Kompisens mamma

Det jag nu ska berätta om hände mig för ca 15 år sedan. Jag var då 15 år och bodde granne med min bästa kompis Kalle, vi gick i samma klass och umgicks mycket på fritiden. På den tiden var vi två riktiga moppeligister. Kalles mamma Marianne var något alldeles speciellt, hon var 44 år och den snyggare och sexigaste kvinnan som fanns i mina ögon. Kalles pappa Hans var en riktig skit stövel, mest sur och bråkig hela tiden, jag har fortfarande inte förstått vad hon såg i honom.

Jag försökte spana in Marianne så fort jag hade möjlighet till det, jag gillade somrarna speciellt när hon ofta gick omkring i sin rosa bikini. När jag började närma mig 15 märkte jag att Marianne började titta på mig med, våra blickar möttes ofta och jag blev allt modigare med att möta hennes blick när vi tittade på varandra. Tillslut hade det gått så långt att vi faktiskt flirtade med varandra. Hon log alltid ett så sexigt leende när våra blickar möttes.

Jag kommer speciellt ihåg när Kalle kommenterade att Marianne alltid kom till nedervåningen där hans rum låg när jag var på besök. Vi låg då och läste var sin porrtidning inne på hans rum, Marianne och Hans brydde sig inte om att han hade porrtidningar på sitt rum och han kunde sitta och läsa dem helt öppet, vilket aldrig mina föräldrar skulle ha tillåtit. Den här gången satt jag med en Tin-Tin tidning över min porrtidning. Jag ville inte visa för Marianne vad jag läste om hon skulle komma ner. Vilket hon även gjorde, hon började städa nedervåningen. När hon kom in till Kalles rum kommenterade hon Kalles tidning ”Sitter du och läser de där tidningarna nu igen” Kalle låtsades inte om henne. Marianne hade på sig ett svarta tights som slutade nedanför knäna och ett vitt linne, hon var så otroligt sexig och jag kunde knappt slita ögonen ifrån henne. Jag såg ingen kontur efter trosorna så jag tänkte att hon säkert använde stringtrosor.

Marianne drog in dammsugaren i Kalles rum och började städa, hon putade sååå sexigt med sin rumpa och jag hade redan stånd, från både porrtidningen och Mariannes sexiga kropp. Jag tittade på henne genom en spegelvägg som Kalle hade på väggen, på så sätt såg inte Kalle lika lätt hur jag spanande in hans mamma. Marianne tittade då och då upp från sin städning och log mot mig, hon hade givetvis sett att jag tittade på henne genom spegeln.

Min porrtidning hade börjat glida utanför Tin-Tin tidningen så att kanten på den syntes, det gick inte att missta vad det var. Marianne såg det nästan genast ”Nå två är helt otroliga, sitta inne och läsa porrtidningar, era små kåtbockar” sa hon med blicken fäst på mig, men hon log hala tiden som om hon tyckte det var roligt på något sätt. Jag blev självklart alldeles röd i ansiktet.

Marianne städade klart rummet och blinkade med ena ögat mot mig när hon lämnade rummet. Efter ett tag så ropade hon från övervåningen

”Kalle, maten är klar”

Kalle slängde ifrån sig tidningen och gick upp för att äta lunch. Hans var inte hemma den här dagen men det var Kalles yngre bror som hade sitt rum på övervåningen. Det brukade nästan alltid ta en ganska lång stund innan de ätit klart eftersom de alltid satt och bråkade med varandra vid bordet.

Marianne kom ner från övervåningen och gick in i tvättstugan. Efter några minuter bestämde jag mig för att också gå dit, dels för att det var lite tråkigt att sitta på Kalles rum själv samt att jag kunde spana in Marianne samtidigt.

Marianne stod med ryggen mot dörren när jag kom in, hon strök lite kläder som låg i en stor hög på bänken.

”Det ser ut som om du har lite strykning framför dig” skämtade jag lite.

”Skojar du, jag gillar inte alls att stryka speciellt inte när det är så här mycket, men det blir ju alltid trevligare med sällskap”

Jag ställde mig innan för dörren och lutade mig mot väggen, Marianne stod snett framför mig med ryggen mot och bara en halvmeter bort. Jag hade en perfekt vinkel, jag kunde spana in hennes sexiga kropp utan att hon märkte det, om hon tittade rakt fram förståss.

”Ser du fram emot att skolan ska börja snart?”

”Nääää, det är så skönt med sommarlov, speciellt när jag har jobbat halva sommaren”

”Mmmm… jag förstår det, Kalle verkar också lite deprimerad över det”

Jag kunde knappt slita min blick från Mariannes sexiga häck, jag försökte lista ut om hon hade stringtrosor på sig eller var helt utan.

”Vad står du och drömmer om?”

Jag ryckte till vid frågan och mötte hennes blick. Hon log det där sexiga leendet igen och jag kände hur röd jag blev i ansiktet.

”Inte behöver du bli generad för mig, jag bits inte” fnittrade hon till.

”Förlåt” var allt jag fick fram.

”Förlåt för vadå, vad gjorde du egentligen?” först då förstod jag att hon inte märkt vad jag stirrat på.

”Inget” svarade jag snabbt och tittade bort.

”Men var inte blyg nu Petter, vad är det?” Jag viste inte vad jag skulle svara.

”Men säg nu, jag bits som sagt inte” Jag bestämde mig för att fatta mod till mig och säga som det var, jag ville ju också berätta vilka känslor jag hade för henne.

”Hmmm… jag tittade på din rumpa” jag kunde inte möta hennes blick efter att jag fått det sagt.

