Lilla Therese får kuk

Från min vän på Xhamster

Min fru reste till hälsohem i förmiddags, så jag såg framemot en lugn vecka, men å andra sidan saknade jag henne också förståsis. Vibrukar alltid ha semester samtidigt, och vi brukar alltid resa tillsammans, såhelt klart kändes det ovant att vara ensam hemma. Vårt yngsta barn hade juockså flyttat för snart ett år sedan, så helt klart kändes det ovant att varahelt ensam hemma?En hel vecka!
Jag satt vid köksbordet med en kopp kaffe, efter att ha somnat i hammoken ochhaft mitt livs häftigaste sexdröm? Två vilda femtonåringar som gjorde allt föratt få min sats? Vilken tur att det bara var en dröm, dels för att jag inteville vara otrogen mot min fru, och dels för det lite tvivelaktiga om man sertill moralen? Dom var ju bara några år äldre än mitt äldsta barnbarn?
Jag började så sakta att fösöka få ordning på mina tankar igen, och tänkte attprecis som i drömmen, så skulle jag tapetsera färdigt gästrummet.
Allt stod ju klart sedan jag avbröt kvällen före, så det var bara att börjarulla ut tapetvåderna och smeta på klister. Tre våder senare blir jagemellertid avbruten av att det ringer på dörren. ?Fan? nu är det väl flersmåtjejer som vill bli knullade!? tänker jag för mig själv, och kan inte låtabli att småskratta för mig själv åt galenskaperna jag drömde.
? Hej Bengt? Vilken tur att du är hemma? Nu är det kris vet du, så jag tänktehöra om du kan hjälpa oss. sa min granne med en allvarlig, snudd på gråtfärdiguppsyn.
? Jo hej? Kom in vet ja? Vad har hänt? svarade jag.
? Så här är det, för att göra en lång historia kort: Min mamma har ju varitlite krasslig rätt länge, så man har ju som vant sig? Nu ringde min bror, somju bor nästan granne med henne, tidigare idag, och berättade att hon ligger påsjukhuset. Hon har haft en stor hjärtinfarkt, och dom vet inte om hon kommeratt klara det? Det kan vara så illa att vi inte ens hinner dit? Det tar ju ändåtolv timmar att köra, eller så repar hon sig, men läkaren hade sagt att riskenvar stor att hon skulle få en infarkt till, ganska snart, och den skulle hon förmodligeninte klara, så vi tänkte åka redan nu i kväll?
? Jaha? Så ni vill att jag ska ta in posten och vattna blommorna? Det är juinga problem, för jag blir hemma. Jag börjar inte semestern förrän nästa helg.
? Nja, det var en sak till också? Therese har ju fått sommarjobb, och dessutomtror jag att det skulle bli jobbigt för henne att kanske sitta på sjukhusetflera dagar, så vi tänkte om hon kunde stanna hos dig..? Ja hon är ju 14 nu, såhon sköter sig ju själv, och du kan gärna be henne hjälpa till med disk,matlagning, städning och sånt, men jag vill helst inte att hon ska bro självhemma? Det kan ju hända att vi blir borta hela veckan.
? Ja ha? Oj, har du blivit 14? Jo jag ser ju att du blivit riktigt vuxen? Viträffas ju inte så ofta numera, men det känns inte som om det var mer än ettpar, tre år sedan du satt här i trädgården med oss och drack saft och åt kakor?men jag vill minnas att du var 8 eller nio då, så det verkar som om tidensprungit ifrån mig? Nä, som jag svammlar.. Naturligtvis kan hon bro här! Jag ärgräsänkling den här veckan, så det kan nog passa pra med en kvinna som hållerordning på mig! sa jag och skrattade, men kom på att det ändå inte var rätttillfälle att skämta, med tanke på vad hennes föräldrar skulle resa bort till?Jag bad om ursäkt, och försökte fixa anletsdragen:
? Förlåt att jag står här och försöker göra mig lustig? Det var dumt, men somjag sa, så självklart kan Therese bro här. Jag jobbar ju om dagarna, men det ärväl inget problem, eftersom även du jobbar. sa jag och tittade på henne.
? Nä det är lugnt? Egentligen skulle jag nog kunna klara av att bro självockså, men mamma och pappa vill ju inte det, och dig känner jag ju, så jag trorockså att det fungerar. sa hon och log mot mig, men ett sådant där gulligtsmåflicks-leende som kan få en att smälta? Hon skulle kunna få mig att plockaner månen!
Det hela gick väldigt hastigt. Therese sprang tillbaka hem och kom strax eftertillbaka med en väska, med sängkläder, kläder för de närmaste dagarna och litetoalettsaker. Under tiden hade jag pratat med mina grannar och önskade dom attresan trots allt skulle bli trevlig, och att hans mamma skulle krya på sigigen. Dom kramade sin dotter och skyndade sig sedan iväg, för dom hade tänktatt åtminstone hinna halvvägs innan dom övernattade.
? Jaha? då är vi ensamma då? Hur mår du, nu när du vet hur dåligt det är meddin farmor?
? Ja, inte känns det ju roligt precis, även om jag tycker att jag inte kännerhenne speciellt bra. Det är ju så långt dit, så jag har ju inte ens träffat henneen gång per år.
? Nä det förståsis, avståndet gör ju att man inte kan ses så ofta, men jagantar att du älskar henne ändå.
? Jo, så klart jag gör? Hon är ju jättegullig? Tänk om jag inte får träffahenne mer? sa hon tyst och rösten bar inte riktigt, utan hon brast ut i gråt.
Jag gick fram till henne och kramade henne varsamt. Hon grät tyst mot min axel,och jag blev åter varse hur stor hon blivit. Även om jag inte är mer än drygten och sextio själv, så konstaterade jag i alla fall att hon snart skulle varalika lång som jag.
Vi stod tysta en stund och jag lät henne gråta färdigt. Hon tittade till sistupp på mig och ursäktade sig:
? Förlåt? Nu har jag blött ner din t-shirt på axeln?
? Gråt du flicka, om det hjälper. Jag vet att ingen kan trösta dig om du sörjernågon som du älskat, men tänk så här åtminstone, att även om farmor ärallvarligt sjuk, så finns det ändå en chans att att hon blir bättre igen, ochdå finns det ju absolut inget att gråta över, så tappa inte modet ännu.
? Du har nog rätt i det? Jag ska skärpa mig? Jag lovar.
? Nä missförstå mig inte. Du behöver inte skärpa dig, utan släpp fram dinakänslor och tankar. Jag lovar att det kommer att kännas bättre om du pratar omdet.
Therese följde mig upp på övervåningen.
? Vill du hjälpa mig med tapetseringen här? Då kan du låna ett alldelesnytapetserat gästrum sedan. Vi borde hinna det här idag utan problem.
? Jag kan väl försöka? Jag har aldrig gjort det förut. sa hon, men ville ändåförsöka. Jag erbjöd henne att hjälpa till, mest för att hon skulle få någotannat att tänka på.
