Min mentor

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Under min utbildning hade jag en lärare som var lite speciell. Jag blev som paralyserad när han pratade med mig och jag kunde inte säga emot. Han kunde göra vad han ville med mig trots att inte såg särskilt bra ut, han var rätt kort och överviktig men han hade en enorm kuk. Nästan varje dag under sista läsåret fick jag ta av mig kläderna och suga honom stående på knä. Ibland fick jag ställa mig på alla fyra och då oftast tagen analt. När han var klar så lämnade han bara rummet. Varje gång detta hände så fick jag jätte dåligt samvete och lovade sig själv att detta aldrig skulle hända igen. Nästa dag så knäböjde jag framför honom igen.

För några månader sedan träffade jag honom igen på ICA. Det hade gått över 20 år. Han är nu över 70 men den hypnotiska kraften sitter kvar. Utan att växla många ord gick jag efter honom till hans lägenhet. I hallen klädde jag av mig allt och gick ner på knä som om inget hade hänt. Fast han nu var rejält överviktig var det ingen fel på kuken och jag slukade den och gjorde precis som förr. Nu träffas vi några gånger i månaden. Jag får ett sms och känner direkt ett lätt illamående men blir samtidigt lite äckelkåt och vet att jag inte kan motstå. Jag tar på stayups, stövlar och har oftast bara en rock över. Det är så han har bestämt för han vill att det ska gå snabbt. Oftast får jag bara sätta mig på alla fyra och blir ganska hårt tagen analt medans hans fingrar gräver i min fitta. Han sprutar sin sats och vill sedan att jag slickar bort varenda droppe från kuken. När jag kommer hem är jag både fysiskt och psykiskt utmattad men då ska min man få sitt har vi bestämt. Han får ta mig i min redan uttänjda anal och det brukar inte ta särskilt lång tid innan han sprutar. Sedan brukar jag somna direkt och nästa morgon vaknar jag med ånger känslor.

Nu har han sagt att nästa gång ska hans kompisgäng få vara med. Han gjorde det några gånger redan för 20 år sedan, lät en grupp män i olika åldrar hålla på med mig lite som dom ville. Det fanns nästan inga gränser och jag kunde inte säga nej till något. Så nu sitter jag och väntar på att det ska plinga till i mobilen och när det händer vet jag också vad jag kommer göra. Just nu vill jag inte men när jag väl ligger där med alla kukar framför mig kommer jag vara som i trans och göra allt som förväntas av mig. För den makten har han över mig.

No votes. Be first!