Moster och Gudmor

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

jag var hemma hos min Gudson. Medans M(moster) och G (gudmor) vad hemma hos M, och förfestade införutgången.

Dom hade hört av sig till mingudsonspappa och frågat om skjuts till stan. (M och gudsonen bor isamma område av stan). Men han hade druckit. Så han kunde inte. Mensa att jag var där, och att jag körde. Eftersom jag bor på andrasidan staden. Så det dröjde inte länge förrns jag fick ett smsmed frågan om skjuts till stan.

Självklar svara jag. Jag ska ju ändåhem snart. Jag hör av innan jag börjar röra mig mot bilen så mötsvi i parkeringen svarade jag. TACK! Fick jag som svar.

SMS:

jag: jag är snart på väg hem. Ärni klara?

G: ja, vi kommer ut.

Jag: vi ses ute om 5.

jag gav gudsonen en puss och hälsadehejdå till resten av familjen.

Gick ut å där ute var både M och Gfixade och med varsin Smirnoff i handen.

Ni tänker väl inte dricka det ibilen? Ingen alkohol lr cigarreter i bilen. Det vet ni.

Nejda: svarade både M å G. Vi skabara röka klar så åker vi. Om det är ok med dig.

Absolut, svarade jag.

Nu satte vi oss i bilen. G bredvid migoch M i baksätten.

Lite musik och allmän prat. Så var vipå stan.

M ville ge mig lite pengar förskjutsen, men jag sa nej. Det behövs inte. Jag skulle ändå hem ochdet ligger åt samma hål. Bara jag får en kyss av båda så är jagnöjd som tack. Svarade jag lite retsam. (G och jag hade en förflutnaså jag och hon hade alltid flörtat. Men M var ny i leken.)

G sa absolut. Och sträckte sig överväxellådan och gav mig en passionerad kyss.

M som satt bakom G, hoppade av bilenoch gick runt till min dörr, öppnade den och sa nu r det min tur.Så böjde hon sig fram och gav mig en minst lika passionerad kysssom varade längre än G, och sade tack för skjutsen.

Jag åkte hem med ett leende påläpparna. Och tyckte var schysst det som precis hänt.

Väl hemma tog jag en dusch och närjag kom ut såg jag att jag hade ett sms från G.

SMS

G: ska du dricka ikväll?

Jag: inte tänkt det, varför?

G: vi tänkte att du kanske ville köraoss hem till M senare jag sover över hos henne ikväll.

Jag: haha. Dröm det.

G: men snälla. Vi kysste ju dig.

Jag: ja och ni slapp ta bussen tillstan.

G: men om vi kommer på nytt då?

Jag: för höra när ni bestämt er.

Inga mer sms på ett tag. Jag vissteatt G skulle höra av sig och fråga om skjuts så jag höll migvaken.

Och rätt som det var så skickade Mett sms. Jag och G har snackat en del under natten, och vi tänkteatt du kunde skjutsa hos hem till mig och följa med upp en litenstund.

Sms

Jag: jasså, vad hade du tänkt dig?

M: jag och G kan inte släppa kyssen vifick när du släppte av oss, och tänkte vi kunde upprepa det hosmig. Om du vill?

Jag: så jag ska skjutsa er hem, följamed upp och få ännu en kyss?

M: men vi får ju se. Man vet aldrigvad som kan hända. Blinkgubbe blinkgubbe.

Jag: haha smilegubbe. Låterintressant. Ok. Hör av er innan ni är klara så hinner jag kommatill stan.

M: vi är klara att gå hem nu om dukan komma nu. Kl var då 20 i 3. så krogarna skulle stänga om20minuter.

Jag: jag kommer. Messar när jag ärdär. Samma plats jag släppte av er tidigare idag.

M: tack. Super snällt.

Jag började tänkta på G som jaginnan hade haft sex med ett par gånger. Och försökte komma på vadhon gillade och hur hon var mot mig. Hon var bra med munnen ville jagminnas. Men M. Hon var ett mysterium. Jag visste ingenting om henne.Ingenting alls. Förutom kyssen i bilen tidigare idag. Ässh Tänktejag för mig. Det blir som det blir.