Therese verkade vara rätt praktiskt lagd, så med hennes hjälp gick det somsmort. Hon till och med satte upp de två sista våderna helt själv.
? Det här är ju skitkul! Ska vi inte tapetsera något fler rum?
? Nä, nu får det räcka, men det här gjorde du bra? Om pappa ska tapetsera omnågonstans så kan du ju erbjuda dig att fixa det, och tjäna lite pengar kanske.
Vi hade en hyfsat trevlig kväll, såg på tv och tog en kopp te innan vi gjordeoss i ordning för natten.
Jag hjälpte henne att bädda i gästrummet och tog själv en dusch innan jag gickoch lade mig. Efter att ha läst en stund så släckte jag lampan och skulle sova,men hörde några mystiska ljud, så jag klev upp för att kolla vad det var.Diskret knackade jag på gästrumsdörren och frågade hur det var, när jag hördehur hon snyftade där inne.
? Jag bara tänker på farmor? Tänk om hon dör! snyftade hon.
? Hur gammal är din farmor? undrade jag.
? 83? tror jag? Jo, det var det hon fyllde i våras.
? Ja då får man ju vara beredd på det värsta, men tänk så här då, att hon harju i alla fall haft tur som fått ett så långt liv, men så länge vi inte vetnågot annat så tycker jag att vi fortsätter att hoppas.
Jag satte mig på sängkanten och Therese kröp ihop i mitt knä, och tycktestrivas med att jag strök henne över håret och ner över ryggen.
? Du har alltid varit så snäll mot mig Bengt, så det känns så bra att sitta iditt knä? Men jag känner att jag saknar mamma och pappa nu? Det känns såkonstigt att dom har rest, och jag är ensam kvar? Det har aldrig hänt tidigare?Visst är jag fånig som känner mig så här? Jag är väl lite för stor för det?
? Nä tänk inte så, man blir aldrig för stor för att sakna någon, men tänk påvad som känns bra istället. sa jag och kramade henne lite extra.
Vi satt på hennes säng i säkert en kvart, tjugo minuter, och hon visade ingenantydan till att vilja lägga sig igen. Hon hade ju slutat gråta för en stundsedan, men satt ändå kvar och tryckte sin kind mot mitt bröst.
? Vad säger du Therese?.. Ska vi lägga oss och sova nu? sa jag och antydde attjag tänkte resa mig.
? Jo, vi måste väl det. sa hon och ställde sig på golvet.
Jag gav henne en entra kram innan jag tänkte lämna henne, men hon verkade intevilja släppa mig.
? Jag tror jag vet? Följ med mig och låna Ainas säng. Då kan vi ju låtsas attvi är gifta. sa jag på skämt och knuffade till henne, så jag fick henne rent avatt fnissa lite, men det syntes tydligt att hon uppskattade mitt förslag, ochäven att hon förstod att jag skämtade om det där med att låtsas vara gifta.
-Jag vågade inte föreslå det själv, men jag kände att jag gärna ville ha någonnära mig. sa Therese tyst och lade sig riktigt tätt intill mig.
? Vi skulle kanske inte ens behöva en dubbelsäng, så nära som du ligger, mendet är helt okay? Känns det bra för dig så sover vi nu. sa jag och strök henneförsiktigt över kinden.
? Jo nu känns det bra? Godnatt och sov gott. sa hon med ett leende och stängdesedan ögonen.
Hon låg så nära att jag kände hennes mjuka kropp mot min. Hennes andhämtningblev snabbt väldigt lugn och avspänd så jag antog att hon somnat. Flera tankarfor genom mitt huvud? Naturligtvis var den första: Tänk om Aina skulle se dethär! Hon skulle ju genast börja anta en massa saker. Nästa tanke var mera åtdet syndiga hållet? Hon är ju så mjuk och så ung, och förmodligen heltoerfaren? Tänk om jag skulle kunna få henne att be mig om att smeka hennes småtonårstuttar, eller känna lite på musen, som jag antog skulle vara så därgulligt fjunig? Men å andra sidan så är hon ju grannens dotter, som dom lämnathär för att jag skulle titta till henne? Dom skulle nog aldrig förlåta mig ochjag lät det bli mer än en tanke.
Kuken började så smått resa sig när jag fantiserade om hur hon kunde tänkas seut utan nattlinnet och trosorna. Jag anade inget könshår vid kanten av trosan,men å andra sidan så var dom ju inte den där minimala sorten heller, så säkertkunde det dölja sig lite rufs under tyget.
Therese låg på min arm, och låg så nära att jag kände hennes ena bröst mot minkropp? Kuken pockade på uppmärksamhet men jag vågade inte börja runka, för dåskulle jag säkert väcka henne, så det blev en kamp med mig själv, som jag ändåmed stolthet kunde säga att jag vann, för jag somnade till sist utan att någotförbjudet hade hänt. Jag som som en stock, men på något sätt ändå medveten omhennes närvaro, så när väckarklockan ringde så sträckte jag försiktigt ut armenför att stänga av den, utan att störa henne.
Till min förvåning upptäckte jag emellertid att hon redan klivit upp. Mittmorgonstånd hade retfullt letat sig ut genom det vida byxbenet på min pyamas,så jag rätade snabbt till pyamasen och drog på mig täcket. Undrar hur myckethon sett? tänkte jag, men hann inte fundera mer innan hon kom in i sovrummetigen.
? Godmorgon sjusovare! Jag har bryggt lite kaffe och brett några mackor? Blirdet bra som frukost? kvittrade hon glatt och ställde ner brickan.
? Åhhh, tack snälla? Inte hade du ju behövt göra frukost och servera?
? Det är väl okay. Du var ju så snäll med mig igår kväll. Jag tänker massor påfarmor idag också, men jag känner mig ändå mycket piggare. sa hon och satte sigmed benen i kors mitt emot mig.
? Jag höll på att få hjärtsnörp? Hennes trosor hade halkat snett när hon sattesig, så nu fick jag plötsligt svar på frågan från kvällen före? Hon hade entunn blond liten buske ovanför den rosa springan, som dessutom glipade lite närhon satt som hon gjorde.
? Ehhh? Du kanske skulle räta till dina trosor lite? Dom döljer inte mycketjust nu.
? Ojj, förlåt? Dom måste ha glidit snett när jag satte mig? Precis som dinpyamas gjort tidigare. fnittrade hon och rodnade lite passande.
Jag undrade verkligen om hon inte dragit trosorna snett med flit, och vad hadehon sett mer? Min vilande kuk som hängde ut genom öppningen i byxbenet, ellerhade redan morgonståndet infunnit sig?
? Förlåt om du fått se något som du inte borde behöva se? Jag ska ta en annanpyamas, med långa ben nästa natt, om det är så att du vill sova här då också.
? Jo, jag sover gärna här, men det är ingen fara med vad jag såg? Jag har ju enpojkvän, så jag har fått se hans, även om vi inte gjort så mycket mer än tittapå varandra ännu? Jag måste bli lite mer modig först.
? Det kan väl ändå inte vara någon brådska? Du är väl bara fjorton ännu? Visstvar det så din pappa sa.
