Kärlek på ridhuset!

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

1982! Jag fyllde 15 år och fick en häst i födelsedagspresent av mina föräldrar...och lyckan var total! Började rida och blev duktig när jag var 13 år. Nu var jag femton och behövde ett stall till min häst som hette Prins. Jag letade och hittade en hästgård i kommunen där jag kunde ha min häst...inte så stor gård, men helt perfekt för 5-6 hästar. Och paret som ägde gården var underbara människor, som lät oss hästägare sköta oss själva och våra djur! Jag började tävla i fälttävlan året därpå och blev även lite stallchef som 16-åring! Paret som ägde gården lät mig sköta i princip allt som hade med hästarna att göra..och jag fick min första anställning med betalning! Så det var fullt upp med skola och hästar.

Paret hette Bengt och Sonja. Bengt var en trevlig och rödhårig man på 41 år, som såg mycket trevlig ut. Sonja var tyvärr rullstolsbunden efter en ridolycka några år tidigare, men ändå full av livsglädje och oerhört snäll. Jag trivdes som fisken i vattnet och livet lekte...hade pojkvän som var ett år äldre.

Jag har nu hunnit bli 17 år när allt började bli krångligt i livet! Bengt började nämligen visa intresse för mig..tog ut mig på mc turer och körde mig till olika hästtävlingar och hjälpte mig mycket i stallet. En kväll när jag var ensam kvar på gården och höll på att mocka hästskit kommer Bengt ut till mig med kaffe och fika, han vill prata lite om sitt liv och hur svårt det varit sedan Sonja hamnade i rullstol. Jag lyssnade och vi pratade nog ett par timmar innan han reste sig, gav mig en hård innerlig kram och tackade för att jag orkat lyssna! Efteråt fortsatte jag i stallet och mina tankar började vandra i hjärnan...jag märkte att jag blev lite knäsvag när jag tänkte på hans kram.

Nästa dag var jag åter på plats i stallet..det var en lördag och jag kommer ihåg det, som om det var igår. Bengt kommer ut till mig och frågar om jag vill åka en tur på hans mc...och ta en fika i naturen. Jag blev helt ställd, men tackade ja..eftersom jag behövde vila lite! Klockan var ungefär fem på eftermiddagen när vi gav oss iväg och körde ut på landet, solen värmde gott och jag njöt av åkturen med Bengt. Vi kom fram till en stor äng med lite buskage och träd mitt på ängen..där vi körde ut och parkerade. Han dukade upp med filt och fika och vi satte oss ner i solen, pratade om allt mellan himmel och jord och hade allmänt trevligt. Tiden gick och helt plötsligt var klockan sju på kvällen..så jag frågade om vi inte skulle åka tillbaka så jag kunde göra klart på gården. Bengt sa att han kunde fixa det sista om vi stannade en stund till...när han plötsligt tog min hand och sa hur mycket han och Sonja uppskattade mitt jobb på gården.

Nu blev det otroligt jobbigt för mig....när han frågade vad jag tyckte om honom, han höll fortfarande min hand när jag svarade att jag trivdes bra hos dom. Det var inte det jag frågade sa han...jag frågade vad du tycker om mig! Han såg in i mina ögon drog mig intill sig och pussade mig på munnen..jag tappade all sans och vett, öppnade min mun och mötte hans....han kysste mig så enormt skönt, mjukt och erotiskt och min kropp blev alldeles varm. Då tänkte jag på Sonja och drog mig undan...och sa att jag tyckte detta var fel, trots att jag ville fortsätta. Jag förstår dig sa Bengt då du har pojkvän...men min Sonja vet om att jag tycker om dig och hon har inget emot att vi träffas....jag bara häpnade och trodde inte på honom. I alla fall åkte vi tillbaka och jag cyklade hem till mig med huvudet fullt av förbjudna tankar. Som tur var, var min pojkvän med sina kompisar och jag behövde vara själv.