Jag skickade iväg ett sms, jag är härnu. Vart är ni? Vi är här vid ingången. Vi ser dig. Kommer nu.

M satte sig vid passagerarsätten och Gi baksätten denna gång. G var mer påverkad än M.

Så jag frågade rak ut M. Vad planenvar.

Hon svarade: Följ med upp så får vise. Vist svarade jag. Vi får se.

Väl hos henne, så satte hon på litemusik och hämtade lite en smirnoff till henne och G som var påganska bra humör. Jag sa att jag inte ville ha nåt ifall jag skaköra hem snart.

Vadå tänker du inte stanna? SvaradeG. Jag vet ju inte vad ni tänkt. Svarade jag.

G kollade på mig med den där kåtablicken hon alltid get mig när hon ville mer. Och sa. Du vet.

Sluta lek.

M var snabb med att säga. Inatt efterkyssen i bilen, så pratade jag och G och hon berättade att du varhennes bästa ligg. Så vi hade tänkt dela dig.

Jag blev förvånad av hennes rakasvar. Och sa OK. (Nu satt jag i en fåtölj och M och G delade på entre sittsoffan.) jaha så vadå. Kommer ni njuta av varandra också?Sa jag. Nej vi kommer så långt som att kyssa varandra. Men ingetmer. Du är i fokus idag.

Så jag satta båda händerna på varsin armstöd och och gav dom en blick och leende som skrek varsågod.Jag är ers.

M ställde sig upp och å satte sig påknä framför mig och började leka med mina jeans. Samtidigt som honförsökte öppna bältet och gylfen. G följde henne steg och gickrak på sidan av fåtöljen och började kyssa mig. Samtidigt som jagtog grep om hennes hals och tittade i hennes ögon.

Jag såg på hennes blick att hon varsjukt kåt.

Så kåt som hon brukade bli när vihade våra möten. Fast denna gång skrek hennesblick sex. Jag vetinte om det var alkoholen eller tanken att hon skulle få dela migmed henne vännina.

M hade nu kommit förbi bälten ochjeansknappen, hon behövde nu bara dra ner byxorna. Som skulle visamin hela kuk. Hård som en batongklubba.

Jag lyfte på rumpan och hon drog nerjeansen. Mina kalsonger satt kvar. Och visade hela batongen i sinhårdaste stadie. G hade nu slutat kysst mig och blickat mot M. såhon kunde se vad hon gjorde. Hon var snabb med att sätta sig på knäbredvid henne samtidigt som båda lekte med kuken utanpåkalsongerna. Då ville G dra ner min kalsonger. Men jag svarade snabbnej.

Jag vill se lite av er först. Kyssvarandra. Båda tittade på mig med en behaglig leende och svaradeinget mer än vände blicken mot varandra och log. Sekunden efterbörjade deras läppar möta varandra. G var mer hastig och villemer. Det såg man på hennes kroppspråk. M var den lekfulla typen.Som nafsade på hennes läppar och bakade en cm. G blev galen avhenne beteende. Och tog tag i hennes nacke och lutade M mot sig. Nuvar deras kyss inte längre ett kyss. Det var mer intensiv. Mer kåt,mer hårt. Jag hörde bådas tunga andningen. Kunde inte sluta le. Mtittade på mig. Och slutade kyssa G direkt. Vad ler du åt.? er. Niär så sköna. Ni måste ha gjort det här förut, svarade jag ochlog.

M log tillbaka och G tog en klunk tillav sin Smirnoff.

Ska vi vara kvar här eller har du ensäng här nånstans? Sa jag bestämt.

M ställde sig upp tog Gs hand och bådabörjade gå iväg mot sovrummet.

Jag var snabb med att dra ut jeansenfrån mina fötter och började följa efter båda.

I sovrummet. Tände jag lampan. Men Gvar snabbt med att säga: NEJ släck!! det blir för ljus.

Så svarade jag. Om du tror jag skagöra detta i mörkret så har du fel. Detta måste jag se. Så gickjag mot säng kanten. Stod kvar där medans båda låg i sängenfullklädda.

Klä av er. NEJ klä av varandraångrade jag mig snabbt och sa bestämt.

