag märkte verkligen hur hon också njöt av att jag var inne i henne, på samma sätt som jag. Starka känslor och det pirrade i hela kroppen. Det tog bara någon minut så sprutade jag i henne och när jag gjorde det så såg blundande hon och kved och jag såg också ett par tårar komma från henne.

?Är du ledsen? frågade jag.

?Nej Johan, jag är bara lycklig? sa hon och log tillbaka samtidigt som hon pussade mig.

?Du är världens finaste kille så du anar inte? sa hon också.

Vi låg kvar i den ställningen och jag var kvar inne i henne då kuken inte ville lägga sig ner på ganska lång tid. Det var så skönt och jag hade aldrig tidigare känt så starka känslor och idag vet jag att hon också kände och känner samma sak.

Jag var 15 år och det var första gången vi hade sex. Vi somnade till slut igen och vaknade tidigt med att äta frukost. Hon var precis som vanligt, med skillnaden att hon såg ännu lyckligare och gladare ut hur det nu var möjligt.

No votes. Be first!