”Men Petter, stod du och spanade in min häck?”

”Mmmm…” var allt jag kunde svar.

”Så vad tycker du då?” frågade Marianne samtidigt som hon fnittrade lite.

”Den är sexig…” fick jag fram och tittade ner mot hennes häck

”Jaså… det tycker du, jag får tack för komplimangen det är inte ofta man får det nu förtiden”

”Inte… du är ju jättesexig” jag bet mig själv i tungan så fort orden lämnade min mun.

”Åååå… men Petter, tycker du verkligen det, en gammal tant som jag?”

”Mmmm… du är jättesexig och jag tycker inte du är inte gammal”

”Tänk om man fick sådana komplimanger från sin träbock till man, han å andra sidan verkar inte värst intresserad längre”

”Inte… vilken knöl, hade jag varit gift med dig hade du fått det hela tiden”

”Du är för gullig du, efter sådan fina komplimanger får du titta på min häck hur mycket du vill”

”Får jag… Den är sååååå sexig”

Vid det här laget hade min största blygsel släpp, och det såg nog ut som om jag stod och dreglade över Mariannes sexiga häck. När jag stod där och tittade putade Marianne lite extra med sin rumpa mot mig samt vickade lite extra med höfterna. Jag ville sååå gärna sträcka fram mina händer och smeka den.

”Det verkar som om du verkligen menade det du sa” fnittrade Marianne

”Mmmm… den är läcker, får jag känna?”

”Men Petter… vad tror du Hans skulle säga om det?”

”Du sa ju att hann inte brydde sig”

”Jaaa… men han skulle nog inte bli allt för munter”

”Ingen behöver få veta något, det blir bara du och jag som vet” min röst måste nästan ha låtit desperat.

”Vill du så gärna känna på min häck… du är så gullig” fnittrade Marianne igen

”Mmmm… det vill jag”

”Men då måste du lova att inte berätta för en enda själ om det, skulle inte vara bra för någon av oss om det kom ut att jag hade låtit grannpojken känna på min häck”

”Jag LOVAR….”

”Okej då kom här, men om Kalle eller Kent kommer ner måste du genast sluta, okej?”

”Okej…”

Marianne lutade sig lätt över strykbrädan, särade lite lätt på benen och putade med sin sexiga häck mot mig. Hon såg helt gudomlig ut…

”Sååå snygging… vad väntar du på kom och känn på min häck nu”

Jag gick med ostadiga ben fram till henne, mina händer nästan skakade när jag sträckte fram dem mot det svarta tightsen. Det var en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Jag lät min händer sakta smeka över Mariannes sexiga häck och ner över sidorna. Jag vågade till en början inte närma mig den nedre delen av hennes häck, men fattade efter en stunds smekande mot till mig. Jag lät mina händer blida mellan hennes skinkor och ner mot låren. När jag gjorde det lutade sig Marianne lite mer över strykbrädan och särade ytterligare på benen så att jag kunde komma åt bättre.

”Mmmm… vad tycker du nu när du får känna på den” viskade Marianne

”De är helt underbar”

”Det är skönt när du smeker den, jag tycker om att känna dina händer på min häck”

Efter de orden hade jag inga hämningar i mina smekningar längre, jag lutade mig till och med mot henne samtidigt som jag lät mina händer utforska framsidan av hennes lår, insidan av dem och upp mot hennes mage.

”Petter, det där är inte min häck” fnissade Marianne.

”Förlåt… det var inte meningen”

”Nog var det meningen alltid, men du behöver inte be om ursäkt”

Mina händer fortsatte att smeka hennes sexiga häck, speciellt insidan av den och ner mot låren, jag tyckte att jag hörde ett tyst stön när jag hörde Kalles fotsteg i trappan. Jag slet snabbt och motvilligt bort mina händer från Marianne och ställde mig vid dörren igen. Marianne hade precis greppat strykjärnet igen när Kalle klev in.

”Kom så går vi ut”

”Okej… men jag måste gå på toa först” Jag hade blivit alldeles hård av att smeka Marianne, så jag var tvungen att räta till den lite.

”Jag går ut så länge, kom när du är klar”

”Okej…”

Jag gick in till toan och rätade till det värsta, när jag kom ut så gick jag förbi tvättstugan igen innan jag satte på mig ytterkläderna.

”Du är såååå sexig Marianne… tack för att jag fick känna på din häck” Marianne vände sig om och log det där sexiga leendet mot mig igen.

”Det var så lite snygging… säg till om du vill känna mer någon gång”

”Det ska jag… hej då”

Sa hon verkligen snygging? Jag var som på moln när jag kom ut. Jag gav någon lam ursäkt till Kalle att jag var tvungen att gå hem. Det tryckte på något fruktansvärt innanför mina byxor, jag var verkligen i behov att runka med Mariannes sexiga häck på näthinnan.

Efter den dagen som jag fick känna på Mariannes sexiga häck gick jag allt oftare och hälsade på Kalle, så fort Marianne och jag såg varandra flirtade vi, men jag blev tyvärr inte ensam med henne som jag så innerligt hoppades på. Det enda jag kunde tänka på var att få känna på hennes kropp.

Det hade nästan gått en vecka när jag tillslut kunde gå fram till henne utan att Kalle eller hans bror var i närheten. De satt även den här gången och åt lunch på övervåningen när Marianne kom in i Kalles rum med en trave tvättade kläder. Det var soligt och varmt den här dagen så hon hade på sig den där rosa bikinin som jag tyckte om så mycket. Jag satt i Kalles säng och läste en porrtidning igen, själklart med en serietidning för.