M började klä av G det var ju sommar.Så det fanns inte så mkt att ta av från G. Hon hade en sommarklänning på sig ingen bh och ett par stringtrosor. M hade på sigett par korta shorts i jeans och en blus. M drog upp Gs klänningsakta,kändes som i slowmotion. Så satt G på sängen nu i baratrosor. G gjorde samma sak mot M. Blusen var först med att åka ut.Sen började hon knäppa av jeansen det gick oproblematisk bra till.Nu hade M bh och trosor på sig. G hade vara stringen på. Då sa jagtill G ta av henne bh. G var på väg att göra det. När M svaradevarför gör inte du det?

Jag log och gick mot henne. M tittadepå hela tiden. Och G såg det. Hon vände sig så att ryggen varvänd mot mig och drog sitt hårt åt sidan så jag hade hela ryggenfri att jobba med. G stod nu bakom mig å kysste mig i nacken. Jagvar snabb med att knäppa av Ms bh. Gick faktiskt ganska bra tillproffsigt skulle jag kunna säga!

I mitt huvud hade nu en dilemma. Vemska jag börja med? M som jag inte har nån aning om vad hon gillar.Eller G som jag vet exakt vilka knappar jag ska trycka på. Beslutetvar lätt. G.

Henne känner jag, henne vet jag hurjag ska hantera. M kanske till å med blir mer kåt när hon ser Gstöna och njuta av min behandling.

Jag sa åt G att luta sig tillbaka. Mförstod nu att G skulle få första uppmärksamheten. Men hon varinte bered på att jag bad henne luta sig bredvid henne också. Båda låg nu bredvid varandra på rygg med enbart trosor.

Jag gick från nacken på G ner tillbrösten med mina kyssar. Samtidigt som jag smekte hennes bröst ochtittade på hennes blick. Jag stannade till lite runt brösten ochlekte där, hon blundade nu och började andas tungt. M såg på ochsmekte sina bröst lite retsam. Jag skiftade mot henne och gjordesamma sak. Kysste henne lite lätt under öronen och ner längsnacken,förbi nickelbenen och ner till hennes högra bröst. Hon hadefantastiska bröst. Stora så att jag behövde mina både händer atttäcka dom med. Smekte hennes mage. Och fortsatte att kyssa hennesbröst. Sög på hennes bröstvårta och bet det lite lätt. Honstönade lite lätt. G började nu leta sig under mina kalsonger, honsmekte utanpå och kysste min axel. M började bita sig i läppenoch andas tungt. Jag fortsatt med henne. Slickade ner mot hennesmage, runt hennes naveln och höll mig kvar vid hennes troskant. Honbörjade lyfta på höften och andas mer tungt. Jag började nu smekahennes mage och midja, men höll mig bestämt kvar runt troskanten.Drog den stegvist sakta ner. Millimeter för millimeter och hon njutav varje sekund. Nu hade G hittat under kalsongen och började rungamig lite lätt. Jag fick nu lägga mig på rygg. M var snabb med attkyssa mig. Hon tittade djupt in i mina ögon och kysste mig en gång,två gånger, tre gånger. Samtidigt som hon drog mig lite lätt ihåret. G hade nu lyckas dra av mig kalsongerna började kyssa migrunt kuken. Utan att släppa grepp om den. Hon kysste mig runtinsidan av låren, midjan och magen alltid med en hand runt kuken somhon sakta runkade den. Upp å ner. Upp och ner. Hon visste att jaggillade det sakta. Och kom ihåg det, tänkte jag för mig själv.

M hade nu börja kyssa mig i halsen.Samtidigt som vi höll varandras händer.

Hon gick ner mot bröstkorgen. Stannadedär en stund och kysste sig vild runt bröstkorgen, nu hade G börjaleka med ollonen. Jag kände det. Hon andades tungt på den ochhennes tunga slickade på den. M såg att hon var där och hängdepå.

Båda var där nu. G hade grep runtkuken och M smekte pungen. G började sakna suga av mig. M kysste migprecis under navel och tittade på G. G sög lite sen styrde hon denåt Ms sida. Så hon också kunde smaka. Känslan för mig var nuhimmelriken. En hand höll i å runkade lite lätt samtidigt som enannan mun sög på den. M visste hur man sög. Hon kunde enkel ta denlångt ner i roten. G var imponerad. G ville testa. Båda hade nufull fokus på min kuk.