? Ja ja? Men jag är ju nästan femton, så det kan väl ändå inte spela så storroll, för jag är ändå rätt nyfiken på att prova också, och vi har varittillsammans i snart ett år, så det borde väl vara dags.
? Det där måste man känna efter ordentligt vad som känns rätt? Att hoppa i sängtillsammans är inget man gör efter almanackan? En del väntar ju tills dom ärbetydligt äldre, och andra till dom är gifta.
Jag förvånades över hur frispråkig hon var, och jag förstod att det nog baravar en tidsfråga innan hon skulle släppa in pojkvännen med staken i den ljuvalilla fittan. Jag kastade en blick på klockan och såg att jag var tvungen attbryta vårt snack:
? Tack snälla vän för frukosten. Det var verkligen gott, men nu måste jagskynda mig att tvätta mig och klä mig? Då hinner jag nog skjutsa dig tilljobbet också.
? Tack, det vore jättesnällt, för det är så jobbigt att cykla? Ja du vet ju,mest bara uppförsbackar.
Jag hade svårt att koncentrera mig på jobbet stundtals. Hur förbjudet det änvar så kunde jag inte låta bli att fantisera om hennes fjuniga lilla rosaspringa, och flera gånger fick jag antränga mig för att tänka på annat, för attinte få stånd.
Efter jobbet hämtade jag upp Therese och körde förbi ICA för att fylla påkylskåpet en del. Hon röstade för Spagetti och köttfärssås så det fick blidagens middag. Efter ett samtal med pappa så hade hon fått veta att farmorfaktiskt var piggare idag, så det smittade genast av sig på Therese också, ochhon var genast så där glad och sprallig som jag var van att se henne, faständet var för flera år sedan.
Hon hjälpte mig att rensa lite ogräs och vi satt sedan framför TV?n och såg engammal svensk film. Jag hade sett den förr, men det hade inte Therese, så jagsåg den igen bara för att göra henne sällskap. När filmen var slut och jag börjadeprata om sängdags så säger hon plötsligt:
? Du Bengt? Vad skulle du säga om jag vill fara till min pojkvän imorgon kväll?
? Du minns väl vad din pappa sa: ?Inte vara ute och springa på kvällarna, fördå orkar du inte upp och jobba.? För mig skulle du kanske få åka dit en stund ialla fall, men jag vill inte ändra på det han beslutat. Men förresten, kan intedin kille komma hit då? Ja, så kan jag ju säga ifrån om jag tycker det blir försent. Jag lovar att hålla mig på min kant, så ni får vara ostörda i så fall.
Therese var nöjd med den lösningen och skulle ringa honom nästa dag. Hon villenödvändigtvis sova nära mig den här kvällen också, så jag gick med på det utanatt protestera, fastän jag var väl medveten om att jag hade en viss kroppdelsom definitivt reagerade på hennes närhet.
? God natt och sov gott! sa hon med ett leende och borrade in sitt ansikte motmin kropp.
Hennes nytvättade hår doftade underbart, och jag kände att jag var tvungen attförsöka vrida mig lite, för hennes närvaro gjorde kuken stenhård, och henneshand låg farligt nära, så jag ville inte att hon skulle upptäcka min pinsammasituation. Nu låg jag istället helt på rygg och tänkte: Må hon då inte vaknaoch se mig! för täcket putade som ett indiantält. Naturligtvis blev det minstlika kämpigt att somna den här kvällen, men till sist lyckades det ändå.
Nästa morgon vaknade jag före klockan ringde och hann tänka ?Ahh? Aina är vakenoch morgonpigg.? men i nästa ögonblick kände jag en isande skräck: Aina var juinte hemma, och någon pillade på min kuk! Therese? Vad gör hon?!! tänkte jagförskräckt. Jag låg stilla och vågade inte visa att jag var vaken. Mittmorgonstånd stod som ett spett, och det hon gjorde var att hon träddepyamasbyxbenet över den, så att den nu ståtade i full frihet. ?Shit? Jag glömdeatt byta pyamas? tänkte jag. Jag kände hur hon försiktigt slöt sina fingrarrunt skaftet, för att nästan genast släppa och väga kulorna i handen.
I nästa ögonblick trodde jag att hon var på väg att kliva upp, för jag märktehur hon rörde sig, men plötsligt var allt stilla igen. Jag hörde hennes lättflämtande andhämtning helt nära mig, så jag började fantisera om att hon kanskeonanerade, men så mycket mer hann jag inte tänka, för då ringde väckarklockan.
Snabbt slängde jag ut en arm och stängde av den. Täcket låg mellan oss, och välmedveten om att hon satt och studerade min erigerade lem så försökte jag genastatt dra på mig täcket, men märkte att hon höll fast det med fötterna. Jag vändemig mot Therese och fick nästa chock:
? God morgon? Du ser lika fin ut idag, så jag tänkte att vi måste väl göra deträttvist då. log hon med en oskuldsfull blick, där hon satt spritt språngandenaken intill mig.
? Men Therese? Hur du gör? flämtade jag och försökte få in kuken i pyamasen,men det såg bara löjligt ut med byxorna som nu satt uppspända som ettindiantält.
? Tycker du inte om att se mig naken? Jag tycker då faktiskt att du är rätthäftig, även om du har för stor mage.
? Så klart jag gillar att se dig? Du är otroligt vacker.., men tänk om jag intekan behärska mig, och gör något som jag inte borde? Det är svårt att hållafingrarna i styr när man har en vacker, naken tjej i sängen.
? Ja du får inte ligga med mig, men jag hade kanske tänkt att låta Adam pillalite mer än vanligt på mig i kväll, så då tänkte jag att om du får känna lite,så vet jag ju snart vad som känns bäst, och då kan jag tipsa Adam om han intevet.
? Nej snälla Therese? Du får inte fresta mig så här? Du vet ju att det inte ärrätt?
? Jo det är rätt om JAG vill, och det vill jag? Föresten, om du smeker miglite, så kan jag få känna mer på dig? Då blir det ju ordentligt rättvist. sahon och lade sig skavfötters med mig, och släppte ut kuken i frihet igen.
? Seså, kom igen nu? Vi ska snart åka och jobba. flämtade hon och satte enafoten i madrassen så knät pekade rakt upp, och jag fick full insyn i henneslilla fitta igen. Jag kände hur hon greppade min kuk och började runka med småkorta, men snabba drag.
? Inte så fort? Sakta, och längre drag?. Adam skulle spruta på nolltid om dugör så där. sa jag och sträckte ut ett finger mot den fuktglänsande springan.
? Det vore häftigt ju? Jag har inte sett honom spruta ännu? Jag har aldrig vågasläppa honom så långt, för jag är rädd att han skulle bli för ivrig och knullamig fastän jag inte vill? Han är så.., vad säger man? Framfusig?, när han blirkåt. flämtade hon och fortsatte med ett litet tjut när hon kände mitt pekfingeri fittöppningen.
