Konsert och Efterfest i Sthlm

Jag hade en flickvän, vi kan kalla henne Lisa. Hon va rätt mkt yngre än mig, jävligt söt, lite knubbig, men helt felfri kropp enligt mig, med runda, stora, mjuka äkta bröst, och en stor röv precis som jag gillar det.

Jag hade gett henne en weekend i Sthlm med konsert och hotellövernattning i julklapp, och nu va det maj och dags för konsert.

Allt va perfekt, förhållandet va på topp, vädret vårigt och perfekt, och vi hade en mysig dag på stan, och nu var det dags att fixa oss på hotelletrummet.

Vi tog en dusch ihop, och hon kändes så dr extra sexig idag, det va nått med blicken, utstrålningen, hur hon rörde sig. Kunde inte låta bli hennes bröst, slicka och kysste på den tills min kul blev stenhård där i duschen. Hon kände det direkt och va snabb ner för att suga min stora, hårda kuk. Även där va det nått extra 😉, hon sug djupare, va snuskigare... Men jag sa stopp, vafan, vi måste fixa oss nu, vi ska ju vara på konserten om mindre än en timme.

Jag va klar på 5minuter, ser rätt bra ut i det mesta och klädde mig chill i ett par schyssta våriga jeans och en vit tischa. Tjejen fixa sig rejält, det blev en vit rätt luftigt, lagom genomskinlig och avslöjande klänning och höga klackar.. Normalt klär hon sig sött, men idag va hon jävligt sexig.

Nu va det dags för konsert!!!!

Kvällen va grym, vi dansa, sjung, och skrek. Vid konsertens slut så bara kolla vi på varandra, ingen ville att kvällen skulle sluta där, vi va sjukt uppe i varv.

Det va kö ut, vi snackade om att gå ut och sätta oss och ta nått att dricka. Väl utanför stadion så vars er folk överallt. Såg ett gäng där en tjej bara råglodde på mig, pekade och ropa. Mkn tjej såg sur ut, så vi gick dit båda två. Det va ett kompisgäng på två snubbar och två brudar. Två riktiga "Stureplans"-brudar. Smala tighta kroppar, blonda förstås, och stora, nog inte lika äkta som min tjejs bröst, men helt klart snygga. Snubbarna såg schyssta ut, bra klädstil och mer chill än brudarna. Hursom fråga de vad vi skulle göra, om vi skulle med på fest, dricka lite. Vi kollade på varandra, och vafan, självklart, självklart hänger vi på, det kommer bli skitkul 😊

Men vi förstod nog inte riktigt hur "kul"

Fortsättning följer....

No votes. Be first!