Modelldebut

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Har alltid gillat att sola och bada naken. Allt eftersom har det på något sätt vuxit fram att jag gillar att visa upp mig. Någon form av lätt exhibitionism möjligen vilket på olika sätt har gjort att jag hamnat i en del intressanta situationer.
En av de första mer intressanta händelserna började med en rätt oskyldig och seriös platsannons på arbetsförmedlingen bara några veckor efter det jag flyttat till Stockholm. Modeller sökes var rubriken, det som väckte mitt intresse var dock något som stod längre ner i texten. Där stod något om att man skulle vara ogenerad vilket jag aldrig tidigare sett i någon annons. För mig betydde det helt klart nakenmodell. Mycket intressant således. Naturligtvis skickade jag in en ansökan där jag i möjligaste mån beskrev mig själv och mina intressen. Bifogade även en bild från senaste sommarsemestern på Mallorca, vältränad och brunbränd, borde vara fördelaktig tyckte jag även om jag nog kanske inte hade allt för stora förhoppningar på någon lycka med ansökan.
Trodde som sagt att jag knappast skulle ha någon chans att få jobbet eller kanske mer det tillfälliga uppdraget som jag tolkade att det var men efter bara någon dag fick jag svar att företaget som stod bakom annonsen var intresserade att träffa mig. Spännande tänkte jag och ringde upp numret som stod i svaret.
- Du har kommit till X-agenturen, Hej jag heter Linda svarade någon.
- Öh, jag ringer med anledningen av att jag sökt ett jobb hos er och jag har nu fått ett svar att jag ska ringa och boka en tid för intervju eller något.
- Jaha, det gäller nakenmodellerandet antar jag. Det är en intervju som gäller med en av våra fotografer sedan en kortare fotosession. Naken när det gäller fotodelen men det antar jag att du förstår, gärna rakat eller i alla fall vältrimmat könshår är att rekommendera.
Tidigt nästa morgon stod jag där förväntansfull och ringde på dörren till fotoateljen. En kvinna i 40-årsåldern öppnade.
- Jaha det är du som är Peter antar jag, jag heter Monica, stig in. Vill du ha kaffe eller något.
- Nej tack. Det är bra för min del.
- Okej, jag har några korta frågor först, rena formaliteter, sen vill jag ta några bilder.
- Visst, det blir bra
En kort intervju blev det med ganska enkla frågor. Kändes mer som att man inte skulle vara allt för puckad och möjligen förstå enkla instruktioner. Att alla rättigheter till eventuella bilder tillhörde agenturen var väl det enda av egentligt intresse även om jag naturligtvis kunde få använda dem för personligt bruk. Någon form av grundlön skulle jag få för varje tillfälle och sen provision på eventuella bilder som de lyckades sälja. Ett välkommet tillskott till min lite risiga ekonomi.
- Bra, sa Monica. Det här verkar ju inte vara några problem. Du kan klä av dig där inne i ateljén så fixar jag till kameran och belysning under tiden.
Jag klädde av mig som hon sa och ställde mig framför kamerastativet och väntade.
- Oj jaha, du är redan klar. Backa någon meter och vänd dig mot kameran.
Hon tog ett antal bilder ur olika vinklar. Det tog max fem minuter, sedan var hon nöjd.
- Bra tack, det blir bra så. Tror jag redan nu kan säga att du kan räkna med att få något uppdrag rätt snart. Länge sedan jag såg någon så uppenbart intressant modell.
- Oj, det var ju kul.
- Ung, vältränad och minst sagt välväxt. Tror du kommer att få en hel del erbjudanden. Bara att gratulera. Tack för idag vi lär höras ganska snart.
Redan samma kväll ringde Monica om ett akut erbjudande till en teckningskurs.
- Hon som skulle jobba har dessvärre blivit sjuk men jag beskrev dig tillräckligt för att de skulle bli intresserade. Tror det kommer bli utmärkt. 2 timmars jobb med paus minst varje halvtimme. Är det Ok?
- Visst, vad ska jag göra.
- Typ samma som när jag fotade. Olika profilposer. Naken förstås men det var väl inga problem vad jag förstod.
- Nej inte alls. Vart ska jag?
Monica lämnade adress och telefonnummer till kursledaren. Ganska nära där jag bodde så det skulle inte bli några problem.
