Mina fantasier - kapitel 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hon la sig ner på sängen, ögonbindeln satt över hennes ögon och dålde hennes vackra bruna ögon. Hon andades tungt och verkade lite nervös. Jag sa till henne att slappna av och bara låta sig njuta.

Vid sänggaveln låg ett par med hörlurar som spelade en lugnande musik med ett förutbestämd takt.

Berättade för henne där hon låg att jag kommer att sätta på henne dessa hörlurar så hon inte kan höra mig.

Hon nickade medgivande, då tog jag hennes vänstra hand och band fast den till sängen. Hörde att andningarna blev snabbare och snabbare.

Valde att ta det lugnt och sätta mig bredvid henne och stryka henne på kinden, läpparna och brösten. Andningen lugnade ner sig igen.

Band nu Höger hand till sängen, hon kunde nu inte ta sig loss, alls.

Höger ben, sen vänster bands nu fast i sängen. Hon var nu helt under min kontroll.

Satte mig igen bredvid henne och strök henne i ansiktet, kysste hennes läppar och bet lite lätt på hennes bröstvårtor. Hon stönade till. Det märkes tydligt att hon nu var mycket upphetsad, långt innan jag påbörjad mitt.

Förklarade för henne att nu kommer jag att placera hörlurarna över hennes ögon, och att hon ska lyssna till musiken och låta kroppen följa musiken.

För att ytterligare göra henne bekväm i situationen så placerade jag en stor kudde under hennes rygg, detta hjälpte hennes höft att komma upp någon decimeter och att vinkeln blev helt rätt.

Bland mina leksaker fanns en liten piska som jag nu gjorde redo för leken.

Men den skulle jag inte använda först, utan det var isbitar som kom först. Tog en stor isbit i munnen, och böjde mig ner mot hennes bröst.

Sängen var en väldigt hård säng, hård botten, så det var inte lätt för henne att känna vart jag var någonstans.

Sakta närmade jag mig hennes vänstra bröstvårta, tror hon kände mina andetag på hennes nakna hud. Andningen ökade, och jag förde då isbiten på hennes bröstvårta. Hon stönade kraftigt till och lyfte bröstkorgen uppåt. Jag cirkulerade runt vårtan och vårtgården, allt drog ihop sig och blev väldigt ihopskrynklat och hårt.

Plockade ut isbiten för att få möjligheten att suga på detta stenhårda bröst. Kunde inte låta blir att bita till lite. Hon skrek nu ut sig njutning.

Funderade på hur fuktig hon blivit, om ens något. Så jag tog isbiten i munnen igen och igen cirkulerade runt hennes bröst, men denna gång så fortsatte jag söderut. Jag manuvrerade min kropp så jag hamnade mellan hennes ben, samtidigt som jag drog isbiten närmare och närmare. Hennes vältränade mage var spänd som en fiolsträng, magrutorna var tydligt synliga och stenhårda.

Hon hade en liten sträng kvar av håret, jag lät nu isbiten blöta ner håret så pass att det började rinna ner mot navel. Medan hon var distraherad av rinnandet mot hennes navel, så närmare jag mig hennes läppar. Hennes bultande fylliga läppar. Hennes särade ben gjorde så att läpparna hade öppnats så hennes klitoris var väl framstående. Den var väldigt fylld, märktes att hon var väldigt upphetsad.

Fortfarande distraherad så smörjer jag in min hand och fingrar med glidmedel och gjorde mig redo. Såg hur vattnet närmade sig navel, precis vid navelkanten på väg att vicka ner i navelgropen.

Nu körde jag in ringfinger i analen hårt och djupt, samtidigt som långfingret och pekfingret fyllde hennes hål. Hon var trång och våt, det stänkte lite tack vare kraften jag använde. Samtidigt som fingrarna fyllde hennes hål så på jag dit en liten vibrator på hennes pulserande klitoris, vibratorn på maxeffekt. Hon skrek högt och länge, förde fingrarna in och ut snabbt och distinkt. Innan den tionde sekunden slagit så skrek hon ut sin första våldsamma underbara orgasm.

Den höll i sig i två minuter, rekord för mig som älskare, men det räckte inte med det. Utan när hon trodde det var över så körde jag på igen med full kraft och innan hennes första orgasm lagt sig så kom nästa massiva orgasm.

Denna gång så sprutade hon ett litet stänk. Detta var en början på målet, en fontänorgasm. Jag tänkte inte ge mig förrän hon duschade mig i ansiktet med sin vätska.

No votes. Be first!