Lucia

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Lucia med många förväntningar stod för dörren, vi hade lyckats få en kompis storebror att köpa ut öl till oss och hade samlats hemma hos en ny klasskamrat som anslutit en bit in på terminen första året på gymnasiet. Under intagandet av ölen så kom det där upp med första gången upp och alla hade gjort vilket gjorde mig klart ställd. Jag hade inte ens haft en tjej eller varit i närheten av att ens dejta någon, jag prioriterade helt enkelt idrotten framförallt och nu kändes det grymt jobbigt att behöva ljuga för kompisarna, Men när det blev dags för min tur att berätta ringde tjejerna och undrade när vi skulle ansluta till festen som vi skulle till..... saved by the bell (inte Alexander Graham). Ute hade det börjat snöat och när vi gick till festen träffade vi några tjejer som skulle till en annan fest och de var säkert 3-4 år äldre, en av dem smög upp intill mig och sa du får värma mig jag fryser. Sagt och gjort så fick hon låna min dunjacka medans jag lagom onykter gick resten av vägen till festen tätt intill henne, Anette, och våra händer kramade varandra och innan de skulle gå till sin fest sa hon till sina vänner att -" jag kommer lite senare, ska bara lämna tillbaka jackan "- Väl uppe i lägenheten som festen var i tog hon av sig jackan och sa till mig hjälpa henne av med de långa stövlarna, de tog lite tid och kompisarna sprang in på festen medans vi började kyssa, kramas och ta på varandra och vips så är vi inne i badrummet och låser om oss. Jag hinner knappt vända mig om så öppnar hon mitt skärp och drar ner gylfen och ned med byxorna, fjång så srar hon av mig kalsongerna samtidigt som hon låter kjolen och trosorna falla till golvet. Hon dra mig till sig och lägger sig försiktigt ned på badrumsmattan och innan jag hinner tänka kondom så trycker hon in mig med båda sina händerna på min bak. Det blir ett intensivt juckande och hon klöser mig på ryggen, som tog några veckor att läka och var svåra att dölja på träningarna för lagkamraterna. Efter en intensiv stund så skriker hon högt och inte långt efter går det för mig också.

Nu hade jag kunnat spola tillbaka bandet för nu ville jag gärna berätta för kompisarna om första gången, men det har jag aldrig gjort för att det var ingen vacker kärlekshistoria utan bara köttets lustar.

Efteråt så tackade Anette för lånet av jackan och den härliga stunden och gick till den andra festen med sina kompisar, jag gick in till de andra som undraade varför jag hade dröjt vilket svamlade fram ett svar om att jag sa hejdå till den där tjejen......


Användarvillkor Sitemap C

No votes. Be first!