? Då får du vara sträng med honom? Han får absolut inte göra något som du intevill, och skulle det ändå bli så i kväll så finns jag ju i alla fall här ihuset, så det är bara du skriker på mig.
? Jjjaaaaahhhhh,,, deeehhhht skaaaahhh jaaaghhh. stönade hon ansträngt när jagflyttade fingret till hennes lilla hårda klitta. Hon började genast bli väldigtorolig och skruvade på underlivet, så jag hade svårt att hålla handen kvar, sådärför greppade jag hennes höfter istället och drog henne närmare, så jag bådekunde hålla fast henne och använda tungan istället.
Therese tjöt i högan sky, hon skakade som ett asplöv och blev bara vildare ochvildare, tills hon började jucka febrilt mot min tunga och sedan stelna till iett vrål. Jag såg hennes magmuskler sexigt bölja i takt med orgasmvågorna, ochsedan jag börjat slicka henne så hade hon våldrunkat kuken, men det visste honnog inte om, så när hon nu stannat upp i sina kramper, så juckade jag febrilt ihennes hårt kramande hand, och innan hon hade hunnit komma till sans så fickhon flera heta strålar med sperma i ansiktet.
? Guuuuud så härligt du runkar. stönade jag medan de sista dropparna börjaderinna längs hennes hand.
? Iiii, jag är jättekladdig! men skithäftigt! tjöt och flämtade hon så fort honkommit till sans.
? Vi får ta en snabbdusch? Om du visste så söt du är med sperma runt ansiktet.småskrattade jag, tog hennes hand, styrde den till hennes ansikte, och gnedomkring satsen.
? Nej fy så du kladdar! kvittrade hon, och lät mycket mera nöjd än dom ord honsa, så jag styrde hennes hand ner över hennes mun och sa retfullt:
? Du får väl slicka upp det då, så det inte rinner?
? Nä fy? Det smakar ju? Smakar??
? Kuksås. fyllde jag i åt henne
? Ja men? Kanske inte så farligt som jag trott? Får jag smaka det som inteförst varrit på mig? sa hon och dök ner mot kuken utan att invänta svar.
Utan tvekan tog hon ollonet i munnen och diade som om det vore en nappflaska.
? Ohhhh, herrejävlar? Suga kan du då? Nu är det nog bäst vi slutar, så det inteblir som du var rädd att Adam skulle göra.
? Tänker du knulla mig? fnittrade hon med ett tonfall som mera sa ?Ja knullamig, snälla!?
? Nej vi ska duscha, äta och åka till våra jobb? Stannar vi här så kommer viför sent båda två. flämtade jag, fortfarande tagen av hennes sugövning, ochsatte mig upp.
? Men det var i alla fall inte alls äckligt att suga kuk.., det sa en av minakompisar att det är.
? Där ser du? Det är bättre att skaffa sig egna erfarenheter ibland, men hardin kompis sagt något om att ligga med sin kille också?
? Jo, hon har skrämt mig en del, för han kunde tydligen inte heller behärskasig, så hon var mest bara rädd och ville egentligen inte, så det blev inte sålyckat.
? Okay, då var det i alla fall någon poäng med det hon berättade, för det finnsingen anledning att stressa? Du är ju ändå bara 14.
? Snart 15! rättade Therese med bestämt tonfall, men vi slutade snacka och gicktill duschen.
Efter som tiden skenat iväg så var det brådis, så trots alla risker så gick jagmed på att vi skulle duscha samtidigt. Efter det som hänt på morgonen så kundejag omöjligt låta bli henne.
Hon fnittrade sött när jag tvålade in hennes små bröst, men stannade försäkerhets skull när jag kände hennes mjuka lilla fittbuske.
? Musen får du tvätta själv? Annars blilr vi nog aldrig klara. flämtade jag närhon omsorgsfullt tvättade min kuk så den blev hård igen.
? Vänd dig om så får jag tvätta dig på ryggen. sa jag för att avbryta hennesrunkande, men jag hade definitivt problem att hålla fingrarana i styr, så jagfortsatte ner mot hennes lilla rumpa, och drog ett tvålkladdigt finger istjärtskåran.
? Iiiihhhh! tjöt hon och ställde sig på tå, men särade ändå på fötterna, såhelt klart ville hon att jag skulle avancera.
? Nu måste vi lugna ner oss, så vi kan äta och åka. sa jag och lade ena handenom hennes midja och tryckte henne mot mig. Mitt stånd tryckte mot hennes rumpamen det struntade jag i, för avsikten var att lugna ner kåtheten, så med andrahanden skruvade jag om duschen till kallvatten.
Therese vrålade så det skar genom luften, men jag höll henne kvar i någrasekunder, just för att kyla av henne, så skulle hon förhoppningsvis vilja få påsig kläderna snabbt.
? Det där var inte snällt! sa hon med ett skratt när jag stängt av vattnet ochsläppt henne.
? Nähä? Varför skrattar du då?
? Därför att? Därför? Därför att du är så snäll men så busigt rolig, och jaghar upptäckt att jag kan prata med dig om allt sånt som jag inte törs prata medmamma och pappa om.
Mitt trick fungerade i alla fall. Vi hade snart fått på oss kläderna och sattvid köksbordet. Therese såg grubblande ut, och när hon var i stort sett färdigså sa hon blygt, med blicken ner i filtallriken.
? Jag trodde att du skulle sätta på mig i duschen, när du tryckte dig mot minrumpa? Om du bara knäat lite eller jag hade stått på tå så hade den varit inne?Så nära har det aldrig varit någon gång.
? Vet du Therese? Jag blir inte riktigt klok på dig. Du bjuder ut dig som om duverkligen vill att någonting ska hända, och samtidigt pratar du om hur rädd duär? Vilket är närmast sanningen?
? Jag vet inte? Det känns så spännande, och helst skulle jag ju vilja göra detmed Adam, men jag skulle nog vara mindre nervös om jag gjorde det med digförst? Du vet ju hur man ska göra så det inte gör ont.
? Och vad vet du om mina kunskaper där? sa jag förvånat.
? Du skriver ju så häftiga noveller, så jag brukar leva mig in ordentligt närjag läser om någon ung tjej som blir av med oskulden? Det funkar alltid attläsa det du skrivit? Jag kommer som ett jordskred!
? Det jag skrivit? Nu fattar jag inte. sa jag och försökte spela oskyldig. Deträckte väl ändå med ett osannolikt sammanträffande som avslöjade mig i den därdrömmen tänkte jag.
? Aina har berättat? Jag upptäckte det först av en slump? Jag hade skittråkigtoch det regnade en gång? Mina föräldrar jobbade men jag såg att Aina var hemma,så jag gick över till henne en stund och snackade. Hon höll på med att svara pånågra mail, så jag frågade om jag kunde låna din dator? Ja, jag antog att detvar din, för hon hade ju sin i gästrummet då, och så stod det en till i ertsovrum. Jag sa att jag skulle lägga patiens, men när jag klickade på startmenynså råkade jag se en massa titlar som jag kände igen under dokumentmenyn.