Kursledaren visade sig vara en äldre rysk kvinna. Hon välkomnade mig och visade mig tillrätta. Kursdeltagarna var främst kvinnor i typ 40-årsåldern. En lite äldre man var möjligen den som stack ut. De två timmarna rann iväg rätt fort. Kontant betalning och sedan hem. Bara någon timme efter det jag kommit hem ringde telefonen.
- Hej det är Monica.
- Hej, hoppas det inte är något problem när du ringer så tätt inpå mitt första jobb.
- Haha, nej inte alls snarare tvärtom. Naturligtvis har jag pratat med Irina men hon var mer än nöjd och hoppas på en fortsättning. Är det Ok?
- Visst, om det passar tidsmässigt förstås.
- Då.lämnar jag dina uppgifter till henne så kan hon kontakta dig.
- Ok.
- En intressant fråga dök också upp.
- Jaså vad då?
- Irina beskrev dig som väldigt väldefinierad kroppsmässigt, både avseende muskler men även för övrigt.Tydligen hade hon även fått den kommentaren från några av kursdeltagarna. Väldigt bra således för rena anatomistudier.
- Det lät ju bra.
- Absolut, men sen var det hennes fråga.
- Vad?
- Jag får väl säga som Irina framställde det. Jo hon nämnde faktiskt specifikt din penis som något väldigt positivt. Hennes fråga var helt enkelt: "Finns det möjlighet att modellen kan tänka sig att komplettera poserandet med en fullt erigerad penis och hur länge kan han hålla erektionen".
- Hoppsan, det var visst ganska rakt på sak.
- Frågan hade tydligen kommit från två av de kvinnliga deltagarna men även Irina hade tydligen själv tänkt tanken. Hur ställer du det till det?
- Lite plötsligt kanske men det är väl inte helt omöjligt.
- Jaså det var ju intressant. Tror du att du kan hålla erektionen tillräckligt länge framför andra.
- Det tror jag inte skulle vara något problem. Vi hade ju paus nu minst varje halvtimme. Så länge ska inte vara något problem.
- Ojdå, det lät ju nästan för bra. Förresten då har jag en följdfråga i eget intresse. Om du kan tänka dig att visa upp dig på det sättet, kan du även tänka dig en motsvarande fotosession.
- Visst, absolut.
- Jag ska fota en ung snygg tjej utomhus i helgen. Tanken slog mig att varför inte er båda samtidigt. Jag har diskuterat det med henne tidigare men vi har inte hittat någon lämplig kille. Vad säger du?
- Det enda problemet är möjligen att jag inte har någon bil så jag har ju lite svårt att ta mig någonstans avsides.
- Inga problem, jag hämtar upp dig. Vi kommer att vara på en kursgård som är stängd på helgerna. De har både pool och en egen liten strand som vi får låna om vi sköter oss. Du behöver inte fixa något. Jag fixar ett par schyssta badbrallor men de kommer du inte att använda så mycket. För säkerhets skull så frågar jag lite mer tydligt. Det här är ju helt och hållet fråga om erotiska bilder och ni kommer med stor sannolikhet att vara intima. Något problem med det?
- Nej. Hur många kommer att vara närvarande?
- Det blir bara vi tre så ni får hjälpa till lite med min utrustning.
- Inga problem. När kommer du?
- 10:00 på lördag. Se till att vara utvilad.
- Visst, vi ses då.
- Bra, hej då.
På bara någon dag hade jag nu hastigt och lustigt gjort modelldebut och nu skulle det bli ett steg till. Kändes konstigt nog bara spännande. Undrar vad det är för tjej jag ska fotas med tänkte jag. Monica verkade vara rätt noggrann med vilka hon jobbade med och jag hade ju sett en del mer rumsrena bilder på tjejer i hennes studio och de var ju minst sagt attraktiva. Monica hade beskrivit Kim som tjejen hette eller kallade sig, som en väldigt sportig f.d. elitsimmare. Ljus lätt lockigt hår och minst sagt välformad. Du kommer inte att bli besviken hade Monica sagt. Tror definitivt inte Kim heller blir besviken lade hon även till.
Gick och var småkåt i flera dagar på en tjej jag aldrig träffat. Även det ovana och okända i att bli fotad lockade mer än det skrämde. Att hålla erektionen uppe under en längre tid som vi pratat om borde inte vara något problem snarare tvärtom att jag skulle bli hård för snabbt.