”Hej, sitter du här och läser”

”Mmmm” var allt jag kunde svara medan Marianne började lägga in kläderna i garderoben. Hon putade extra mycket med rumpan när hon böjde sig efter kläderna och tittade samtidigt mot mig.

”Tycker du den fortfarande är lika sexig?”

”Jaaaa… ännu sexigare i bikini”

”Tack… jag som trodde det var tvärt om”

”Näää… du är riktigt sexig i bikini”

Marianne lade in delar av tvätten i garderoben, lämnade en liten hög på skrivbordet och kom fram till mig.

”Gömmer du någon annan tidning där bakom igen?” Jag kunde inte hålla masken utan blev alldeles röd i ansiktet.

”Med tanke på hur röd du blev i ansiktet så antar jag det, vad är det du läser?” Sa Marianne samtidigt som hon satte sig bredvid mig på sängkanten.

”Det är en gammal Cats tidning” svarade jag samtidigt som jag tog undan serietidningen.

”Får jag också läsa… det är jättelänge sedan jag läste en porrtidning”

”Visst får du det” Marianne satte sig bredvid mig och vi tittade tillsammans på de knullbilder som jag precis satt och tittade på.

”Wow, vilka bilder, nu förstår jag varför ni pojkar sitter och läser de här”

”Mmmm… det är ganska häftigt”

”När jag sist tittade i en porrtidning var den bara full av nakna tjejer”

”Mmmm… de är fina de med men jag gillar knullbilderna bättre”

”Vilken bild tycker du bäst om?”

”Vet inte”

”Okej… om du får välja två bilder vilka skulle du välja då?” jag bläddrade lite fram och tillbaks mellan sidorna som vi tittat på och fastnade tillslut för två.

”Jag skulle nog välja den där killen slickar tjejen och den när han knullar henne på kanten av bordet… vilka skulle du välja?” Marianne tog tidningen ifrån mig och bläddrade lite hon med.

”Jag skulle välja den när hon suger hans kuk och kommer i hennes mun och den du också valde med bordet” Det blev tyst en stund när vi tittade i tidningen.

”Har du knullat någon gång Petter?”

”Nääää… jag är oskuld” svarade jag skamset

”Det skulle jag aldrig ha gissat… en så snygg kille som du”

”Det har liksom aldrig blivit av”

”Har du fått känna på en naken tjej då?”

”Näää… inte det heller… det närmaste jag har kommit var när jag fick känna på din rumpa”

”Gillade du det”

”Om jag gillade det? det var helt underbart”

”Mmmm… det var härligt för mig med… lite förbjudet…”

”Var det?”

”Mmmm… skulle du vilja känna mer?”

”Jaaaa… det är klart jag vill… får jag det?”

”Mmmm… men du måste lova att inte säga något till en enda själ… LOVA!”

”Jaaaa… det är klart jag lovar”

”Om jag står upp kan du känna mycket lättare än när vi sitter ner, samt att det kan vara bra om vi snabbt avbryter om Kalle kommer ner”

Marianne ställde sig samtidigt upp och jag följde snabbt efter. Hon ställde sig med händerna mot Kalles skrivbord och putade sexigt med häcken mot mig. Jag sträckte fram mina händer och började smeka hennes bikinitrosor, det tunna materialet kändes sååå härligt. Jag lät mina händer glida mellan henne skinkor, ner mot låren och över till framsidan av dem så att jag nästan höll om henne.

”Mmmm… vad skönt det är att känna dina händer över min kropp”

”Det är sååå härligt att känna på dig Marianne”

”Mmmm… vad var det som gjorde att du valde bilden med killen som slickade tjejen?”

”Vet inte… skulle väl gärna vilja prova att slicka om jag fick”

”Jaså… du skulle vilja prova på att slicka… jag tycker om att bli slickad”

”Mmmm…” Jag hade vid det här laget ett jättestånd som bultade innanför mina shorts som syntes tydligt.

”Vill du känna på mina bröst med?”

”Jaaaa… får jag det”

”Om du vill det så får du” Marianne ställde sig raklång och vred sig så att hon stod snett mot mig.

”Wow… du har sååå fina bröst Marianne”

”Vad bra att du gillar dem… ska du inte känna?”

Jag sträckte fram mina händer och började sakta smeka hennes bröst utanpå bikinitoppen. De var så otroligt mjuka och sköna, jag kunde känna hennes bröstvårtor genom det tunna tyget. Marianne förde samtidigt också upp en hand och började smeka min bara bröstkorg. Det kändes så skönt att känna hennes långa naglar som rev lite lätt.

”Skulle du vilja slicka mig om du fick?” frågade Marianne samtidigt som hon med sin andra hand drog sin bikinitopp åt sidan så att jag hade hennes nakna bröst i mina händer.

”Mmmm… det skulle jag… har fantiserat om att få slicka dig Marianne”

”Har du… låg du och runka när du fantiserade om det?”

”Jaaaa… det gjorde jag” Jag var het uppslukad med att känna på Mariannes bröst, jag ville suga på hennes bröstvårtor. Jag böjde mig fram och sög in en bröstvårta i munnen.

”Ååååå… Mmmmm… vad skönt du suger mina bröst” Marianne tryckte samtidigt mitt huvud närmare hennes bröst. Jag lät min tunga utforska hennes bröstvårta samtidigt som jag sög på den. Jag kände samtidigt en hand utanpå mina shorts som smekte min kuk genom tyget.

”Mmmm… det verkar som om du har något stort och hårt här, hur stor är den?”

”Den är 18 cm” Svarade jag stolt, jag visste at den var störst i klassen.