Jag kunde förståsis inte låta bli att läsa, och jag pressade ner handen i minajeans, så det var precis så som Aina ertappade mig. Jag skämdes som en hund sompinkat på mattan, men jag vågade i alla fall fråga om det var du som skrivitallt, och det sa hon att det var, men jag fick absolut inte säga det till någon.
? Jaha? Herregud? Då är man väl snart offentlig då? Det hade jag faktiskt intetänkt mig.
? Nä aldrig att jag skulle säga något? Jag gillar dig alldeles för mycket!försäkrade hon
Vi blev sittande alldeles för länge, så till sist ringde jag på jobbet ochkörde en nödlögn:
? Jag har försovit mig, men jag är på gång? Ska bara snabbäta lite så är jag påväg sedan.
När jag pratat klart så skyndade vi oss ut, och det sista jag sa innan hon klevur vid sitt sommar-jobb var:
? Träffa gärna Adam hemma hos mig ikväll, men utmana honom inte som du gjortmed mig, för det kan nog bli mer än han klarar av att behärska.
Jag följde henne in och drog samma nödlögn igen, sa att det var mitt fel attTherese var sen.
Hela dagen gick jag sedan och var småkåt över att jag visste att jag inteskulle behöva någon större förförarteknik för att få sätta på henne. Ja hämtadeupp henne efter jobbet och vi passerade ICA igen. Jag erbjöd henne att honkunde bjuda Adam på en romantisk middag för två, så kunde jag äta igillestugan, och sedan sitta kvar där och se TV.
? En mysig middag låter ju häftigt, men jag kan ju inte köra iväg dig från ditteget kök? Så klart äter vi väl tillsammans, men sedan kanske vi försvinner uppi gästrummet en stund.
Jag hoppades att mina förmaningar hade haft avsedd effekt. Adam dök upp, ochvisade sig vara en charmig 16-åring, lång och lite spinkig, så jag hade fullförståelse för att hon fallit för honom.
Han kramade henne efter maten och sa att det var bland det godaste han ätit pålänge.
? Ähummm? Får inte jag också en kram då? Vi har faktiskt hjälpts åt med maten.log jag retfullt till honom, mest för att få testa hans spontanitet och humor,och då överraskade han mig igen:
? Så klart att lilla farbrorn ska få en kram! sa han och kom fram till mig föratt leverera den.
Therese kommer att bli lycklig med honom. tänkte jag när han klappade mig påryggen, men han gjorde inte som när han kramade Therese, dvs böjde sig lite föratt dom skulle komma i samma ansiktshöjd, utan det var nästan så han sträcktesig istället, så jag kände hans bröstkorg mot kinden när han kramade mig,precis som att han verkligen ville påpeka att jag var kortväxt.
Jag tog då inte illa upp, för det syndes tydligt att har var på skämthumör, ochjag hade ju själv utmanat honom för att se hur han skulle göra.
Adam och Therese försvann ganska raskt upp för trappan efter maten. Jag gissaratt han gick bakom och nöp henne i rumpan eller något ditåt, för plötsligtkvittrade hon till med ett litet tjut och tog några snabbare steg uppåt. Jaghade full förståelse för om han blev frestad, för Therese var definitivt på vägatt utvecklas till en kvinna med de läckraste former.
För att inte känna mig som en övervakare så gick jag ut och rensade lite ogräsi grusgången på gården. Jag är väl i och för sig inte så förtjust iogräsrensning så jag gav upp efter en timma och sjönk ner i TV-soffan istället.
Det var otroligt tyst från övervåningen, så jag trodde nästan att dom somnat.Gästrums-sängen var då både gammal och högljudd så dom skulle då definitivtinte kunna pippa utan att jag hörde det, men plötsligt kom ett livstecken:Therese sprang hysteriskt fnittrande till toan och jag hörde hur hon rev avflera meter toapapper. När hon var på väg tillbaka hörde jag Adam, just innanhon stände dörren:
? Kan du inte springa igen? Du är så otroligt läcker när jag såg din rumpa ibara trosor, och nu när du kommer tillbaka så rör sig dina tuttar så härligt.
? Lägg av! Jag kan väl inte springa här helnäck fram och tillbaka, och gör jagdet så kommer väl allt kladdigt på din mage att rinna ner på sängen. hörde jaghenne fnissa innan dörren stängdes igen.
Ahhh? Lite pilla på musen och lite runka? Jo det kan jag väl unna dom? Det lätju som om Therese trivdes i alla fall. tänkte jag och log för mig själv.Naturligtvis såg jag även hennes fjuniga lilla mus framför mig? Tänk om han fårprova att doppa pitten i henne?Men åhh.. Har dom något skydd i så fall? Tänk omhan gör henne på smällen, och det kommer fram att dom varit här? tänkte jag ochinsåg att grannsämjan nog skulle sättas på hårda prov i så fall.
Jag smög upp för trappan? Jag tänkte bara knacka på och fråga, utan att öppnadörren, men jag andades ut när jag insåg att jag inte behövde. Jag hördeThereses viskande röst:
? Du vet att du inte får göra det på riktigt, men du får gärna känna på mig?Ahhh, försiktigt bara, jag är så känslig där? Nej för hårt? Ajjj? tänk dig attdu bara skulle använda tungspetsen? Jaahhh? nu är det sköhhhhnnnt.
Hennes flämtningar tilltog. Jag undrade om hon fantiserade om min tunga, fördet var väl förhoppningsvis den enda tunga som smakat på henne hittills.
Jag kände igen hennes ljud och kunde omöjligt slita mig och gå därifrån?Jagbara måste få höra henne komma. tänkte jag och kände hur kuken hårdnade.Therese flämtade mer och mer ansträngt, och det tog inte lång stund innan dethördes ett utdraget kvidande som bekräftade att hon nått höjdpunkten. Jag kämpademot lusten att runka men hade i alla fall så pass koll på mig själv att insågatt jag skulle inte stå utanför dörren och göra det. Medan Therese hämtadeandan hörde jag Adams lite förvirrade fråga:
? Varför tog du över? Jag ville ju så gärna göra det skönt för dig.
? Du började ju jättebra, men jag tror du blev för ivrig, och det kändesfaktiskt inte bra, men ingen fara? Vi får väl träna mera. flämtade hon,fortfarande tagen efter sin orgasm.
? Ja du får lära mig, men du är då redan jätteduktig? kolla så hård den ärigen? Den blir det bara jag ser dig, vill du? Igen?
? Jo det var ju skithäftigt när du sprutade, så det är klart jag vill. saTherese, och i samma ögonblick hördes ett tungt stön från Adam.
Jag smög mig iväg och satte mig vid TV?n igen. Sakta började mitt stånd ge medsig, och jag lyckades faktiskt stå emot viljan att runka. Jag börjadeemellertid fundera efter en stund om det kanske var dags för ungdomarna attbryta upp för kvällen, men det behövde jag inte heller oroa mig för, för precissom vi kommit överens om så skulle Adam få vara kvar till halv elva, och tvåminuter över halv hörde jag hur dom var på väg ner för trappan.
