Min nya våtdräkt...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Äntligen kom paketet med min nya våtdräkt. Den passade helt perfekt till skillnad mot min gamla som jag snål som jag är köpt lite för billigt.

Bra väder och framförallt väldigt svag vind vilket innebär att det sannolikt knappt skulle vara några vågor alls på Mälaren. En perfekt dag att direkt testa dräkten med ett ordentligt simpass. Sagt och gjort så plockade jag ihop mina simprylar bytte om och tog bilen och åkte iväg.

Precis som förväntat så var det väldigt bra förutsättningar för simning. Upptäckte dessvärre att jag tydligen glömt handduken hemma men det var inte mycket att göra åt, det fick väl bli att självtorka efteråt det var ju trots allt sommar och sol.

Fick ihop ett anständigt träningspass och våtdräkten var precis så bra som jag hoppats så jag var väldigt nöjd när jag kom tillbaka till startpunkten. Krängde av mej dräkten och hoppade i igen för att tvätta av mig. Som tur var så var det helt folktomt vid den klippan som jag brukar utgå ifrån så jag drog av mej även badbyxorna och lade mig att torka på klipporna.

Efter kanske 10 minuter så tyckte jag mej höra något. Jag vände mej om och såg då att det kommit ett par och lagt sej typ 20m ovanför mej. De verkade även dom vara helt nakna så då behövde jag ju inte bry mej om det i alla fall.

Några minuter senare hörde jag att de kom närmare. De var sannolikt på väg ner till vattnet för att ta ett bad. När de passerade mej så sa kvinnan:

- Vilken härlig dag, hoppas det inte gör något att vi lånar sjön en stund.

- Den får ni gärna låna. Jag är klar med den för idag.

De tog bara ett kort dopp och när de passerade mej igen sa kvinnan:

- Det ser lite obekvämt att ligga där på dykardräkten, om du vill så kan du få låna ett badlakan eller en filt av oss.

- Jag ska nog snart åka hem, men tack ändå. Råkade glömma handduken hemma så jag tänkte bara ligga här och självtorka.

- Ta ett dopp till och kom sen upp till oss och låna en handduk. Vi är lite nyfikna på den där dräkten du ligger på.

- Ok, sa jag. Jag kommer strax.

Jag tog ett snabbdopp och tog min dräkt och mina badbyxor och gick upp till paret. De presenterade sej som Eva och Pär. Gissade att de kunde vara i 35-40-årsåldern en 5-10 år yngre än mej alltså. Båda var brunbrända utan några vita partier, uppenbarligen var det inte första gången de solade utan kläder. Båda två såg riktigt fräscha ut, möjligen något kilo extra men helt klart ett riktigt spännande par.

- Varför har du den där dräkten när du badar. Tycker du inte att det är tillräckligt varmt i vattnet, sa Pär.

- Nej men man blir ganska avkyld om man simmar ett par kilometer. Dessutom är det bra att testa prylarna ordentligt innan man tävlar.

- Tävlar du i simning, frågade Eva.

- Nej jag brukar köra någon eller några triathlon varje sommar så det är väl bäst att träna lite.

- Ja du ser onekligen vältränad ut, sa Eva.

- Ja tänk om man hade den kroppen, sa Pär.

- Tack det var ju snällt sagt, sa jag.

- Vi kanske ska köpa oss en varsin och börja simma vi med, sa Eva.

- Om vi hänger ut en varsin sådan på balkongen så tror väl grannarna att vi är gummifetischister eller något, sa Pär med ett skratt.

- Det har jag aldrig tänkt på. Kanske därför grannarna tittar så konstigt på mej, sa jag.

Båda två skrattade högt.

- Kan jag få känna på dräkten, sa Pär.

- Visst, sa jag och gav honom den.

När jag stod bredvid honom råkade jag titta ner. Såg då att Eva tittade väldigt tydligt mot mitt nakna underliv. Hon upptäckte att jag tittade mot henne men hon sa ingenting utan log bara.

- Får jag prova dräkten, frågade Pär.

- Gör det du, sa jag, men jag tror att den kan vara lite trång.

Han drog på sej dräkten med visst besvär.

- Du blev ju riktigt sexig med den där på dej, sa Eva. Du ser ju riktigt slimmad ut. Nästan lika läcker som Erik här.

- Det blir rätt varmt inuti dräkten. Tror det är bäst jag tar av den innan jag börjar svetta ner den.

Han tog av sej dräkten. När han drog ner den gungade hans kuk ut. Den såg ut att ha trivts bra inne i den tighta dräkten.

- Nämen Pär, jag tror att du gillar gummi trots allt, skrockade Eva.

- Hmm, svarade Pär kort.

- Du kanske ska gå ner och skölja av dig lite, föreslog jag. När dräkten är ny kan man bli lite plastdoftande av den.

Pär gick ner till vattnet och hoppade i. Jag satte mej ner och Eva lade sej ner bredvid.

- Jag tror att det snarare var att det stod en snygg naken man framför honom än dräkten som fick honom att piggna till, sa Eva. Han är lite svag för det precis som jag.

Jag visste inte alls vad jag skulle säga.

- Jag trodde nog att ni var rätt vana vid det med tanke på hur bruna ni är, sa jag till sist.

- Vi ligger oftast hemma på altanen eller väldigt avskilt. Pär får annars oftast ligga på magen, sa Eva och skrattade lätt.

Pär kom gående upp mot oss. Eva satte sej upp och sa:

- Hoppas du inte har så bråttom. Vi kan väl skoja lite med den stackars Pär.