”Wow… det är inget dåligt verktyg du har här nere för att vara så ung”

Marianne runkade sakta min hårda kuk genom tyget på shortsen. Det var helt underbart att känna hennes hand om mig. Marianne tog tag om min ena hand som smekte och klämde på hennes bröst och förde ner den till hennes bikinitrosor.

”Mmmm… du har gjort mig såååå kåååååt Petter… smek min fitta” sa Marianne samtidigt som Marianne förde min hand mellan sina ben.

Det höll nästan att gå för mig när min hand kände hennes fitta genom bikinitrosorna. Marianne släppte min hand och förde sig egen innanför mina shorts, hon tog tag om min kuk och släppte fram honom. Jag förde samtidigt min hand innanför hennes bikinitrosor och kände för första gången på en fitta.

Marianne var alldeles våt och känslan av hennes fitthår mot min hand gick inte att beskriva. Min fingrar gled lätt mellan hennes fittläppar och när jag hittade hennes klitta och masserade den med långfingret blev hon som galen.

”Åååå Petter…. vad hääärligt det är när du smeker min fitta… gillar du det”

”Mmmm… den är såååå härlig Marianne”

”Guuuud… om du vill slicka min fitta så får du göra det”

Precis då hörde vi stegen i trappen, jag slängde mig ner på mage i Kalles säng, Marianne rätade snabbt till bikinin och började raskt lägga in de kvarvarande kläderna från skrivbordet.

Jag var nog över till Kalle varje dag efter att jag hade fått känna på Mariannes fitta, så fort vi såg på varandra flirtade vi hej vilt. Hon vickade alltid lite extra på höfterna och böjde sig framåt på ett utmanat sätt så fort det verkade som om ingen verkade vara uppmärksam på vad vi hade för oss. Vet inte om det var för våran hemlighet och spänningen som gjorde att det var så upphetsande.

Åter igen gick det några dagar innan jag blev ensam med Marianne, det var på samma ställe som allt hade börjat, i tvättstugan. Kalle och Kent satt och åt lunch igen medan Marianne gick ner med en famn full med tvätt. Så fort hon hade gått förbi Kalles rum följde jag efter. Marianne hade på sig de där tighta svarta byxorna igen och en svart t-shirt. Hon stod framåtlutad med sin sexiga häck i vädret och var sysselsatt med att fylla tvättmaskinen. Jag genast fram till henne och började smeka hennes sexiga häck. Marianne ryckte till av beröringen, men fortsatte sedan lugnt med att fulla tvättmaskinen.

”Så det är du som kommer smygande… har du inte fått nog av min häck?”

”Näää… det kommer jag aldrig att få”

”Mmmm… vad bra för jag börjar verkligen gilla när du smeker mig” Marianne reste sig samtidigt upp och vände sig mot mig.

”Jag gillar att smeka dig med… du har såååå sexig kropp”

”Tack… du är så gullig… tror du man kan få en liten puss då?” fnittrade Marianne

”Självklar…” svarade jag samtidigt som jag la armarna kring Mariannes midja och tryckte mig mot henne.

Marianne lade armarna kring mina axlar och vi möttes i en het kyss. Våra tungor virvlade runt i varandras munnar samtidigt som mina händer smekte hennes häck. Mariannes händer letade sig innanför min T-skirt och rev mig lätt över ryggen. Jag förde samtidigt ned min hand innanför hennes byxor, hon hade stringtrosor på sig.

”Mmmm… du är duktig på att kyssas” viskade Marianne när vi bröt våran heta kyss.

”Du med…”

”Jag har inte kunnat sluta tänka på dig sedan sist”

”Inte jag heller… varför tror du jag varit över så mycket?”

”Åååå… så det är för min skull… inte för att du vill vara med Kalle?”

”Näää… du gör mig galen Marianne”

”Vad bara… du gör mig galen med… och kåt” fnissade Marianne

”Du gör mig också kåt”

”Mmmm… jag kan känna det” Marianne förde ner sin hand mellan oss och började smeka min kuk genom shortsen igen. Jag hade fått ett jättestånd av Mariannes kyss.

”Jag vart helt galen när vi blev avbrutna sist”

”Jag med…”

”Jag har faktiskt planerat det här lite, när du kom så lagade jag Kalle och Kents favoritmat till lunch så de kommer nog inte ner på en stund”

”Åååå… du är helt underbar Marianne”

”Mmmm… smart va, för jag skulle gärna vilja prova vad de där bilderna visade i verkligheten” Med de orden sjönk Marianne ned på knä framför mig och drog ner mina shorts. Hon började sakta runka min kuk som hon aldrig släppte blicken ifrån.

”Mmmm… den ser såååå härlig ut… får jag smaka?” jag kunde bara nicka till svar.

Att se Marianne på knä framför mig med min kuk i sin hand fick mig nästan att komma på en gång. När hennes tunga slickade runt mitt ollon stönade jag tyst och känslan när hennes mun sög in kuken fick mig att se stjärnor. Marianne började sakta runka mig och smeka min pung samtidigt som hennes mun och tunga bearbetade mitt kuk.

”Ååååå… Marianne det går för mig snart” Marianne släppte kuken med munnen.

”Mmmm… din kuk smakar så gott… jag vill känna hur du kommer i min mun… jag vill ha din sperma” med de orden slukade hon åter kuken och började retsamt leka med tungan kring ollonet. Sög då och då in kuken i munnen för att retas, hon såg på min vad hon gjorde med mig.

”Mmmm… äskar att suga kuk… speciellt en så här stor och härlig”

”Åååå… Guuuud Marianne… du gör mig galen… det är såååå skönt” försökte jag viska. Sån tur var hade tvättmaskinen börjat sätta igång, vilket dolde ljudet från oss lite.

