Kompis Runkade & Sög Min Kuk - Teneriffa

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

TENERIFFA MED KOMPIS 1979

Vi åkte till Teneriffa och firade min 20 års dag. Väl framme gick vi båda till stranden. Jag hade då tajta sexiga badbyxor så formen av kuken syntes tydligt. Vi låg och solade på stranden och jag kände att jag började få stånd. Det passerade flera tjejer förbi och jag kände hur kuken bara blev hårdare. Helt plötsligt skrattade några tjejer som tydligen såg vad som började hända. Detta gjorde att vi gick till Bungalow och drack vin.

RUNKA - SMAKA SPERMA

Vi blev nu båda ganska kåta och vi tog av oss våra kalsonger och började känna på varandras kukar. Jag runkade min kompis kuk och han min. . Vi tog mer vin och drack det samtidigt som vi fortsatte att runka. Nu kände jag hur sperman var på väg att komma ut. Jag lät min sperma komma i min kompis vinglas. Wow sa han och började dricka vinet med min sperma i glaset. Han tyckte det smakade gott. Nu kom min kompis i mitt vinglas. Massor av sperma kom i mitt glas. Jag började dricka mitt vin med hans sperma. Jag gillade det verkligen.

KOMPISEN SÖG MIN KUK OCH SVALDE SPERMAN

Han började med att föra in mitt stora ollon i munnen. Hans tunga kittlade på ollonet så skönt samtigt masserade han min pung. Jag kommer nu sa jag till kompisen som tog min sperma i munnen och svalde. Han gillade min sperma sa han. Den smakade härligt.

VI SÖG VARANDRAS KUKAR FLERA GÅNGER PÅ DEN TIDEN

Jag var ofta till honom och vi sög varandras kukar flera gånger. Det var en härlig spännande tid då att suga av en bästis!

No votes. Be first!