Nakenbad +

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

I somras när jag hade semme tänkte jag att jag skulle besöka ett nakenbad. Det var inte första gången på ett sådant bad, men första besök på detta. Dvs Åla bodarna där jag hört att det händer en del ibland stenar o grus.

Sagt och gjort satte jag mig på cykeln och trampade iväg. Hade halvt om halvt bestämt med en skönhet här på K6 att mötas där.
När jag kom dit cyklade jag längs med hela badet och höll på och trilla ner för dom branta klipporna, det var lite svårt att koncentrera sig :-)

Men väl nere på stranden la jag ut min filt, öppnade en grön och tittade efter "min date".
Då kom en kvinna ner för sluttningen gick en bit på stranden och placerade sig ett par meter ifrån mig. Nej det var inte den jag hoppades på, men det var mer än väl det gick att vila ögonen på henne.

Hon var klädd i ett vitt linne, svarta hotpants och sandaler.

Hoppade ur dessa små tyg och visade upp en kropp som väckte liv i min snopp.

Med orden: - satan vad det var jobbigt att ta sig hit gick hon mot vattnet för att svalka sig. Så jag tänkte att jag skulle ta ett par längder jag med. Mot Ven med draggen utfälld, ja utfälld och utfälld i 20 gradigt vatten.

Men när vi efter badet låg på våra platser och soltorkade drack jag lite ur min burk, och då kom frågan: - Har du en till mig med?

Klart jag har sa jag och tog en ur ryggan. Vi satt en bit ifrån varandra och pratade om ditt o datt när hon ställde nästa fråga: Tycker du om distans förhållande samtidigt som hon log. Jag packade genast ihop mina saker och flyttade dom avlägsna meterna.

Så vi låg där o pratade om var vi bodde, intresse, barn och jobb.

Klockan sprang iväg och det började närma sig eftermiddag/kväll. Vi hade hjälpts åt att tömma min rygga på öl under dagen. Så när vi var på väg till våra cyklar sa hon:-Ska vi ner och sänka en bir o jäger på festen?

Bir och jäger, festen ?????

Jo just denna helg var det hamnfest i den lilla fiskebyn.

Sagt och gjort, ner för backen och in i tältet.

Där satt vi och pratade om allt och efter ett tag sa hon:- Kom vi dansar.

Discokung som man är tackade jag inte nej till detta då det var Power of love som spelades då.

När vi står där som ett turistpar på ett dansgolv i Turkiet viskar hon:-Jag är kåt.

Oj oj tänkte jag, här ska järnet smidas medan det är varmt. Kom sa jag och drog med henne ut på bryggan.

Längst ut stannade vi och hånglade upp varandra till månen. Jag ville så gärna bara slita av henne kläderna och sätta på henne där och då. Men då sa hon så här.

- kom nu, vi åker hem till mig, för jag har en plan för dig.....

.

.

.

När vi är på väg mot hennes hem i Landskrona cyklar hon ner i ett dike och ut på ett fält. Hoppar av cykeln, slänger den åt sidan och ropar.- Har alltid hört att golfare vill ha det 19-20:e hålet. Kom och ta vad du vill ha.

Ja vi hade sex på green på 10:ns green.

No votes. Be first!