Jag sa åt G att vända rumpan mot mig.Så jag kunde smeka henne. Det gjorde hon också. Jag kom enkel underhennes string och började smeka. Hon var blöt. Så blöt att minhand blev klabbigt. Men det gjorde inget. Detta var perfekt. Jag varvärldens lyckligaste denna kväll. Det var så skönt att jagbörjade ha svårt att koncentrera mig. Det var för skönt. Såskönt hade jag aldrig haft det så jag kände att det var dagssnart. Å det ville jag inte. Jag hade så mkt kvar att ge. Kvällenkan inte ta slut än. Det får det inte bara.

Så sa jag åt M som hade nu hela minhårda batong långt in i hennes hals. Att jag snart inte kunde hållamig längre. Det var för skönt. Jag kan inte koncentrera mig. Jagkommer komma.

Båda tittade på varandra å log. Såfortsatte dom med dubbelavsugningen. Jag hade nämligen ingenting attsäga. Å det det gillade dom. För en stund hade båda kontroll översituationen. Jag var där som deras leksak. Jag kände mig maktlös.Jag tänkte definitiv inte be dom sluta. Så dum är väl ingen! Menjag hade kommit på en plan i mitt huvud. Kommer jag nu. Kan jagfokusera på båda tills kuken vaknar till liv igen. Å det tänktejag inte berätta för dom.

Så under dom närmaste sekunder sånjöt jag bara. Jag blundade å la båda mina händer bakom huvudet.Och log. Tänkte på att jag har två skit snygga brudar som delar påmin kuk. Allas killar dröm. Händer mig just nu. Jag var en av domsom få. Som får uppleva detta. Å det gjorde mig lugn. Kåt som ini helvete men lugnt. Snart var jag klar. Och jag hann säga det. JagKOMMER. Jag kommer. Sa jag. Det var så skönt. Att jag vet inte vemav tjejerna hade munnen runt kuken. Som fick ta hela satsen. Jag hadeinte tid lr lust att titta. Jag bara lätt det gå för mig. Jag komi en orgasm som jag få gånger har upplevt. Så jävla skön tänktejag för mig. Eller sa högt, jag minns inte. Jag mindes ingenting,

jag hade nu lugnat ner mig lite. Ochbåda hade släppt kuken och flyttat sig upp mot mig. Jag log. Domlog. Behövdes inte säga så mycket mer. Så log jag nu mer retsam.Det är min tur nu!! vem ska vi börja med? G eller M. G sa att honbehövde vatten. Att hon skulle bara ut till köket och tillbaka.

Så var M där. Bredvid mig. Jag kysstehenne. Och vad henne luta sig tillbaka. Hon gav ingen motstånd. Jaglekte med mina fingrar lätt ovanpå hennes mage, bröst, midja honrös. Hon rös hela tiden. Jag började nu närma mig hennestroskant. Hon förstod vad som skulle ske. Hon blundade hon bet sig iläppen.

Jag hade nu börja kyssna henne undernavel. På trosan, insidanlår och tillbaka till troskanten.

Men nu började jag dra ner hennesstring. Hon hade en underbar liten triangel precis ovanpå henne nuglänsande blöt fitta. Och jag gillade det. Ett finger börjadesmeka hennes klitoris. Medans jag sakta började slicka hennes fitta.Hon var kåt. Hon var otåligt. Hon ville ha mer. Det märkte jag.Ett finger två fingrar började sakta knulla henne. Samtidigt sommin tunga hade nu byt plats med handen om klittan.

Nu började jag höra henne stöna. Hongillade det. Hennes höft följde mina fingrars rörelse. Hennesandning var tungt. Hon gillade detta. Det var ingen tvekan om saken.Oh gud.. oh gud. Shiit. Började jag höra. Hon var fullständigberusad av min behandling. Hon njöt. Hon gillade varje sekund. Varjemillimeter jag rörde.

Jag växlade mellan fingrar å tungan.Insidan av hennes fitta och ovanpå hennes klittan. Det gillade hon.Det var ingen tvekan om saken. Jag vet inte hur länge det hadetagit. Men nu hade G kommit tillbaka. Hon sade nåt jag inte riktighörde. Så jag svarade va!

