Min bror och jag

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Först vill jag berätta lite kort om hur vi bodde.

Vi hade ett hus på en gård. Det var jag min mamma, pappa och mina fyra bröder.Jag är minstingen, lillasystern. Jag delade rum med näst äldsta brodern, Emil var hans namn.

Emil hittade alltid på perversa bus, smög på mig och mamma i duschen, tagit mina trosor och gömt dom i hans låda han gjort på träslöjden, kittlade mig över brösten och en gång gick han ner med ansiktet mellan mina ben och tryckte sin näsa mot min mus och sa att mamma brukade tycka det kittlade när han gjorde så. Och såklart gjorde det, det pirrade i min slida. Ibland brukar han också säga till mig att lägga mig på rygg sära på benen och han la sig imellan och tryckte sig emot mig som "massage" vi kunde hålla på så hela natten då vi båda tyckte det va så skönt.

Min bror frågade mig om jag ville leka en lek under täcket med han. Självklart sa jag. Jag älskade att leka med Emil, han gjorde mig alldes varm varje gång.Han drog ner sina pyjamas byxor, ut kom hans snopp, som jag sett så många gånger stå som ett gevär. Han sa att jag skulle gå under täcket och göra vad jag ville med den så skulle han gissa vad jag gjorde. Och så skulle han göra likadant på mig. Jag gick under täcket, först vågade jag inte röra den, men han drar mitt huvud mot sin snopp och juckar emot mitt ansikte. Jag ber han att sluta men han blir bara aggressivare och har nu tryckt ner mitt huvud i madrassen och hans snopp trycker emot min kind. Min mamma öppnar dörren i samma veva och hon undrade vad vi höll på med. Vi lekte bara en lek under täcket sa jag.Min mamma tittar konstigt mot oss, hon vet vad vi gjorde kände vi direkt. Hon ber oss vara lite tystare och stänger dörren.

Är det min tur nu? Frågade Emil.

Fortsättning följer!

1 votes