Kippe på festen

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

På en fest var jag kåt, flirtade med en kille,Kippe hela festen. Hade sugit av honom för ett tag sedan efter en utekväll på en parkering. Han hade en bred kuk ville så gärna testa den i fittan men hade mesns då så sög bara av honom den kvällen. Jag kände hur han blev imponerad av min kukshunger, att jag tryckte in så mycket av kuken trots tjockleken och hur jag njut av att få hans sperma i munnen. Sug rent han kuk o sa hejdå men var väldigt sugen på testa kuken i fittan.

Där han dock upp på festen så tänkte jag skulle få min chans. Jag hade en kort kjol, strumpbyxor o string under. Retades lite med honom under kvällen, böjde mig framför honom så han fick se min feta röv, "råkande" nudda han kuk vid ett par tillfällen, han smekte min rumpa när vi skulle hämta öl från kylan samtidigt. Så vi är båda kåta på varandra hela kvällen. Nu kan vi inte vänta längre, tar chansen när alla andra gick o skulle röka på balkongen stannade jag kvar med Kippe i soffan. Jag började direkt suga hans kuk, blöta ner den lite. Sedan ställe jag mig på alla 4, lyfte kjolen bad honom att riva söder mina strumpbyxor han gör det snabbt. Han drar min våta drog string åt sidan o stoppade in sin gruva kuk i min våta hungriga fitta.

Det första tankten var, guuud så skönt, exakt som jag hade hoppats. Han pumpar in sin grova kuk o jag älskar känslan kommer på en gång. Nu blir jag nervös tänk om någon kommer in på oss. Han får ett par stötar till innan jag ställer mig på knäna framför honom hinner just stoppa kuken i munnen så sprutar han munnen full. Jag gör mitt bästa för att svälja allt min känner hur lite sperma rinner ner på hakan. Ställer mig snabbt upp springer på toa medans han drar upp sina byxor. Jag samlar mig på toa, fixar till min string o kjol måste dölja hålet i strumpbyxorna så inte alla ser in i min röv. Sköljer av munnen går in så sitter alla på soffa o ger mig en misstänktsam blick, jag kan bara le nöjda??

No votes. Be first!