I hallen utbröt en pussorgie innan han skulle gå, så jag kunde inte låta bliatt blanda mig i:
? Om ni vill så kan ni få lite kvällsfika, så slipper ni äta upp varandra.
? Nä, jag måste gå nu, så Therese orkar upp till jobbet imorgon? Jag hörde atthon var sen i morse? Ja, min mamma jobbar på samma ställe, så det var hon somskvallrade? Och det var ju förståsis hon som fixade sommarjobbet också. sa Adam.
? Aha? Men då undrar jag ju förståsis, varför har hon inte fixat jobb till digockså?
? Jo det har hon, men dom tar inte in mer än en sommarjobbare, så vi har delatupp sommarlovet mellan oss. sa Adam och gav henne en sista kyss.
När Adam gått stod Therese kvar med ett leende på läpparna.
? Har ni haft det trevligt? undrade jag, trots att jag var rätt säker på vadhon skulle svara.
? Jo skitmysigt? Det känns som om vi helt plötsligt har kommit mycket närmarevarandra än vi någonsin varit? Tack för att vi fick vara ifred.
? Äsch? Det var väl ingen uppoffring, men en sak glömde jag prata med dig om?Visst har ni väl garderat er med skydd om det skulle hetta till mellan lakanen.
? Jo, jag har faktiskt ett paket i handväskan? Men det känns nästan som det därpaketet hånar mig när jag tittar på det? Jag vågar ju aldrig.
? Det är bra det, för du är så ung så du ska inte stressa. Räkna istället medatt när du till sist känner att det är dags, så kommer det att bli desto bättre.
Therese fnös åt mina förmaningar, och jag hade ju egentligen inte väntat mignågot annat heller.
När vi en stund senare var på väg att lägga oss så föreslog jag, för attgardera mig:
? I kväll kanske du skulle prova att sova i gästrummet? Om du känner efter ordentligtså kanske du fortfarande kan känna doften av Adam där inne.
? Jo, det vore mysigt? Jag ska testa det? sa hon med en drömmande blick ochgick mot gästrummet.
Jag pustade ut och lade mig för att läsa? Inga frestelser att göra någotförbjudet ikväll. tänkte jag lättad. Jag läste en stund och släckte sedanlampan för att sova och jag hade i stort sett somnat när jag hörde Theresekomma smygande. Jag låtsades sova och hoppades att även hon snart skulle göradet, men kunde ändå inte låta bli att tjuvkika när hon kröp ner. ?Shit? Hon harvare sig nattlinne eller trosor på sig!? tänkte jag panikartat? Hur länge skajag kunna motstå henne?
Hon kröp ner och lade sig tätt intill mig. Min puls ökade betänkligt, men jaghoppades att hon inte skulle märka det, för jag var fast besluten att fortsättalåtsas sova.
Therese verkade ha andra planer. Jag kände hennes lilla hand på min mage, ochden drog sig sakta neråt, så nu drog hon fingrarna genom mitt könshår. Oavsetthur sovande jag såg ut, så var pitten klarvaken. Jag kände hennes hand kramamin hårda kuk och samtidigt märkte jag hur hennes andra hand gjorde något. Avhennes flämtningar gissade jag att hon smekte fittan. Mitt motstånd var på vägatt haverera och jag ville egentligen inget hellre än att borra in kuken ochknulla henne tills hon tjöt, men Therese var snabbare.
För ett ögonblick tänkte jag: ?Vad sjutton gör hon?? men strax efter insåg jagatt hon höll på att klä minpitt med ett gummi! ?Ha, om hon bara visste huronödigt det där är, eftersom det är flera år sedan jag steriliserade mig,eftersom jag och Aina ändå inte tänkt oss fler barn.? men när jag tänkt tankenfärdigt så insåg jag ju förståsis att hon tänkt sig ett nummer.
Nu började det bli ansträngande? Trodde hon verkligen att jag sov fortfarande?Jag kände hennes ben när hon lade det över mina ben. Strax hade hon satt sigupp, grensle över mina lår och med min stake mot sitt venusberg. Hon tycktestveka lite, men jag kände hur hon lät en hand smyga sig ner och egga fittanytterligare. Jag hör henne viska, tydligt men oändligt tyst: ?Det måste funka?det rinner ju ur mig?? I nästa ögonblick lättade hon lite på rumpan och styrdein kuken. Oändligt sakta sänkte hon sig? Hennes flämtningar skulle kunna väckagrannarna, så jag fattade inte hur hon kunde tro att jag sover, men jag läthenne fortsätta. Snacka om trång fitta, men snart hade jag ändå halva inne, såjag insåg att den tjejen hade ingen mödis att spräcka, men sånt händer ju? Jagdrog mig till minnes att hon brukade rida en hel del? Ja, på hästar dåförståsis, men nu höll jag bokstavligen på att explodera.
? Är det så skönt som du hoppats på? viskade jag och visade att jag var vaken.
? Det är så? fullt? så skönt? så otroligt mycket häftigare än jag vågat hoppaspå? Förlåt, jag kunde inte låta bli. flämtade hon när hon försiktigt börjadeglida upp och ner på staken.
? Så det gör inte ont? viskade jag.
? Inte en chans? du gör det så skönt för mig.
? Jag gör ju ingenting, så allt är ju din förtjänst. Vill du att jag ska göranågot?
? Vad som helst? Bara inte sluta. kved hon och verkade vara rätt nära sinförsta knullorgasm, för fittan blev då bara trängre och trängre.
? Då så? Kom! viskade jag och drog ner henne mot mitt bröst. Jag kysste henneoch stegrade mitt underliv för att pressa in kuken maximalt.
? Åhhhh, så häftigt, när du kommer långt in? Kan du få mig att komma? flåsadehon i mitt öra.
? Det hoppas jag verkligen. Hur känns det här? sa jag och började stöta sakta,med långa drag underifrån..
? Oooooohhhh! Guuuuud! Meeeera! tjöt hon och då sparade jag inte på krafterna,utan började stöta hårt, fortare och fortare. Therese hoppade till för varjegång kuken gick i botten och strax stötte jag ursinnigt i henne.
AAAAAAAAaaaaaaaahhhhhh! ! ! vrålade hon när orgasmen kreverade, men jag tänkteinte ge mig nu? Nu när hon själv startat det hela, så jag minskade bara lite påtakten, men när hon tydligen kände sig nöjd och tänkte tippa åt sidan, så hölljag kvar hennes höfter och började stöta hårt igen.
? Jiiiiissseessss! Jag kommer att komma igen! väste hon matt, och jagfachinerades av hennes studsande tuttar som tycktes leva ett eget liv när jagstötte underifrån.
Det här var nog den sexigaste och häftigaste synen jag någonsin sett? En tjejsom egentligen inte ens är lovlig, men vansinnigt sexiga små tonårsbröst,rosiga kinder och en blick som innehöll så mycket kåthet att hon skulle kunnafå en impotent att komma.
? Nuuuu? Igen!.. väste hon och blev stel som en pinne. Hennes lilla fittakramade och mjölkade kuken i ett sanslöst tempo, så sprutet var definitivt påväg, men jag hejdade mig och bara kramade henne hårt.
