Mitt första sex

Första gången jag hade sex:)

Jag gick i 9:an och i parallellklassen var det en kille som hade ryckte bland tjejerna att han hade störst kuk i skolan! Snygg var han också. Föräldrarna var från Italien så resten får ni räkna ut å då.

I april skulle vi i väg till en scoutstuga en bit utanför stan. Det skulle bli orientering för dom yngre scouterna och Mikael som han hette skull gå i förväg för att sitta på en kontroll.
Efter en stund när vi satt där i skogen säger han, kolla vad jag hittat. Och tar fram en porrtidning som hette Pikant! Det visade sig innehålla både hetro och bi-sex!
Vi bläddrar fram o tillbaka i tidningen när han stannar till på en sida där en ung kille får kuk i rumpan samtidigt som en tjej sitter över ansiktet på honom!

Undra hur det är säger Mikael, vilket undrar jag utan att tänka på vad jag sa:)

Samtidigt sneglar jag på hans skrev och upptäckte en stor bula där! Undrar om han märkte det?
Båda svarade han lite nervöst och snabbt. Samtidigt hör vi dom första scouterna komma och tidningen gömdes snabbt!

När kvällen kom skulle vi sova på golvet allihopa i storstugan och Mikael hamnade intill mig( lite väl nära tänkte jag) Dom flesta somnade undan för undan medan vi prata och käka godis. Vad har du för godis undra han och titta i min påse. Han hitta en kola, kan jag få den frågade han? Det kostar sa jag! Vadå? Massage svarade jag lite viskande. Jag hann inte med innna jag kände hans hand inne i min sovsäck letande efter min kuk! Till slut kände jag hans hand runt min kuk som varit hård en stund. Han smekte den tills jag väste stop!
Han slutade och fråga varför? Det går för mig snart viskade jag!
Vad har du i din påse undrade jag nyfiken!

Kolla sa han och lyfte lite på sovsäcken! Tjejerna i skolan hade rätt! Den var stor och hård! Jag kände försiktigt på den lite osäkert! Du får min chokladkaka om du suger mig sa han.
Som tur var var det släckt i rummet nu. Jag böjde mig in under hans sovsäck och tog lite trevade den i munnen. Jag hade ju sett hur tjejer gjorde i porrfilmer.
Snart juckade han mer o mer så blev han aldeles stilla och innan jag fatta varför tömde han sig i min mun! Det var inte så äckligt som jag trodde. Då jag inte kunde spotta var jag tvungen att svälja allt!
Vi låg och tittade på varndra en stund. Hörde att han gjorde nått i sovsäcken och tänkte att han torka av sig.
Nu är det din tur sa han. Och jag kände hans hand runt min kuk igen. Lägg dig på sidan med ryggen mot mig sa han. Jag fatta inte varför först.
Jag gjorde så och snart kände jag han krypa närmare mig. Han drog ner mina kallingar under rumpa. Och snart kände jag en rejält kladdig kuk mellan mina skinkor. Samtidigt som han smekte mig tryckte han sig hårdare mot mig och till slut var han mot hålet! Sakta pressade han in sig i mig. Det gjorde ont och jag blev stel och tappade ståndet. Han stannade till och jag kände att hans kuk-huvud var inne.
Han smekte mig hård igen och sakta började han jucka längre och längre in!

När han var i bott gick det för mig och två juck senare spruta han i mig!
Han kysste min nacke samtidigt som han gled ur mig. Jag kände hans sperma rinna ur mig och på morgon upptäckte jag en stor vit fläck i sovsäcken från oss båda.

No votes. Be first!