Kemi

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Tjejen såg ut som en gudinna och killen va medioker.

Tjejen var rätt lång och smal. Och hon va blond.

Hon va klädd i svart och hade uppsatt eller fixat hår hela tiden.

Hon va en sån där bossig narssecist.

Iskall och målmedveten. Hon brydde sig bara om kvalité. Och vela ha de bästa av allt. Hon styrde sitt förhållande med sin aoutoritet och hon blev dyrkad.

Hon hade sin kille som gjorde allt dirty work. Hon styrde och ställde. Men var alltid bitter och aldrig nöjd. Hon siktade på eliten.

För henne var livet en show. Utsidan är allt. Pengar makt.

Hennes kille var för att dyrka henne. Göra det praktiska. Arbeten, möten och gud vet vad för att höja deras status.

Han var överallt och hon var där hemma och väntade på väl utfört jobb av planerna hon hade för sig själv. Han var bara med en person som lärt sig vad hon vill.

Det är praktiskt och därför svår att byta ut för henne. De är vrf han fortfarande va kvar.

Sin kvalitet för att dyrka och lyda henne.. Samt också veta dom där små saker hon inte erkänner.

Det var alltid uppklädda. Hon fnyste åt honom, om han gjorde minsta "fel" enligt hennes perfectionism. Skrynklig skjorta? En bit av byxan fastnat på strumpan. Missat gylfen. Då blir de onda ögat.

Vad fanns de för fördel för killen i de där? Varför va han kvar med henne?

Ena saken var att han tycker de är sexigt med en tjej som ger order. Han tänder på perfektionism och folk som är svår att behaga. Han själv var klumpig och o pruduktiv. Han diggar hennes classiga stil. Det gör ingenting för honom att hon var kall som is och bitter. Han vet varför hon är bitter och hård.

Hon visste också att han var i princip helt styrd av sina primitiva instinkter.

Hon var till ytan säkerligen en klockren 10. Och plussade på de med sin höga class.. Hon visste att om offrar sin kropp, ibland att de är nog för honom.

De var en scen när han hade kommit hem, helt misslyckad med att utföra ett visst jobb. Han var helt nere och höll på att bli tokig han hade misslyckats med sitt mål som var hennes mål och kände hur värdelös känslan kröp på honom.

Då himlade hon bara med ögonen, fejklog. visst var hon besviken. Men hon tjänar ingenting på en sorglig man i självömkan.

Hon tog honom tröstande röst tvärt över till andra sidan lägenheten. Där vid hennes lilla onda plats, sminkhörnan.

Där började hon tvätta bort sminket och höll på med krämer. Samtidigt som han bara stod bakom och lyssnade. Medan hon hänvisade till sina nya planer och uppgifter. Hon tände gnistan i honom. Fanns de nå annat han kunna göra istället. Han började få upp sin entusiasm. Började känna att han faktiskt kanske inte är värdelös.

När hon va klar med sminket och fått honom sluta böla. Var de dags att förvandla honom till den pruduktiva dykaren igen.

Hon reste sig och charmade honom lite. Du kan klara de, säger hon. De går sedan till sovrummet. Hon vet att sex är som hans drivmedel.

Hon lägger sig i sängen med sänglampa tänd.

Hon tänder sin sigg och han vet nu exakt vad som väntar. Hon blir som en sexig buffé. Han slänger av sig kläderna. Och hoppar rakt över henne som ett barn.

Hon behöver inte vara sugen eller visa nå känslor. Hon ligger där och röker och drömmer om vad hon kan åstadkomma.

Han kysser hennes bröst. Smeker hennes kropp. Han vill att den kyliga tjejen ska njuta. Men han njuter själv av själva acten. Han gör allt för få en reaction. Ett stön. Bara lägga handen på honom.

Han börjar fingra hennes klitoris. Ingen reaction ändå. Han börjar pulla henne, ligger passionerat bredvid.

1 finger 2 fingrar, ne hon ligger bara och guppar stirrar i taket och rökt upp nästan hela sin siggarett. Smidigt ställer han sig på knä mellan hennes ben och sårar dom. Han får inget hjälp. Nu börjar han pulla henne med två fingrar och slickar henne samtidigt. Äntligen en reaction.

Hon blir våt drar upp täcket över honom. Hon andas lite tyngre och han hör hur hon fimpar siggen och askfatet klirra till.

Det är en win för honom. Han fortsätter. Hon ligger nu med huvudet på snedden och blundar. Hon försöker förtränga att de känns bra.

Han vill nu spica upp de så hon inte somnar där. För de har hänt.

Han ställer sig upp på knä med täcket över sig uppspelt och tungt andades hänvisar henne som nästan håller på att somna. Upp på knä upp puttar henne lite i sidleds, så hon måste ge med sig. Hon ställer sig blundandes på alla 4. Blundar och svankar.

Han börjar sedan pussa på hennes rumpa och massera klitoris. Hon tycker om de.

Hon stönar extremt lågt. Han pussar på sidorna på skinkorna inåt. Han pussar henne sedan mitt på rövhålet. Han fortsätter hela tiden hålla tempot på klitoris. Pussar hennes rövhål 3 gånger och sedan några grova slick. Han byter från att fingra klitoris till att pulla henne med 2 fingrar som sedan blir 3. Han börjar massera hennes rövhål med tungan.

Hon börjar vicka och svanka fram och tillbaka . Nu ska hon första ordet. Hårdare hon sträckte sig med handen bak och fipplade ut hans fingrar ur hennes fitta.

Han tröck in tungan i hennes rumpa hon hjälpte till och med med att gunga fram och tillbaka för öka trycket. Nu vela hon inte ens sluta. Efter ett tag när non va nöjd. Luta hon sig fram och sa ta mig.

Han särade hennes ben helt andfådd. Särade hennes ben så mycket att hon va tvungen att stöna mera för att de stretchade.

Han va helt svullen och hård. Han tryckte in den rätt snabbt och hårt i hennes fitta.

Han skulle nu få avsluta. Han börja sedan knulla henne så hårt att hon inte kunde hålla sig uppe med armarna och sjönk ihop. Nu va hon verkligen tvungen att försöka behärska sig. Hon blundar och biter ihop för att inte stöna.

Han är inte längre människa han e ett djur. Han pumpar sådär hårt till hon nästan e avdomnad, sen hör hon hur han börjar stöna ordenligt. Jag. Älskar. Dig. I tre stön sedan kommer han djupt inne i henne.

Hon faller ihop med honom över sig. Han rullar till sidan.

Hon tar sig samman och hämtar andan. Hon sträcker sig till säng banken och tar våt servetter. Hon klämmer ut sperman i servetten. Torkar sig.

Nu är henne irritation tillbaka. Bitterheten.

Hon vrider sig mot honom säger "släng den här" lite argd. Det inte hennes jobb tycker hon.

Nöjd bredvid ligger han fortfarande andfådd. Han är en man igen. Duktig.

Han tar våtservetten som hon redan släng på honom. Går upp till toa och slänger den.

Sedan traskar han vidare till vardagsrummet . Tar sig en liten wisky och sveper den. Sen går han och borstar tänderna och sedan går och kryper ner bredvid sin tjej som redan somnat.

En sista glimt på henne sen tackar han.

No votes. Be first!