När min pojkvän kom hem på natten hade vi sex som vanligt...men med en stor skillnad, jag tänkte på Bengt just då! Jag funderade på att inte åka till stallet dagen efter...men tog ändå mod till mig och gjorde mina sysslor. Ett par dagar senare kommer Bengt ut till mig och säger att Sonja vill prata med mig...mina tankar for iväg och jag blev riktigt nervös. När jag kommer in i huset sitter Sonja vid bordet i sin rullstol och frågar om jag vill ha lite kaffe..jag tackar ja och Sonja börjar prata om ditt och datt, när hon plötsligt säger att Bengt tycker så mycket om mig..och han hade berättat om vår mc tur för henne! Jag skönk genom golvet och väntade mig det värsta, blev helt varm och röd i ansiktet och visste inte vad jag skulle svara! Så fruktansvärt jobbigt allt blivit var det enda jag tänkte...när Sonja rakt på sak sa att det var helt i sin ordning och att hon inte var det minsta sur eller arg! Jag och Bengt har länge pratat om att han gärna får ha en älskarinna att njuta med sa hon...men att han inte velat innan han träffade dig! Hon berättade att Bengt brukade tillfredsställa henne med sin mun och sina händer och att dom hade sex som vanliga par..förutom då att hon inte kunde hålla om honom och röra sin kropp...därför hoppas jag att du vill ta vid där och hjälpa Bengt!

Jag var i en dimma, huvudet snurrade och jag ville bara hem....så jag ursäktade mig och gick ut! Bengt mötte mig utanför och tog mig i sina armar och frågade hur jag mådde? Jag tog mig loss och sa att jag behövde hem. Jag mådde riktigt dåligt ett par dagar av alla tankar, så höll mig hemma. Men när allt började sjunka in kunde jag inte sluta tänka på det hela..och jag kände en otrolig lust av alltihop! Kom tillbaka till gården nästan som en ny människa och allt det härliga började redan den dagen. På kvällen kommer Bengt ut till stallet i sina slitna jeans och t-shirt. Jag har mina ridstövlar, ridbyxor och t-shirt...och som alla vet framhäver ett par ridbyxor dina former rätt väl. I vilket fall....Bengt tar mig i armarna, jag håller om honom och ser hans vattniga blå ögon som stirrar tillbaka, nästan penetrerar min hjärna som är på kokpunkten av lust! Vi står där ute i stallet, kramas och börjar kyssa varandra, känner hans kropp hårt mot min och jag vill ha honom.

Han tar min hand och för ner den mot sitt skrev och jag kan direkt känna hårdheten innanför jeansen..herregud vad gör vi!? Han knäpper upp mina byxor och smeker mig ner mot min fitta som är dyngsur och han börjar massera min klitoris. Det tar nog bara 2 minuter sen fick jag min första orgasm...och jag bara njöt så enormt. Med darrande händer har jag nu knäppt upp hans jeans...tagit fram hans kuk och runkar honom sakta..och jag märker hur försatsen tränger fram. Bengt ber mig att suga kuken...så jag sätter mig på en höbale med Bengts kuk framför mig...jag runkar och sluter min mun om kuken, slickar och suger honom girigt och hör hur han stönar mitt namn om och om igen! Han drar upp mig och vi kysser varandra hett när jag runkar kuken fortare...Bengts kuk rycker och krampar i min hand...när jag runkar honom till utlösning och han sprutar sin sperma över mina byxor. Vi kramas och njuter av varandras kyssar...och detta var början på ett år av sexuell vånda och njutning! Vi älskade och knullade nästan dagligen tills jag fyllde 19 år och tyvärr började jag bli kär i Bengt...men jag förstod att det inte skulle funka för någon av oss. Så jag flyttade min häst till en annan gård!

Mitt första riktiga sexäventyr...som jag för alltid bär med mig i tankarna!

2 votes