Nakna och kåta

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hade funnit en fin plats nära stranden och klädde av mig naken. Som kåt tonåring fick jag snabbt stånd och med svajande ståkuk tassade jag ner till strandkanten. På andra sidan sjön fanns det ett par badplatser inok synhåll, men ingenstans fanns det något nakenbad. Vetskapen att jag kunde ses och uppmärksammas som naken och kåt, fick det att ila behagligt i hela kroppen, trots att det skrämde mig.

Efter ett härligt bad hade kuken slaknat och jag satte mig på en sten för att torka i solen. Undrade förstrött om någon på andre sidan iaktta mig. Tanken fick min kuk att styvna igen, vilket förstås intensifierade upplevelsen. Kunde någon se att jag exponerade min styva kuk?

När jag reste mig upp, kunde jag inte låta bli att riktigt visa fram mig för en eventuell åskådare på andra sidan sjön. Det pirrade skönt i kuken vid tanken på att det kanske var någon som observerade mig naken och kåt. Så förbjudet men ack så spännande. Efter någon minut gick jag tillbaka till min filt och lade mig på den. Det fick bli ryggläge, eftersom min kuk annars skulle komma i kläm.

Vaknade av att jag blev tilltalad. Bredvid stod en kille i min ålder. För man bada naken här, undrade han. Yrvaken och omtumlad svarade jag, att det fick man förmodligen inte, men att gjorde det i alla fall. Han såg tveksam ut, så jag tillade att det alltid hade gott bra. Är det ok om jag håller till en bit bort, frågade han efter lite funderande. Visst, svarade jag och tillade att här var det lätt att komma i vattnet.

Sneglade på killen, när han klädde av sig naken. Han lade sig inte ner, utan satt på filten. Sakta men säkert svullnade min kuk och hotade att styvna, varför jag satte mig upp och kände hur kuken guppade mot filten jag satt på. Den levde sitt eget liv, verkade det. En och annan gång vände min granne på huvudet och kollade mig.

Efter en stund reser sig killen och skall gå ner till stranden. Efter några steg vänder han och sätter sig på filten igen. Orsaken är uppenbar. Han redan uppsvällda kuk började styvna så fort han reste sig. Vips styvnar min egen kuk och reser sig obevekligt i fullt stånd. Så sitter vi där och vågar inte bada, kort sagt.

Till slut kan jag inte bärga mig, utan reser mig och går sakta ner mot stranden. Min granne drar upp benen för att dölja sitt stånd, medan han stirrar på mig. Det känns väldigt pinsamt där jag frankt avslöjar mitt förbjudna tillstånd. Försöker dock se oberörd ut, medan ståkuken svajar obscent.

När jag kommer tillbaka, sitter killen med benen nere på filten, så att jag kan se hans praktfulla stånd. Hans blickar följer min promenad och min kuks svällande. Väl framme vid filten har jag också stånd. Då är vi två kåta killer med styva kukar på modiga 20 cm. Vi känner utan tvekan en viss gemenskap, där vi kollar varandras kukar.

Killen har nu fattat mod och reser sig upp med ståkuken effektfullt i vädret och går ned för att ta ett dopp. Efter ett tag kommer han tillbaka med kuken fortfarande i givakt. Man kan riktigt uppleva hans upphetsning, vad den nu kan bero på. I vår ålder är nakenheten i sig upphetsande. Hur det än är, så fort man är naken styvnar kuken. Det är hårt att vara ung.

Vi börjar prata med varandra och anstränger oss för att inte låtsas om att vi har stånd. Vi tar en och annan simtur tillsammans och njuter av att sitta vid stranden med risken att bli sedda nakna och kåta. Vi har båda insett att detta är ömsesidigt, fast vi inte låtsas om det.

Framåt eftermiddagen ömmar min kuk efter alla stånd jag avnjutit. Inte slaknar den för det, utan jag har bara blivit än mer upphetsad. Vi har båda dragit ner våra förhudar, så att våra uppsvällda ollon glänser i solen. Omdömet börjar fördunklas av upphetsningen. Jag blir så kåt av att vara naken, säger killen urskuldande. Jag håller med honom på ett synnerligen övertygande sätt.

När vi nu kommit över de allra sista resterna av skam och blygsel, kunde vi tala obehindrat om våra behov och hur vi kände det. Vi vågade oss till och med ut på några strövtåg för att njuta av risken att bli upptäckta och avslöjade i all vår nakenhet. Vi trodde kukarna skulle spricka.