”Mmmm… kom nu min pojke… kom i min mun” efter de orden började hon suga och runka mig allt snabbar och jag kunde inte hålla tillbaks satsen längre”

”Åååååååå… Nuuuuuu…” Marianne lät kuken glida ut en bit så att hon bara hade mitt ollon munnen, men fortsatte att hela tiden runka mig.

När den första strålen sprutade in i hennes mun drog hon min förhud i botten och stönade samtidigt som hon försökte svälja all sperma som jag pumpade in i hennes mun. Hon lyckades inte svälja allt, så en liten del sipprade ut i hennes mungipa. Marianne släppte kuken med munnen och slickade i sig de droppar som lyckats sippra ut, det var sååå sexigt att se hur hon slickade i sig min sperma.

”Mmmm… det var ingen dålig laddning” Marianne reste sig samtidigt upp och kysste mig.

”Åååå… det var helt underbart”

”Så du gillade min avsugning?”

”Mmmm…” Jag var helt matt av upplevelsen men hade redan börjat utforska Mariannes kropp igen, jag ville känna på hennes fitta.

”Marianne… får jag slicka dig?” frågade jag lite försynt

”Mmmm… det är klart du får det… jag vill bli slickad av dig… jag älskar att bli slickad” Marianne backade så att hon stod lutad mot bänken i tvättstugan.

”Kom här snygging ska du få slicka mig” Marianne drog i samma veva ner sina tighta byxor till knäna så att hon stod framför mig iförd ett par sexiga stringtrosor. Gack gick genast fram till henne, la min hand mot hennes fitta och började smeka henne genom trosorna.

”Guuud vad sexig du är Marianne… jag älskar stringtrosor”

”Mmmm… gillar du det?”

Jag sjönk ner på knä framför henne, Marianne tog samtidigt tag om sina stringtrosor och drog dem åt sidan så att hennes fitta blottades för mig.

”Wow… du är helt rakad”

”Mmmm… jag rakade mig igår, blev lite inspirerad av bilderna vi tittade på”

”Mmmm… det är jätte läckert”

”Vad bra att du gillar det… det är första gången jag provar”

Jag böjde mig fram mot Mariannes alldeles kala fitta och lät min tunga glida efter hennes skåra, Marianne särade samtidigt lite mer på benen så att jag skulle komma åt att slicka henne bättre. Mina händer letade sig till hennes häck samtidigt som jag tryckte mitt ansikte mot henne, min tunga letade sig mellan hennes läppar och jag fick för första gången maka på hennes fittsafter.

”Mmmm… din fitta smakar såååå gott”

”Åååå… jag gillar att känna din tung i min fitta… Slicka mig meeeeer”

Jag lät min tunga glida mellan hennes blygdläppar och sög då och då in dem i munnen. Tungan hittade hennes känsliga klitta, och min tunga masserade den som jag hade sett att de gjorde på porrfilmer.

”Ååååå… Guuuuuud Petter… Du slickar min fitta sååååå skööööööönt…” väste Marianne

Jag drog fram min ena hand och förde sakta in ett finger i hennes våta fitta, samtidigt som jag försökte slicka i mig så mycket fittsaft som jag bara kunde. Jag älskade smaken av Mariannes fitta.

”Mmmm… fingerknulla min rakade fitta…”

Marianne hade fört upp sin ena hand under sin T-skirt och masserade sina bröst samtidigt som jag slickade hennes fitta. Jag förde mitt finger allt snabbare in och ur hennes fitta, min tunga masserade då hela tiden hennes klitta. Mariannes fittsafter hade börjat rinna ner för min hand och jag älskade det.

”Ååååå… det gååååår snart för mig… Mmmmmmm”

Marianne förde ner sin ena hand mot fittan och drog isär fittläpparna så att hennes klitta stod ut i min mun. Tungan vibrerade nu snabbt över hennes klitta och jag förde in ett tillfinger i hennes fitta och pullade henne duktigt. Resultatet lät inte vänta på sig, jag kände hur Mariannes fitta började krama om mina fingrar och fittsafterna flödade ur henne.

”Åååååå… Guuuuuud… Såååååååååååå… Åååååååå…”

Vi var så inne i våran sexuella tillfredställelse så vi hade aldrig hört om någon hade kommit ner, sån tur var satt Kalle och Kent fortfarande och åt. Marianne lät stringtrosorna glida på platts samtidigt som jag ställde mig upp.

”Åååå… det där var helt underbart Petter”

”Mmmm… det var det för mig med… Jag gillar att slicka din fitta”

”Mmmm… det gör jag med… det var sååå härligt att känna din tunga mellan mina ben”

Samtidigt hörde vi de välbekanta stegen i trappen, Marianne drog snabbt upp byxorna och gav mig en snabb puss.

”Det här måste vi göra om någon gång” viskade hon samtidigt som hon ställde sig vid strykbrädan och låtsades som om inget hade hänt.

Jag gick in till Kalle igen, han hade redan börjat bläddra lite i en porrtidning. Men av någon anledning kände jag mig inte lika intresserade av dem längre.

Det gick ytterligare några veckor utan att något egentligen hände mellan mig och Marianne, vi lyckades med att kyssa varandra hett ett antal gånger och smeka varandra innan för kläderna. Det var tydligt att vi både ville ha mer av varandra.

Mina föräldrar åkte ofta till mormor och morfar för att hjälpa dem över helgerna, oftast var jag tvungen att följa med men då och då fick jag stanna hemma ensam. När mina föräldrar berättade att de skulle åka dit över helgen bönade jag och bad om att få stanna hemma, och lyckades. När jag var över till Kalle på torsdagen lyckades jag få en kort stund ensam med Marianne och berättade om min nyvunna frihet.

