Och hon sade ja.

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Vad är det jag vill ha, vad är det vi söker?

Jakten fortsätter, sökandet pågår

En kvinna är vegan, en annan röker

Tiden skiftar vidare, tiden lämnar tomma spår.

Det ringer på dörren. Jag vet vem du är, unga flicka.

Jag öppnar upp och tar in min vy med girig blick, blå cosplay peruk, en vit klänning och en klyfta som du inte kan gömma ens om du vill. Lena och kurviga former skapar en nätt och välformad tjej. Jag bestämde mig redan då vad som måste ske. Klädd I svarta byxor, vit skjorta, svart väst och en lila slips: Jag kände mig som en konung när man bjöd in dig I min borg.

Du tittar runt nyfiket med ett nervöst leende påklistrat, det passer dig inte anser jag. Kliver fram emot dig, tar ett stadigt tag om din rygg och håller om dig när jag ger dig en långsam kyss. Jag biter dig på underläppen innan man släpper din mun fri. Din reaction var mycket värd min ansträngning.

En ögonbindel kommer fram ur min ficka och jag tvekar inte att binda för dina ögon, du gör först lite motstånd men det går snart över när man viskar I örat om att inget som du inte tycker om kommer ske. Att mina händer smeker och masserar dina axlar kan ha hjälpt, vem vet?

Jag leder in dig djupare I min borg, till ett privat rum arrangerat efter min smak. Du kan dock inte se min oxblodsfärgade franska fåtölj eller de mörka hyllorna och äldre stilrena skrivbordet I engelsk antik stil. Jag för in dig till rummets mitt och kysser återigen. Oj, något föll visst av,, hm bäst vi tar av resten..

Naken med enbart din ögonbindel som skydd står du något generad och undrar vad som skall ske härnest, jag väntar inte särskilt länge, vem vill uttråka sin gäst?

Plockar fram en låda ur en mörk byrå och väljer noga vad jag vill använda på dig. Dina händer känner hur jag spänner fast läderbojor och sätter fast en kort kedja mellan dina två händer vilket effektivt tvingar dig att ha händerna bakom ryggen.

Jag betraktar dig med ett pillemariskt leende medan funderingar om vad jag vill göra härnäst pågår frenetiskt.

No votes. Be first!