Kontaktannonsen

Fick helt plötsligt för mig att jag skulle sätta upp en "seriös" kontaktannons. Egentligen är jag, får väl erkännas, bara intresserad av sexkontakter men tänkte prova lite för skojs skull.
Lade upp en annons som var väldigt sann på alla vis tillsammans med ett par bilder av det mer seriösa slaget. Först tänkte jag lägga upp en lite halvcensurerad nakenbild men det var tydligen helt förbjudet så det fick bli en träningsbild med rätt tighta träningskläder istället.
Hade inte alls förväntat mig att få så många svar som jag fick och dessutom en hel del riktigt intressanta. Åldersspannet var också något som förvånade. Hade väl skrivit något om jämnårig eller liknande men det var alltifrån unga 20-åriga tjejer upp till i princip pensionärer.
Ett svar gjorde att jag höjde ordentligt på ögonbrynen. Det var från en ensamstående kvinna som jag nästan bor granne med. En kvinna som definitivt redan tidigare väckt mitt intresse. Hon hade dessutom känt igen mig också och ville väldigt gärna träffas. Svarade direkt och fick lika snabbt svar. Helt plötsligt var jag inbokad på middag nästkommande helg.
En annan äldre kvinna var väldigt tydlig med att hon bara var ute efter sex. Sparade undan den annonsen och skrev ett lite svävande svar. Tio minuter senare hade jag ett antal utmanande bilder i mailkorgen. Inte alls dumt tänkte jag. Kan vara en intressant bekantskap.
Men som sagt så var det även ett antal förvånansvärt unga tjejer som svarat. De verkade dessutom seriösa men jag var naturligtvis rätt skeptisk hur ärliga de verkligen var.
Speciellt en av dessa väckte tydligt mitt intresse. En otroligt snygg tjej, 21-år gammal, studerande. Vad gör hon här tänkte jag. Hon kan väl sannolikt välja vem hon vill. Kunde inte låta bli att svara tillbaka och efter en kort mailväxling och ett telefonsamtal så var jag hastigt och lustigt inbokad på en träff på en av mina favoritbarer redan samma kväll.
Framåt kvällen snyggade jag till mig ordentligt. Undrar vad folk kommer att tro tänkte jag för mig själv. Antagligen att det är min dotter eller någon annan släkting möjligen. Inget jag egentligen brydde mig om faktiskt.
Jessica var otroligt nog ännu snyggare i verkligheten än på bild. Jösses tänkte jag, vad är haken? En del information hade vi ju redan utbytt men redan efter en halvtimme visste vi det mesta om varandra. Det kändes förvånansvärt naturligt att prata med henne trots åldersskillnaden och hon bjöd verkligen på sig själv. En nyhet var dock att hon delade mitt intresse av nakenbad och att det var en av punkterna som gjort henne intresserad. Egentligen hade jag inte tänkt ta med det i annonsen men hade efter långt övervägande gjort det. Rätt val uppenbarligen tänkte jag. Denna damen bredvid mig på stranden skulle definitivt vara något.
Kvällen ramlade iväg alldeles för snabbt. Skulle definitivt vilja spendera mer tid med henne men snart så var det stängningsdags. Man får vara glad för det lilla var det trots allt som jag kände. Jag betalade och vi gick till garderoben och hämtade ut våra kläder.
- Det har varit jättetrevligt, sa jag. Tack för allt.
- Det är väl jag som ska tacka, sa hon. Snällt av dig att bjuda.
- Antar att du kanske har lite knapert som student så det var väl det minsta jag kunde göra. Hur tar du dig hem förresten, behöver du pengar till taxi.
- Nej det behövs inte alls. Jag har haft turen att få tag i en lägenhet rätt centralt på x-vägen.
- Aha det är ju på vägen till pendeln. Då kan vi få sällskap ett tag till, trevligt.
- Ja, absolut, sa hon.
Även promenaden gick alldeles för fort så till sist var det alltså slut på det roliga.
- Har du bråttom, sa hon när vi stod utanför hennes port.
- Nej egentligen inte, sa jag.
- Jag vill att du följer med upp en sväng. En kopp te kanske?
Jag blev helt överrumplad. Det var definitivt inte något jag väntat mig. Visst förlängde jag gärna kvällen.
- Ja tack, det kunde vara gott.
- Bra, kom, sa Jessica.
Lägenheten var inte stor men fullt tillräcklig för en person. Välstädat, välordnat, hela lägenheten doftade rent och fräscht. Så där hade minsann inte min lägenhet sett ut när jag studerade.
- Någon speciell tesort som önskas?
- Nej det går bra med vadsomhelst. Välj du.
Hon stökade runt lite i det minimala köket men ganska snart satt vi i hennes soffa som var den enda möbeln förutom en stor säng i rummet.
- Fin lägenhet du har. Bättre ordning än vad jag hade när jag pluggade.
- Tack! Det blir väldigt lätt rörigt när man bor så litet.
- Känner till det, sa jag och skrattade lätt.
- Jaså du var en slarver på den tiden.
- Inte bara på den tiden. Nej skämt åsido så har jag blivit mycket bättre på det. Bor man själv så är det ju ingen som plockar upp efter en.
