Maggan på macken, del 2

(Direkt fortsättning på en första del. Den måste nästan läsas för att detta ska bli begripligt).

Nu känner jag att min egen kuk är granithård i byxorna. Hon kysser mig och tar tag i mitt ansikte med båda händerna och frågar:

- Hur kinky är du?

- Tja jag vet inte egentligen men med dig är jag beredd att ta reda på det.

- Kom säger hon och vi krånglar oss ur bilen.

Tvätten är fortfarande igång så vi blir lite blöta medan vi skyndar ut ur tvätten. Hon är helt naken och jag fortfarande helt påklädd.

- Blunda säger hon och tar mig i handen.

Jag följer med henne. Hör hur hon stannar till och det låter metalliskt när hon verkar ta något från en hylla. Hon för mig bort till bilverkstadsdelen. Stannar till.

- Fortsätt blunda säger hon.

Hon tar av mig plagg efter plagg smekande och girigt. Jag känner någount mina handleder och hon för händerna uppåt och låser dem i ett metallrör. Oj, men varför inte tänker jag.

- Det här är min lilla grej. Nu har du bara att lyda, säger hon.

- Bara kör, säger jag.

Hon fäster en ögonbindel på mig. Jag litar på henne men helt säker kan jag ju inte vara. Det gör det lite spännande. Hon smeker mig över olika ställen, ganska kort på varje ställe och eftersom jag inte ser blir det större hudsensationer när jag inte vet i förväg. Jag blir väldigt laddad. Sedan börjar hon slicka mig över hela kroppen. T o m ännu skönare än smekningarna. Kuken är ett hårt spett rakt upp men hon har inte rört den än.

Att jag är helt utlämnad åt henne är upphetsande. Känner hennes läppar mot mina. Kysslekar igen men nu är det hon som styr helt. Jag svarar så gott jag kan. När jag kan. Det luktar olja, bensin och metaller runtomkring oss. Så oväntat med den här utvecklingen på kvällen. Har inga andra tankar än det som händer i detta ögonblick. Allt är nu och ren lust. Efter några minuters kyssande från och till går hon neråt. Kysser sig snabbt neråt, hoppas att det är vart jag tror. Nej hon fortsätter ner på låren och hoppar över kuken. Vänder igen uppåt, ljumskarna, magen och bröstet. Sedan ingenting på en halv minut.

Oj! Vad var det? en väldigt lätt touch på kuken med något mjukt. Sedan fler snabba beröringar, korta och varierade. Jag undrar om hon har någon fjäder eller något liknande som hon smeker med. Varje gång det sker ilar det till och fortplantar sig ut i kroppen. Hela jag är spänd och superkänslig nu. Hon försvinner igen och kommer tillbaka. Känner värmen från hennes kropp nära. Aaah vad skönt, kuken är omsluten av varmt, vått och mjukt. Hennes mun förmodligen. Jo definitivt, hör sörplande och smackande ljud. Oh hon kan suga. Efter två minuter stoppar hon. Retas lite med mig tror jag. Jodå nu är hon där igen. Den här gången fortsätter hon tills jag stegras till en exploderande orgasm. Jag vrålar. Tror faktiskt hon sväljer.

- Var det skönt vännen, säger hon alldeles intill mig.

- Om! Stönar jag.

- Du gjorde det så skönt för mig så jag tyckte du också skulle få lite njutning. Hade du väntat dig det här?

- Nej verkligen inte. Fantastisk överraskning!

- Det gläder mig. Och inte är det slut än, säger hon.

Hon slickar mig i öronen, det är bland det skönaste jag vet. Jag suckar lyckligt. Efter ett tag går hon iväg och jag hör ett skrapande ljud. Låter som att hon släpar en stol eller bänk eller nåt närmare mot mig.

- Behöver bara lite stöd vännen för nu ska vi ha det skönt igen, säger hon.

Hör att hon slutar släpa vad det än är hon släpar på. Bara några korta skrap som att hon måttar in exakt läge. Sedan känner jag hennes fingrar som griper tag i kuken och för den rakt in i hennes fitta. Eller hon trär sig på mig. Av hur det känns måste hon vara bortvänd och stå framåtlutad och skjuta upp baken mot mig. Vilket som så känns det ljuvligt. Hon är lite trång men mycket blöt. Jag kan inte göra så mycket mer än att följa med så gott det går. Då kommer vi snabbt i osynk, svårt när man inte ser. Hon säger åt mig att vara still så sköter hon jobbet. Lite ovant att inte motjucka men det är inte läge att vara kräsen när man får uppleva lite småkinky sex med en het kvinna.

Hon njuter ljudligt av varje långsamt juck så jag släpper också loss. Att någon skulle kunna komma på oss i macken gör det också lite mer spännande. Känner slidväggarna krama kuken vid varje drag, det är gudomligt skönt. Våg efter våg av varma ilningar genom kuken som sprids vidare genom kroppen. Har varit utan sex några månader. Jag är en uppdämd vulkan.