När lördagen kom var jag väl förberedd. Utvilad uppfräschad och förväntansfull. Prick klockan tio kom Monica med sin minst sagt fullpackade bil. Mer än tre personer skulle definitivt inte få plats.
- Vi ska hämta upp Kim på vägen. Hon har varit ute i familjens sommarstuga men det är på vägen, sa Monica. Tur med vädret också. Lite mulet men varmt så det blir bra bilder och ni slipper frysa.
- Det blir bra hoppas jag.
- Nervös?
- Nej inte direkt. Snarare förväntansfull.
- Bra, det verkar som Kim kände detsamma. Hon var in och vände i förrgår så jag visade dina bilder. Du fick mer än godkänt.
Ungefär halvvägs ut till kursgården stod Kim och väntade vid en busshållplats. Nyfiket kikade jag ut och om jag hade varit förväntansfull tidigare så blev jag nu nästan chockad. Oj oj vilken tjej. Utseendemässigt överträffade hon alla förväntningar. Hon hoppade in i bilen och vi presenterade oss. Direkt kändes hon väldigt avslappnad och trevlig vilket ju knappast gjorde saken sämre.
- Jag hade tänkt mig något såhär började Monica som nu slog över till ett lite mer proffsigt sätt och berättade i grova drag ungefär vilka scener hon tänkt sig. Det kändes nästan lite absurt att få direktiv vad jag och Kim skulle göra tillsammans. Hon avslutade med att på slutet lägga till att vi båda ju var nybörjare på det här och om vi bara tog det lugnt och fint så skulle nog allt gå bra.
- Känns det Ok med planen och för övrigt också förstås?
- Låter spännande, sa jag.
- Känns helt Ok för min del också, sa Kim.
När vi kom fram så hjälptes vi åt att bära ner alla prylar till poolen där vi skulle börja. Medan vi höll på med det hann jag och Kim prata lite mer om oss själva och hur vi hade hamnat i den här situationen. Fick ett väldigt gott intryck av Kim och efter ett tag så kändes det hela väldigt avslappnat. Vi hade även fått direktiv från Monica att berätta lite vad vi gillade och inte gillade gällande sexuella aktiviteter så det inte skulle bli några onödiga problem. Meningen var annars att vi skulle improvisera inom vissa givna ramar.
Efter en 45 minuter var alla prylar på plats och Monica hade kollat allt angående kameravinklar i förhållande till ljuset och även riktat in de solstolar vi skulle använda oss av.
- Bra nu är jag klar så det är bra om ni byter om. Tyvärr har vi inte tillgång till något omklädningsrum men å andra sidan så kommer ni ju snart att vara nakna ändå.
Vi klädde av oss och jag satte på mig de badbrallor som jag fått av Monica. Kim hade en egen bikini som snarare avslöjade mer än den dolde. Under ombytet kunde jag ju naturligtvis inte låta bli att snegla lite på Kim. Det verkar som hon gjorde detsamma med mig.
- Bra. Nu kan ni hoppa i vattnet. Du ska ju starta där Peter och jag vill att din bikini ska vara blöt så att den smiter åt ordentligt.
Vi hoppade i och sam tillbaka till kanten. Innan Kim klättrade upp så vände hon sig mot mig.
- Är du nervös?
- Inte så farligt faktiskt. Tycker det ska bli lite spännande på något sätt.
- Jag är lite pirrig men på ett rätt skönt sätt. Börjar faktiskt bli lite sugen. Gillar dig redan. Tror det kommer bli riktigt skönt.
Hon klättrade vant upp på kanten, rättade till bikinin och gick mot Monica som stod beredd borta vid solstolarna.
Jag följde henne med blicken. Det hade redan börjat pirra ordentligt i både magen och badbrallorna. Att se Kim gå bortåt där hennes kropp bara doldes av några tunna snören var en ren njutning. Hennes extremt välformade ända drog till sig mina blickar. Snart, snart får jag äntligen känna på henne tänkte jag.
Tanken var att Kim skulle gå upp och torka av sig och sedan börja smörja in sig med solcreme. Efter det skulle hon vinka dit mig och be om hjälp att smörja in baksidan. Sen var det upp till oss att inom vissa ramar improvisera.
På håll såg jag henne börja med Monica ivrigt fotande. Efter det som kändes som en evighet var det min tur att göra entré. Jag mer eller mindre flög upp ur vattnet, rättade till brallorna lite för att inte avslöja allt för tydligt vad som rörde sig där innanför.