? Du känns varm som en kamin, vännen. Har du feber? retades jag.
? Näähhhh? Om det inte är kåtfeber då? Satan så häftigt det var, men du har välinte kommit ännu?
? Nä inte än? Du vet, det tar lite längre tid för gamla gubbar, och så gummitdå förståsis. Det var flera år sedan jag använde ett sådant.
? Aha, så Aina tar piller? flämtade Therese och kunde omöjligt ligga still, förjag hade ju fortfarande en stenhård staken inborrad så långt det gick i henne.
? Nä inga piller? Jag är opererad? Stereliserad? Så det är bara kletet somkommer? Inga små simmare.
? Men varför sa du inte?.. Då hade jag ju inte behövt gummit!
? Vad skulle jag säga? Du överföll mig ju bokstavligen! Överföll en stackarsförsvarslös karl. flinade jag.
? Försvarslös? Knappast! flinade hon för hon hade ju också förstått att jagegentligen kunde ha stoppat henne hur lätt som helst.
? Då så. Då ska du få det du tiggt om? Ett riktigt knull! sa jag och rulladerunt så hon kom underst.
? Vänta! Släng gummit! Jag vill veta om man kan känna sprutet där inne.flämtade hon och verkade nästan ännu vildare nu.
? Varsågod. sa jag och drog mig ur så hon kunde dra av kondomen. Hon slängdeiväg den mot dörren, men var usel på att sikta, så den flög i en hög båge ochhamnade hängande i taklampan.
? Fan tar dig om du glömmer att ta reda på den där innan Aina kommer hem.flämtade jag och körde kuken i botten igen? Hårt och brutalt.
? Jag lovar! Bara du knullar mig! pep hon och närmade sig falcett.
Nu kände jag att sprutet definitivt var på väg, för hennes kramande mus fickminpitt att verkligen trivas. Jag märkte att även Therese var på gång igen, såjag trodde mig kunna tajma ihop det ganska bra.
? Guuuuuud! Knuuuulllllaaa! pep hon innan hon gav sig hän, och nu kunde jaginte bromsa längre.
? Nu får du fulla fittan! pressade jag ansträng fram ur min strupe, och stöttenågra vansinniga gånger till innan jag borrade in kuken i botten och sprutade?Jag sprutade som jag aldrig gjort på länge, och det verkade aldrig vilja tariktigt slut, för så fort hon gjorde minsta lilla knipövning med musen såryckte det till i staken, som om den bara måste prestera ett par droppar till.
? Jag kände sprutet? Herrejävlar så slut jag är. flämtade hon matt.
? Så bra, för nu är det definitivt sovdags för små olydiga flickor. flinade jagretfullt.
? Jag lovar? Bara jag får sova här hos dig? Det känns så varmt och tryggt.viskade hon och tryckte sig genast intill mig, så snart jag rullat av henne.
? Vad har jag för val? Du gör ju som du vill tydligen? Sov gott knullunge.flinade jag och kysste henne.
? Sov gott själv.., knullgubbe! fnittrade hon sött och kröp ihop intill mig.
Jag väcktes nästa morgon av att min granne, ja inte Thereses föräldrar då, utangrannen på andra sidan gatan, drog igång sin gamla opel med trasigtavgassystem. ?Jaha, idag ska frun ha den bättre bilen, och han jobbarförmiddagsskift.? tänkte jag och tittade på klockan? En timma innan klockanringer? Med tanke på det som hänt kvällen före så kände jag inga störrehämningar just nu, utan tänkte passa på att he henne en omgång till, för ettsådant här tillfälle skulle man ju knappast få en gång till.
Therese låg nästan platt på mage, bara lite lätt vriden åt mitt håll, så hennesena tutte skymtade fram. Hennes rumpa såg extremt läcker ut när hon såg som hongjorde, så jag kunde bara inte låta bli den. Försiktigt smekte jag hennesskinkor, och strax blev jag mera modig och drog med ett finger i skåran. Honmorrade lite, vickade lite på rumpan och särade på låren. ?Hon är vaken.?tänkte jag, men fortsatte och lät henne tro att bluffen fungerade.
Jag fortsatte smeka hennes rumpa, men lät handen succesivt försvinna längre ochlängre ner i klyftan mellan hennes lår, och när jag snuddade hennes blygdläpparstönade hon till. ?Nu visar hon väl ändå att hon är vaken.? tänkte jag och drogistället tillbaka handen så jag bara smekte hennes stjärtklot, men hon sainget, öpnade inte ögonen och kämpade för att verka oberörd, men hennesandhämtning började bli för snabb för att hon skulle vara trovärdig. Jag läthanden långsamt glida ner mot fittan igen, och när jag kände att hon redan varordentligt våt så lät jag långfingret glida direkt in.
? Guuuuud! Knulla mig! stönade hon tungt. och särade ännu mer på benen.
? Jag var bara så nyfiken hur länge du skulle fortsätta låtsas sova? Vet du attman brukar inte flämta och stöna när man sover. sa jag retfullt och satte migupp mellan hennes lår.
? Det var ju bara så otroligt skönt, så jag ville inte avbryta dig?
? Okay, men jag hörde vad du sa, så ställ dig på knä. sa jag och lyfte i henneshöfter så hon skulle fatta vad jag tänkt mig.
Gudars vilken utsikt? Jag var bara tvungen att fortsätta smeka hennes röv ochner över de fuktiga blygdläpparna.
? Gissa vad jag ser. flämtade jag.
? Mitt achel? antar jag. sa hon med grötig röst.
? Jo, men lite mer precist?
? Nä, vad menar du?
? Jag ser en sällsynt vacker, välformad bakdel, och ett par rosa, fuktiga,glipande blygdläppar som tycks vänta på att få besök av en hård kuk.
? Då ser du rätt! In med den! gnydde hon och vickade oroligt och sexigt pårumpan, så jag funderade inte längre.
Vilken syn? Att se mitt blålila ollon bända isär hennes tajta små blygdläppar.Oändligt sakta lät jag kuken gå i botten, men samtidigt fick jag en ny idé, såjag backade lika sakta ut igen.
? Sluta retas! Knulla mig! tjöt Therese.
? Lugn bara? du ska nog få vad du tål. viskade jag och körde istället in tummeni den savande fittan.
? Nej kom med kuken! tjöt hon, och lät nästan irriterad, men jag juckade baranågra gånger med fingret för att bli riktigt kladdig.
? Slappna av nu? Det här blir något nytt hoppas jag. sa jag lugnt och börjadepressa in tummen i hennes anus.
? Åhh, nej? Vad gör du? Inte där!.. Eller? Jo? Häftigt! sa hon, först tveksamt,men till sist lät det mer som att hon gnydde av ren kåthet.
När hela tummen var inne så satte jag kuken mot fittan och tryckte på igen.Hennes underliv tycktes mobilisera varenda muskel och kramade för glatta livet,så det var inte lätt att jucka vare sig med tummen eller med kuken, utan atthalka ur.