Hon ökar takten, ibland stannar hon till och bara cirklar runt med bäckenet, kort stund, sedan är hon igång igen. Tempot börjar fortplanta sig ut i det hon tar stöd mot. Det rister och gnisslar i något. Känns helt rätt i den här lokalen. Eftersom jag redan kommit håller jag ett tag. Tror bindeln och handklovarna förhöjer upplevelsen. Jag är bara brinnande begär och kättja. Varmt i magen, eld i underlivet. In och ut. Det är så enkelt och basic och så stort och underbart. Samtidigt. Maggan har så underbara kåtljud, låter ursprungligt och äkta, djuriskt hett och väldigt upphetsande.

Plötsligt hör vi rop:

- Hallå är det någon där?

- Aj shit, det låter som Ulla, min kollega, säger Maggan lågt.

Hon kan ändå inte låta bli att fortsätta försiktigt, hon rullar lite med höfterna. Fittan kramar så skönt omkring kuken. Det är svårt att vara tyst. Det ropar till igen:

- Hallå...hallåååå...finns det någon här?

Då stöter hon plötsligt till bakåt med ett snabbt juck efter att ha varit stilla flera sekunder. Jag kan inte hejda ett stön, det bara kommer.

- Vem är det som är här? Frågar Maggans kollega igen, närmare den här gången.

Vi hör ett handtag öppnas Ulla flämtar till, förvånat och chockat först och sedan med ett lätt roat skratt:

- Maggan din...din...gottegris. Förlåt men det här trodde jag inte om dig. Har trott att du var mer...tja...konventionell. Men det här, hm, din stygging, sa hon retfullt. Missförstå mig inte, jag unnar dig verkligen att ha lite kul. Hej förresten vem du än är, säger hon, till mig antar jag. Känner mig lite utlämnad.

Jag skrattar generat till och säger hej jag med.

Maggan säger:

- Lite pinsamt och genant kanske men jag skäms inte för mina behov.

Hon står fortfarande framåtlutad med min kuk i sig. Jag spänner och slappnar av den för att hålla den hård.

- Nej herregud, skämmas ska du absolut inte, jag är mer avundssjuk. Men jag ska lämna er ifred nu. Ses imorgon! säger Ulla och slår igen dörren försiktigt.

Maggan kör några juck innan hon avbryter och vänder sig om. Tar mig om huvudet och kysser mig innan hon säger:

- Ja det där var inte planerat. Hoppas du inte blev alltför chockad av att Ulla upptäckte oss. Hade det inte varit första gången för oss tillsammans kunde vi bjudit in henne också. Blir du chockad när jag säger så?

- Nej mer överraskad än chockad. Jo precis, hade det inte varit första gången...nu vill jag ha dig för mig själv. Det var lite pinsamt att bli upptäckta och jag fick ju inte ens se henne men hon såg hela mig. Vad säger du? Ska vi fortsätta nu?

- Om vi ska säger hon?! Jag vill ha dig framifrån stående när vi kommer men du är lite längre än mig. Vi ska se...

Hör hur hon knäpper något runt sig, bälte eller sele, kör fram en travers och häktar i sig. Hon tar fram en fjärrkontroll och hissar upp sig. Provar hissa sig upp och ner några gånger innan hon hamnar rätt. Hon tar tag om kuken och styr den rätt. Aaaaah så skönt. Varmt och trångt. Hon tar ett stadigt tag om mina skinkor och höfter och drar oss till och från varandra. Detta är också vansinnigt skönt. Kan knappt fatta vad jag är med om, att detta är Maggan som jag dejtat och varit så långsamt försiktig med. Hon var verkligen värd att vänta på. Vilket vilddjur hon är när hon släpper loss. Nu har vi väntat länge nog och har en vildsint, djuriskt rå och snabbt stegrad lust. Hon nafsar på mitt bröst och hals. Hon andas fort och högt, flämtar och stönar, det blandar sig med min stegrade puls och andning. Vi är varma och svettiga, riktiga kåtdjur. Hon börjar skaka och skrika några gånger, med tätare och tätare intervaller. Det är OK om du kommer i mig jag har skydd, flämtar hon.

Hon kommer med ett utdraget hackigt skri och okontrollerbara skakningar. Det är nog för att jag ska explodera rakt upp i henne. Aaaah vad skönt! Våg efter våg av min laddning sprutar in i henne. Hon hänger runt mig och kramar mig någon minut innan hon hissar ner sig själv och sedan släpper loss mig. Tar av mig ögonbindeln.

Jag tar ett steg tillbaka så jag äntligen får se på henne ordentligt. Hon hade en het men lättad glöd i ögonen. Fina nätta former.

- Wow vilken drömkvinna, och dig har jag haft sex med. Knappt jag tror det är sant. Jag sa ju att jag gillade överraskningar men det här hade jag inte väntat mig.

- Ja jag tänkte att du kanske är så pass blyg eller överdrivet respektfull så...om det ska hända något får jag vara aktiv.

- Ja jag var nog det, vilken tur att du tog initiativet.

- Larmet går här snart men vi kan väl fortsätta hemma hos mig. Jag har barnfritt. Om du inte är mätt nu?

- Mätt på dig?! Inte så lätt.

Det hade hunnit mörkna ute. Vi gick ute i den friska luften. Andades in stjärnhimlen och hämtade ny energi för mer aktiviteter. Vi sov inte mycket den natten. Och det var så värt att vara lite sömnig på jobbet dagen efter.

No votes. Be first!