”Mmmm… så du är ensam hemma hela helgen?” svarade Marianne när jag berättade för henne.

”Jaaa… du får gärna komma över om du vill”

”Det är klar jag vill… när är de dom åker?”

”Dom åker efter jobbet i morgon, runt fyra och kommer inte hem förrän på söndag eftermiddag”

”Vi hade planerat åka till Kalles farmor och farfar på lördag… men jag kan nog komma något sätt för att stanna hemma”

”Mmmm… vad bra… du kan komma över när du vill, jag lämnar bakdörren öppen så då kan du komma in när du kan utan att någon ser dig”

”Åååå… verkar som om du har planerat det här” fnittrade Marianne.

”Mmmm… vill vara ensam med dig”

”Och jag med dig snygging… vill känna den här i mig” Marianne greppade samtidigt tag i min hårda kuk och smekte den lätt. Vi skildes åt efter en het kyss.

Jag kunde knappt vänta på att mina föräldrar skulle åka när fredagen äntligen kom. När de äntligen hade åkt låste jag genast upp bakdörren. Jag hoppades på att Marianne på något sätt skulle lyckas med att smyga över redan i kväll. Jag fick stånd bara av att tänka på att vi skulle få vara helt ensamma, och kanske till och med ha sex. Tyvärr dök aldrig Marianne upp på fredagen…

På lördagen var det jättefint väder så jag hade dragit på mig ett par shorts och satt och njöt av solen på baksidan. Jag bodde i ett fint hus, som var jag ska skyddat från insyn, på baksidan hade vi bara skog bakom och det var egentligen bara Mariannes hus som hade insyn över våran baksida.

När jag satt i min solstol och solade dök Marianne plötsligt upp, hon hade på sig en kort sommarklänning och var sååå jäkla sexig.

”Hej… Sitter du här och solar”

”Hej… Äntligen kommer du… det känns som om jag har väntat i en evighet” Marianne fnissade och ställde sig samtidigt framför mig.

”Mmmm… så har det känts för mig med, ville bara få iväg dom så att jag kunde smyga hit” Samtidigt som hon sa det började hon knäppa upp knapparna i klänningen och lät den falla till marken. Jag höll på att komma på en gång när jag såg vad hon hade under. Det var ett vitt raffset.

”Wow… Guuuuuud vad sexigt”

”Mmmm… så du gillar det?”

”Jaaaa… jag älskar raffset, det är så jäkla sexigt” Mina ögon häll nästan på att trilla ut när Marianne snurrade runt ett varv samtidigt som hon fnittrade. Hon hade på sig ett par minimala stringtrosor som matchade raffsetet.

”Jag hade hoppats på att du skulle gilla det… ska vi gå in… det är kanske inte så bra om jag står såhär om det kommer någon, jag skulle även vilja ta mig en titt på ditt rum” Jag reste på mig snabbt och gick vi gick mot mitt rum.

När vi gick upp för trappen gick jag efter Marianne, hennes sexiga häck vickade framför mig vid varje steg hon tog. När vi kommit halvvägs sträckte jag fram mina händer och smekte hennes stjärthalvor. Marianne stannade då upp, tog ett extra steg med sitt ena ben och böjde sig lätt framåt så att hennes käck putade mot mig. Det extra steget gjorde att jag från min lite lägre position hade en perfekt vy över hennes lätt särade ben så att jag kunde anan konturerna av hennes fitta bakom stringtrosorna. Det var så sexigt att se det lilla snöret som skar in mellan hennes skinkor.

”Mmmm… jag älskar att känna dina händer på min häck”

”Åååå… du är sååå sexig Marianne”

Mina händer smekte samtidigt hennes strumpbeklädda ben, det tunna materialet kändes helt underbart och såg sååå sexigt ut. Min ena hand smekte sakta upp efter insidan av hennes lår tills jag kände materialet från hennes stringtrosor. Jag smekte hennes fitta lätt utanpå trosorna, de var redan fuktiga från hennes fittsafter. Jag böjde mig fram mellan hennes skinkor för att dra ett djupt andetag, jag älskade doften av Mariannes fitta…

”Aaaahhhh… Guuuud vad du gör mig kåååååt” Mariannes höfter rörde sig lite när mina fingrar smekte hennes fitta, min andra hand särade samtidigt henens ena skinka så att jag kunde se hur jag smekte henne.

”Mmmm… din fitta känns såååå härlig Marianne” Marianne tog samtidigt av sig sin b-h så att hennes brösty hängde fritt, hon började sedan sakta massera dem och nypa i de styva bröstvårtorna. Jag började kyssa och slicka Mariannes sexiga häck, min tunga letade sig hela tiden alt närmare hennes våta fitta.

Jag ville känna hennes safter på min tunga, med händerna drog jag sakta av Mariannes stringtrosor i trappen, de var vid det här laget alldeles genomvåta av hennes fittsaft. Mina händer särade på hennes skinkor medan jag sänkte ner mitt ansikte mellan dem. Marianne böjde sig samtidigt framåt så att hennes händer vilade på ett trappsteg längre upp. Min tunga kunde nu lätt glida mellan hennes våta blygdläppar. Jag retade henne lite med att slicka längs skåran men undvek hennes klitta så länge jag kunde.

