När jag gav min officer ordentligt motstånd

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Förberelserna

Hans fantastiska sms hade fått mig att längta. Han beskrev vad han ville göra med mig, hur han ville att jag skulle känna och hur min kropp fick honom att känna. "Du gör mig kåt sköna kvinna!" Jag rodnade av hans komplimanger.

Vi sågs en måndagkväll på Skype där vi fantiserade och testade varandra. Vi pratade fram och tillbaks om rollspel. Han skulle vara mäklare och jag skulle visa honom huset. Han skulle flirta med mig, jag skulle avstyra. Han skulle bli allt mer närgången och jag skulle försöka avvärja. Han skulle ta mig, hålla fast mig och knulla mig "mot min vilja". Jag sa att jag ville men att jag var osäker på om jag skulle kunna hålla mig till rollen. Det kändes som om jag skulle börja fnittra, och det kändes som om det skulle bli för mycket. Det räcker så väldigt bra bara att han kommer till mig. Bara som han är. Vi kom fram till att rollspel nog passar bättre om man känner varandra väldigt väl och vill "krydda" sexlivet lite. Så vi struntade i det. Vi var fortfarande helt uppfyllda bara av att ses. Men han var ändå intresserad av att få motstånd. Han ville känna mig kämpa emot. Och tanken gjorde mig upphetsad. Jag hade fantiserat om det, skrivit om det. Att bli "tvingad" till sex.

Han skickade retsamma mess från sexbutiken med bilder på olika tillbehör. Piskor. Löskukar. "Kanske jag ska köpa den här?" "Kanske den här?" Jag hoppades och fasade om vartannat. Han skickade instruktioner som var både upphetsande och skrämmande , "Ingen parfym. Jag vill känna din doft." och "Du ska vara klädd i kläder du inte är rädd om."

Vi skulle få fem timmar och jag visste att det skulle bli ännu intensivare denna gång. Kvällen innan hade jag följt hans order och slätrakat fittan och dukat fram alla mina leksaker på byrån i sovrummet. På morgonen hade jag tagit på mig "kläder jag inte var rädd om", T-shirt, byxor och svarta underkläder. Sen hade jag lämnat nyckeln under dörrmattan och åkt till ett morgonmöte på jobbet.

Bottenvåningen

Han hade kört in sin bil i garaget och var redan på plats i villan när jag kom hem efter morgonmötet. Jag fylldes av en väldigt märklig känsla när han kom ut från vardagsrummet och mötte mig i hallen med ett "Välkommen hem." med löften om ALLT i rösten. Han kramade om mig, kysste mig, kysste min hals och drog in min doft. Han är lång och jag fick sträcka mig för att kunna lägga armarna om hans nacke. Han såg lycklig ut, lika lycklig som jag kände mig. Jag slingrade mig ur hans grepp, han lät mig, och jag tittade på honom. Det jag såg i hans blick fick mig att rodna och känna mig alldeles underbart sexig! Åtråvärd. Han ville ha mig. Och han sa det till mig:

- Jag borde överfalla dig här och nu.

Han kom fram till mig igen, alldeles nära, kysste mig intensivt med en hand i min nacke och jag kände kåtheten bubbla upp. Helst hade jag blundat och låtit honom ta mig där på hallgolvet men jag tänkte på våra sms. Motstånd. Jag bestämde mig för att försökte avleda. Tänkte bjuda på en kopp kaffe. Log roat för mig själv när jag vände om och gick mot köket. Han var bakom mig på ett ögonblick. Fångade in mig. Jag rös i hela kroppen av spänningen, av hettan, av leken. När han stack in handen under min tröja och var på väg ner över magen innanför byxorna visste både han och jag att han skulle möta blöt, len fitta. Men jag hade bestämt att där gick första gränsen. Han skulle inte få pulla mig. Jag hade tänkt ta motståndet stegvis. Sätta en gräns för honom allt eftersom, vad han inte fick. Det skulle bli svårt eftersom jag ville att han skulle göra ALLT! Men, första gränsen var alltså att han inte skulle få röra min fitta så jag försökte styra undan hans hand men han höll den kvar och väste i mitt öra:

- Du vill ju, medan han försökte låta fingrarna komma åt mellan mina ben.

Jag tog ännu ett steg mot köket men han var ikapp mig igen och plötsligt ändrades något. Han höll mig fast. Jag försökte backa undan men han släppte mig inte. Han tog hårdare, höll hårdare, allt blev intensivare och jag fylldes av lycka och förväntan när hans starka kropp pressades mot min och jag kände hans hårda stånd mot min rumpa.

Handbojorna

När jag hörde rasslet av handbojor bakom ryggen gjorde jag allt jag kunde för att komma loss. Jag använde verkligen all min kraft men han var starkare och tryckte upp mig så brösten pressades mot väggen. Våra andetag och klirret av metall var allt som hördes. När han bytte tag slingrade jag mig nästan loss men då la han armen om min hals och greppade mitt hår tills jag gnydde av smärtan. Han visade vem som bestämde och jag njöt av känslan att sitta fast, först i hans starka grepp och sen i bojor av metall som klickades fast runt mina handleder. Jag njöt av hans hand ner mellan mina ben och hans fingrar mot min blöta värme. Jag blev knäsvag och jag kände att han log. Han utnyttjade min svaghet för att snabbt dra ner mina byxor och trosor i ett enda tag och för att inte snubbla klev jag lydigt ur dom när han beordrade mig. Sen vände han mig om, jag följde men kunde inte möta hans blick. Han greppade om min fitta och smekte klittan tills jag flämtade. Med ett stadigt grepp i mitt hår tryckte han ner mig på knä, tog fram kuken och pressade den mot min mun. Jag gapade inte men det verkade bara göra honom hårdare. Han gned ollonet mot mitt ansikte och jag tänkte för mig själv, "Jag tänker inte gapa." Ännu en gräns. Han slog kuken mot mitt ansikte och medan han drog i mitt hår pressade han igen ollonet mot mina läppar men jag bet ihop, blundade och vred undan huvudet. Då slet han upp mig på fötter, tog tag i mina armar och sa åt mig att gå upp för trappan. Jag gjorde som han sa för handbojorna skar in i handlederna och det gjorde ont. Min nakna stjärt alldeles framför honom i trappan. Jag kände mig generad och utsatt och det var enormt upphetsande.

Övervåningen

När vi kom upp för trappan på väg in i sovrummet såg jag att han tydligen hade kommit i god tid för att förbereda. Remmar i alla sänghörn och kedjor mellan remmarna vid fot- och huvudänden. Handduken bortplockad och hela mitt smörgåsbord med leksaker, oljor och kondomer låg blottat. Återigen blev jag alldeles knäsvag. Slogs av insikten att jag var hans kåta slyna.

Jag tvärstannade på tröskeln. Ännu en gräns. "Jag tänker inte gå in." Men han flyttade mig lätt framför sig in i rummet, fram till sängen och knuffade ner mig så jag föll framstupa med en duns. Sen följde en ordentlig brottningsmatch innan han hade spänt fast mina vrister i vardera sänghörn i fotänden, lagt en läderrem om min hals och hakat fast den i kedjan som löpte tvärs över huvudänden av sängen. Jag var svettig av ansträngningen. Men med vitt särade ben och händerna bojade på ryggen kunde jag inte göra annat än att ge mig hän åt njutningen när han pullade mig till min första orgasm.

Vad som hände efter det? Minnena flyter ihop...
Men jag ska skriva om allt.

No votes. Be first!