G, exakt det där vill jag ha. Som dubara du kan få mig att känna.

G lade sig bredvid oss och börjadesmeka sina bröst samtidigt som och tittade rak in i mig medans jaghade fullt upp med Ms fitta.

Jag tittade på M och sa att jag varsnart tillbaka.

Det var Gs tur. Hon visste det. Så jaggick rak på sak. Smekte hennes fitta ovanpå stringen. Hon var blöt.Hon är alltid kåt. Så jag drog stringen åt sidan. Å börjadelätt pussa fittan. Slickade underifrån upp till klittan. En gång,två gånger ett finger. Två fingrar. Hennes andning gick fråntung till intensiv. Hon stönade. Samtidigt som hon smekte sina egnabröst. Hon gillade det. Det visste jag.

M gick från att ligga på sidan ochtitta på oss. Till att börja lättsam smeka hennes bröst. Det var ingen av oss bereda på. Men ingen brydde sig.

Jag drog nu Gs string ner å slängdeden iväg. Jag hade full fokus på henne. Mina händer min tunga minblick. Allt var hennes.

M smekte å slickade hennes bröst ismå rörelse. Jag sa åt dom att kyssas. Kyss henne sa jag. Hongjorde det. Jag drog nu en hand åt hennes hål och började smekahenne med tummen inuti hennes fitta. Hon hade jag kontroll på båda.Båda kände mig. Båda hade mig.

Kuken hade nu förstått vad som hände.Och hade vaknat till liv.

Jag särade mer på Gs ben å droghenne mot mig. Nu hade jag fri entre till hennes blöta skötte. Jagbörjade dra på ollonen upp och ner längs hennes fitta. Det gilladehon. M tittade på.

M, smek dig själv. Jag vill ha digredo att ta emot mig. Lägg dig bredvid G och smek dig sj. G smekhennes bröst. Sa jag till båda. Samtidigt som jag började knullaG.

En stött, två stött tre stött. Honvred sig av behag. Hon stönade av njutning. Hon älskade det somprecis höll på att hända.

Jag drog mig ur. Och sa åt M säradina ben. Jag kommer till dig nu

hon var snabbt med att göra som jagsa. G vaknade till och såg vad som höll på att hända. Jag skulle knulla M. Våran gudsons Moster. Men vem bryr sig. Så jag trängdemig sakna in i henne samtidigt som hon lyfte på svanken och fick sigur en stön. Mmmmmh kom det ut. Jag tog en djup andning och börjadesakta knulla henne. Hon var tajt. Det kände jag. Fyfan vad skönt sajag ifrån mig. Gillar du det frågade G. Jaaaa svarade jag. M greptag i lakanet och fortsatt stöna. Och jag fortsatt knulla henne.Djupa och kontrollerade stött. Hon njöt. Hon stönade. G smekte åpussade hennes bröst. Det var sampel på högstanivå. Som om vigjort detta förr. Hårdare fick M ifrån sig. Och jag var inte eftermed att höja tempot. Grep tag om hennes ben å drog henne mot migsamtidigt som jag knullade henne hårdare och hårdare. Ms stön blevallt högre och mer intensiv. G tittade på.

Jag kommer.. fortsätt.. jaaaa. Mmmh..guud. Jag jag saktade ner. Det var Gs tur nu.

Ställ dig på alla 4 och svankaordentlig. Du vet hur. Så hon vilade brösten mot sängen åsvankade ut rumpan som bara hon kunde.

Hon behövde inge förberedelse. Detvar bara att stoppa i den. Jaaaa stönade hon, när jag kom in ihenne. Knulla mig snälla. Gör det.

Så jag greppade om hennes midja åbörjade knulla henne. Hon var så skönt som jag minns. M tittade påoch smekte hennes rumpa. Jag gav henne en blick. Och sa smiska henne.Kom igen gör det. Hon gillar det. Men hon vågade inte. Så jag gavhenne ett slag på rumpa. Så hörde vi henne få ur sig ett: jaaa.

Din tur, gör det.. då slog hon henne.Och G gillade det. Jag kommer snart. Fortsätt snälla fortsätt.

