Lustpoolen del 2 [omoralen i den moraliska byn]

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Älskling vad har du för planer idag? Well verkar bli för varmt för å träna. Har du nå förslag?

Jaaa kommer du ihåg Micke jag träffade för några dagar sen?

Jaa du sa han var bra.

Jaaa jag sa dock inte att han eller rättare sagt han å hans fru har pool. Fick en snap och undrade om vi ville nakenbada lite?

Heter hans fru Linn?

Frun brister ut i ett klingande gapskratt, låter inte som det är någon okänd säger hon och ger mig en djup kyss. Så du har inget emot att han kanske tar mig bakifrån?

Vi packar lite gott å dricka å handdukar å solkräm och cyklar iväg.

Det är Micke som öppnar. Säkert närmare 190 och rätt smal. Typ min motsats, vi skakar hand och jag säger; tror du Linn vill suga av mig medans du tar min fru bakifrån som verkar vara planen? Micke skrattar hjärtligt, jag har förstått att du gillar öl förutom min fru?

Oja, tog med några själv, frun tog bubbel så jag antar vi kommer få en härlig dag svarar jag.

Mmm Linn har nyss hällt upp bubbel åt damerna och vi har en liten bar innanför dörren mot relaxen. Gå ner med era grejer och häll upp varsin öl åt oss sen kommer du ut. Du kan slänga av dig kläderna där om du vill.

Sagt och gjort. Några minuter senare kommer jag naken ut med 2 kalla öl i immande glas. Så mycket bubbel han det inte bli för frun för hon suger Mickes stenhårda kuk. Matchar sin kropp, längre än min men tunnare. Dom håller till på en uppblåsbar dubbelsäng och Linn på en annan på andra sidan poolen.

Linn möter upp mig och ger mig en välkomstkyss och smeker min kuk hård. Därefter går jag och lämnar Mickes öl. Vi skålar medans min fru suger av han.

Kom hit får du bubbel tjoar Linn. Hon börjar hälla på sin bröst som jag girigt slickar i mig. Ta flaskan och häll på min fitta och slicka mig till himlen. Jag vill filma det.

Jag ger an uppgiften, blandningen av bubbel och fitta är underbar. När Linn kommer ser jag djupt in i kameran.

Jag lägger mig breve Linn å vi dricker ur våra glas medans vi ser Micke ta min fru bakifrån, av stönen verkar dom njuta bägge två.

Med ett stön kommer dom båda innan dom glider ner i poolen, ska vi göra dom sällskap frågar jag Linn?

Bada med stånd är farligt säger hon och gränslar mig. Hon rider hårt å bestämt, när hon ökar takten stönar jag att jag kommer snart.

Linn hoppar av och börjar suga. När jag kollar mot poolen hänger Micke och frun där. Du får gärna ta mobilen och filma säger Micke. Älskar att se min fru bli nersprutat och vad jag jag hört ska du vara bra på det.

Linn har fått på sig ett par stora mörka solglasögon som jag mer eller mindre täcker med sperma.

Hoppas ni vill komma på middag med några andra vänner nån kväll säger Micke medans vi alla plaskar runt nakna och nöjda i poolen.

No votes. Be first!