”Ååååå… Meeeeeeer… Såååååå slicka min kåta fitta”

”Mmmm… din fitta smakar så gott”

”Sååå… du gillar mogna kvinnor fittsaft”

”Mmmm… älskar smaken av din våta fitta”

”Aaaahhhh… du gör min fitta galen med din tunga… Guuuuuuuud jag vill ha kuuuuuuuk”

Jag sög samtidigt in hennes klitta i munnen och masserade den med min tunga. Men när jag hörde att hon ville ha min kuk slutade jag tvärt, nu skulle det ske, det jag såååå länge drömt om. När jag slutade slicka hennes fitta fortsatte Marianne upp för trappen, hon stannade när hon kom upp och formligen slet av mig mina shorts när jag kom mot henne.

”Ååååå måste få kuuuuk” sa Marianne samtidigt som hon gled ner på knä framför mig. Hon runkade min kuk några gånger samtidigt som hon slickade sig kring de rödmålade läpparna. Min kuk ryckte till när jag kände läpparna omsluta mig och hur hennes tunga bearbetade mitt ollon. Jag var så kåt att det nästan gick för mig på en gång.

”Mmmm Marianne… Det går snart för mig” Marianne släppte min kuk.

”Åååå… har jag gjort dig så kåt?”

”Mmmm… du gör mig galen Marianne”

”Mmmm… vill ha din sperma igen… kom i min mun” Marianne tog åter kuken i munnen och runkade och sög min kuk såååå underbart.

”Ååååå Guuuuuun… Jag kommer nuuuuuuuuu” Min satts pumpade i en kaskad in i Mariannes mun, hon kunde inte svälja hela satsen utan släppte kuken med munnen för att svälja men riktade den samtidigt mot sina bröst så att halva satsen hamnade över dem.

”Åååå… vilken satts” Marianne smekte in min sperma i brösten samtidigt som hon åter tog min kuk i munnen och slickade den ren. Min kuk visade inga tecken på att ge sig utan fortsatte att vara hård.

”Mmmm… det är det här som är såååå härligt med unga killar… ni är sååå kåta och hårda”

”Det är du som gör mig sååå kååååt Marianne”

”Åååå… älskar att göra dig kåt… du har så härlig kuk… jag vill känna den i min fitta om får… vill bli knullad av din unga, hårda kuk”

”Mmmm… jag vill knulla dig Marianne”

”Kom här…” Marianne gick in till en stor fåtölj som stod i vardagsrummet på övervåningen, sjönk ner i den och la upp ena benet på armstödet. Marianne var såååå sexig där hon satt med sina vitt särade ben, jag hade en perfekt vy över hennes våta väntande fitta.

”Kom och knulla mig… behöver din hårda unga kuk i min fitta… vill ta din oskuld” Jag ställde mig på knä framför henne. Marianne lutade sig fram och kysste mig samtidigt som hon tog tag om min kuk. Marianne guidade min kuk med van hand in sin våta väntande fitta. Känslan av att tränga in i en fitta för första gången var helt otroligt

”Åååååå… guuuuuud Marianne”

”Mmmm… sååååå… knulla mig Petter”

Marianne lutade sig tillbaks i fåtöljen med min kuk sakta sjönk allt djupare in i hennes fitta, tog tag om sina ben och drog upp dem mot sig.

”Mmmm… knulla mig duktigt Petter… knulla min mogna fitta”

”Åååå… Marianne din fitta är såååå skön”

Jag höll på att dö av kåtslag när jag knulla Mariannes härliga fitta, hon var såååå sexig när hon låg i sin vita strumpebandshållare och strumpor. Marianne masserade och nöp i sina bröstvårtor medan min kuk gled in i hennes fitta. Hon blev alldeles vild, vilket manade på mig att knulla henne allt snabbare.

”Mmmm… knulla min fitta… knulla din kompis mamma”

”Guuuud… jag älskar din fitta Marianne… vill alltid ha min kuk i dig”

”Mmmm… du får stoppa in kuken i mig när du viiiiiil”

”Min kuk behöver din fitta”

”Ååååå … det går för mig snart” stönade Marianne.

Marianne mötte mina stötar allt hårdare och hon stönade som ett vilddjur, jag hade fått ont i knäna men det brydde jag mig inte om, det var så härligt att knulla Mariannes fitta. Jag ansträngde mig allt vad jag kunde för att det inte skulle gå for mig, när jag kände hur Marianne rev mig på ryggen med sina långa rödmålade naglar.

”Mmmm… Ååååå… Sååååååå… Guuuuud det gåååååår för miiiig”

Marianne grävde in naglarna i ryggen på mig samtidigt som jag tryckte in hela min kuks längd djupt in i hennes fitta. Jag kände hur hennes fittmuskler kramade om min kuk när hennes orgasm kom. Det blev alldeles för mycket för mig.

”Guuuun… jag kommer nuuuu”

”Mmmm… kom i min fitta… vill känna hur du sprutar in din unga sperma i mig”

”Aaahhhhhh… Nuuuuuuuu”

Min kuk formligen exploderade i Mariannes fitta, kaskad efter kaskad pumpade jag henne full, att se hur Marianne bad om min sperma hade fått mig att se stjärnor.

”Sååå… fyll min fitta med sperma… Såååå härligt att känna hur du kommer i mig”

”Mmmm… Du är helt underbar Marianne”

”Tack… Du är inte så togig du heller… med tanke på att det var första gången för dig”

”Mmmm… du får gärna lära mig om du vill”

”Låter härligt det… Jag kan bli din privatlärare i sex”

”Jaaaaa… kan du bli det?”

”Mmmm… när man har en så här entusiastisk och snygg elev med stor kuk, hur känns det att bli av med oskulden?”