- Har du en större lägenhet?
- Nej eller jag menar ja. Jag bor i ett kedjehus.
- Hur kommer det sig? Bodde du inte själv?
- Jo numera. Skild sedan ett antal år och dottern pluggar utomlands.
- Skild, det var ju tråkigt.
- Nej faktiskt inte. Det bästa som hänt mig på sätt och vis.
- Det var ju bra då. Skönt med egen tomt och så förstår jag.
- Absolut. Skönt med altan och så nu på sommaren.
- Ja det skulle vara skönt. Här har jag ju inte ens balkong.
- Du får väl komma och hälsa på.
- Vill du det?
- Visst. Lite sol och en drink på altanen kanske.
- Låter härligt. Var brukar du sola och bada annars förresten?
- Har ett schysst helt ostört ställe vid Mälaren. Ingen annan som verkar ha hittat stället.
- Åh härligt. Inga onödiga badkläder då?
- Nej precis, men det funkar även på altanen. Den är helt insynsskyddad.
- Avundsjuk blir jag absolut.
- Som sagt, du är välkommen.
- Skulle gärna följa med till stället vid Mälaren.
- Visst, säg bara till när det passar. Så länge det är så här varmt och bra väder brukar jag vara där i princip varje helg.
- Gärna, det skulle vara helt underbart.
- Jag har inget för mig på lördag förmiddag. Om vädret är Ok åker jag nog ut rätt tidigt. Jag kan hämta upp dig om du vill.
- Ja, jättegärna, sa Jessica och gav mig en kram.
Blev lite överrumplad av detta men besvarade kramen rent reflexmässigt. Det kändes mer än bra att få en som det verkade klart ärlig kram av en mjuk varm ung tjej.
- Oj förlåt att jag tränger mig på men jag blev faktiskt väldigt glad.
- Du behöver definitivt inte be om ursäkt. Ett rent nöje från min sida. Blir inte direkt ledsen om du skulle göra om det.
- Jaså, inte mig emot, sa hon och gjorde precis som jag önskade.
Nu kändes kramen ännu mer intim och den kompletterades med en puss rakt på munnen. Jag besvarade pussen och helt plötsligt satt vi nu och kysstes i soffan. På något sätt kändes det som jag helt plötsligt var tjugo år igen.
- Kom, sa Jessica. Det är bekvämare i sängen.
Vi flyttade över till sängen. Medan vi hånglade som två kåta 15-åringar krängdes alla klädesplagg av. Utan att jag knappt förstått det så låg jag helt plötsligt naken med en mer än het ung tjej. Det kändes som om hennes händer var överallt och rätt var det var så låg vi i en minst sagt aktiv 69:a med Jessica ovanpå.
Jag drömmer tänkte jag. Det här är helt enkelt inte möjligt. Men som det kändes så var det mer än verkligt.
Jessica vred sej runt och satte sig grensle över min kuk. Den gled in till botten. Trångt fuktigt och underbart.
Det var omöjligt att inte ryckas med i hennes frenesi. Har nog aldrig varit med om någon som ridit så intensivt. Hennes perfekt rundade fasta bröst gungade i takt och hon smekte sig själv samtidigt som hon red. En helt underbar syn. Det blir knappast bättre än så här tänkte jag.
- Åh, jag kommer snart, sa hon. Snälla slicka mig.
Jag lyckades krångla mig ner så att hon nu istället satt grensle över mitt ansikte. Det kändes och hördes att hon nog var rätt nära. Hon darrade lätt i kroppen ett bra tag innan hon kom men när hon kom så krampade det ordentligt. Ett högt pip eller tjut sen blev hon helt tyst och slutade andas. En lång stund höll det i sig så men till sist hördes en djup suck och ett djupt andetag.
- Ah, sa hon. Underbart. Ta mig bakifrån. Hårt.
Hon ställde sig på alla fyra och jag var inte sen att uppfylla hennes önskan. Det var fullständigt löjligt skönt att tränga djupt in i hennes trånga härliga. Hon gillade helt klart att precis som hon uppmanat mig bli rätt hårt tagen. Det här är helt galet tänkte jag. Hur sjutton gick det här till.
Trodde inte jag skulle klara så länge som jag gjorde men till sist fick jag lov att dra ner lite för att dra ut lite på det hela. Det verkade som om hon insåg vad som höll på att hända för hon ändrade ställning och lade sig på rygg istället.
- Kom, sa hon. Jag vill se när det går för dig.
Hon såg mig verkligen djupt i ögonen när jag knullade henne vilket bara gjorde mig ännu kåtare. Det hela kunde bara sluta på ett sätt. Det kom så plötsligt att jag knappt hann dra mig ur. Direkt när hela kuken var synlig kände jag allt dra ihop sig och ett par rejäla strålar landade högt upp på Jessicas mage och bröst. En kort paus och sedan ett par tre ordentliga sammandragningar.
När det lugnat ner sig så drog Jessica ner mig mot henne och hon gav mig en hård kram.
- Ah det var ännu bättre än vad jag kunde drömma om. Hoppas det blir fint väder i helgen. Jag älskar att älska utomhus.

No votes. Be first!