Det var onekligen svårt att inte bli lite intresserad av att se vad Eva hade i åtanke.

- Erik stannar ett tag till, det var väl trevligt, sa Eva.

- Visst, sa Pär i ett tonläge och med ett ansiktsuttryck som jag inte kunde tolka.

- Har du solkrämen? Jag känner att jag vill bättra på lite.

Pär gav solkrämen till Eva. Hon reste sej upp och började omsorgsfullt smörja in sig. Allt eftersom så bytte hon position så att varken Pär eller jag kunde undgå att se hennes nakna och nu halvblanka kropp ur någon vinkel. Som tur var så satt jag upp med uppdragna knän så det dolde väl en del att det började röra på sig i de nedre regionerna.

- Pär du kan väl smörja in mig på ryggen är du snäll sa Eva och vände ryggen åt honom samtidigt som hon såg på mig och blinkade med ena ögat.

Pär reste sig upp försiktigt men det var svårt att missa att han var klart påverkad av situationen. När han smort färdigt så sa Eva:

- Du behöver inte gömma dig bakom mig. Om vår nye vän reser sej upp så ska du se att du inte är den enda som är lättpåverkad fnittrade hon. Res dej upp och kom hit Erik.

Jag reste mej upp. Helt klart högst påverkad.

- Ställ er bredvid varandra. Jag måste bara få se er, sa Eva.

Vi lydde henne och stod alltså där bredvid varandra med styva kukar och visste väl inte riktigt vad vi skulle ta oss till.

- Någon som är intresserad av att kanske dra nytta av den uppkomna situationen eller tänker ni bara stå där, sa Eva.

Både Pär och jag nickade och svarade något enstavigt. Eva gick ner på knä framför oss och tog en kuk i vardera handen och sa:

- Vem vill vara först? Jag börjar nog med vår gäst sa Eva och började behandla min kuk omsorgsfullt med tunga och mun.

Efter att hon växlat mellan oss några gånger så kände jag helt plötsligt Pärs hand på mitt ryggslut. Tänkte först inte så mycket på det men när handen gled ner mot ändan så tittade jag åt hans håll. Han blundade och såg ut att njuta i fulla drag. Nästa gång det var min tur att bli avsugen så lade jag min hand på Pärs mage och lät den långsamt vandra neråt. Han märkte inte först att det var min hand men jag såg att han tittade ner efter en kort stund men den enda reaktionen var en djup suck. Jag smekte lätt över hans pung och började sedan runka hans kuk försiktigt. Han stönade djupt. När Eva bytte igen nästa gång tittade hon på mej och log. Det tog inte många sekunder innan jag kände ett fast grepp om kuken. Pär runkade mej hårt.

- Nej nu är det väl dags för den här underbara kvinnan att också få sin beskärda del, sa jag.

Två väldigt kåta män började nu behandla varje fläck av Eva. Först naturligtvis alldeles för hårt då vi ju var minst sagt uppe i varv men när vi lugnat ner oss något märktes det att hon njöt av vår behandling.

- Nu vill jag ha kuk, sa helt plötsligt Eva. Pär börjar.

Hon ställde sej på knä och Pär var inte sen att ta henne bakifrån. Jag ställde mig bakom honom och lät kuken glida upp och ner längs hans ryggslut. Han gillade det helt uppenbart då han hade svårt att hålla rytmen och koncentrationen.

- Ny kuk, sa Eva och lade sig på rygg.

Jag var inte sen att följa hennes uppmaning. Pär lade sej ner och försökte slicka och kyssa ner mot hennes fitta. När kuken en gång åkte ut så snuddade den Pärs tunga. Han tog tag i den och styrde in den igen. När det hände nästa gång så tog han den istället djupt i munnen och sög ett par gånger.

Uppenbarligen gillade Eva situationen hon andades tungt och tittade fascinerat på Pärs behandling av min kuk. Omväxlande knullade jag henne ibland slickade Pär henne eller så sög han min kuk och så höll vi på tills Eva helt plötsligt blev alldeles tyst och började darra i hela kroppen. Hon sjönk ihop och gav ifrån sig en djup suck.

Pär låg nu på sidan med kuken pekande mot Evas ansikte. Jag lade mig framåt försiktigt över Eva och kysste henne lätt på pannan och sedan en lätt kyss på Pärs kuk. Han ryckte först till lite men pressade sedan fram underlivet så kuken kom mellan min och Evas munnar. Vi lät våra läppar glida upp och ner längs kuken som blev hårdare och hårdare.

Vi bytte ställning så att Pär låg på rygg och vi fortsatte vår ömsesidiga behandling till skillnad att vi turades om att även ta kuken i munnen. Pär rörde sig oregelbundet och gav ifrån sej lite underliga ljud. Insåg att det nog var rätt nära och när vi hade våra munnar på var sin sida om kuken kände jag den börja pumpa och något varmt rann ner längs med min kind.

Pär låg halvt utslagen en lång stund. Eva strök bort sperman från min kind och puttade runt mej på rygg. Hon satte sej på mej och började rida våldsamt. Förstod ganska snart att jag knappast skulle klara det någon längre tid.

- Nu kommer jag när som helst stönade jag.

Eva klev av och tog istället kuken i munnen, hela kuken försvann långt ner i halsen samtidigt som hon tryckte in två fingrar i analen. Nu var det definitivt långt mer än jag kunde klara längre och mer än nöjd kände jag kuken spruta djup inne i Eva.

Om du ser några konstiga fläckar på en våtdräkt kanske på en triathlontävling så kanske du vet var dom kommer ifrån...

No votes. Be first!