Jag började nu höja takten. Ochintensiteten, man hörde att hon njöt. Det var ingen tvekan omsaken. Fortsätt.. fortsätt jaaa. Fortsätt. Jag kommer.. såslutade hon andas och började spänna sig. Ja nu kommer hon. Jagfortsatt att knulla henne tills jag hörde henne fortsätta andas ochskrika ut sitt orgasm. Hon skakade och tryckte rumpan mot min kuk,tills hon la sig på sängen utmattad.

M förstod nu att det var hennes tur.Så jag frågade henne. Hur vill du ligga. Hon var snabb med att sägabakifrån liggandes. Så la hon sig på mage med särade ben. Jag sanej dra ihop bena och lyft upp rumpan. Så ska det gå bra.

Jag trängde mig in i henne. och honvar varmt blöt och skönt. Det tog nog sekund så började honstöna. Ja, jaa. Hmm. Hörde man från henne. Jag lutade mig framåtså att jag nästan låg på henne. Nu kom jag djupare in i henne.Och det märkte hon. Hon tryckte ut rumpan mer och sa. du är såskön.. så jävla skön..

Samtidigt som jag kysste hennes nacke.Du är underbar svarade jag i hennes öra. Och tog grep om hennes håroch drog den bakåt. Hon stönade av njutning. Jag tog tag om hennesmidja och knullade mer intensiv. Hårdare och djupare. Hennes stönblev högre och högre. G tittade bara på.

Jag vände nu på M halvt så hon lågpå sidan och lyfte hennes ena ben. Samtidigt som jag stoppa in minstenhårdakuk i henne. Jag var inte långt ifrån min orgasm. Menhade som mål att få M att komma. Det var ingen snack om saken. Mskulle komma. Så jag höjde tempo. Hon stönade mer och mer. Och jagvar nästan som besatt på att hon skulle komma. HON ska Fan komma!

Det var allt jag kunde tänka på.Tankarna hjälpte mig att komma ifrån den sköna känslan av hennestajta fitta som klämde på min hårda kuk.

Så säger hon efter nån sekund. Jagkommer komma. Jaaa. Kom sa ja. Jag kommer fortsätt. Sluta inte.Fortsätt, försätt. Jaaa kom M kom. Jag vill att du kommer övermin kuk.

M kommer, hon skakade och höll andan inån sekund. Samtidigt som jag inte slutade knulla henne. Hon trycktenu mig ifrån. Det var för känslig i henne. Samtidigt som honåterhämtade andan. G log från öra till öra. M höll föransiktet samtidigt som hennes skakning började ta av sig.

Men du har inte kommit än säger G.

Jag kom ju först av alla. Jag ärnöjd. Samtidigt som jag la mig mellan båda.

Så här kan vi inte ha det svarade M.G du fick han att komma först. Så det min tur nu.

Så började M sakta gå ner samtidigtsom hon pussade mina revben, mage och kuken. Hon tog den direkt imunnen. M runkade och sög samtidigt. Sen tog hon hela, ända ner iroten. Shiiit sa jag ifrån mig. Fortsätt. Exakt så. Sluta faninte.. och hon gjorde som jag sa. Hon var så duktig på det hongjorde att jag hann inte ens blunda till förrns jag fick ur mig. Jagkommer. Jag kommer..

jaaa kom svarade hon. Och kuken imunnen igen. Samtidigt som hon runkade. Snabba rörelse och jag kom ihennes mun. Hon fortsatt att runka. Och jag var snabbt med att sägasluta. Rör den inte. Sluta... så höll hon kvar munnen. Men slutaderunka. Och sög retsam lite till. Jag spände hela mig och höllandan. Helvete vad skönt. Sa jag ifrån mig.

M drog sig ur kuken och svalde utanminsta minn. Jag skrattade och sa. Detta har du gjort förr. Hon logoch svarade. Nej, faktiskt inte. Jag är inte den som sväljer. Men Ggjorde det. Och jag tänkte inte vara den som springer på toalettenoch spottar ut.

Vi skrattade alla tre och lutade osstillbaka i sängen och låg där stilla resten av natten.

No votes. Be first!