Det var nästan kväll och vi satt nere vid stranden. Du har en så fin kuk, utbrast killen plötsligt och tog tag i den. Så hård den är, konstaterade han och klämde hårt. Du har en fin kuk du också, hörde jag mig själv säga rätt omtumlad. Känn på den, uppmanade killen mig. Jag tittade på den darrande pelaren och grep tag om den. Den var som ett järnspett. Vi satt där förbluffade över det som hänt.

När vi reste oss för att gå till våra filtar, hörde vi hur det prasslade bland löven. Vi ser en tjej kolla oss. Hon ser att vi upptäckt henne, men står kvar i alla fall. Försiktigt tar hon ett steg fram ur buskaget och vi ser att hon endast har kläder på överkroppen. Fittan är bar och ena handen är där och fingrar i skåran. Vi flämtar av upphetsning.

Vi förstår att hon sett oss känna på varandras kukar och att hon tänt på det. Nu inleds ett spel, där vi finner ut vad vi vill ha av varandra. Vi killar är förstås med på allt för att få så mycket som möjligt av tjejen. Vi runkar våra kukar och inser att det hon vill se, det är när vi runkar varandras kukar. Då visar hon oss hur hon smeker sin uppsvällda och våta fitta. En syn för gudar.

Nu finns ingen blygsel eller tvekan, Vi turas om att runka varandra inför den kåta tjejen. Vi stönar av upphetsning, när vi ser hennes underbara fitta. Hur vi längtar efter att få in våra kukar i den. Hur besinningslöst kåta hon gör oss. För att inte tala om den lidelse hennes ansikte speglar, när hon stirrar på våra kukar, när de runkas.

När hon kommer sker det med en förskräckande kraft. Det är en orgasm, som får oss att häpna. Hon kvider och hela hennes kropp skakar. Mer, mer, hör vi henne viska med grötig röst. Vi runkar varandras kukar samtidigt så gott det nu går. Tjejen är helt vild och kan inte helt avhålla sig från att skrika ut sin upphetsning.

Herregud, flämtar tjejen till slut och måste gripa tag i ett träd för att hålla sig på benen. Herregud, upprepar hon. Vi släpper varandras kuker. Tjejen viker isär sin fitta som ett tack innan hon försvinner med benkläderna i ena handen. Omskakade står vi där alla fyra. Våra styva kukar sprätter i kåtspasmer. Det är först på slutet vi runkat varandras kukar samtidigt. Innan hade vi turats om och därmed hade vi kunnat undvika orgasmer.

Nu var behovet att komma omedgörligt. Vi måste fortsätta att runka. Det gjorde vi inför varandra medan vi stirrade på varandras kukar. Vi upplevde varandras kåthet och nådde toppen samtidigt. Våra heta vita strålar sprutade ut ur våra kukar med ungdomlig kraft. Vi runkade tills vi vred oss av plågorna i våra värkande kukar.

Vi stirrade på varandra och måste skratta, när vi såg att vi hade sprejat varandra med sperma. Med slängande kukar gick vi ner till stranden och tvättade av oss, samt tog en längre simtur. När vi kom upp var våra kukar helt slakna, fast det varade inte så länge. Efter någon timme tvingades vi runka igen. Det blev åter en härlig stund av inlevelse och njutning. Kuken är det bästa man har, det var vi helt ense om.

Det blev till en vana. Vi runkade vilt inför varandra gång på gång, fast höll igen för att inte komma. Ett svalkande bad och vi började snart om igen. Vi ville njuta av den enorma upphetsningen vi fick uppleva tillsammans, när vi såg hur hur kåta vi var och smittades av varandra. Det blev hela tiden bara skönare och skönare, fast våra kukar blev allt ömmare och rödare. Bultandet i våra värkande ståkukar gjorde ont, men samtidigt var det en underbar känsla, som vi måste fortsätta att njuta av.

Frampå sena eftermiddagen var våra kukar blåröda och blev aldrig slaka, utan hängde uppsvällda mellan våra ben efter varje svalkande dopp. Bara tanken på att runka igen fick dom att styvna, fast det gjorde ont. Sedan runkade vi av hjärtans lust och njut något otroligt av det. Samtidigt blev allt mindre försiktiga och upptäckte några gånger att vi blev iakttagna.

No votes. Be first!