Therese tycktes explosiv av alla nya upplevelser, och hennes andhämtningskvallrade om att hon skulle komma när som helst.
? Jag tänkte du skulle få en orgasm att minnas. flämtade jag och juckade ihennes båda hål, samtidigt som jag lät andra handen söka upp hennes klitta.
? Jahhhhhhhhhh. väste hon plötsligt och rätade samtidigt ut benen, så honhamnade platt på mage. Hon var stel som en pinne, men fittan kramade så jagvågade inte jucka, för jag hade aldrig kunnat få in kuken igen om den halkatut. Jag låg nu ovanpå henne, lyckades ha kuken kvar, så när hennes orgasm lagtsig så började jag stöta igen.
? Oooooo, du får mig att explodera och känna sånt som jag aldrig kännt? Säg attdet alltid är så här sköt att knulla, för då ska Adam få ta mig redan i kväll!flämtade hon ansträngt.
? Jag klarar väl säkert att hålla på längre än han, eftersom jag är äldre ochhar mer erfarenhet, men å andra sidan så är han ju säkert snabbare att laddaom, så om du gillar det här, så kommer du säkert att bli nöjd med Adam också.flämtade jag och hoppades att jag skulle klara det jag tänkt? Att få henne attkomma igen innan det var dags för mig.
? Låt mig ställa mig på knä igen? Det käns så syndigt, och så häftigt? Som omdu kommer extra långt in då. gnydde hon och försökte dra upp knäna, och vilyckades byta ställning den här gången också utan att jag lämnade henneskramfitta.
Therese tjöt och jämrade sig allt högre, medan jag själv tänkte påsnöskottning, restskatt och övertid, för att hålla kvar satsen en stund till.
Lika plötsligt och explosivt som förra gången så kom hon igen, men nu var jagberedd, så jag höll i hennes höfter så hon inte kunde lägga sig ner, och jagfortsatte att knulla henne hårt, så länge jag kunde utan att komma själv.
? Jag dööööör! Ge mig satsen! pep hon ynkligt när hennes krafter tagit slut,men då drog jag mig bara ur, för att fortsätta med nästa del av min plan.
? Jag är inte färdig med dig ännu, men vi måste nog duscha innan vi klär oss.flämtade jag och sträckte samtidigt ut armen för att stänga av väckarklockansom just ringde.
? Och hur länge har du varit vaken, om klockan ringer nu? flämtade hon ochförsökte resa sig.
? Tillräckligt länge för att låta dig testa lite mer av det du så desperatville? Kom nu! sa jag och drog upp henne från sängen, och fortsatte tillbadrummet.
Jag skruvade på vattnet och var på väg att ta henne med in i duschen, men honprotesterade lite:
? Vänta? Jag måste bara kissa först.
Så snart hon satt sig så gick jag mot henne med kuken i stram givakt.
? Ta ett litet smakprov. sa jag och satte handen bakom hennes nacke.
Therese tvekade aldrig utan böjde sig villigt fram och slöt sina läpper runtollonet, men det blev bara en provsmakning.
? Nä, det smakar ju fitta? Vi duschar först. sa hon, och jag protesterade inteutan vi ställde oss under det strilande vattnet.
? Hur känns det nu då? Öm i musen? viskade jag och stod bakom henne med armarnarunt henne, för att tvåla in hennes bröst.
? Jo lite öm, men det var det då värt, med råge! Jag trodde alddrig att detskulle vara så mycket häftigare än då jag provade med en banan.
? Aha, det var därför jag aldrig kände någon mödis då, men om du är öm nu så ärdet nog som träningsvärk, och visst vet du vad som är bäst mot träningsvärk?
? Nä? Vila kanske?
? Nä, mera träning! sa jag och försökte styra in kuken bakifrån.
? Jaaa! Mera träning! tjöt hon och bytte genast position: Hon stod bredbent,svankande och framåtlutad med händerna mot väggen och tiggde om att jag skulleknulla henne.
? Du är ju mera vild än tam, men du ska få kuk så du tiger! flämtade jag ochstyrde in staken som nu allvarligt längtade efter att få spruta.
Med en hand på musen och den andra nypandes lätt i hennes ena tutte så knulladejag henne i expressfart.
? Det gååår ssstraaaxxx. Nu måste du spruta! kved hon, och sedan var det dagsför henne igen. Jag höll armarna runt hennes mage och kände hur varenda muskeldärinne jobbade i takt med hennes diande fitta. Åter igen var satsen på väg, sånu hoppades jag att även sista delen av min plan skulle fungera? Jag släpptehenne sakta och hon sjönk ihop framför mig.
? När du hämtat andan så ska du få mitt sprut, men inte där du trodde? Förreller senare vill Adam att du ska suga av honom, så jag tänkte att det kan varalika bra att du provar här och nu.
? Du tar knäcken på mig? Hur orkar du.., gubbe! flinade hon och greppade minstake.
?Äntligen? tänkte jag när hennes läppar slöt sig runt mitt ollon igen, men detblev samma resultat som tidigare:
? Shit! Ge mig tvålen? Du smakar ju bara fitta! sa hon med ett konstigtfnissblandat flämtande.
? Okay, tvätta honom ordentligt då, men kom ihåg att du ska suga så jag kommer?Det är precis det som Adam kommer att be dig om? Jag lovar!
Jag hade nu haft mer eller mindre stånd i snart en timma och jag var desperatatt få lätta på trycket. Thereses små lena händer som varsamt tvålade in minståndare höll på att göra så att säkerhetsventilen exploderade, och då skullehon få allt i ansiktet, men även om jag tycker det är häftigt med enspermakladdig tjej så var det ändå inte min plan. Jag gissade att jag aldrigskulle få chansen vid ett senare tillfälle så jag styrde henne bestämt, genomatt ta ner dusch handtaget och hålla det strax ovanför min kuk och hennes huvud.
? Jag är säker på att han är ren nu? Du har väl inte ändrat dig om att ta den imunnen?
? Nejdå? Jag vill faktiskt prova, men jag är ju inte säker på att jag vill hadin sats i munnen, så jag kanske låter den spruta på sidan om. sa hon och slötläpparna om staken igen.
Jag stönade tungt så fort hon började suga mig. ?Herrejävlar? Det här blir renavulkanutbrottet!? tänkte jag när hon intensivt sög och munknullade mig. När jagkände att satsen obevekligt var på väg så tog jag hennes huvud mellan minahänder och hjälpte henne med juckandet.
Ansträngt pressade jag fram:
? Du ska ta allt i munnen! Lova att smaka ordentligt, men du får spotta ut omdu inte gillar det? Vi är ju ändå i duschennnnnn? Wwwaaaaaaaoooooo! vrålade jagoch kände hur sperman rusade iväg med ett förödande tryck. Jag höll henneshuvud nästan krampaktigt? Kanske för hårt, insåg jag senare, men den härorgasmen kändes nog minst lika häftig som första gången jag fick knulla medAina, som ju fick min svendom för övrigt.

No votes. Be first!