Det togs några bilder när jag kom fram och fick cremen från Kim men sedan lade hon sig på mage och jag fick äntligen känna på henne. Hon kändes helt underbar. Det stelnade till ordentligt i brallorna.
När hon satte sig upp på solstolskanten så gled bikinitoppen av. Tydligen hade jag lyckats öppna upp den när jag smorde in hennes överkropp.
- Bra, perfekt, fortsätt bara, sa Monica.
- Vad skönt det var, sa Kim. Vilka mjuka följsamma händer. Du hade gärna fått fortsätta med framsidan också. Men vad har vi här?
Jag hade suttit nedhukad när jag smorde in henne, men nu när jag reste mig upp så var det svårt att dölja vad som hänt.
- Hoppsan då. Tror vi borde befria den där. Det ser lite obekvämt ut.
Kim smekte försiktigt på bulan vilket knappast gjorde saken bättre. Monica hoppade runt och fotade ur alla möjliga vinklar. Sakta lirkade Kim ner badbrallorna. Kuken sprätte ut.
- Oj den var inte att leka med.
Kim smekte kuken med båda sina händer och sakta närmade hon den med sitt ansikte. Tungan nuddade försiktigt toppen vilket gjorde att jag ryckte till.
- Oj, ursäkta. Ömt?
- Nej sjukt skönt bara.
- Tungan fortsatte att röra sig lätt runt alla delar på ollonet. Jag stönade högt.
- Du kommer väl inte redan, undrade Monica lite oroligt.
- Nej det är bara sinnessjukt skönt. När det väl är dags så skulle jag dock inte ha något emot detta.
Medan vi pratade så hade Kim hela tiden fortsatt sin behandling. Allt eftersom försvann kuken längre och längre in. Hon är ju fullständigt outstanding på här tänkte jag för mig själv.
- Min tur nu innan jag exploderar, sa jag efter ett tag. Kan jag möjligen få återgälda lite?
Kim lade sig på rygg utan att protestera. Nu var det min tur att lirka av henne den supertighta stringnederdelen. Hennes helt släta och mjukt runda underliv såg helt löjligt inbjudande ut och jag fick helt enkelt hejda mig för att inte direkt bara kasta mig över henne.
Lite inspirerad av hennes behandling började jag sakta kyssa mig uppåt längs hennes lår. Väl framme vid mitt mål så gjorde jag precis som henne och nuddade bara försiktigt med tungspetsen mot clitoris. Nu var det hennes tur att rycka till. På samma sätt gjorde jag längs hennes blygdläppar. Kim suckade djupt och skrevade ordentligt så jag skulle komma åt bättre.
- Bra så hörde jag Monica säga i bakgrunden. Lugnt ingen stress. Det här går jättebra.
Tror inte någon av oss andra direkt tänkte på vad hon sa. Vi var fullt upptagna med annat.
Successivt ökade jag både tryck och frekvens i slickandet och successivt var Kim helt med på noterna. Andningen blev mer och mer tydlig. Ibland ryckte hon till lite.
- Åhhhh, sluta inte det är helt vansinnigt skönt, stönade hon fram.
Någon minut senare avtog andningen nästan helt och hon gick upp i brygga. Hon skakade sedan kraftigt i minst tio sekunder och sjönk sedan ihop.
- Kom får jag ge dig en ordentlig kram, sa hon. Du är ju helskön.
Jag gled upp längs hennes kropp och helt medvetet lät jag ollonet markerat stöta mot hennes mjuka springa. När hon kramade mig hårt gled toppen in.
- Jag tror jag känner något som vill komma in i mig. Är det Ok Monica?
- Absolut, stanna upp lite ibland bara så jag inte bara får suddiga bilder.
- Det kommer inte att bli enkelt. Du kommer nog att få säga till på skarpen tror jag, sa Kim.
Efter att försiktigt stött in kuken längre och längre så var det precis så det blev. Vi hade blivit tillsagda ett antal ställningar som skulle avverkas och det gjorde vi rent automatiskt. Kim var helt vild och drog med mig helt i det. Helt hämningslös sex helt enkelt. Ibland hörde vi något om paus i bakgrunden men jag är helt säker på att vi missade hälften.