”Helt underbart… mycket bättre än vad jag hade trott”

”Gillade du att knulla mig?”

”Om… du är helt underbar Marianne…”

” Så du gillar att ha kuken i min mogna fitta?”

”Mmmm… din fitta är jätteskön”

”Det verkar som så… Du verkar bli hård igen” Min kuk hade aldrig lämnat Mariannes fitta sedan våran orgasm

”Du är sååå sexig Marianne… och du gör mig såååå kååååt”

”Vad härligt att höra att du blir så kåt på mig… du gör mig med kåt”

”Får jag knulla dig bakifrån Marianne?”

”Mmmm… Har drömt om att få känna din kuk bakifrån… du är en duktig elev som tar initiativ”

Jag lät min kuk glida ur Mariannes fitta och ställde mig upp, Marianne som fortfarande satt ner tog tag om min hårda kuk och slickade den ren från våra safter innan hon ställde sig upp. Marianne gick fram till vardagsrumsbordet, med händerna på bordet och raka ben särade hon lätt på benen.

”Kom här min elev… det här blir lektion ett… knulla min mogna fitta bakifrån”

”Ja fröken....”

Jag ställde mig bakom Marianne och riktade in min kuk mot hennes fitta, jag lät den glida lite mellan hennes skinkor och fittläppar innan jag tillslut riktade in den mot hennes öppning.

”Mmmm… precis så… tryck nu in kuken i mig… sakta… sakta”

Jag gjorde som Marianne sa och lät min kuk sakta glida in i henne, nu förstod jag vad hon menade, det var så otroligt skönt att känna hur hennes fitta sakta omslöt min kuk. När hela längden var inne i henne stannad jag upp och kände hur Mariannes fittmuskler kramade min kuk.

”Åååå… Marianne…”

”Mmmm… gillar du det…”

”Jaaaa…”

”Ta tag om mina höfter och knulla mig sakta nu”

Jag gjorde återigen som Marianne sa och började sakta knulla henne bakifrån, Marianne mötte varje stöt och började kvida av njutning.

”Aaaaahhhhh… Guuuud vilken härlig kuuuuuk… knulla mig hårdare”

Mitt tempo ökade och det riktigt klatschade vid varje stöt in i hennes fitta, jag kände hur jag blev alldeles våt av hennes fittsafter som rann ur henne.

”Ååååå… vad din fitta är våt Marianne”

”Mmmm… du gör mig så kååååt… knulla mig min kåta unga hingst ”

Mitt tempo ökade tills jag inte kunde knulla henne snabbare, svetten började rinna på mig vid ansträngningen och jag började känna mig som en mästerknullare.

”Aaaaahhhhh… smek mitt anal… för in ett finger i din frökens anal”

Jag gjorde som Marianne bad och lät ett finger smeka hennes anala öppning, det vara alldeles halt av hennes fittsafter och resultatet lät inte vänta på sig. Marianne började bocka mot mig och stöna allt vildare när jag smekte henens anal.

”Ååååå… Guuuuud…. Meeeeeer… in med fingret… Mmmmmm”

Marianne släppte sitt grepp om bordet och särade på sin skinkor för mig när jag sakta förde in fingret samtidigt som jag försökte hålla tempot medan jag knullade henne.

”Mmmmm… gillar du det fröken”

”Åååå… din lilla kåtbock… var en duktig elev och fingerknulla min anal”

Mitt finger gled ut och in Mariannes anal, mitt tempo hade lugnat sig lite eftersom hela min fokus nu låg på hennes anala ingång.

”Aaaaahhhh… Mmmmm… jag vill ha din kuk i min anal… vill känna hur du knullar mig där… lägg dig på golvet”

Lag drog ut min kuk Mariannes våta fitta och lade mig lydigt på golvet. Marianne ställde sig med särade ben över mig och sänkte sakta ner in kropp.

”Jag har aldrig haft en kuk där förut… så nu tar vi båda våran anala oskuld… vill du det”

”Jaaaaa… Guuud vad du är sexig Marianne”

Marianne tog tag om min kuk och riktade in mig mot hennes anal, hon smekte mitt ollon mot öppningen innan hon sakta la mer och mer tyngd över mig. Min kuk nästan böjde på sig innan den gled in i henne.

”Aaaaaahhhh…. Mmmmmm… försiktigt”

”Guuuud… vad du är trång Marianne”

”Mmmm… vad härligt du fyller mig”

Marianne började sakta rida min kuk som bit för bit sakta sjönk allt djupnar in i hennes anal. Marianne började samtidigt smeka sin fitta.

”Ååååå… Guuuuud vad häääärligt”

”Mmmm… knulla mig Marianne”

”Ahhhh… det går snart för mig… kom i min anal Petter… spruta mig full igen”

Jag började möta hennes stötar och kände att det inte var långt kvar för mig heller.

”Ååååå… Guuuuuun… det gåt för miiiiig”

”Jaaaaaaa… kom i miiiiiig”

Marianne började rida mig i ett våldsakt tempo medan hon smekte sin fitta, det nästan forsade fittsaft ur hennes fitta ner på mig vid varje stöt.

”Aaaaaaaaahhhhhh… nuuuuuuuu”

Det gick för mig och jag började fylla hennes anal med min sperma. Då gick det även för Marianne.

”Jaaaaaaaa… Fyll miiiiiiiiiiig… Åååååååååååå… Guuuuuuuud”

Jag kände hur Mariannes anal kramade ut de sista dropparna sperma ur min kuk när det gick för henne. Marianne föll flämtande och svettig ner på mitt bröst och vi låg så en lång stund innan vi tillslut gick in till mitt rum…

No votes. Be first!