Mina fantasier - kapitel 1 Uppdaterad

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hon hade fått som krav att dricka mycket vätska två timmar innan hon skulle komma hem till mig. Detta för att underlätta möjligheterna till målet. Hon var även helt nyduschad, och luktade av jordgubb.

Jag gav henne nu ögonbindeln för att hon själv skulle dölja sin syn och låta mig ta kontrollen. Gav henne frågan om hon ser någonting, hon skakade på huvudet, nekandes. Jag förde henne till sängkanten och hon la sig ner på sängen, ögonbindeln satt över hennes ögon och dålde hennes vackra bruna ögon. Hon andades tungt och verkade lite nervös. Jag sa till henne att slappna av och bara låta sig njuta.

Vid sänggaveln låg ett par med hörlurar som spelade en lugnande musik med en förutbestämd takt.

Berättade för henne där hon låg, att jag kommer att sätta på henne dessa hörlurar så hon inte kan höra mig.

Hon nickade medgivande, då tog jag hennes vänstra hand och band fast den till sängen. Hörde att andningarna blev snabbare och snabbare.

Valde att ta det lugnt och sätta mig bredvid henne och stryka henne på kinden, läpparna och brösten. Andningen lugnade ner sig igen.

Band nu höger hand till sängen, hon kunde nu inte ta sig loss, alls.

Höger ben, sen vänster bands fast i sängen, hon var helt under min kontroll.

Satte mig igen bredvid henne och strök henne i ansiktet, kysste hennes läppar och bet lite lätt på hennes bröstvårtor. Hon stönade till. Det märkes tydligt att hon nu var mycket upphetsad, långt innan jag påbörjad mitt.

Förklarade för henne att nu kommer jag att placera hörlurarna över hennes öron, och att hon ska lyssna till musiken och låta kroppen följa musiken.

För att ytterligare göra henne bekväm i situationen så placerade jag en stor kudde under hennes rygg, detta hjälpte hennes höft att komma upp någon decimeter och att vinkeln och höjden blev helt rätt för mig.

Bland mina leksaker fanns en liten piska som jag nu gjorde redo för leken.

Men den skulle jag inte använda först, utan det var isbitar som kom först. Tog en stor isbit i munnen, och böjde mig ner mot hennes bröst.

Sängen var en väldigt hård säng, hård botten, så det var inte lätt för henne att känna vart jag var någonstans.

Sakta närmade jag mig hennes vänstra bröstvårta, tror hon kände mina andetag på hennes nakna hud. Andningen ökade, och jag förde då isbiten på hennes bröstvårta. Hon stönade kraftigt till och lyfte bröstkorgen uppåt. Jag cirkulerade runt bröstvårtan och vårtgården, allt drog ihop sig och blev väldigt ihopskrynklat och hårt.

Plockade ut isbiten ur munnen för att få möjligheten att suga på detta stenhårda bröst. Kunde inte låta blir att bita till lite. Hon skrek ut sig njutning, hon gillade verkligen lite smärta. Jag tänkte att jag måste testa gränserna.

Funderade på hur fuktig hon blivit, om ens något. Så jag tog isbiten i munnen igen och igen cirkulerade runt hennes bröst, men denna gång så fortsatte jag söderut mot ett områden med tiotusentals nervtrådar. Jag manuvrerade min kropp så jag hamnade mellan hennes ben, samtidigt som jag drog isbiten närmare och närmare. Hennes mage stelnade till av isbiten rörelser neråt.

Hon hade en liten sträng kvar av pubishåret, jag lät nu isbiten blöta ner håret så pass att det började rinna ner mot navel. Medan hon var distraherad av rinnandet mot hennes navel, så närmare jag mig hennes läppar. Hennes bultande fylliga läppar. Hennes särade ben gjorde så att läpparna hade öppnats och hennes klitoris var väl framstående. Den var väldigt fylld, märktes att hon var väldigt upphetsad.

Fortfarande distraherad av droppen som sakta rann, så smörjer jag in min hand och fingrar med glidmedel och gjorde mig redo. Såg hur vattnet närmade sig navel, precis vid navelkanten på väg att vicka ner i navelgropen.

Då körde jag in ringfingret i analen hårt och djupt, samtidigt som långfingret och pekfingret fyllde hennes hål. Hon var trång och våt, det stänkte lite tack vare kraften jag använde. Samtidigt som fingrarna fyllde hennes hål så placerade jag dit en liten vibrator på hennes pulserande klitoris, vibratorn på maxeffekt. Eftersom hennes hörsel inte kunde höra vibratorn så blev alla dessa samtidiga händelser en chock. Hon skrek högt och länge, förde fingrarna in och ut snabbt och distinkt. Innan den tionde sekunden slagit så skrek hon ut sin första våldsamma underbara orgasm.

Den höll i sig i två minuter, rekord för mig som älskare, men det räckte inte med det. Utan när hon trodde det var över så körde jag på igen med full kraft och innan hennes första orgasm lagt sig så kom nästa massiva orgasm.

Denna gång så sprutade hon ett litet stänk, en squirt. Detta var en början på målet, en fontänorgasm. Jag tänkte inte ge mig förrän hon duschade mig i ansiktet med sin vätska.

Hon fick nu chansen att återhämta sig lite efter alla orgasmer. De var mycket energikrävande. Hon fick även dricka en hel del vatten, behövdes om jag skulle lyckas med att ge henne, eller snarare, ge mig en fontänorgasm.

No votes. Be first!