- Ni är ju inte kloka. Hur länge ska ni hålla på. Jag är helt slut, sa Monica i ett kortare avbrott.
- Min tur att jobba nu, sa Kim. Ner på rygg.
Har ingen aning hur länge till vi höll på men det var efter den ritten som det började pirra ordentligt. Det kändes nästan som Monica dragit ner på fotandet och när jag sneglade åt hennes håll så var inte fingret på avtryckaren utan det befann sig utan tvekan mellan Monicas ben.
- Oj, stopp, varning, sa jag.
Bestämt var ju att vi skulle avsluta som vi började. Så jag reste mig upp och Kim gled ner på knä framför mig. Det var precis lika skönt denna gång. Lite motvilligt hade vi båda faktiskt gått med på att jag skulle spruta Kim i ansiktet. Ingen av oss var riktigt peppade på det men Monica hade insisterat av någon anledning. Hela slutsekvensen skulle också filmas så det var inte läge att komma med någon onödig kommentar då utan jag skulle istället markera med en hand mot Kims huvud när det var dags så hon skulle hinna blunda.
Hennes mjuka försiktiga tungberöring gjorde mig fullständigt galen så jag var nära att missa mitt tecken men kom på mig i sista sekunden och det var tur det. Även om de flesta inledande strålarna gick över henne så var hon när det var över helt nedkladdad i ansiktet och det rann ner över hennes bröst.
- Vänta du ska få en handduk, sa Monica när hon stängt av filmningen och slutat fota. Hur länge sedan var det egentligen sedan sist Peter. Har aldrig sett på maken.
Efter lite avtorkning och massor av beröm från Monica till oss båda så blev vi tillsagda att gå och skölja av oss nere i sjön.
- Hoppar ni i sådär i poolen så blir det väl stopp i reningsanläggningen vilket blir svårt att förklara för mig, sa hon.
Vi gled ner i vattnet och sköljde av oss så gott det gick. Kim kom fram mot mig.
- Hur kändes det tycker du?
- Att bli fotad menar du?
- Ja dels det men annars?
- Själva fotandet tänkte jag knappt på, jag var helt upptagen med dig. Det var helt fantastiskt tycker jag. Skulle gärna göra om det. Och du?
- Samma som du angående fotandet. Var lite orolig innan hur det skulle kännas med dig. Det är ju trots allt första gången vi träffas.
- Och hur tycker du att det blev?
- Tveksamt om jag någonsin varit med om något bättre någon gång. Gör definitivt gärna om det utan Monica men då vill jag gärna utöka inledningen. Det kändes helt fantastiskt att bli masserad och smekt av dig.
- Det ställer jag mer än gärna upp på.
- Underbart. Dessvärre måste vi nog packa ihop nu annars tror jag min familj börjar undra var jag är. Det var lite svårt att hitta på något. Hade gärna annars fortsatt direkt.
Vi klädde på oss och packade ihop all utrustning och var snart på väg. Kim blev avlämnad på samma busshållplats och nu var det bara Monica och jag. Hon var tyst ett bra tag.
- Kunde aldrig tro att det skulle gå så bra, sa hon till sist. Väldigt sällan brukar jag prova med två nybörjare på en gång det brukar i princip alltid bli något krångel. Men nu var det möjligen jag som gjorde någon miss. Det kändes som ni aldrig gjort annat.
- Kul om det blev hyfsat bra men det var ett rent nöje. Kim slår allt jag varit med om.
- Ja det må jag säga men jag får nog säga detsamma om dig.
- Åh tack.
- Vill du göra om det någon gång?
- Med Kim?
- Kanske, men det finns fler möjligheter.
- Låter spännande. Förresten vill du ha hjälp att packa in allt på jobbet.
- Åh det skulle vara jättesnällt.
Efter lite bärande så var det dags att säga hej då.
- Vad har du tänkt göra nu, sa Monica.
- Inget speciellt planerat.
- Jo jag tänkte... Äh det var inget.
- Ut med det.
- Jo jag har lite problem med ryggen. Din behandling av Kims rygg såg väldigt skönt ut. Är du bra på massage?
- Har väl fått massage ganska ofta och visst har jag väl fuskat lite själv också.
- Skulle du kunna tänka dig?
- Visst, inga problem. Nu på en gång?
- Vill du?
- Ja gärna. Men då blir det en helkroppsmassage.
- Det tackar jag naturligtvis inte nej till.

1 votes